- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Somatom #128971 üzenetére
ha a legújabb telepített mellett, fel tudtad telepíteni a régebbit úgy, hogy nem akarta felülírni az újat, hanem simán települt, akkor elférnek. (én még nem próbáltam ilyet, nekem a régebbiek mindig felcsapták az aktuális verziót, ha az alkalmazás adatok kompatibilisek voltak egymással)
maximum ott lehet gond, ha a belső SD-n létrehoz az alkalmazás magának mappát és oda ment ezt azt, akkor abba mindkettő fog írni. -
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Somatom #128781 üzenetére
Igen.
A current cursor positiont lekérdezni is lehetséges.
Egyelőre Wordben nem lehet fotózni, csak listából beilleszteni, ami menet közben az óra alatt hosszadalmas.
Az írtak nem bonyolult dolgok, és nem is sok. De mindezt manuálisan csinálni és az emberre hagyni ebben a korban számomra nem logikus.
A droidnak és a Windowsnak megvan a képessége hamar összeütni egy áttekinthető, jól feldolgozható jegyzetet, és az ember dolga csak egy kattintás a megfelelő pillanatban (fotózásra, fontos hang információ mentesére, vagy szövegbevitelre.
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #128676 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor iOS 10 óta (?) lehet külső billentyűzetet telepíteni szifonra. SwiftKey volt az első ami megjelent rá. Bár engem sem érdekel jobban az Alma világa.
De így igaz, a témázás sem lenne nagyobb kockázat. Egyébként Oreo óta van a gyári módosítatlan Androidban a témázásra kezdeményezés (valószínűleg a Sony AOSP RRO Layere lesz az). Megfelelő apk telepítése után megjelenik a téma menüpont a megjelenés almenü alatt. A1 topikban volt is pár téma, amit használnak többen. Ebből is látszik, hogy egyszer bele fogják tenni a témázást csak nem sietik el.
Már két Android verzió óta tesztelgették a sötét témát, most az alkalmazások kapják meg sorban (YouTube, Messenger stb.).
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #128673 üzenetére
Az a gond, hogy Téma olyan dolgokat érint, pl: billentyű leütés követése, biztonsági kódok olvasása, ujjlenyomat minta olvasása, stb. adatok, amit később tudtunk nélkül elküldhet és ezeket felhasználható.
Pl: Banki app-ban kiolvashatja összes számlához tartozó adatokat, beállított jelszó, ujjlenyomat, stb.
Ezt könnyen klónozva számla birtoklásával azt csinál, amit akar. -
-
-
mexel
veterán
válasz
Somatom #128645 üzenetére
Ezt tesztelem és próbálok valamit kihozni belőle, éppen a kihívás miatt van itt. Nem ezt használom, sok boxot mókolok, de ez ritka és nem rootolt, teljesen átszabott rendszer van rajta, de kis piszkálással jó rendszerré lehetne tenni.
A Towelrootot megpróbálom még, köszönöm az ajánlást
Csak közben letölteni nem tudom sehonnan, valamiért mindenhonnan megszakad a letöltés
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #128609 üzenetére
Bemész iGO irodába, vagy más régimódi ügyintézési módon megrendeled kívánt szolgáltatást.
Ők kiküldenek valamilyen adathordozót, vagy kijelölt szerviz partnerhez behívnak (ez esetben külön kell fizetni a szolgáltatásért), ez alapján megkapod az a térkép SW ami neked kell.
Ha online frissítést, és élő forgalmi adatok is kellenek, akkor neked kell ehhez való technikai dolgokat pluszba kiépíteni.
Tehát magán emberként kicsengeszt közel 5M, hogy kamionos térképed legyen valós forgalmi adatokkal. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #128604 üzenetére
Az a gond iGO-val, hogy bár nyitottak még mindig jó öreg tárolós megoldásos termék palettával élnek horror összegért, vagy flottapartnernek kedvezményt ad.
Arra már eljutottak, hogy ilyen.térképek már online frissíti az adatokat, persze hozzávaló infrastruktúrát már külön kell kiépíteni. -
törölt tag
válasz
Somatom #128604 üzenetére
Ezt már én is kiszúrtam, hogy csak egy általános tájékoztató van az Áruházban arról, hogy további költségek lehetnek a plusz tartalom miatt. De nem konkretizálja, hogy mi. Ez (gondolom) a fejlesztő dolga lenne, hogy részletesen kifejtse, amint te is szeretnéd látni. Sajnos, nem így oldják meg. Valóban hiba.
-
törölt tag
-
-
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #128391 üzenetére
Most így belegondolva IP alapon nem tudod sehogy felhívi, mivel amit megad IP cím, az ottni kiszolgáló szerver cím kiosztása, nem a készülék.
Ez pont olyan, mint ES távoli gyors elérésnél, hogy azt kívülről csak úgy tudnám elérni, ha előbb kiszolgáló szerver címet hívom meg, aztán elindított hotspot szerű hálózati címet.
Nem tudom pontosan hogyan kell ezt, de pl: https://123.456.789.012/123.456.789.012:1234 -
Nubian
lelkes újonc
válasz
Somatom #128389 üzenetére
Az előbb még azt írtad, hogy a Viber regisztrációhoz nem kell szerver. Most meg azt hogy kell. Akkor melyik?
Tudom mi az a VoIP, de szerver nélkül direkt IP-t nem lehet hívni. Miután a kliens egy szervertől megtudja, hogy mi a másik fél IP címe, már megy a P2P kommunikáció, titkosított csatornán. Vagyis a P2P kommunikáció és titkosítás nem két külön dolog.
Vibernél csak addig kell a szerver, amíg a két kliens meg nem tálalja egymást. A kommunikáció utána már nem a szerveren megy keresztül, csak a két kliens között. Ezért p2p. -
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #128343 üzenetére
Én pl. nem, amióta ezekért plusz pénzt kell fizetni. 25-30 Ft-ot tranzakciónként, miközben jómagam ennél jóval kevesebbet fizetek 1-1 kósza SMS-ért.
Érdekes, hogy ez pont fordítva működik a Bankoknál. Van egy szolgáltatás, amiből rengeteg kerül kiküldésre és nem hogy olcsóbb, hanem drágább az ár.
-
oszi666
őstag
-
beg
veterán
válasz
Somatom #128294 üzenetére
Majd ha nem kitérő és/vagy egyértelmű választ adnnak arra, hogy ugye nem warez témában kérsz segítséget, akkor esetleg elgondolkozom rajta legközelebb. Mert most pont ez történt, lehet lemaradtál az összes törölt hsz.-ről. De csodálkoztam volna, ha nem lesz ez is szálka nálad csak hogy legyen min zizegni.
-
-
-
kovisoft
őstag
válasz
Somatom #128240 üzenetére
Egy átlagos vonalkódolvasóval általában egy db vonalkódot beolvasol, aztán azzal kell valamit kezdeni (pl. vágólapra megy, és onnan átmásolod valahová), mielőtt egy újabbat beolvasnál. Ő pedig azt szeretné, ha egymás után folyamatosan tudna vonalkódokat beolvasni, amik automatikusan gyűlnének valamilyen listába, majd a végén az így összegyűlt listával kezdene valamit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest