-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumblee88
csendes tag
Szerintem is sokkal jobb az office lens! Anno használtam camscannert jo volt de nem az igazi!
-
Kumblee88
csendes tag
Szerintetek a swiftkey vagy a gboard a jobb? Mindkettőt probaltam mar de nekem valahogy a gboard gyorsabb gördülékenyebb és kézreàllobb!
-
Kumblee88
csendes tag
Sziasztok par napja a chrome nem akar működni hiaba nyitom meg nem tolti be a weboldalakat! Az uj frissires óta csinalja ezt nekem! Érdekes mert párom telefonján működik! Masnal is van ilyen hiba? Ha egy regebbi verziot rakok vissza azzal működik!
Segitsegeteket elore is köszönöm!
-
Kumblee88
csendes tag
válasz
Viktor0610 #143576 üzenetére
Sajnos nem oda menti! Nekem is keresgelnem kellett android/data/microsoft edge ide es a jo ég tudja miért
-
Kumblee88
csendes tag
Sziasztok! Tudtok olyan ébresztő óra alkalmazást amibe be tudnám állítani azt hogy egyik másik héten máskor ebresszen? Nem kéne minden héten aktiválnom! Váltott műszakban dolgozom és emiatt kéne!
Előre is köszönöm a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged