- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
-
beg
veterán
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Somatom #130216 üzenetére
Ez jó volt.
Én a tabletemen KitKat-ot használok, és nem is akarom frissíteni. A legkiforrottabb Android szerintem.
Az újabbak már mind szűkítik a teret.
Egyébként meg bőven elég lenne biztonsági frissítést kiadni Androidra, fölösleges ez az évenkénti verziócsere.
A Google csak magát égeti vele. -
pc360
addikt
válasz
Somatom #130213 üzenetére
A sima, klasszikus verzió is működik 8.1 alatt, a fixált darab se lehet kivétel. Inkább egyéb szempontok miatt para, hogy frissítetlen rendszert használsz, de azt meg tudod jól. Csak kár, hogy minden második ember így van a telefonjával, hogy valamilyen okból kifolyólag rég lejárt oprendszert és programokat használ.
-
pc360
addikt
válasz
Somatom #130198 üzenetére
Most nézem, hogy a Revived verzióban is blokkolva vannak a netes kérelmek. Akkor ez lesz az igazi. Be is linkelem az előző formátumban, hogy mások is rátaláljanak: QuickPic 4.5.2 Revived.apk (forrás)
Az előző hsz-emben lévő saját linkek mögül töröltem a fájlokat.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Somatom #130137 üzenetére
Feladom. Sajnos az ilyen dolgokhoz sík hülye vagyok, és ez most megint be is bizonyosodott. Már eleve nem enged időpontot állítani mert hogy logikai kifejezéshez nem lehet. Mást meg nem találok. És akkor még azt sem tudom hogyan rendeljek hozzá egy másik csengőhangot is amivel cserélhetik egymást a beállított időben. Ez nekem magas. Sajnos nem tudom használni, hacsak valaki le nem vezeti végig az eljárást. De ez már túl nagy kérés lenne. Köszönöm hogy segíteni próbáltatok!
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Somatom #130133 üzenetére
Köszi, majd elbűvészkedek vele, nekem ez az E-Robot még újdonság.
Egyébként tiszta vicc, hogy ezt az android nem tudja alapból, míg egy android emulator PC-re (pl bluestacks) a kisujjából kirázza, ott kb 1 gombnyomás ezt beállítani, hogy a portrait mode helyett landscape legyen.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Somatom #130130 üzenetére
Ezt a fekvő módba kényszerítést hogyan kell beállítani E-Robotban?
A Tabletes megjelenítésre kényszerítés is jó lenne, mert pl a Puffin Browser-ben PC böngészőkhöz hasonlóan fülekkel jelezné a megnyitott oldalakat a felső sávban, viszont telefonon ezt a funkciót nem lehet bekapcsolni sem sehol. 6,9"os telefont már érzékelhetne úgy, mintha 7"os tabletet használnék...
Valahol az android-ban nincsen valami elrejtett beállítás ehhez, hogy bekapcsolnám és alapból minden app tabletesebb megjelenítést kapna? (ezzel együtt ugye az adott app elemei is kisebbek is lennének.) -
-
válasz
Somatom #130072 üzenetére
Várjál, mert nem tudlak követni...
(#130053) Somatom: A hangvezérlés az elindításhoz kellene. Akkor még nem szól semmi. Ha működne a csatornaváltás is, akkor kormányon lévő némító gomb, majd parancs, majd vissza a hang. Ezt csak most találom ki, még nincs ilyenem.
(#130071) Somatom: Ez már izgalmasabban hangzik.
(#130072) Somatom: Ezt most lassan tagoltan, mert nem értem.
Tudsz küldeni egy screenshotot egy bejegyzésről? -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Somatom #130074 üzenetére
A Tincore keymapper tökéletes lenne.
A másikkal kapcsolatban pedig: nem érintést szeretnék emulálni, hanem az érintőképernyőn elhelyezni gombokat, touchpadot is akár, hogy ilyen Exagear féle x86 emulációval szépen irányíthatóak legyenek az elindítható régi pc játékok.Ha tudsz, akkor az Exagear Strategies-re is mondhatsz alternatívát, mert mint írtam ez egy 3 napos próbaverzió, annak lejárta után is be tudsz lépni ugyan, de 10 percenként kidob a programból, ha nem veszed meg. A jelenlegi árát nem éri meg, mivel 0 testreszabhatóság van benne vezérlés konfigurálás terén.
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #130071 üzenetére
Megvan!
Robotban két soros az "extra", én meg egy sorba írtam be a nevet és az értéket. Felülre kell írni a nevet (url), az alsó sorba pedig az értéket (vagyis, magát az url -t, pl. http://79.172.241.238:8000/musicfm.mp3).
Ugyanígy az adó nevénél is felső sorba azt, hogy name, az alsóba pedig azt, hogy MusicFM. Így már tökéletesen működik az automatizálóval vezérelhető internetrádió. -
törölt tag
válasz
Somatom #130067 üzenetére
Például abban nyújt segítséget (ha igényli a user), hogy miután beállította az otthoni és a munkahelyi címet, valamint az ingázás módját (autó vagy tömegközl.), mutatja neked, hogy mennyi a menetidő és milyen forgalom várható. Busz esetén pedig a hatályos menetrend szerint mutatja, hogy melyik, hozzád közeli megállókból mikor indul járat és az mikor fog a munkahelyedre érkezni. Párszor teszteltem, megbízhatóan teszi a dolgát.
-
-Maci-
addikt
válasz
Somatom #130060 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ugyan a meglátogatott helyek értékelésére vonatkozóan nem találtam bekapcsolt szolgáltatást (de már próbálkozom 1-2 napja, lehet, hogy valahol már kikapcsoltam.).
A térképen belül a középső "ingázás" ikonra kattintva még mindíg feldobja az útvonalat és az infot.
Illetve találtam egy sor bállítást az alkalmazás értesítések között. Kb mindent kikapcsoltam, remélem így már jó lesz.Köszönöm szépen még1x!
(#130062) German_TD Köszönöm neked is. -
törölt tag
válasz
Somatom #130060 üzenetére
Így igaz, annyival egészíteném ki, hogy utána jobbra fent 3 pont és Profilbeállítások menüpontban tudja állítgatni.
-
-
kuszal
tag
válasz
Somatom #129953 üzenetére
Persze, jogos az észrevétel. Rosszul fogalmaztam. A lényeg, hogy fusson egy sima Android és fusson rajta a Philips Hue program. Ebből ne lehessen kilepni csak egy kód, stb segítségével, hiába nyomkodják a home, alkalmazás váltó gombot. Azok vagy ne reagaljanak vagy jöjjön fel a kódkérő. Az se baj ha nekem kell elindítani a progit minden újraindításkor.
Remélem így már érthetőbb amire keresem a megoldást :-) -
keszo
őstag
válasz
Somatom #129773 üzenetére
Igen, nálam is két külön ikon van. Ez így elég kevés. Nekem ki vannak rakva a gyors hívásos nevek külön mappában az úgyanúgy fehér, semmi nem változott. Csak lett egy újabb ikon az asztalon.
És akkor még, ha bár mikor megnyitod, nálam felugrik egy ablak is és amíg az előtérben van, a képernyő nem reagál. -
zsoltzsolt
addikt
-
csubuka
addikt
válasz
Somatom #129718 üzenetére
Beépített gyári "fejegységen" (ilyen műszerfal-tablet, smart bullsh*t vagy mi ez) fut. Csak kell neki az "ellendarab" a telón, anélkül nem adja. Szóval azt varázsolgattam most. Azért bugos... Lehet Androidot frissíteni a kocsin
(hova jutott a világ, gondolom az szervízben lesz csak) Meg a családi telókon, meg a mittudoménmin. Egyelőre Google maps-el megy szépen a kocsi kijelzőjén, de a Waze épp nem adja. Legalább drága volt a kocsi
-
darvinya
titán
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #129297 üzenetére
Van ilyen, hogy beállítások/gombok/kezdőgomb, és az alatt hogy hosszú érintésre --> kikapcsolja a képernyőt (ami nagyon dicséretes,) de ezen felül csak dupla érintés van még, de arra bármit állítok be nem reagál semmit. ebből is arra következtetek, hogy a OS és a hardver nem 100% kompatibilis, mert pl ilyen opciók is vannak, hogy gombok megvilágítása, holott ezen csak festett gombok vannak
egyébként a kínaiak amúgy sem tudnak mit kezdeni a megvilágított gombokkal, mert még valahány ilyen telefont próbáltam, max azt lehetett beállítani, hogy érintés után kigyulladtak és úgy maradtak. kicsit olyan, mint az itt a piros hol a piros. megnyomsz egy gombot, utána felfedik magukat, hogy eltaláltad-e.
csupa móka az élet egy ilyen telefonnal (a samsung ezt úgy oldotta meg, hogy bekapcsolható, ha világít a kijelző, a gombok is világítanak) amúgy elég a festett gomb, meg a sötétben tapogatózás. csak akkor szívás, ha két telefont használ valaki, é a másikon fordítva vannak a gombok.
ennél már csak a ki/bekapcsoláskori max hangerős üdvözlő fanfár okosabb dolog (pláne outdoor telefonon). meg a kikapcsolhatatlan akku-merülés jelző vinnyogás.
egyébkéntt arra nézve van valamilyen egységes vélemény, h melyik a legjobb, és egyáltalán kell-e vírusirtó, internet security, firevall(rootolt) applikáció?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #129290 üzenetére
fú, köszi, de ez nem egyszerű.
letöltetett velem egy másik appot is, hogy azon keresztül tudom a trial periódust elindítani (AutoApps), hogy egyáltalán működik-e, ugyanakkor észrevette, hogy rootolt a készülék, amihez letöltetett egy root addont, amin keresztül aztán 990 Ft-ért elméletileg megvehetek valamit..segítenél, hogy ezt az egy fícsört hogy tudom kipróbálni vele (apk)? utána megveszem, ha megy.
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #129234 üzenetére
Írja, hogy aktíválni kell.
Activation of the dark theme requires a rooted phone or restoring from a modded backup. The only required change is in a shared preferences file named dialer_phenotype_flags.xml file. Find the setting named G__enable_dark_mode_setting and change it to true. Then open the Phone app, open the Settings screen, Display options, and toggle the Dark theme option on (or off and back on, if necessary).While you're editing that file, you may also want to switch to the updated Favorites tab to get those round contact photos. This can be done by changing G__enable_new_favorites_tab to true.
-
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #129147 üzenetére
Pl:
-személyes szótárba bevitt dolgokat csak egyféleképp kezelei, nem tud nagy betűsíteni, tudom nem használod emiatt nem tűnik fel
-szótár tanulás beállításnál fel van cserélve a menüpontok, így auto tanulás a kikapcsolás
-felugró ablakok soha nem tud bezárodni beütés után, hiába van bekapcsolva ez a funkció
-space felugró ablaka szellem érintéses
Stb. -
lovi27
addikt
válasz
Somatom #129098 üzenetére
Te aki járod a világot, de legalább is Európát, 10, 15 ezer forint, esetleg 20 sem ér meg annyit, hogy rombold az idegrendszered, feszültségben tartsd magad ilyen földi dolgok miatt. Fontos, hogy tarthasd a kapcsolatot az otthoniakkal. Ennyit meg kell, hogy érjen.
Én így gondolom, de részemről ez a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest