-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kuszal #129954 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem ezt automatizálóval meg lehet oldani. Vagyis az ellenkezőjét már megoldottam, szerintem ez is menne.
Boot után késleltetve indítható automatikusan az alkalmazás. (ha netán ki kellene lőni az automatizálót)
Program háttérbe kerülésnél a "kód bekérő" előugrik, késleltetés indul, x másodperc múlva, ha nincs vagy hibás kód van megadva, alkalmazás ismét előtérbe helyezése.
Ha további segítség kell, privátban keress meg! -
Somatom
veterán
válasz
kuszal #129933 üzenetére
"Azaz csak ennek a programnak kellene futnia úgy hogy ne lehessen kilépni belőle."
Ezt jól átgondoltad? Ez képtelenség, hiszen az OS -nek futnia kell ahhoz, hogy futtatni tudja a programodat. Persze, értem, hogy mit szeretnél, de arra is kell gondolnod, hogy hogyan kezelnéd a tabot, ha valamiért mégis szükség lenne egy OS beállítás megváltoztatására. "Veszélyes" dolog ez, nekem egyszer már majdnem sikerült egy ilyennel kizárnom magam a saját telómból. Szvsz. az a minimum, hogy boot -nál némi késleltetéssel indíttatnám az alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest