- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #62905 üzenetére
Elvileg?
Én a gyakorlati nevét szeretném tudni.
Amúgy meg úgy fest, minden ott lévő app nagy betűvel kezdődik.
A marketből leszedett se kis, se nagybetűvel nem hasznalodik. Volt restart. -
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #62902 üzenetére
Azt már én is leszedtem. En a systrm/app mappában lévő youtube apk nevét szeretném tudni! Hogy arra nevezzem át.
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #62899 üzenetére
Onnan nem megy fel, azt mondja, nincs telepítve. Pedig nincs fent másik sem, hogy az ne engedje. A neve elég, letoltottem már az apk-t.
-
twine
veterán
válasz
Viktor0610 #61732 üzenetére
Nekem mindegy ki mit használ
Csak a saját preferált alkalmazásomat osztottam meg a kérdezővel
Elképzelésem sincs mi lehetett nálad a baj ezzel a Google termékkel...
Mac-en, és PC-n is használom,,,még csak nem is emlékszem hogyan üzemeltem be, mert annyira egyszerű lehetett...
Épp a maga egyszerűsége miatt használom,,,pont annyit tud amire szükségem van,,elérem a két platformom bármely gépét a Droidos telefonommal...ráadásul Google termék, ami nekem + jópont...De ismétlem,,mindenki azt használ amit jónak lát
-
robagp
tag
válasz
Viktor0610 #61720 üzenetére
hogy kell kirakni a parancsikont, és melyik programmal nyitod meg?
-
robagp
tag
válasz
Viktor0610 #61716 üzenetére
Nem a leválasztás a gond, hanem ha leválasztja az ikon eltűnik szerintem, vagy galibát okoz ha nincs bedugva és rányom. Nem tudom hogy működik ha ikont rakok ki, csak próbálok gondolkodni.
-
No.01
addikt
válasz
Viktor0610 #60922 üzenetére
Koszi meglesem.
atosan
Egy Samsung Tab Prorol van szo ill egy S4-rol. Atmeretezest sajna nem tallatam csak vagast meg mindenfele mas egyeb haszontalan dolgot. -
válasz
Viktor0610 #60431 üzenetére
Úgy néz ki, hogy E-Robot-tal sikerül megoldanom, hogy ugyanúgy működjön, mint a WiFiMatic
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Viktor0610 #60462 üzenetére
ezt is néztem de ez nem arra vonatkozik. mind1 visszateszem a régit és nem hagyom frissiteni. kár érte pedig.
köszönöm a segitséget
-
válasz
Viktor0610 #60431 üzenetére
Köszi az infót
Sajnálom, mert szerettem ezt a programot... -
xenom0rph
őstag
válasz
Viktor0610 #59985 üzenetére
Pontosan. Mielőtt valaki elkezdené ,tudom ,hogy áfjonón is lehet mappákba rendezni.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #59936 üzenetére
Azt én is, de nálam naponta annyiszor üzennek különböző alkalmazások (levelező kliensek, időjárási figyelmeztetések, Business Calendar PRO események, Google Play frissítések, OneDrive, VÉSZ stb) hogy néha el is mulasztom törölni.
-
bexinho23
őstag
válasz
Viktor0610 #59307 üzenetére
Rendben, akkor megveszem. Köszi!
-
almoska84
tag
válasz
Viktor0610 #59269 üzenetére
Leírnád nekem pontosabban, h mért nem jó a clean master?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #59104 üzenetére
Rendben!
Csupán arra akartam utalni, hogy ebben az aspektusban az egyetlen érték (mennyit fogyaszt) nem mérvadó, hiszen a rendelkezésre álló memória mennyiségét is tudni kell. -
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #59100 üzenetére
"Meg mi az, hogy 170 megát eszik?
A "nagyétvágyú" MIUI is csak kevesebb, mint 50 megát használ..."
Milyen körülmények között?
A launcher memória fogyasztása erősen RAM függő. Több a ram, többet eszik, kevesebb a ram, kevesebbel is beéri.
-
válasz
Viktor0610 #59100 üzenetére
Bocs, "csak" 107, de az is min. kétszer annyi, mint a MIUI.
Nálam nem volt számottevő különbség az Apex és a Nova sebességében.
-
tepenzed
őstag
válasz
Viktor0610 #58931 üzenetére
Koszi sracok. 1d 3h ota megy toltes nelkul. Az x utani szam amugy mi akar lenni? :-)
-
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #58231 üzenetére
Ó, ezen már évek óta túl vagyok. Lehet azért nem adta hozzá, mert még aktív az előző samsungból a 2 év?
Jövő év februárjában jár csak le. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #58171 üzenetére
Akkor még vagy 10 évig ez nem elsz téma
-
Dottore
addikt
válasz
Viktor0610 #58067 üzenetére
Én már nagyon udvarias gyerek lettem.
Régebben a "had keressem meg neked" linket küldtem volna, de már megjavultam. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #57445 üzenetére
A gyári fülessel is ugyanez van.
Az bántja a fülem hosszabb idő után, így a samut tesómtól kunyeráltam
Az lehet megoldás, amit a te kommented után atillaahun kolléga írt
atillaahun
Ezt meglesem, köszi.
-
válasz
Viktor0610 #57455 üzenetére
alapból a {memóriakártya}/Music/uListen2 útvonalra menti
KitKaton is?
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #57426 üzenetére
Akkor nem használom.
-
alacka
tag
válasz
Viktor0610 #57209 üzenetére
Köszi, nekem egyik sem akadt eddig, de megpróbálom!
S nem tudható, hogy hol vannak a telón a videók? Xperia sajátosság? Offlineban eleddig sosem láttam.(#57208) csadi0011 Hol a téma! Tükrözni szeretnék nagyon, csak nem tudom mi fán is lehetne.
-
válasz
Viktor0610 #57206 üzenetére
Bocs, tévedtem, megzavart a név.
Nekem ez a uListen van fenn a készülékemen, ezzel lehet háttérben hallgatni a zenéket, a korábbi, kettes verzióval letölthetőek a zenék.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #57203 üzenetére
Ugyanez.
De a torrenten már nagyobb a verzió szám. -
válasz
Viktor0610 #57203 üzenetére
Nekem sem dobta fel, de rákerestem a telefonon a Playen, és kiírta, hogy frissítés érhető el, a verzió 2.0.9-build-561-play lett.
alacka:
A PVSTAR+-t korábban próbáltam, háttérbe küldve is játszotta a videót, én inkább az uListen 2 - Free verzióját preferálom, az nem akad meg, ha háttérbe teszem a zenét. -
atillaahun
veterán
válasz
Viktor0610 #57194 üzenetére
(Pl. a Nexus-ok) 2 GB-al azért szerintem már elég jól teljesítenek. Átlag 10 app van amiket én használok egy nap: böngésző, fájlkezelő, levelek, hívások, tennivalók, időjárás, medialejátszó, beállítások, üzenetek, tasker, ezeket még váltogatja szépen egymás között szinte azonnal. Ha nyitok még mellé mondjuk egy maps-et, play-t, youtube-ot, translate-et meg office-t, akkor úgy a 15. környékén már kidobja a legrégebbieket.
Én ezt így már bőven barátinak mondanám. -
oncsi
őstag
válasz
Viktor0610 #56858 üzenetére
Nem tudtam. De egyszerűbb módon nem hozható létre (apex menű nem ajánlja fel)
Ha már Apex, a Sony moduljait ( Sony M) ár lehet valahogy apex alá menteni? Pl. Gps, hangerő, wifi, stb gyorskapcsolóit, widget-jeit Régebbi Xperián lehetett, de ezen az M-en nagyon hiányzik. Ezek nélkül már nem biztos, hogy az Apex a jegjobb választás rá.
-
Remiel
őstag
válasz
Viktor0610 #56738 üzenetére
hát majd megnézem, de a fene se érti egyébként, lehet az a baj, hogy letöltöttem egy óraskint, lehet az a ludas?
-
válasz
Viktor0610 #56736 üzenetére
Szóval.
Nem trusted, nincs autostart, mégis váltja a dátumot. (beállítottam éjfél előtti időpontot).Lehet, "alvás" után nem frissíti, ezen szerintem segíthet a Trusted és/vagy az autostart beállítása.
-
Remiel
őstag
válasz
Viktor0610 #56660 üzenetére
nem az sd-n van és 2 giga ramom van amiből legalább 500 szabad mindig
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56731 üzenetére
Néztem, de nagy része csak azt mutatja, mióta nem gyújtottam rá. A Smoke Control jónak tűnik, de mégsem az igazi. Lehet, hogy marad a Tasker-es megoldás egy szövegfájllal, amiben tárolom az időpontokat.
(#56732) Probert75: Bár kicsit másra tervezték, de nem is rossz.
-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56696 üzenetére
Írták, hogy egy alkalmazás - apk - a kikapcsolási animáció.
Amit viszont rootuninstalerral le lehet szedni.
-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56696 üzenetére
Köszi!
De a rootexplorer nem talál semmit sem. Kipróbálok majd egy olyat, hogy a system/media mappába bemásolok valamit megnézem mit reagál rá. -
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56694 üzenetére
Köszi a segítséget!
De a megadott útvonalat nem értem el, nem találtam. -
Atish19
őstag
válasz
Viktor0610 #56686 üzenetére
Azt már pár hónapja használtam. Nem emlékszem pontosan mi volt vele a bajom. Lehet adok neki még1 próbát
Ez például nagyon tetszik csak majdnem minden részért külön fizetni kell
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #56465 üzenetére
Pontosan. Eltartott pár hetig amig rájöttem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #56278 üzenetére
Ja, majd nekem is kézzel kell átkapcsolni MTP-re, mert szerencsére nem csak a két hülyemód érhető el.
Gyűlölöm az MTP-t, mert rá vagyok kényszerítve hogy mindenféle szedett-vedett Galaxy S4-5-re meg LG G2-re másolgassak
Azt bírtam mikor az S4 és a Win8 is lefagyott MTP-s másolás közben, egymás után kétszer. Ki kellett venni az SD-t és átrakni Nokia N900-ba -
_stick_
őstag
válasz
Viktor0610 #56227 üzenetére
Mind1, hagyok neki egy kis időt hátha magához tér, csak bosszant, hogy működnie kellene és az az érzésem, hogy csak az én telefonomon a rossz...
-
_stick_
őstag
válasz
Viktor0610 #56223 üzenetére
Már túl vagyok rajta... Az nem lehet gond, hogy ugyan arra a wifi hálózatra csatlakozik mindkét telefon?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56194 üzenetére
Én nem. Csak megerősítettem egy hibát.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #56091 üzenetére
de foglalkozok vele, mert van 4 app, amivel szeretnek intenziven multitaskingolni, de az android mindig ugy dont, hogy kilovi oket es elindit mast. en meg varhatok a betoltesre. kosz nem. kiprobaltam most a greenifyt, hibernaltattam vele azokat az apppkat amiknek semmilyen szolgaltatasara nem tamaszkodom es jee, megy a 4 appos multitasking.
-
puma72
tag
válasz
Viktor0610 #56056 üzenetére
Igen a Knox Warranty Void: 0x1
Ez viszont már nem befolyásolja a telefon tökéletes működését és a gyári frissítések letöltését. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56041 üzenetére
Most, hogy mondjátok, pár napja olvastam egy hasonló progiról, ami működik "kikapcsolt" kijelzőnél is, de csak AMOLED kijelzős készüléken lehet használni. Ugyanis igazából bekapcsolva tartja a kijelzőt, de AMOLED esetén a tiszta fekete kijelző kikapcsoltnak tűnik, és úgy is viselkedik.
-
xSide
őstag
válasz
Viktor0610 #55956 üzenetére
Sorry, MasterCard-ot pótoltam most néztem meg wallet-ben ahonnan a régieket miket elhagytam töröltem is.
Petipetya: már nem szerepel SmarBank-ban 'Eseti megbízások költsége'-ként ahol korábban ott volt
-
xSide
őstag
válasz
Viktor0610 #55952 üzenetére
Most lett pótolva a korábban elhagyott kártyám.
Két hete adtam hozzá a play-hez.
Korábban tényleg fizettem utalások után 20-30 ft-okat, az utóbbi időben pedig nem. -
xSide
őstag
válasz
Viktor0610 #55945 üzenetére
OTP Maestro be lett állítva Play-en immár 2 éve, tehát beállítható.
Tomy86: ebay-en hozzá lehet adni kártyaként a virtuális webkártyát, paypal-nál beállítható automatikusan vonja az összeget...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #55885 üzenetére
A biztonság fokozásának érdekében voltak a szigorítások. A következő Android verzió sem igen fog ebből engedni.
-
delon
tag
válasz
valószínüleg a power manager service a ludas mert 7 óra alatt 8000 szer ébresztette a telefont segítsetek hogy lehet ezt kilőni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ki várja? Már kicsivel több, mint fél éve fent van a telón.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #55880 üzenetére
Kitkaten már kell neki root.
-
delon
tag
válasz
Viktor0610 #55880 üzenetére
azt irja hogy need root access
-
delon
tag
válasz
Viktor0610 #55877 üzenetére
gyári romon nem megy
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #55725 üzenetére
Vazze!
Valahogyan lezártam az asztalokat, emiatt nem működött.
Most már megy, Gracias -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #55713 üzenetére
Csak egy példa volt az az adat nyilván nem azt akartam kiszámolni.
De szerintem nem értitek.
Számológépem van de ne kelljen már azzal számolgatnom,ha van erre alkalmazás ami ismeri a váltó számokat.
Adott sebességgel mennyi idő alatt töltődik le vagy fel adott méretű file. -
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55710 üzenetére
CM-ben, Kínaiakban, Android 2.3-masokban van. A mai készülékek 90%-ban nincs.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #55713 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #55710 üzenetére
Kivéve azt, amiben nincs.
Vagy csak 2-3 éves telefonjaid vannak?
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55708 üzenetére
XP-n nem megy az MTP
-
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #55704 üzenetére
Köszi. Akkor ez sem lesz a néhai Quickoffice helyettese.
Rohadna meg a Google, hogy megszüntette. -
Edi77
őstag
válasz
Viktor0610 #55690 üzenetére
Már nem találom Playen, azt hiszem, elsejével törölték.
-
andorra
őstag
válasz
Viktor0610 #55651 üzenetére
Hol látom az értékelést, a nézői véleményeket, a szereposztást, a képeket egyes filmekről? Kipróbáltam és ezt tűnt fel legelőszőr, ezek valóban hiányoznának?
-
fdisk
őstag
válasz
Viktor0610 #55651 üzenetére
Nekem nem jött be.
Ráadásul rengetegszer ébreszti a telót.
Több 100x. -
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55645 üzenetére
Galaxy S5 és LG GT540 átvitte a társasházat eddig kezemben járt telefonok közül.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #55411 üzenetére
Ok, persze, igaz. Csak éppen úgy voltam vele eddig, mint sokan mások, hogy ha eladom, gyári vissza, és kész.
Ezek szerint nem így van.Az L keyboard viszont szimpi. (bár még nem tettem fel)
-
drewcsalad
tag
válasz
Viktor0610 #55361 üzenetére
Ok köszi.
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55374 üzenetére
Ha nem gyújtotta volna fel magát a töltőtől és akarta volna az új érintőt még most is menne. De egy év alatt se tudtam megcsinálni, nagyon rossz szerelni és minden baja volt
Android 4.1.2-vel búcsúzott tőlem.De még is csak windows gomb van rajta.
Haver Omnia 2-jére és raktunk 2.2-es droidot.
Meg még az Xperia X1. -
llll
senior tag
válasz
Viktor0610 #55368 üzenetére
oké, köszi
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #55220 üzenetére
Milyen szempontból?
-
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #55000 üzenetére
Jaja, bocsesz, azt akartam, csak mellé ütöttem!
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55004 üzenetére
Jóvan, de ezen lehet változtatni is, hogy hogyan csökkentsen agy egyáltalán csökkentsen-e, akkor meg a CPU governor settingsbe kell benézni.
Igaz nem hiszem hogy CM van fenn neki. -
Siriusb
veterán
válasz
Viktor0610 #54892 üzenetére
Félreértesz, pl. automatizálóval kapcsolom ki-be a wifi-t, ennek semmi köze a Notification Toggle futásához.
-
Siriusb
veterán
válasz
Viktor0610 #54890 üzenetére
Automatizálót használok, biztos, hogy ez a gond, de az állapotot frissítést akkor is meg kellene oldania valahogy a programnak.
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #54885 üzenetére
Ehh, akkor ez a gond. Fenn van az AdAway... De azt meg ne szedném le, mert jól tiltja az in-app reklámokat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #54785 üzenetére
Black Multi DPI
Alapból nincs fekete Gapps. Bár lehet, hogy az külön csomag, de ha abba belenyúlt, én nem bíznék meg benne, hogy másba nem...
-
bb.bocs
őstag
válasz
Viktor0610 #54763 üzenetére
ezt a szemtelenséget... ergo ha 1 tök más programmal követni akarom magamat, akkor nem tudom kikapcsolni hogy a google ne tudja hol vagyok? vagy azt lehet le lehet tiltani?
ui: a helymeghatározásnál kitudom kapcsolni a gmai meg ilyen vacak okat. a térképet is köztük, de sygic et használok, nem kell a térkép nagyon. -
bb.bocs
őstag
válasz
Viktor0610 #54761 üzenetére
de ha az nincs benyomva akkor más sem tud bemérmi nem?
-
tomy86
addikt
válasz
Viktor0610 #54725 üzenetére
Pl. megveszel egy appot, majd később egy másik telefonoddal ugyanazt a google fiókot használva telepíthetnéd arra is, de mondjuk kompatibilitási vagy egyéb hiba miatt mégsem települ. Tudom, hogy itt nem az a gond, de vannak egyéb lehetőségek is. Nem kell rögtön warezt feltételezni.
-
Carvus
senior tag
válasz
Viktor0610 #54722 üzenetére
ezt csak most látom, hát eléggé rosszul gondolod...természetesen meg van vásárolva a program!
wirágbolti témával csak nem jönnék ide, de azért köszi a feltételezést... -
Astrasattila
tag
válasz
Viktor0610 #54651 üzenetére
Most eltűnt ( de már tegnap is eltűnt 2-3x 1-2 órára ), de ha újra előjön csinálok és mutatom. Ha előjön, törlök 1 programot, ami a belső memóriába települ ( PrintHand ). Aztán újra kiderül, hogy javul vagy sem. Akkor szintén csinálok mentést, ha marad a hiba.
Kaptam egy SMS-t, egy számomra ismeretlen számról, hogy vár 10 órakor.
Persze magyar nyelvű és nem robot SMS az írásmódból ítélve. Na, már semmit sem értek, hogy ezért szívatott 2 napja a telefon? De nem csináltam még semmit, mégis megkaptam, eddig meg hibaüzenettel bombázott. Anomália?
-
Astrasattila
tag
válasz
Viktor0610 #54645 üzenetére
SIM-kártyán sincs 1 üzenetem sem. Frissítéseim nincsenek, marad a telepített program törlése. Bár nem értem, mi köze hozzá. Elvileg van szabad memória a telefonban a kiírása szerint.
-
Predator2
addikt
válasz
Viktor0610 #54645 üzenetére
A gyémánt ikonra a az utolsó képen látott "Vedd meg" opció van csak.
-
-
Predator2
addikt
válasz
Viktor0610 #54639 üzenetére
Még jó, hogy nem találom nekem egyáltalán nem így néz ki. (Android 2.3.4. és Xperia Mini pro sk17i)
-
Predator2
addikt
válasz
Viktor0610 #54637 üzenetére
csinálj egy képet kérlek , mert nem találom
-
Predator2
addikt
válasz
Viktor0610 #54635 üzenetére
Akkor én csinálok rosszul valamit. Amikor rákattintok a Functions Pro-ra akkor előjön egy google play-es ablak. Ott kiválasztom a beváltást és bírom, hogy appsales! De nekem nem fogadja el valamiért. Te hogy csináltad?
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #54508 üzenetére
Mondjuk én nem értem. Ha te kérted, hogy a program szinkronizálja a képeidet, akkor miért csodálkozol hogy mindet megtette? Ez a funkciója.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Viktor0610 #54505 üzenetére
Nem a program hibája ha bekapcsolod hogy mindent szinkronizáljon.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #54500 üzenetére
Az az.
-
válasz
Viktor0610 #54495 üzenetére
Nem használom ezt a részét a google fióknak. Amikor váltottam androidra nehezen emésztettem meg, hogy mért erőszakoskodnak ennyire, most már beletörődtem.
Hülye nem vagyok, nem elég, hogy nyitott könyv a levelezésem, a naptáram, a telefonkönyvem és még a fényképeimet is osszam meg velük! A drobox alkalmazást is azért töröltem, mert nem lehet beállítani, hogy ne szinkronizálja a fotó albumomat.
Ezt az ES File Explorer még kordába tudom tartani. Hagyhatna a Google egy kis diszkréciót is az embereknek, majd mi eldöntjük, hogy mit osztunk meg velük. -
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #53828 üzenetére
köszi, kipróbálom.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #53823 üzenetére
igen ilyesmire. csak így nagyon picik az ikonok és rosszul lehet látni a 4,3-as képernyőn. van egy contact widget nevű app aminek jók lennének a méretei, csak ezeket nem lehet sajnos egymásba húzva könyvtárba tenni.
-
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #53815 üzenetére
Szerintem kevered. Nem az akkumulátor töltöttségi szintjére vagyok /vagyunk kíváncsiak, hanem az elhasználodásra.
-
válasz
Viktor0610 #53543 üzenetére
A Sync automatikusan oda ment. De lehet, hogy félreérthető voltam, mert ettől még nem olvasható google drive-ban, csak szinkronizálásra használja (sajnos).
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #53545 üzenetére
Köszi! Mininaplónál lehet, hogy elég a mini_diary.db másolása, de inkább az egészet lementem.
gtamate2 Mega-ra lehet szinkronizálni, csak néha kilép a fiókból magától. Ha jól emlékszem a Gdrive, OneDrive-nál is megy a szinkron.
Fizetősök közül talán a Gdrive a legolcsóbb, 100GB, 2$/hó.
-
válasz
Viktor0610 #53313 üzenetére
Azoktól tuti nem, mivel újrarakás előtt is ugyanúgy ment mindegyik, és akkor működött.
Megpróbálom leszedni majd újra felrakni -
válasz
Viktor0610 #53309 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49564 üzenetére
Utólag is ki-bekapcsolható: a beállítások / biztonsági mentés és visszaállítás menüpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest