- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Fall-N #155511 üzenetére
Csak mellékesen kérdem hogy lehetséges hogy gyakorlatilag egy billentyűzet sem tudja berakni az írásjeleket hangvezérelt írásnál? Nem hiszem hogy pl. egy google ne tudná ezt megoldani a gboardban. Vagy csak a magyar nyelvnél nem tudja, másnál viszont igen? Egyszerű emberke vagyok , nekem ez érthetetlen. Tuti hogy van rá igény. Ha pedig van, akkor miért nem oldják meg?
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #155109 üzenetére
Nemrég kaptam tőlük email -t, amiben írták, hogy dolgoznak az ügyön, de nem tudtam, hogy már müxik. Ez jó hír, bár én továbbra is a Curve -öt fogom használni. Egyszerűbb a számla/kártyaváltás, valamint ott az ingyen kp felvétel, amihez viszont vásárlásra is használni kell a kártyát.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fall-N #154690 üzenetére
No meg a konkurens, reklámmentes (és még + számtalan előnyű) YT app-ok sem.
Az én Andorid-os Box-omra pl. a gugli féle YT app már nem is érehető el a PS-ből, a Tablet-emen meg települ, de egyszerűen nem indul el. Ezzel meg csak maguk ágyazzák meg az ilyen app-oknak a lehetőséget. Szerintem szégyen-gyalázat amit a terveztt elavulás felgyorsításával rá próbálnak erőszakolni a felhasználókra, ez soha, még a Windows-nál sem volt ennyire gyorsütemű, erőszakos és pimasz. Az Android 5.1.1 ma már "szerintük" kb. kuka kategória, ez már több, mint neveséges.
-
flash-
veterán
válasz
Fall-N #154690 üzenetére
Persze, de egyszer az ember csak elcsábul:)
Elvileg telenor szerint nem kell kifizetniDe mondom egy playről leszedett jatekban is virust talált
Ez a gsam amugy csak a neve szerint volt az.. Felraktam de nem volt fent sehol aztan meg elfelejtettem leszedni szoval user error triplán
-
viewdetails
addikt
válasz
Fall-N #154600 üzenetére
"A Band 5 sajnos nem megy Zepp alatt, de a 6 igen,"
Ez kimondottan érdekelne, mert nemzetközi szinten sem tudták még eddig megoldani a megjelenése óta és a Zepp-et én is jobban szeretném.@Tökimanó, nézd meg, hogyha újratelepíted a Mi Fit-et, nincs-e benne a Profil - My Devices alatt, mint Trying to connect.... Ha igen, unpair és utána kapcsolódni fog.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Fall-N #154488 üzenetére
Éppen ez volt a kérdező baja, hogy a gyárit letiltja a launcher használata(bármilyen launcher).
Elolvastad mire válaszoltam?
"Azóta a teló alap gesztusvezérlését letiltja ha launchert használok (probáltam párat) mindegyiknél tiltja és csak az alsó 3 gombos verzióval működnek." -
bexinho23
őstag
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Fall-N #153654 üzenetére
Őszintén sokallom az 1700 Ft-ot. Azért már előfizetek streaming szolgáltatása (hbo go, netflix, amazon prime video). Kevesebb lenne 1000 Ft körül előfizeznék rá. Az a baj már a sok kicsi sokra megy ezekkel az előfizetésekkel. De aztán lehet rábeszélem magam. Android tv-n a smartube nem tudja teljes mértékben hejetesíteni a gyári youtubeot. Arra csak tv kóddal lehet csatlakozni és csak akkor működik ha be vagyok lépve a smart tube-ba. A gyári youtubera meg bármikor tudok küldeni belép magától. Emiatt fontolom meg az előfizetést amúgy. Vanced csak telefonon ment.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #153438 üzenetére
Plusz azért érdemes megemlíteni, hogy nem tudja minden app adatait menteni (ha a fejlesztő úgy föntött hogy android:allowBackup="false" ugye) valamint a Google mentésnél az app data 25MB-ra van korlátozva per app. De pl. Wifi hálókat, kontaktokat, SMS-eket, telepített appok listáját (és abból automatikus visszatelepítést) megcsinálja.
-
tylerddd
veterán
-
kaciokos
őstag
-
lovi27
addikt
válasz
Fall-N #152757 üzenetére
Amíg megalapozatlanul írogattok hülyeséget azon valóban nem kell túl sokat gondolkozni.
Jó neked, hogy ránézésre címkézel (én sajnálom), de akkor nézd meg a kedvenc X-plore fájlkezelőnél milyen címet adtak meg: városnév és egy szám, mint a pure-nál. Szerintem ez csak azt jelenti nem egy nagy cég a készítője és az otthoni címét mégse kürtölné világgá és a Google se követeli meg. Bízni kell a Google-ban, hogy ha bármi probléma merül fel egy appal azonnal eltávolítja a Play áruházból.
De ha az éles szemű fórumozók nem teszik kötelességüket... -
-
sopruk
senior tag
válasz
Fall-N #151992 üzenetére
Ebben a FailEmail -ban Gmailes címet nekem mindenáron csak a készülékhez már hozzáadott fiókokat akarja hozzáadni. Vagy valamit rosszul csinálok?
Elindítom a varázslót, kiválasztom, hogy Gmail, majd a megnyíló ablakban a "Válasszon fiókot"-ra kattintva megjelennek a készülékhez kapcsolt fiókok, meg egy fiók hozzáadása opció is.
Ez utóbbit választva a telefon jelszavát kéri, majd utána lehet megadni egy új mail cím, jelszó párost.
Ebből én arra következtetek, hogy a készülékhez is hozzá akarja adni a fiókot, amit én nem szeretnék. Vagy rosszul gondolom? -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #151817 üzenetére
Évek óta linkelek GDrive -ról és még senki sem panaszkodott, hogy ne tudná letölteni. Csináltam egy publikus mappát, a link birtokában bárki által elérhető jogosultsággal. Ide pakolom a megosztandó tartalmakat. MiX -en keresztül engedélyezem a MiX -nek a hozzáférést. Aztán kijelölöm a fájlt -> megosztás ikon -> nyilvános link -> vágólap. Onnan meg beillesztem itt, egy linkbe. Mivel a MiX -nek van hozzáférése a fiókomhoz, így fel tudja oldani a videófájlokat és át tudja adni akár a VLC -nek is, de önmagában a VLC erre nem képes a linkből. A Kodiban, vagy az nPlayer -ben viszont van lehetőség arra, hogy közvetlen hozzáférést adjak a fiókomhoz.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #151810 üzenetére
Nekem a Gdrive -val van tapasztalatom. Hogyan adsz meg VLC -nek streamelhető Gdrive linket? Amikor ide linkelek saját mentésű cuccot, akkor fájlkezelővel szoktam kinyerni, de azt sem tudja bármelyik fájlkezelő. Pl. a TC nem azt az elérést adja, amivel letölthető lesz az anyag. Solid és MiX tud ilyen linket.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #151418 üzenetére
De, remélem, engem nem sorolsz közéjük!
Vegyünk egy példát: 4.4 -ben külső SD írási korlátozás. Vajon ki találta ki? Egyenként a gyártók, véletlenszerűen, vagy a Google? Persze, a végszó a gyártókon múlik, mert a Zs kategóriás Zopo meg tudta oldani, hogy 4.4 -en is ugyanúgy tudjam használni a kártyát, mint korábban. Soroljak még pár tucat, hasonló merényletet, ami "véletlenül" egyszerre jelent meg a különböző gyártók új Androidverzióiban? Azok vajon kémkedés útján kerültek bele, vagy a Google -tól eredendően?
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #150767 üzenetére
Én sem ragaszkodom egyikhez sem. Régen Dolphin fan voltam, de sajnos, hatos Androidtól megszűnt az auto áttördelés, később pedig a LastPass beépülő. Tudomásom szerint az auto áttördelést jelenleg csak az Opera tudja normálisan. Viszont, egérrel nem kezelhető, ezért asztali üzemmódnál (ahol a képernyőméret miatt nem annyira fontos az áttördelés) Firefoxot használok. Persze, csak a régebbit, mert az újakkal már nem kompatibilisek a használt beépülőim. További negatívum, hogy a Firefox nem engedi a LastPass kitöltést. Sztem jelenleg Androidra nincs tuti böngésző. Ezért használok hármat.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #150592 üzenetére
A Solitaire Multipack is egy pofátlan lehúzás, bár az csak egyszeri fizetés. Anno én megvettem, aztán más lett a fejlesztő. Ingyenessé tette, rakott bele reklámot. Ez még eddig nem lenne akkora probléma, de a reklámok eltávolítása egyszeri fizetéssel 16 ezer Ft. Azért már PC-re veszek egy jó játékot, ami nem passziánsz.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #150594 üzenetére
Megvan! Screenshot
Jobb felül a nagyító és a + jel közötti ikonra böktem, aztán beállítások -> dupla panel fekvő módban. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #149959 üzenetére
Köszi az ajánlást!
Még ismerkedek vele, de ez a Clipto jónak tűnik. Hatalmas piros pont, hogy egy az egyben importálta a Clipper+ mentésemet. Ez nagy megkönnyebbülés, mert nagyon sokmindent tároltam a Clipperben (kb. 15 cimkét és 2500 jegyzetet húzott át).
10 -es droidon még nem tudom tesztelni, de az az ADB -s feloldás bíztatónak tűnik. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #149959 üzenetére
Köszi! Kipróbálom. Nem gond, ha fizetős.
Crok:
Hogy érted azt, hogy nem lehet indítani? Próbaképpen innen telepítettem a megfelelőt a tabomra (Teclast T10, Oreo). Megadtam neki a kért engedélyeket, lett a launcheren AA ikonom és ha rábökök, akkor megjelenik az AA felület anélkül, hogy bármilyen autós egységhez csatlakoznék. -
HoTaZo
addikt
válasz
Fall-N #149765 üzenetére
Elkezdtem, leszedtem egy MIUI Theme Editort, kiválasztottam egy egyszerű alapot, ráböktem az Apps Icons indítóra, azon belül Edit Dynamic Icons-ra, a calendarnál megjelent ez az ikonos naptár, minden többit hagytam a "Current" változatnál. Végig vittem ez editálást, meg is adta a Téma nevét, helyét. A témakezelőben alkalmaztam és mégsem jelenik meg a Novában.
Amúgy megtaláltam a neten is a komplett témát, amin belül van ez az ikonos naptár, a többi ikonnal. de mégsem találom a telefonon belül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #149638 üzenetére
Azért az AdGuard elég sok alkalmazásban el tudja tüntetni a reklámot.
Én is általában megveszem a reklámmentes verziót, de azért van olyan, aminél ezt a lehetőséget kihagyom. Erre nagyon jó példa a Solitaire Megapack. Anno megvettem, mert a Free-ben kevesebb variáció volt. Aztán változott a fejlesztő, aki ingyenessé tette, viszont rakott bele reklámot. De ez még csak egy apró probléma, mert egyszeri IAP-al eltüntethető, amit meg is tennék annak ellenére, hogy egyszer már fizettem érte. Csakhogy 16 ezer Ft-ot kér érte... Azért már PC-re már nem csak passziánszt, hanem AAA-s címet veszek.
-
svgyula
addikt
válasz
Fall-N #149506 üzenetére
Képzeld el! Megvan? Én soha sehova nem küldök sem jelszó emlékeztetőt sem egyéb információt! Eddig 4x törték fel a fiókomat. Ebből a hotmailt úgy, hogy ki is zártak belőle. Ez utóbbi kb 10éve volt azóta soha semmilyen információt nem adok sehova. De mégis van próbálkozás, a fiókadatok megszerzésére. Pedig ha tudnák, hogy minden hónapban leürítem és nem tárolok ott semmit!
-
csyogames
lelkes újonc
válasz
Fall-N #149159 üzenetére
koszi,
szoval leszedem a microG-t elsokent, aztan meg a Youtube Vance vagy Newpipe
Ezek utan toltsem le mind a harmat vagy eleg az egyik is:
DNS66, Blokada es Adguard.
A fecebookon is tul sok az idegesito reklam, es most mar a facebook viedok is tele vannak reklammal Azokat melyik szedi le? Nincs szuksegem semmifele reklamra
-
csyogames
lelkes újonc
válasz
Fall-N #149107 üzenetére
szoval rekmammentesiteshez androidra ezeket latom toletek:
DNS66, Blokada es Adguard.
Melyik ingyenes es leszedik e a youtube reklamokat is?
Kell e csinalni elotte valamit, es honnan toltsem le? Siman a play storebol vagy valami kulso forras jobb?
TubeMate-rol is irtatok korabban, de ha jol latom akkor az off tipic, mert asztali gepre van, nem okostelefonra. Vagy TubeMate megy a mobilomon is?
koszi a valaszokat elore is
-
spe88
senior tag
válasz
Fall-N #149043 üzenetére
Ezek inkább naptárappok. Business Calendarról tudok nyilatkozni, mert sajnos még anno meg is vettem.
Igazából semmi extra a Google Naptárhoz képest csak fancybben néz ki.
Teendő listájában a pozitívum a sablonmentés. De pl a taskokat nem látom sorban, max a naptárban (legalábbis nem jöttem rá), illetve a taskokat nem lehet drag n drop módszerrel egymás alá-fölé rakni. Ismétlődő task is elég gyér funkció (pl. minden hónap utolsó munkanap, vagy minden hónap utolsó péntek stb. nem megy benne, de amúgy az ilyen todo appok 90%-ában, nem is értem, szeirntem elég alap). Szóval a Business Calendar inkább egy egyszerű naptár app. aCalendart nem ismerem, ránézek. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Fall-N #148785 üzenetére
Nem akarom leírni az egész történetet újra, a lényeg, hogy a 2014-es LB sorozatú tv-émre megszünt az app támogatás. Miközben az LG topikban tegnap írta egy tag, hogy ugyanilyen tv-vel most regisztrált. Szóval meg lehet másért is haragudni rájuk annyira, hogy most egy darabig ne legyen lelkiismeret furdalásom. Egyébként én is a legális streamingben hiszek, Spoti és Netflix előfizetésem még van is aktív, de az HBO-val több, mint egy év együttélés után szakítottam (azért lehet nem véglegesen).
-
kaciokos
őstag
válasz
Fall-N #148785 üzenetére
"Ettől függetlenül nem rossz, a saját gyártású cuccaik miatt már megéri. Persze vannak warez huszárok akik FB-n odaírják büszkén, hogy ők nCoret használnak, ugyan nem fizetnek. Akkor meg tudom érteni, ha valami nem elérhető itthon pl. The Expanse, The Boys."
Sajnos az a helyzet, hogy a streaming szolgáltatók nem az árakkal és a szolgáltatással versenyeznek, hanem az exkluzív tartalmakkal, és ez szerintem a felhasználók szempontjából elég nagy baj. Ha az ember szeretné megnézni a Trónok Harcát, a Mandaloriant, a Witchert és még mondjuk az Elveszett Próféciákat is (személyes kedvencem), akkor elő kell fizetnie az összes szolgáltatónál, ami anyagilag is súlyos, ráadásul így féltucat szolgáltatónál tudná részben ugyanazokat a filmeket is megnézni, ami eléggé pénzkidobásnak tűnik.
Személy szerint én évekig vártam, hogy a streaming szolgáltatók elérhetőek legyenek, gondoltam, milyen egyszerű lesz, befizetek havi párezer Ft-ot, és legálisan azt nézek, amit akarok, de a fentiek miatt az egész rendszer számomra óriási csalódás.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Fall-N #148769 üzenetére
A nem saját tartalmak licensze bizonyos időre szól. Ez szerintem a Netflixnél is így van, csak valószínűleg sokkal hosszabb időre veszik meg ezért nem tűnik fel annyira. Abban is eltér a tartalom a kettőben, hogy míg a Netflixen tengernyi minden van, de nagyon nagy a szemét aránya, addig az HBO-on kevesebb a tartalom, de jobban megvan válogatva.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #148753 üzenetére
Én megjelenéstől kezdve Spotify premium előfizető voltam , de valahogy a felhozatal és az algoritmus egyre romlott , aztán átmentem YT Musicra , ott mintha teljesen más és jobb zenéket ad be a rendszer számomra. Amiket én hallgatok azok mindkét helyen fent vannak , és a Spotify lejátszási listáimat egy az egybe át tudtam húzni. Nem ért veszteség.
Így nekem akkor már jobban megéri a YT Music a YT premium tagsággal.
-
consono
nagyúr
válasz
Fall-N #148753 üzenetére
Szerintem jó a YT músic, mondjuk én belehúztam a régi Google Play Music-os dolgaimat. Így rögtön az ízlésemnek megfelelő zeneket tolja, pont úgy, mint a Spotify. Az Apple Musical nem jutottam el ide. Nekem is a 30 napos trial megy, de lehet, hogy marad, mert ugyan rajtam kívül a családban mindenki kikapcsolta a háttérbeli lejátszást, de a reklámmentességet nagyon élvezik. Nálunk a HBO Go ment a kukába, mert sosem néztük. A gyerekeknél a YT a nyerő, mi meg Netflixezünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest