Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz mizoli #150591 üzenetére

    Ha még tudnátok, hogy nem az ő fejlesztésük. ;] Az open source Leaf Pictures forkja, amit abbahagyott a fejlesztő. A kód nagy része onnan van és az UI 1:1-ben. Sok erre épülő fizetős és reklámmal telerakott verzió van Playen.

    A legpofátkanabb a Memory Gallery (Vertumus), ami ígérte a Google Fotók integrációt és más szintén kész programot nevezett át (nem jut eszembe a neve), rakott bele reklámot majd csinált egy fizetős feloldó kulcsot. Utána szépen eltűnt és abbahagyta a prodzsektet. A Fotók integráció ígérete abszurd, mert nem hiszem, hogy nyílt lenne az API. Így egy szép kis lehúzás.

    Ettől függetlenül a Simple még megéri, mert fejlesztett az eredeti, nem csak átnevezett valami.

    A lehúzásról jut eszembe, hogy van újra gReader, csak a fizetős verzió le lett véve rég, az ingyenes meg előfizetéses lett, ha reklámot nem szeretne az ember. Na ez a pofátlanság. Persze a News+ is fentvan, amit meg lehet venni, de jópár éve nem frissült. Na a gReder sem lett annyira agyon fejlesztve, pár bugfix meg a hamburger menü ikon ki lett cserélve egyedi ikonra. Persze elő lehet fizetni arra, amit más RSS tud ingyen vagy egyszeri fizetéssel. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák