- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
zsoltzsolt #130913 üzenetére
Nálam jo minden..koppkopp..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zsoltzsolt #130911 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #130903 üzenetére
A tabon frissítettem az alkalmazásaimat. Ment símán.
Update: Mégsem. A felénél lehalt, azóta nem tölt le semmit.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zsoltzsolt #130905 üzenetére
Én már gondoltam a telefonnal kapcsolatban a következőkre: elállás a vásárlástól, full reset (full reset nem oldja meg, mert ez akkor Google Play problémája lehet)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zsoltzsolt #130903 üzenetére
Sajnos semmit...
Se Program Update , se más megvásárolt Program.
Nem jó ez így! Mi a fene lehet? Mindent megpróbáltam már. (Google fiók törlés, telefon restart majd Google fiók újra rakás és semmi eredmény) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #130609 üzenetére
Nálam is A5 (2017) készüléken és Oreo rendszeren tökéletesen megy az ACR.
-
kovacs65
őstag
válasz
zsoltzsolt #130609 üzenetére
Oreo, Note 8 - Tökéletes
-
válasz
zsoltzsolt #129940 üzenetére
Köszi, de azért ennyire nem rossz a helyzet... akkor senior phone-t vettem volna.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #129816 üzenetére
Köszönöm az óvást, szakmabéli vagyok, de néha "megtréfálnak" ezek a változtatások.
Ablakos :
Gondolom kizárólag a 8.0-ra értetted mert a 7-es verzión hibátlan gyári állapotú rendszeren is.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #129814 üzenetére
Sajnos nem mindent lehet, max "kényszerleállítás" működik.
-
Cyrin
addikt
válasz
zsoltzsolt #129689 üzenetére
Én vagyok rich, így nem tölthetem le. Az hazugság lenne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #129686 üzenetére
És ha akció lejárta előtt 10 perccel "megveszem", majd a teljes árnál kérek visszatérítést, akkor vajon utalnak 133 ezret?
-
válasz
zsoltzsolt #129686 üzenetére
Le is töltöttem! 🤣
-
nyisziati
veterán
válasz
zsoltzsolt #129567 üzenetére
Ja, az egyetlen, amit a kínaiak nem tudnak feltörni. -
Tyer
őstag
válasz
zsoltzsolt #129046 üzenetére
kidnou jol mondja, nekem az kellene, hogy a messengerből mentse a telora, azt utálom, ha a telorol a felhőbe menti...
De köszi a segitséget neked is.kidnou: Hát de amit én küldök, azt bezzeg lehet menteni...ami szintén jo, de amit kapok fontosabb lenne...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #129014 üzenetére
?
-
válasz
zsoltzsolt #129006 üzenetére
Pedig mind a laptopos, mind az asztali PC-s verziót megnézném!
Főleg utóbbi lehet érdekes, amint az előadáson elvégzed!!! -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #128994 üzenetére
Megerősítelek, tökéletesen ugyanígy működik nálam is. Gyors, pontos, kényelmes.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #128790 üzenetére
Word 2013 nem tudja, nincs beillesztés közvetlenül új kamerafelvételről. Droidot ír egyébként, amely szintén nem képes erre, hiszen rendes szövegszerkesztő sincsen rá. Az élő
beszéd átiratától még messze járunk, kézírásfelismerés szükségessége nem merült fel. -
Cyrin
addikt
válasz
zsoltzsolt #128902 üzenetére
na sikerült, köszönöm
-
Met
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128727 üzenetére
A Menta? Nem tudom.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #128594 üzenetére
Kicsit próbálkoztam vele, de elég gáz. Ha sorban beadom a címeket, akkor utána már térkép alapján át tudom rendezgetni. De, ha pl. azt adtam meg, hogy "Gaudi épületek", akkor szépen megjelenítette azokat a térképen, de innen képtelen voltam túraútvonalat összehozni. A találati listában levő címeket kéne vágólapkezelőbe másolni, majd onnan egyenként megadni a Térképben további címekként. Vágólapkezelő alkalmazás nélkül kilátástalan meló lenne. Vagy, csak én nem jöttem rá az egyszerű módjára.
IGO -ban ez sokkal egyszerűbb és van automatikus optimalizálás. Csak hát ... -
nyikszi
őstag
válasz
zsoltzsolt #128592 üzenetére
Persze, beállítottam. De nem ajánl fel semmit. Nézem ezeket. Kösz.
Ez az Osmand elég biztatónak tűnik, holnap jobban meglesem.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #128592 üzenetére
Mindegy, hogy milyen módot állít be. Automatikusan nem optimalizál. Annyit tehet, hogy a kirajzolt útvonal és az állomások pozíciói alapján manuálisan átrendezi az egyes állomásokat.
-
pc360
addikt
válasz
zsoltzsolt #128538 üzenetére
Fordítót is kérnék!
Jaffa75: Az nem. De ha már a ROM eleve fertőzött, ott azán csukogathatja az ember az alkalmazásokat...
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128501 üzenetére
Kollégám vett az aliexpressről egy Lenovó telót. A rohadt kínai telenyomta minden szarral ami csak van. Már konkrétan nem tudta használni a telefonját.
Valahogy felvarázsolta rá a no root firewall appot és első lépésre mindent wifi és mobilnet elérést letiltott. Meg talán az adguardot is feltette rá valahogy. Onnantól tudott vele telefonálni és csak módjával, tesztelve engedett ki pár dolgot a netre. -
bigrock
addikt
válasz
zsoltzsolt #128501 üzenetére
Nincs sajnos rá másik ROM (valami bzonytalan orosz szerverről állítólag lenne talán), ezért kérdeztem, hátha...
-
Nubian
lelkes újonc
válasz
zsoltzsolt #128475 üzenetére
Flickr 1TB, nem korlátlan.
-
Crouch91
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #128469 üzenetére
Szuper. Leteszteltem és műxik.
Köszönöm! -
Nubian
lelkes újonc
válasz
zsoltzsolt #128446 üzenetére
Ezt hol lehet beállítani?
Mert én is csak az alkalmazásokat szeretném megosztani a gyerekkel, de őt is berakta a fizetőeszközhöz teljes jogú adminisztrátorként, pedig ilyet egyáltalán nem szerettem volna. És még módosítani sem lehet.
Nem is kérdezett semmit. Új családtag meghívásával kapott a gyerek egy emailt, a benne lévő csatlakozás gombra kattintottam, és már bent is volt, teljes jogú adminként.
Ezt (is) igazán jól sikerült megoldani a Google-nek.
Vagy valamit én rontottam el? -
hati
addikt
válasz
zsoltzsolt #128433 üzenetére
Nem is lehet használniuk a másik fizetős appjait?
-
válasz
zsoltzsolt #128429 üzenetére
Nem vittem végig a folyamatot, de azt írja, igen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128339 üzenetére
Köszi, nem ismertem.
De ahogy a kommenteket olvasom a progi alatt, nekem nem lenne jó.
A Family time volt még tesztelés alatt, de azt simán letörölte a gyerekem a telójáról. -
bigrock
addikt
válasz
zsoltzsolt #128324 üzenetére
Ha megmutatod, hogy hol lehet az Outlook-ban beállítani, hogy az aláírás képként legyen, azonnal váltok rá az Aqua-ról.
-
TODI1111
veterán
válasz
zsoltzsolt #128324 üzenetére
Az okosmappa például arra használható,hogy akiknek több email címe van ne csak címenként lehessen megnézni hanem alapértelmezetten az összes bejövőt mutassa.
A küldési értesítés pedig csak azt jelzi,hogy a készülék továbbítani tudta az emailt -
TODI1111
veterán
válasz
zsoltzsolt #128315 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128320 üzenetére
Jaja. Biztonsági kamera küld emailenkent 6 képet, egyszerűbb egy görgetéssel vegiggörgetni mint egyesével rakkattintani letölteni és megnyitni 6x
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128315 üzenetére
Betölti automatán a csatolt képeket
-
rjg
őstag
válasz
zsoltzsolt #128076 üzenetére
De. Call Notes Pro, ha ilyenre gondoltál. Ha olyanra, ami az ismeretlen számok adatait is kiírja, olyat nem, elég ha a Google és az Apple ismeri az összes kontaktomat, mással már nem szívesen osztanám meg.
-
törölt tag
válasz
Most éppen nem, mert a TMH fw sajnos nem tartalmazza, de amíg XEH (hazai független) fw volt telepítve, addig használtam és kedveltem is. Hasznos, elég sok hívót képes volt azonosítani.
tibike8: igen.
-
tibike8
őstag
válasz
Ez az lenne aminek a lényege, hogy egy idegen szám, ha hív, kírja a nevét egy valamilyen adatbázisból és éppúgy kiírja nekem mintha elmenetett névjegy lenne?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Névjegyzék néven fut nálam
-
kaciokos
őstag
válasz
zsoltzsolt #127988 üzenetére
Dehogy. A telefon feloldása után az utolsó képernyőt fogja visszaadni, nem az alapértelmezettet. Tudtommal nem lehet megváltoztatni.
-
kidnou
őstag
válasz
zsoltzsolt #127917 üzenetére
Nem kérdezi senki, hogy a szülő egyet ért vele vagy sem. Ma már természetes dolog, hogy igy működik. Sajnos!
-
kaciokos
őstag
válasz
zsoltzsolt #127915 üzenetére
Viccelsz? Minden óvoda és iskola ezt csinálja, hogy szakadnának meg. Aki nincs a fb-on, plusz nem hajlandó tetemes időt eltölteni az értelmes infók kiszűrésével a sok hulladék közül, az bek@phassa.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #127834 üzenetére
Köszi!
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zsoltzsolt #127847 üzenetére
Azért, mert nem szeretek írni?
Ez most komoly? Nem, még nem. De minek is, amikor itt vagy nekem te és a haverod?
Talán hallottál már róla (talán nem), de léteznek emberek, akiknek kihívást jelent az ilyesmi. Tudok írni, csak jobban szeretek beszéddel kommunikálni. Nem mintha közöd volna hozzá, de eléggé gyatra a kezem, most is fáj. (De ha bele döglök is, ezt a hszt leírom.*) Első sorban nem az a baj, hogy nem tudok gépelni. Az csak a hab a tortán. De nyilván jól esik piszkálni a selejtet. Kösz. Jó neked, hogy tökéletes vagy. Szóval ez nem volt szép.
* Szerk.: Még élek, remélem, nem zavar.
-
Dr.NX
addikt
válasz
zsoltzsolt #127847 üzenetére
Hogyne, hogy aztán mindent megtudjon róla, mi?
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zsoltzsolt #127843 üzenetére
Elvileg igen, de nem szeretek írogatni (SMS-t sem, papír alapú levelet sem, stb.), ha mégis szükséges, akkor a számítógépen nagyságrendekkel kényelmesebb. Inkább szóban intézem a dolgokat, akár telefonon, akár személyesen.Miért?
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zsoltzsolt #127837 üzenetére
Szimplán csak annyi, hogy semmi közük hozzá. Az én életem az én dolgom.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #127734 üzenetére
De, akkor még nem volt Facebook alkalmazás. Ahhoz egy hátizsáknyi floppy kellett volna.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-
ryger
aktív tag
válasz
a regi szep idok, RAR-ban szallitani a progikat, CRC errors stb
-
válasz
zsoltzsolt #127679 üzenetére
Azt gugliztam ki (majd ki is próbáltam két USA-beli címmel), hogy ez az utazásmegosztókat gyűjti, ahol azok benne vannak a Térképben.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #127607 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #127617 üzenetére
Épp a nyóckerben (alias Józsefváros) jártam, amikor azt írtam és még friss volt az élmény. Régi bérház, belső udvar, 9 lépcsőház. Mindegyik előtt vasrács lábtörlőnek. Ránézésre legalább 20 kiló darabja és olyan rozsdás, hogy bottal se piszkálnám. Mindegyiket ujjnyi vastag, horganyzott lánccal biztosították a lépcsőház korlátjához, hogy el ne lopják.
Már bánom, hogy nem fényképeztem le. Nnna???? Nesze neked Józsefváros mobilalkalmazás! -
zhata
senior tag
válasz
zsoltzsolt #127614 üzenetére
Ez is egy opció.
(De ennek az ellenkezője is igaz lehet.)
-
zhata
senior tag
válasz
Vajon mi köze van egy önkormányzati appnak a privát telefonomon lévő névjegyzékhez? Semmi.
(#127608) citkar: Nálam ha nem fogadom el kirúg, ha elfogadom, beenged. Utána már megvonhatom ezt a jogot tőle. Csakhogy, ez a kapcsoló ennél az appnál tényleg működik?
-
citkar
addikt
válasz
Kíváncsiságból kipróbáltam, mert itt lakom és nem is hallottam róla.
Nekem így is elindul. -
kaciokos
őstag
válasz
zsoltzsolt #127513 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a legjobb az ékezetes szavak ismeretében, de az elgépeléseket nagyon nem bírta, már egy betű hibánál is orbitális marhaságokat volt képes felajánlani, míg a SwiftKey ezt az akadályt simán veszi.
-
fa4hu
őstag
válasz
zsoltzsolt #127503 üzenetére
Megpróbálom részletesebben leírni:
Legyen a szó mondjuk az "elképzelésként". Elkezdem gépelni ékezetek nélkül, addig simán veszi az akadályt, hogy "elképzelés", a prediktív szövegbevitel felismeri. Ha továbbgépelném +k+e stb. akkor viszont már más toldalékolású szót javasol, ill. az ékezetek nélküli szót. Ha kiválasztom a felismert "elképzelés" szót, akkor viszont automatikusan beszúr utána egy szóközt (azt is csak akkor teszi meg, ha tovább gépelek), így a toldalék hozzáírásához először vagy nekem kell beszúrnom a szóközt vagy más karaktert, majd visszatörölni. Ez így macera. Egyes billentyűzetprogramoknál állítani lehetett, hogy automatikusan ne szúrjon be szóközt, itt nem találtam ilyen opciót.
-
fa4hu
őstag
válasz
zsoltzsolt #127501 üzenetére
Az a baj, hogy a legtöbb toldalékolást nem ismeri. Ha elkezdek beírni ékezetek nélkül egy szót, akkor kijavítja helyesre (ékezetesre), de ha elkezdem - még a kiválasztás előtt - toldalékolni, akkor viszont már ékezet nélküliként folytatja a javítást.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #127488 üzenetére
Ez a világos Material Design nekem sem jön be. Sztem óvodás Móricka-rajzokat nem lehet "design" -nak nevezni. De, szerencsére a telefon alkalmazás gyakran használt felületei külsős tárcsázóval eddig is sötétíthetőek voltak.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #127483 üzenetére
Ha igazak a pletykák, akkor nemsokára a Telefon alkalmazás is sötétíthető lesz.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #127417 üzenetére
A próbaidő elutasítása után azt jelezte neki a sw, hogy megvette a teljes verziót.
-
ratobi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #127393 üzenetére
Köszönöm, benéztem valamit...
-
ratobi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #127390 üzenetére
Alapból csak egy giga nem?
-
eclipse19
senior tag
válasz
zsoltzsolt #127182 üzenetére
Ez szuper.
Már csak még normális TTS támogatás kellene és tökéletes lenne.Köszönöm.
-
Tyer
őstag
válasz
zsoltzsolt #127190 üzenetére
Busines-t leszedtem.
Benne van, jo is.
A pro majd a naptárak szűrése maitt kell majd... De jo lesz. Már igy is jo.
Köszi a segitséged -
Tyer
őstag
válasz
zsoltzsolt #127184 üzenetére
Köszi, megnézem.
Ebbne nincs heti nézet...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #127186 üzenetére
Jah, figyelmetlen voltam. Két kérdés volt, azt hittem az első felére válaszoltál.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #127184 üzenetére
Az nem egy naptár app? Mintha azt használtam volna évekig.
-
Astery
senior tag
válasz
zsoltzsolt #127148 üzenetére
A snapseed-ben nekem sem rémlik. A képpel azt csinálsz benne amit akarsz, de csak szöveget lehet ráírni ... rajzolni én sem tudtam a képre.
-
Foose
addikt
válasz
zsoltzsolt #127003 üzenetére
Hát,lehet hogy akkor így felejtős...
-
Foose
addikt
válasz
zsoltzsolt #127000 üzenetére
Tudom én, csak annyira régóta dicsérik a sygic-et, hogy gondoltam beújítom. De ha véleményed szerint elég az osmand is nekem a lentebb írtakra.... (Amúgy ránéztem a webes sygic-re, és sok poi-t nem mutat amit az osmand igen)
-
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt #126962 üzenetére
Volt 0 forintos akcióban is tavasszal. Akkor én is "megvettem", de nálam sokszor 2-3 nap után is ugyanazokat a híreket mutatta és csak többszöri manuális frissítés után tért magához. Akkor váltottam a hírflowra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #126955 üzenetére
De ez se tud offline működni. Maradok a gReader-nél, bár már egy ideje nem frissítették.
-
forintuser
őstag
válasz
zsoltzsolt #126955 üzenetére
5,99 euro a pro .
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #126912 üzenetére
Azzal nem sokra mész mondjuk, egy német számnál.
-
kaciokos
őstag
válasz
zsoltzsolt #126783 üzenetére
Én sem szeretném megadni a Facebook-nak a telefonszámom. Okostelefont használok, mert rengeteg előnye van, amik bőven kompenzálják számomra a hátrányait, ezekből az egyik az, hogy meg kell adnom ide-oda a személyes adataimat. Ha okostelefont akarok, akkor a Google vagy az Apple megkerülhetetlen, de ezen felül igyekszem minél jobban minimalizálni a személyes adataim kiadását, pláne az olyan, privacy szempontjából sokszorosan lejáratódott cégnek, mint a Facebook. Egyszerűen minél kevesebbet tudnak rólam, annál jobb, annál kevésbé tudnak kotorászni a magánéletemben.
-
beg
veterán
válasz
zsoltzsolt #126801 üzenetére
Csak a jegyzőkönyv kedvéért, a Locus sokkal jobban megérdemli a fizetős verziót (még a félár ellenére is), Osmand ugyan azt a térképet használja, cserébe fele olyan gyors a navigációja ugyan azon a hardveren mint a Locus. Mindkettőből megvan a fizetős.
-
meko1
tag
válasz
zsoltzsolt #126783 üzenetére
én ilyet nem mondtam,bocs,azt írtam,olyan messenger változatot keresek,amihez nem kell facebookosnak lennem,fiókkal,arra ugyanis nem tartok igényt,mivel azonban vmilyen azonosítás nyilván szükséges,telszámom
felhasználását elfogadtam,ha elolvastad volna;sajnos,mint előbb írtam,egyenlőre a dolog még nem sikerül,
azonban okostelefonomat ettől még használni fogom,kyrie -
HoTaZo
addikt
válasz
zsoltzsolt #126675 üzenetére
& (#126674) DS39
Ok, köszönöm!
Megemlítem neki, hogy úriember lehessen szabi alatt is. -
DS39
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #126676 üzenetére
Megtanulja és utána fel is ajánlja, mint más beírt szót.
-
HoTaZo
addikt
válasz
zsoltzsolt #126672 üzenetére
S, azzal se érkezik értesítés a tabletre?
-
blackmorph
tag
válasz
zsoltzsolt #126663 üzenetére
Ezesetben mindenki megkapta amit akart
-
válasz
zsoltzsolt #126580 üzenetére
Megerősítést adtam neki!
-
dioka7
senior tag
válasz
zsoltzsolt #126377 üzenetére
Egyetértek. Viszont nem az én gyerekem, csak tanácsot kértek.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #126308 üzenetére
Az eddigi rövid idő alatt nem volt rossz, ahogyan navigált. Ez pozitívum. A negatívum, hogy az eddig bevitt címek közül egyetlen esetben sem tudtam házszámra keresni, hanem csakis kereszteződéseket kínált fel.
Talált frissitést MO-hoz, el ne indítsátok!
Lassan fél órája áll 31%-on, így reggelre sem jön le, pedig alig ~200 MB. Türelmes embert kíván.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #126308 üzenetére
Dettó...
De azért köszönet a tippért! -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #126303 üzenetére
Köszönöm a tippet, teszek vele egy próbát.
Szerk.: alig egy hónapos app, alig van még visszajelzés. Kb. 10 000-en töltöttük le, de ettől még simán lehet OK. Rettenet lassú a szerverük, MO már percek óta csordogál lefelé...mindegy, kivárom. 🙂
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #126303 üzenetére
OSMAND fork, openstreetmaps adatokkal.
Egy próbát megér. -
válasz
zsoltzsolt #126076 üzenetére
Elsőre nehéz jól kiválasztani és updatelni még nehézkesebb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged