- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #65461 üzenetére
További hiányosságok: nem beállítható dupla érintés, hosszú érintés, nem konfigolható launcher-menü (ami az asztalon jeleníthető meg pl. hosszú érintésre). Egyébként a programtár első ránézésre jó ezzel a színezéssel, átlátható.
Eléggé le van egyszerűsítve a Nova - ami persze sokaknak elegendő lehet, de ha a belefektetett munkát és a prémium árak arányát nézzük, az Apex jócskán előnyben van.
Egy régi kívánalmam teljesült ezzel a próbával, csak eddig nem volt sok kedvem a Novához. Ezzel persze nem kívánok vitát generálni, csak azt akartam kideríteni, mennyire van alapja a két alap launchert egy lapon említeni. Persze van, tudásban viszont bőven akadnak eltérések. Ha bármelyik csapat szerződtetne egy igazi grafikust - a Nova pedig pótolná a hiányosságokat -, elhúzhatna a másik mellett.
-
teo77
őstag
válasz
LonGleY #64742 üzenetére
Számomra meg a törlés az. Persze kinek, mi. Jo, ha egy évben egyszer keresek levelet. A gyorskereso eg-kettore kidobja. De, persze törölje, aki akarja. Azt gondolom, hogy ha valaki torolgeti is a hasztalan leveleket, idővel úgyis igen nagyra duzzad a számuk, tehát szükség lesz a Gmail keresőjére.
-
Edi77
őstag
válasz
LonGleY #64459 üzenetére
Köszi
A facebook integráció nekem nem fontos, telómon sincs FB app sem messenger, de kipróbálni kipróbálom. Nekem fontos az értesítés, hogy az ne késsen, megbízható legyen.
Ha már kalendar, azt nem tudod véletlenül, hogy hol lehet beállítani akár gépen is, hogy ne 23:50kor jelezzen mindig éjjel? -
xSide
őstag
válasz
LonGleY #64367 üzenetére
Sőt már video (film) küldésre is QuickPic-et használom kolléga telójára
Visszatértem Dolphin-ra, nincsenek eddig korábban zavaró dolgok már jelen. Két hónap alatt sikerült összehozni úgy látszik.
Az UC szebb lett most, de sok a 'bloatware cucc, link' ezért felejtős nálam...Dellforeva: SIM láthatóságát a tárcsázó / személyek /névjegyek (telótól függ mi a neve) beállításaiban lehet megadni.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
LonGleY #64354 üzenetére
Egyszeri alkalomra kell. Tehát ha van 3 google fiók, A B és C, az első az alapértelmezett, A és B fióknál kikapcsolok minden szinkronizációt és ennyi?
Szerk:
Félreértjük egymást, arra van szükségem, hogy egy app egy tetszőleges fiókot tekintsen alapértelmezettnek egy alkalommal. -
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #64348 üzenetére
Szóval a PDF tökéletes egy vektorgrafikus képnek? Szerintem meg az EPS, az AI és a CDR sokkal inkább valók erre a célra. A PNG se rossz az átlátszóság miatt, de ha nincs átlátszó rész benne, akkor nem olyan nagy probléma, ha átalakítják JPG-re. Természetesen én is jobb szeretem a PNG-t.
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #64342 üzenetére
#64342: Ezzel az átlagemberezéssel oda lukadunk ki, hogy továbbra is a rossz formátumokat fogják használni a megfelelők helyett, és továbbra is gyűrik föl a szemetet a netre. Ami lehetne felbontásfüggetlenül vektoros (ugyebár PDF, ha jól használják), azt átalakítják képekké, ami lehetne jó felbontású, azt lebutítják. Ami egyszerűen megnyitható lenne önálló képként, azt PDF-be pakolják (rossz felhasználás). A szenny meg egyre csak gyűlik, az eredeti, értékes, nagyfelbontású képeket, eredeti vektoros tartalmakat meg a legritkább esetben találjuk meg... Ezt én az általános oktatás hiányának és az igénytelenségnek tudom be, de azzal se segítünk ezen, ha valakit leátlagemberezve legyintünk, hogy úgysincs rá (formátumra / tudásra / bármiegyébre) szüksége, és akkor minek is beszéljünk róla...
Te hoztál elő olyan dolgokat, amik ezen a felhasználáson túlmutatnak.
Te voltál az, aki a PDF-ről, mint formátumról alkottál véleményt, jó reggelt! Akkor hogy a fenébe ne beszélnénk a felhasználási köreiről?! Döntsd már el, hogy mit akarsz ebből most kihozni, vagy maradjunk annyiban, amit már az elején is megállapíthattunk: nincs sok közöd a témához.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #64322 üzenetére
Átlag felhasználói szemmel nézve viszont ezeket soha nem fogod használni. Tudtommal ide nem nyomdászok írnak... Azt meg ne Te döntsd már el, hogy mennyi közöm van a témához, ha megkérhetlek. Megint megy részedről az okoskodás, hogy Te mindent jobban tudsz másoknál. Már kezd unalmassá válni.
(#64323) LordRajZoL: Átlagos használatra egy számlához vagy dokumentumhoz ugyanúgy jó a JPG is.
-
törölt tag
-
Edi77
őstag
válasz
LonGleY #63799 üzenetére
Rendben, megy pü.
(#63800) Quasi_modo: igen, és amikor a telóm topicjában jeleztem ezt a hibát, egy fórumtárs mondta, hogy neki is ez volt, így derült fény a dologra. A teló hátterét engedte változtatni, de a képernyőzárat nem. Nem sokat váltogatom a képeket, de emiatt a hiba miatt sajnos lemondtam erről az appról.
-
-
törölt tag
válasz
LonGleY #63749 üzenetére
Én biztosan nem hipe -oltam, nem vagyok Poweramp fan. Kell néha a csillivilli, mondjuk lejátszási listákhoz, szinkronos szövegmegjelenítéshez, stb. De alapból kispadon van, szükség esetén automatizálóval indítom, teljes tiltásból, ami már bootnál életbe lép. "Hétköznapokra" ott a TC lejátszója, vagy a Music Folder Player. De megvan a PlayerPro is, régebben az volt a Poweramp helyett. Otthoni használatra pedig egyértelműen a GoneMad a favorit.
-
llaszlo
veterán
válasz
LonGleY #63480 üzenetére
Ok, működik. Köszi.
Ezt a Keepet össze lehet szinkronizálni a GTasks-szal. Az nagyon király lenne. Mert abban most ugye azok a teendők jellenek meg amiket a Google naptárban hozzá adtam. Jó lenne, hogyha a google egyesítené ezeket. Ott volt az iGoogle annál is egy külön ToDo rész volt amit az egyik app kezelt a másik meg nem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
LonGleY #63457 üzenetére
Smart Keyboarddal az a bajom, hogy nem olyan jó a szótára mint pl. a Swiftkeynek, vagy a gyári Xperianak, csak azok meg sok memóriát esznek, az Android L billenytűzet(ami azóta nincs fent a Playben) az gyors, nem eszik sokat, csak nincs nagyon szótára, de viszont gyorsan jegyez szavakat.
-
törölt tag
-
helixP
nagyúr
válasz
LonGleY #63143 üzenetére
Ezek a rohadt fotonok
Hát, nemtom... igazából semmi különleges nem fut... Chronus, Viber, Swype billentyűzet, ami 'nagyfogyasztó', Meg hát azok a fárnya Play-szolgáltatások. Csak a Play önmagában megeszik 80-100 megát.
Nemtom, a PowerAmp a ludas-e, nincs kizárva, mondjuk eddig soha nem volt vele semmi bajon, se 512, se 256 ramnál. -
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
válasz
LonGleY #62684 üzenetére
4,2 collon (SGS2) használok Anysoftot. Állóban hely miatt három soros beállítással, fekvőben teljes ékezetes kiosztással. Javaslatok, szótár kiiktatva. Gesture működik, bár nálam csak annyi van aktiválva, hogy lehúzásra eltűnik a bill. A gombok magassága állítható. Egyébként el sem tudom képzelni, hogyan lehet gyorsan pötyögni úgy, hogy nem tudok azonnal ékezetes karakterre bökni. De lehet többféle bill. is, amik között többféle módon lehet váltani. Én pl. letöltöttem hozzá egy olyat, amit könnyebb használni SSH -n MC -hez, vagy terminálban.
Szerk: lassú voltam.
Darvinya:
Mi az a nagy gond? Én szoktam frissítgetni és eddig nem tapasztaltam problémát. Lehet, hogy azért, mert az egy általam nem használt funkcióban lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest