- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Sziasztok,gondoltam megkérdem itt mert nem találtam nagyon más helyet erre.
Szóval csak annyi lenne a kérdésem hogyha megveszek Play-ből valami zenét,akkor azt csak a Play Zenében tudom lejátszani,vagy ilyenkor a sokkal jobb Samsung Music Player-ben is tudom? Meg ez lehet buta kérdés de ha megveszem az adott albumot akkor az örökre a telómon marad ugye?
Még soha nem vettem Play-ből zenét,csak most van egy album amit csak onnan tudnék megvenni és ezért kérdezem ezeket
Előre is köszi -
james001
veterán
Sziasztok
Az mitől lehet hogy a Chrome nem akarja megjegyezni a jelszavat,meg úgy egyébként letörölte random az összes mentettet? Mindig irogathatom be újra a dolgokat,megkérdezi megjegyezze-e de nem teszi... Eddig nem csinált ilyet,mint írtam tök random adta be ezt... -
james001
veterán
Sziasztok,melyik a legjobb fotó szerkesztő program,ami ingyenes is? Meg ne csak negatívot meg fekete fehér effektet tudjon lehetőleg
Almán próbáltam egyet egyszer,asszem csak simán Photo Booth volt a neve.
Köszi -
james001
veterán
Sziasztok,
Van nekem a Player Pro zenelejátszóm,de nem akarja frissíteni magát és már kezdd néha furcsa dolgokat csinálni,pl. lehalkítja a zenét magától meg akadozik a zene néha. Manuálisan nem lehetne frissíteni? Csak január óta van androidos telóm,nem tudom hogy lehet-e ilyet,nem nagyon foglalkoztam még vele.Plusz kérdés hogy tudtok ajánlani valami jó rajzolós programot? Jöhet valami profibb is
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest