- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A Greenify-hez nem kell root, legalábbis nem minden funkciójához, nálam sincs root. Másrészt van másik is amit használhatsz: AdClear: Non-Root Full-Version Ad Blocker
-
unravel
őstag
Heló
SZerintetek miért ébreszti a készülékem (sony z3 compact) a Cerberus ilyen sokat?
Azt tudom hogy Cerberusban a location logger kikapcsolva van, viszont a "block statusbar and power button in lockscreen" az aktív.
Hm? -
törölt tag
Nem teljesen értem, amit írsz: úgy, hogy telefonszámot adok hozzá...
Ha van root, a legjobb blokkoló szerintem a root call blocker.
Viszont fizetős. Mellette szól az is, hogy valóban teljesen néma...nincs sem hívás sem sms jelzés...ha nem akarod...
-
atike
nagyúr
válasz
Anonymusxx #99885 üzenetére
....összefoglaló...
Esetleg a kereső...
Amúgy meg: ha van rootod akkor a legjobb a Root Call Blocker (Pro)...
-
beg
veterán
A root call blocker az egyik legjobb, de fizetős (az ingyenes trial, egy idő után lejár). Tégy egy próbát ezzel is, ingyenes. Ha nem jön be, mehet az általad talált.
Szerk. ja ez van az ajánlottban is
Tud whitelistet is.
Features:
- Blacklist (list of calls or SMS, you want to block).
- Schedule.
- Whitelist (never block list).
- Journal of blocked calls and messages.
- One click ON/OFF call blocker or SMS blocker.
- Blocking of unknown and private numbers.
- Blocking by prefix ("Begins with" option).
- Blacklist saving and loading. -
qfm
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan alkalmazásra, amivel megadhatok egy whitelistet azokkal az emberekkel, akik elérhetnek telefonon. A listán kívül eső összes hívást blokkolja, hogy ne tudjanak elérni. (root nemgond) Néztem az ajánlott listát, az első nem jó, mert csak tiltólistát enged beállítani ahogy láttam. A Root Call Blocker alkalmas erre a célra? Vagy van valami másik elérhető program erre a célra?
Köszönöm
-
darvinya
titán
Tetszetős az Opera AD blocker, de sajnos nem lehet honlap kivételeket beállítani, így kikapcsolom, hogy itteni reklámok megjelenjenek.
-
brd
nagyúr
válasz
fpeter84 #97123 üzenetére
A GravityBox tud olyat, az ongoing notificaton blocker beállításban, hogy mintha az üzenet típusa szerint tudna szűrni, nálam pl. külön jelenik meg a töltés, külön a lassú töltésről értesítő majomkodás stb., pedig mind Android system néven fut. Mondjuk itt 5.1-es droid van, lehet, csak itt működik ez a feature.
-
Krill77
őstag
válasz
rayoliviero #96740 üzenetére
Mini! Tud tömöríteni plusz reki block, uc minivel hasznalom.
Előző kommenthez: értesítéseket ki kapcsoltam es megszünt.
Szerk 2. : 22mb play, elnéztem. -
törölt tag
-
törölt tag
Összefoglalóban lévő root call blocker nem működik sem a free sem a fizetős. Simán átengedi hívást. Root van ki is írja első indításkor hogy oké, beállítások között blokkolás szolgáltatása engedélyezve, ha minden tiltásra állítom akkor is kicsörög, ha fekete listára tettem azt a számot amivel próbáltam felhívni akkor is kicsörög..
-
beg
veterán
válasz
nfsu17 #90202 üzenetére
Nem, én ezt írtam: Blocking numbers by prefix ("Begins with" option)
Tehát beírod az elejét, 0022 és azokat blokkolja. Azt nem tudom, hogy tud-e whitelistet, hogy mindent blokkoljon, kivéve Mo., de tedd fel és próbáld ki. Régebben használtam mindkettőt, de most nem rémlik.
-
nfsu17
veterán
köszi.
még nem próbáltam a progit, de "blocking numbers"-t írsz.
Na most én írjam be a világ összes országának hívószámát és a magyart hagyjam ki egyedül?
az úgy nem oké.Én minden országot akarok tiltani és a kivételek közé tenni Mo-t.
Ezt is tudja?
Legvégső esetben a teló beépített blokkolását használom, hogy mindent tiltson, kivéve a névjegyzékben lévő számokat. De érezzük, hogy ez azért így nem oké, mert mi van ha ismerős hív mondjuk haverjának telójáról.
FrezeR
Bakker az elég baj akkor már, hogy az e-mail-es spam-ek után (amik kevésbé zavaróak) már terjed ez a baromság is.
-
beg
veterán
válasz
nfsu17 #90185 üzenetére
Ingyenesből a Calls Blacklist-et javaslom, megadhatsz egy prefixet (Blocking numbers by prefix ("Begins with" option))
Fizetőkedv és root esetén a Root Call Blocker verhetetlen. ( Ország hívószám, vagy körzetszám blokkolása opció)
-
mexel
veterán
válasz
kaciokos #88348 üzenetére
Köszi, ezzel a hivatalos verzióval tisztában is vagyok, még ha az igazság nem teljesen is ez.
A honlapokon látható reklmok viszont nem csak a goolenak tejelnek. Pc-n sem szeretik mndig ha tiltják a reklámot, mégis van sok blocker. Az AdAway sem a play-ről tölthető
Na mindegy, belenyugodtam hogy nincs egyszerű megoldás igazán, kénytelen leszek várni a csodára -
nagyfejü
őstag
válasz
aprokaroka87 #87395 üzenetére
Hali!
Felraktam az xposed et meg a call blockerét. Hozzáadom a számot a blokkolt számokhoz , és nem csinál semmit!! Ujra is lett inditva. Mit kell még állitani?
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ajánljatok légyszives egy JÓ call blocker progit!!
üdv
-
tomy86
addikt
válasz
Véreshurka #87240 üzenetére
A Root Call Blockert rendszeresen leárazzák. Idén legalább 6-7 alkalommal volt ennyi az ára. Úgyhogy lesz még lehetőséged megvenni ennyiért.
-
Véreshurka
senior tag
A Root Call Blocker Pro app akciózva van a Play-en ha vkit érdekelne. Sajnos most így hónap végén nem fussa rá
-
törölt tag
Nekem fura volt, hogy a Facebook nem gusztustalankodott a WhatsAppal. Mostanáig.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Hívás/SMS blokkolóból mit ajánlatok?
aFirewall-t használok, az működik jól, csakhogy amikor hívnak, akkor a hívó félnél kicseng néhány pillanatra, tehát neki olyan, mintha kinyomnám.
A másik ami még nagyon jó az a Calls Blacklist - Call Blocker, ennél a hívó fél egyből foglaltat hall, tehát nem olyan, mintha elérhetne, de én kinyomom, viszont az SMS kezelője elég ósdi, abban jobb az aFirewall-é. (ugyebár 4.4 óta a blokkolónak meg kell kapnia a jogot az SMS-ek kezeléséhez és akkor mással nem is tudok küldeni, ezért nem mindegy, mennyire használható az SMS része a blokkolónak.)
Szóval egy olyan hívás/sms blokkolót keresnék, aminél a hívó fél egyből azt tapasztalja, hogy foglalt vagyok, illetve az SMS része is használható.
Tudtok-e ilyet?
Köszi: RR
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok!
Android 6.0-hoz valaki tud ajánlani privát telefonszám blokkoló egyszerű programot? 5.1-en a "blocker" nevű program volt használva, de 6.0-n nem igazán üzemképes és tudnak is hívni rejtett számmal.
L
-
borbas666
aktív tag
válasz
Humbucker #85077 üzenetére
Talán a legjobb ha van rootod: Root call blocker pro
-
Humbucker
senior tag
Tudtok mondani nekem nagyon jó call blocker app-okat?
-
válasz
#79335424 #84496 üzenetére
Kb. öt perc alatt találtam olyan hívásblokkolót, ami ismeri a Google csoportokat.
Root Call Blocker és van Pro verziója is. -
-
daninet
veterán
Minek szólsz hozzá, ha fogalmad sincs? én is eljutottam a playstoreig
kipróbáltam az első 10et a call blocker keresőszóra, google contacts csoportot (meg úgy általában telefonkönyv csoportot) egyik sem tud tiltani, ezért kérdezem tudtok-e olyat amelyik ezeket tudja együtt (!!)
-csoportot tilt, nem egyesével adogatom hozzá, naponta bővül a telefonkönyv
-időzítve tilt -
Olyan van, hogy visszautasítsa a hívást, vagyis foglaltat jelez. De ez is telefontól, android verziótól és apptól függ, mert van, hogy csak rövid csengetés után tudja visszautasítania a hívást, van, amikor konkrétan felveszi, és rögtön leteszi a hívást. Ráadásul root is bejöhet a képbe. A legbiztosabban azok működnek, melyek gyárilag megtalálhatóak a telefonon (pl Lenovo készülékek alapból rendelkeznek ilyen blocklisttel).
Azt nem tudod megtenni, hogy nem elérhetőt mondjon be a hívónak, mert az a szolgáltató teszi, ha tényleg nem vagy elérhető.
Playen keress rá a blocklist/blacklist szavakra.
-
dokee78
félisten
Xperia Z Lollipopra kellene egy jól működő lehetőleg magyar nyelvű hívás blokkoló.
ROOT nincs.DND Call Blockert próbáltuk nem működik rajta.
-
dokee78
félisten
Tudtok alternatívát a Superbeam alkalmazásra?
Xperia SD-re próbáltam küldeni filmet és az SP részén azt írta aplication blocked.Tehát hasonló wifit használó App kellene.
-
spiritex
veterán
válasz
HUNited #79733 üzenetére
A Call Blocker Free, ami a telómon van és évek óta használom az tudja az automata sms küldést blokkolt számok esetén, de nem találom a Play-en. Még keresgélek, de ha nem lesz meg, elküldöm az apk-ját.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#21346560 #79426 üzenetére
Nem rossz emulátor és ha jól tudom,(legalábbis régebben) az SGS5 romját rakták fel x86ra. Nekem csak az volt vele a bajom, h 30 napig jó volt, de aztán feljött, h fizessek és telerakta bloatware-rel (kössz magyar) a Dridot...
Nekem csak a Minecraft PE és a The Blockheads nem ment rajta...
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #79352 üzenetére
Megkértem mást is, nála sem működik. Ennyire szar ez a DND CAll Blocker? Mit ajánlotok helyette?
-
szundybence
aktív tag
Telefonom nincsen rootolva és jó lenne magyar nyelvű hívás-tiltó program. Ezért kipróbáltam a DND CAll Blockert. Jó lenne, ha működne. Sajnos a tiltólistán lévő számokat nem blokkolja. Mit rontok el?
-
R19
senior tag
Lehet hogy készülék függő, de nálam a Moto G (5.0.2) rezeg egyet és bekapcsol a kijelző.
Így nekem a Safest Call Blocker a nyerő. -
R19
senior tag
Találtam egy root nélkül is tökéletesen működő hívásblokkoló appot.
A Safest Call Blocker teljesen észrevétlenül dolgozik a háttérben, nincs rezgés, kijelző felvillanás, ha az értesítést kikapcsolod még a notifikációs led sem villog.
Csupán a logging listából értesülhetsz a blokkolt hívásokról, de az is kikapcsolható. -
Siriusb
veterán
Az tud teljesen némán tevékenykedni, ami rendszer szinten végzi a blokkolást. Én csak egy ilyen alkalmazásról tudok: Root Call Blocker
-
Taktoj
aktív tag
Remélem nem "warez" megkérdezni, hogy valaki tudna e ajánlani szakit root ügyben / tehát elviszem neki ráteszi, én padig fizetem a szolgáltatást /a nemrég tárgyalt root call blocker nagyon kellene nekem is ... sajnos...
-
paolinho
őstag
válasz
Siriusb #77828 üzenetére
Köszi szépen! Nekem dual simes a telóm, lehet nem is menne vele, de ami a fő gondom ahogy olvasom, hogy a hívónak foglalt jelzést ad a Root Call Blocker. Nekem a főnököm hülyeségére pedig olyan megoldás kellene, hogy a hívónak kikapcsolt állapotot mutasson. Ilyen esetleg megoldható valahogy (valamivel)?
-
törölt tag
válasz
kuksa90 #77840 üzenetére
Automatizálóval biztosan megoldható. Tasker, vagy E-Robot. Az utóbbiban tudok segíteni. Azt a Call Blocker -t is azért ajánlotta nekem Siriusb, mert egyben Tasker beépülő is, tehát automatizáltan is szabályozható, hogy mikor, hogyan blokkoljon (az E-Robot is kezeli a Tasker beépülőket).
-
törölt tag
válasz
Siriusb #77836 üzenetére
Ha az én esetemre gondolsz, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a Call Blocker kavart be. A mai napig sem derült ki, hogy mi blokkolja egyes https eléréseimet. Nem vagyok tőle boldog, de ez van. Már belefáradtam a nyomozásba. Ha guglizni akarok, akkor Firefoxot indítok. Szerencsére, a Clipper+ biztosítja az átjárást.
-
Siriusb
veterán
válasz
paolinho #77827 üzenetére
Root Call Blocker
Ezt találtam a legjobbnak. Mivel kernel szinten dolgozik, meg sem csörren a telefon, csak blokkol.
Nálam Android 4.2.2-ön néha előfordul, hogy ha pl. a logot meg akarod nézni, elkezd villogni az alkalmazás, de egy idő után megjavul.A fizetős változata csoportokat is tud kezelni, nagyon jól testreszabható. Dual SIM-es telefonra nem ajánlom.
-
atike
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #77809 üzenetére
Az általam legjobbnak ismert Root Call Blocker-ben is ezek a módok vannak.
Szerintem a működési elv azonos, csak esetleg egyéb blokkolók "máshol" kapják el a hívást, de a hívás mindenképp bejön a rendszerbe. Aztán dől el, hogy mi legyen vele (persze ezek csak tizedmásodpercek), de a hangpostához, vagy nem-elérhetőséghez ténylegesen nem elérhető telefon esetén lenne mód.... Szerintem.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Próbálkozom a Root Call Blocker című programmal de nálam annyira letiltja a hívásokat (Android 4.4.2) hogy még a térerő ikon is piros lesz és a telefon eltűnik a hálózatból.
Ez valami beállítás hiba (usererror) vagy ennyire tökéletes a program? -
Kasya
nagyúr
Talaltam vegul ad block megoldast root nelkul, ami bongeszoben tuti mukodik WiFi es mobilnet alatt is, de ha jol tapasztaltam programok alatt is:
(Programok alatt csak uTorrent van, amivel tudtam tesztelni)1. ezt kell letolteni, kicsomagolni, majd az APK-t telepiteni.
http://www.zenz-solutions.de/personalhttpproxy/2. a telepitett programot megnyitjuk, majd a kovetkezoket modositjuk:
- Http Proxy Port: 8080
- Enable Ad Blocking - pipa
- Autostart - pipa
- Edit Advanced Config - pipa
Itt megejelent ablakba toroljunk ki mindent es irjuk bele ezt:filterAutoUpdateURL = http://hosts-file.net/download/hosts.txt?
reloadIntervalDays = 7Utana Reload Filter es Restart.
Most alul a tevekenysegi naploban elkell kezdenie a frissitett filtert letoltenie.Utana menjunk be a Wifi beallitasokba es a konfiguracio alatt adjuk hozza a Kézi Proxy alatt:
Proxy nev: localhost
Proxy port: 8080Elmentjuk, majd atmegyunk a Mobilhalozatok, Hozzaferesi pontok menube. Itt a net beallitasait kell a fentiekkel megegyezoen modositani.
Ha nem engedi ezt elmenteni, akkor manualisan kell lemasolni az APN beallitasokat es ujat csinalni...itt hozzaadni a proxy beallitasokat is.Ezutan elvileg mennie kell.
forras: xda
-
blt.62
őstag
Amióta frissítettem az új programot (Lallipop) azóta a hívásszűrés programom (DND Call Blocker) nem működik jól. Szeretem mert Magyar menüs és megbízható volt. Azt is szerettem benne,hogy hívás elutasításkor azt mondta az automata,hogy "a hívott szám nem kapcsolható",de most rendesen kicseng csak néma marad a mobilom. Tudtok olyan hívásszűrő programot ami Magyar menüs, nem bonyolult és működik az új programmal is?
-
no more
veterán
-
blt.62
őstag
Amióta frissítettem az új programot (Lallipop) azóta a hívásszűrés programom (DND Call Blocker) nem működik jól. Szeretem mert Magyar menüs és megbízható volt. Azt is szerettem benne,hogy hívás elutasításkor azt mondta az automata,hogy "a hívott szám nem kapcsolható",de most rendesen kicseng csak néma marad a mobilom. Tudtok olyan hívásszűrő programot ami Magyar menüs, nem bonyolult és működik az új programmal is?
-
S e t h
nagyúr
Bemásolom ide is, hátha valakinek van tippje.(note4)
Elég idegesítő problémával szembesültem, vélhetően inkább vmi. szoftver okozza és nem telefonos beállítás, gondoltam megosztom veletek, hátha van vkinek ötlete.
Egyik reggel úgy ébredtem, hogy volt 9 db. nem fogadott hívásom, amelyek elég fontosak voltak. Nem értettem a dolgot, full hangerőn volt a készülék/de ezt csak később ellenőriztem/.
Megnéztem utána a hívó készülékét is, nem találtam hibát.
Egy-két napon belül viszont érdekes dologra lettem figyelmes. Nappal nem emlékszem előfordult-e, de éjszaka ha nem babrálom a telefont, akkor automatikusan átvált néma üzemmódra, viszont amikor megfogom akkor vissza is vált.
Vakartam a fejem, mert anno a taskerben állítgattam hasonlót, most ilyen jellegű változtatást nem csináltam, tasker sincs fent.
Még a blocking üzemmódot is kikapcsoltam, noha az nem lehetett bűnös, nem is az volt.
Most jelenleg éjszakánként másik telefonra irányítom át a hívásaimat, a note-ról meg egyesével szedegetem le az alkalmazásokat, mert nem tudom mi állhat a háttérben, nem tervezett factory reset is felmerült, de ez az utolsó amit szeretnék, ha nem derül ki mi áll a probléma hátterében.
Ja még vmi., nincs kijelzővel lefelé fordítva a telefon, tehát enélkül is csinálja. -
Met
nagyúr
-
nightzone
aktív tag
válasz
zeon.hu #72024 üzenetére
Próbáld meg ezzel:Background Eraser.
(#72006) cellpeti:: Adatforgalom figyelésére, tiltására (elég új, no root):
NoRoot Data Firewall :
"Show the history data by hour, day or month in bar chart.", de:
"Support to only blocking background data and let foreground data go."Kérdés: Erre valaki?
-
törölt tag
-
vicze
félisten
Még mindig nem.
"Whereas EPROMs had to be completely erased before being rewritten, NAND type flash memory may be written and read in blocks (or pages) which are generally much smaller than the entire device."
A NAND telejsn külön típús, NOR-os EEP talán lehetett.
Amúgy hogy a leszólás tényleg hülyeség legyen. A ROM szó nagyon rég nem írhatatlan memóriát jelent, sőt szinte sose jelentett azt, inkább részegység nevévé vált. Milyen vicces is ROM-ot flashelni.
-
Ronam
addikt
DND Call Blocker, ez ingyenes es tokeletesen mukodik.
-
Siriusb
veterán
Én a Root Call Blocker-t használom, root kell hozzá. Ha nincsenek extra igényeid, az ingyenes változat is jó lehet.
Most csak 527 Ft, ennyiért megéri megvenni! -
Dot
őstag
Hali!
Létezik olyan ad-blocker progi amihez nem kell root?
Amit eddig használtam csak rootal működött de most vettem új telefont, ami még garis és nem szeretném rootolni. -
Siriusb
veterán
válasz
saphancs #65797 üzenetére
Root nélkül: készíts egy audio fájlt, ami csak csendet tartalmaz. Akár kézzel, akár egy automatizálóval este beállítod alapértelmezett csengőhangnak, reggel visszaállítod az eredetit.
Ha mégis rászánod magad a root-ra, a Root Call Blocker ingyenes változata is jó lehet, 5 számot tudsz megadni a whitelist-ben. Ezenkívül beállíthatod, hogy a többi hívónak mit jelezzen: kikapcsolt készülék, kicsörög, foglalt, elutasítod, felvesz-vár-letesz. S mindezt naplózza is. Ennél jobb programot nem találtam-e célra.
-
atike
nagyúr
Tud valaki olyan működő call blocker programot, ami gond nélkül megy 5.0 alatt is és tudja azt amit a Root Call Blocker?
Hívás blokkolás csoport alapján, nem ismert számok (telefonkönyvben nincsenek), visszatartott hívószámok (szám nélküli, privát hívás)... Hívást és sms-t is szűr ezek alapján akár. És ami a legfontosabb, hogy ténylegesen meg tudja fogni a hívást - azaz nem pittyen, nem nyekken, nem világosodik ki a telefon....
Eddig ugyebár gond nélkül ment (4.4.4 alatt), 5.0-nál viszont eléggé megkergül... Sajna. Valaki? Valami alternatíva?
-
mobilizmo
Topikgazda
Sziasztok!
Használ valaki PixelPhone Pro-t? Tegnap volt 3 bejövő hívásom 2 különböző guineai számról (+224). Nem szokásom csak úgy felkapkodni a bejövő hívásokat, de gondoltam jobb ha beállítok valami blokkolást. Viszont PP-ben nem találom a Black List opciót. Ha valóban nincs benne (nem csak én nem találom), van-e a PixelRush-nak saját (külö telepítendő) Call Blocker-e, se a Play-en, se a honlapjukon nem találtam erre utalást. Csak ezeknek a lehetőségeknek a hiányában tennék fel más fejlesztőtől származó appot.
Köszi. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
utólag be tudom kapcsolni valahogy, hogy a play áruház csináljon backupot a telepített alkalmazásokról, vagy csak a rom telepítés, az első belépésnél?
Vmi jó ad blockert is tudnátok ajánlani?Köszi
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
alex devil #60147 üzenetére
Sosem láttam mx playerben reklámot. Reklámirtó nélkül sem.
Rúttal vagy rút nélkül kicsit vagy nagyon segíthet az ingyenes ad blocker és abból is a plus. Persze nem Playben van, de mivel nemes ügyet szolgál, alapból gratis. Tudtok jobbat rút nélkül?
-
air
nagyúr
válasz
bb.bocs #59558 üzenetére
Kényelmes widget: Caller ID Block
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dottore #59474 üzenetére
Dottore:
köszi, leszedem kipróbálom, remélem nem kell neki root
ollie:
köszi, hát sajnos nekem csak 4.3as van, ott ilyenek vannak:
- Network notification
- Blocked open network
- Keep Wi-Fi on during sleep
- Scanning always available
- Wi-Fi frequency band
- Install certificates
- Wi-Fi optimization
- MAC address -
Siriusb
veterán
Esetleg ezt nézd meg: Calls Blacklist - Call Blocker
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan do not disturb app létezik droidra, ami nem csak halkít, hanem azonnal foglatat is jelez? Amit eddig próbáltam, csak némítós volt ( nem call blocker-re gondolok ) -
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, Sencor 8-as tabletem van 4.1.1 androiddal.
Boat Browser tab verzióval nezetek, mostanában ha belépek az Origóra, akkor mindig ez az ablak ugrik fel, ha másik böngészőt telepítek, akkor annál is felugrik!
Már telepítettem pup up és ad blockereket, de egyik sem talált semmit!
Hol lehet a ludas? -
blt.62
őstag
A DND Call Blocker-nél mitől van az, hogy hiába rakom a pipát ki vagy veszem ki az "Ismeretlen és rejtett számok hívásainak szűrése" funkciónál, mindenféleképpen elutasítja az ismeretlen számokat. Tud valaki erről tanácsot adni?
-
blt.62
őstag
Dnd Call Blocker van a mobilomon. Szeretem mert 70%-ban tökéletesen működik,viszont olyanokat csinál,hogy hiába kapcsolom ki(kiveszem a pipát),továbbra is azt mondja a hívó feleimnek, hogy nem vagyok kapcsolható. Ezt nagyon sűrűn csinálja és hiába kapcsolom ki-be a mobilom nincs változás. Miért csinálhatja? Szeretem mert ráadásul magyar menüs. Vagy létezik olyan magyar menüs egyszerű hívásszűrő program amin van fehérlista, és fekete,vagy csak a mobilon lévő számok hívhassanak. Esetleg sms tiltás akitől nem akarok. Ne legyen bonyolult,magyar menüs és a leglényegesebb hogy hiba nélkül működjön. Ha bekapcsolom tegye a dolgát,de ha ki akkor biztonságosan engedje a hívásokat. Mert Dnd call blocker-nél ez nem jó.
-
atike
nagyúr
válasz
Csorbi #55068 üzenetére
Ha rootolsz akkor a Root Call Blocker (Pro). Nincs párja. Ettől tökéletesebb nincs... Paraméterezhető a végtelenségig, és az egyetlen olyan blokkoló ami kernel szinten fogja meg a hívásokat (azaz soha nem tud "átcsúszni" hívás egy pillanatra sem)....
Root nélkül is vannak jól működő alternatívák, de ott be-be csúszhat egy pillanatnyii becsöngés, vagy valami más gebasz... De ezek is 99,5 %-os (
) hatékonysággal dolgoznak amúgy... BlackList Pro, aFirewall a legjobb root nélküli alternatívák.
-
atike
nagyúr
válasz
#79335424 #54041 üzenetére
....próbáld ki a Root Call Blocker Pro-t...
Root kell hozzá, de az 1000%-osan jól működik. Azaz soha semmit nem enged át - már kernel szinten "megfogja" a hívást. Sajnos még nem találtam másik olyan programot (vagy megoldást) amelyik ennyire hatékonyan működne. Pedig kellene.
-
atike
nagyúr
Használ valaki Eset Mobile Security-t? Mármint nem az ingyeneset, hanem a Prémiumot. Az érdekelne, hogy a hívás szűrés / blokkolás hogyan működik... Azaz hogy teljesen észtevétlenül teszi-e a dolgát vagy valamilyen szinten "át tud jutni" a nem kívánt hívás (megcsörren egy pillanatra a telefon, feléled vagy ilyenek).
Sajnos a korábban tesztelt hívásszűrő / blokkoló programoknak ez volt az egyetlen hátránya, hogy elő tudott fordulni ilyen eset. Egyetlen program tudta 100%-osan a dolgát (hiba nélkül) a Root Call Blocker... Csak hát ehhez root is kell....
-
atike
nagyúr
Hali!
Van most olyan Call Blocker program ami root nélkül is tökéletesen teszi a dolgát? Azaz meg sem nyikkan a telefon, nem világosodik ki a kijelző, ki tudja szedni a híváslistából a blokkolt hívást meg ilyenek? Elég sokat kipróbáltam már régebben de ezt root nélkül akkor még egyik sem tudta tökéletesen megvalósítani... Ezért aztán root a telefonra, Root Call Blocker felrak és ez tökéletes. Csak épp egy olyan telefonon is meg kellene csinálnom ahol nincs és nem is lesz root...
-
assemble
addikt
válasz
sharkybacsi #50550 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam (adat es rendszer particiok helyett valojaban app data es media data-rol van szo), de jok az informaciom.
Itt van egyenesen egy Android mernok szajabol:
Whoa, whoa. ICS doesn't support USB mass storage?ICS supports USB Mass Storage (UMS). The Galaxy Nexus does not. This is the same scenario as Honeycomb, as for instance HC supports USB Mass Storage while Xoom does not.
If a given device has a removable SD card it will support USB Mass Storage. If it has only built-in storage (like Xoom and Galaxy Nexus) it will (usually) support only MTP and PTP.
It isn't physically possible to support UMS on devices that don't have a dedicated partition for storage (like a removable SD card, or a separate partition like Nexus S.) This is because UMS is a block-level protocol that gives the host PC direct access to the physical blocks on the storage, so that Android cannot have it mounted at the same time.
With the unified storage model we introduced in Honeycomb, we share your full 32GB (or 16GB or whatever) between app data and media data. That is, no more staring sadly at your 5GB free on Nexus S when your internal app data partition has filled up -- it's all one big happy volume.
However the cost is that Android can no longer ever yield up the storage for the host PC to molest directly over USB. Instead we use MTP. On Windows (which the majority of users use), it has built-in MTP support in Explorer that makes it look exactly like a disk. On Linux and Mac it's sadly not as easy, but I have confidence that we'll see some work to make this better.
On the whole it's a much better experience on the phone.Bozek: ez nem igaz, minden gond nelkul mass storage-be lehetett tenni a regi telok belso memoriajat is, ahogy azt fentebb is emlitik.
-
-
spiritex
veterán
válasz
drmotto #48539 üzenetére
Most gondolkozom, hogy lehet, hogy nem jól mondom én ezt... Szerintem ezek a beállítások mind bejövő hívásokra vonatkoznak mégis. Sorry.
De ez már döfi: Outgoing Call Blocker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest