- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Siriusb #60129 üzenetére
Igen, én is vmi ilyesmit tartanék logikusnak.
Air:
Sajnos, Tamás sem tudja, hogy ilyen esetben mi történik egy headsetnél. De kíváncsi vagyok rá én is, úgyhogy majd kipróbálom az enyémen. Viszont a teló felől kezdeményezve biztos, hogy manuális beavatkozás nélkül is létrehozható a kapcsolat. A kérdés az, hogy az autóba beszállást tudod -e az automatizáló számára érthetően definiálni. Pl. a Robot meg tudja különböztetni a töltésmódokat. Ha a teló gyújtáson kap töltést, akkor ezt fel lehet használni bt. felderítés indítására. Vagy NFC, vagy "paraszt NFC" (vasdarab a tartóban, ami magnetométer eseményt vált ki). -
törölt tag
válasz
Siriusb #58370 üzenetére
Ezzel óvatosan! Én már jártam úgy, hogy rosszabb lett a végeredmény, mint az eredeti állapot. Kiderült, hogy a kernelemben van egy feature, ami dinamikusan kezeli a governorokat. Robot átváltotta, a kernel meg felülbírálta. Nálam ez kikapcsolható, de ki tudja, hogy másik készülék kernele hogyan reagál, ha egy külső alkalmazás governort vált.
-
majorgent
tag
válasz
Siriusb #56628 üzenetére
Nem gmail-el küldöm ki. Csak mint valaki korábban mondta hogy a mail kliensek az os-ből szedik ki a mail cimeket. /nem is találtam olyan klienst amibe magam tudtam volna contact listát beimportálni/. Ezért adtam meg az androidnak azt a gmail cimet amiben a nekem kellő mail cimek vannak. Igy az aqua mail-ben látom is őket. Illetve ebben az egy mail kliensben találtam meg azt a funkciót hogy az egész csoportot ki tudom jelőlni. A többi appot ahogy néztem, csak egyesével tudtam volna betenni cimzetteket. De magából a mail kliensből a szolgáltatómon keresztűl küldöm ki a leveleket.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #55824 üzenetére
Nézd meg a Robotban az Esemény -> Rendszer menüpontjait! Sztem meg lehet oldani a névfelolvasást is. A BT eszközt is be tudja azonosítani (ezt úgy értem, hogy nem csak típus szerint, hanem ID alapján, konkrétan egy BT eszközt). Ezt pedig feltételnek lehetne megadni vmilyen autós eseményhez.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #55716 üzenetére
Nincs ilyen irányú tapasztalatom, de érzek pár buktatót ebben a fókuszos dologban. Viszont ha jól emlékszem, van vmi autós, vagy dokkoló, vagy kéz nélküli üzemmód, amiben nem dob bejövőnél ablakot, ha bt headsetként azonosított eszköz csatlakozik. Vagy rosszul emlékszem?
-
twine
veterán
válasz
Siriusb #55302 üzenetére
Júniusban utoljára,,,
de egy rekesz sört tennék rá, hogy az ilyen irányú változások miatt kaptam a napokban(szerintem te is) a következő SmS-t:
"Tisztelt Ügyfelünk! Készülékén a hàlòzati beàllìtàsokat frissìtettük. Kérjük a megfelelö müködés érdekében indìtsa ùjra készülékét. Köszönettel, Vodafone"
-
törölt tag
válasz
Siriusb #54905 üzenetére
Az a Noti izé is egy widget. Frissíteni kell ahhoz, hogy valós állapotot mutasson. Gondolom, hogy amikor kapcsolsz, akkor kettős funkció indul. Kapcsolja a wifit, majd frissíti az állapotát. Ha külső program kapcsolja a wifit, attól nem frissül a widget. Én sem úgy értettem, hogy ez Tamás "problémája", de talán van lehetőség a kapcsoló állapotfrissítésének a kikényszerítésére.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #54894 üzenetére
Nálam is hasonló a szitu. A Sec. Settings -szel kapcsoltatom a Samu hívásblokkolást, de a notibáron nem vált át az ikon. Ha belépek a beállítások menübe, akkor igen. Sztem nem frissül a widget, ha külső alkalmazás kapcsolja. Írtál már Tamásnak a problémáról?
EnDaN:
Ez nekem nem tiszta. Nem mindegy, hogy milyen környezetben szeretnéd használni. Nyílt terepen ez működhet, de pl. városban nem ártana alá egy térkép. Ez viszont már navi függő. De ezt bármelyik térkép alapú navi tudja. A teherautós útdíjnál gyakran kell koordinátákat használni, mert a terminál úgy szar, ahogy van, muszály "megerőszakolni". -
-
-
beg
veterán
válasz
Siriusb #54476 üzenetére
Kifejezetten keveset. Annyira nem figyelem, mert a cégesen használom, ahhoz van 50MB lassítás nélkül (csak a waze megy rajta online), de még sohasem jött meg a 20%-os sms sem. Pedig sokat használom, ahová megyek mindig bekapcsolom a (rendőrségi) jelzések miatt. Havonta átlag 1500-2000 km.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #53730 üzenetére
Nem pont erre gondoltam. Vannak olyan jogosultságok, amiket bizonyos körülmények között engedélyeznék, de nem állandóan. Készítenék egy profilt, ami az adott alkalmazás (ok) tiltásait tartalmazza és ezt a profilt aktiválnám a robottal, igény szerinti szempontok alapján. Pl. volt olyan alkalmazásom, ami ha aktív, akkor használta a GPS -t. Az aktivitására szükségem van, a GPS -t nem kapcsolhatom ki, mert más is használja, de nem mindíg jó, ha az a bizonyos alkalmazás használja. Ezért gondoltam, hogy időnként megvonnám tőle a jogosultságot. Azért írtam múltidőben, mert szerencsére ez a példa már nem aktuális. Másoknak is volt ezzel gondjuk ezért a fejlesztő beépített a programba egy "GPS pause" opciót. De nem minden oldódik meg ilyen "elegánsan".
-
válasz
Siriusb #52817 üzenetére
Ez a -40% így konkrétan hány forintra jönne ki végül és ezennel csak 1 példányra szól ugye?
Csak mert volt már olyan akciója is a Sygic-nek, hogy több példányt kaphattunk a vásárlással, bár ilyen most nincs feltüntetve végülis.
Ja és emlékszik valaki, hogy régebbi akcióban is kb ennyi engedményt kapott-e?Nem tudom eldönteni, hogy jobban szükségem lenne-e a Sygic-re, mert ezt a full ingyenes Waze-t is jónak mondják, internet használatos működése nem akadály és egyáltalán nem szükséges amúgy GPS szoftver a telómra, inkább csak úgy vész esetére jó, ha van rajta valami megbízható (google Térkép ki van gyomlálva).
-
Bozek
nagyúr
válasz
Siriusb #52817 üzenetére
Ez már valamivel barátibb ár, bár nagyon ritkán használok navit, így nem érné meg túlzottan. Ahhoz elég a Google Maps is.
Amúgy most a teljes Európa térképet éri meg megvenni, hiszen csak 3 euróval drágább a Közép-Európa térképnél. Főleg, hogy ha nincs akció, akkor 15 euró a különbség.
-
LonGleY
veterán
válasz
Siriusb #51217 üzenetére
Nincs mit. Érdemes a webfelülettel kezdenetek (egyedi regisztráció, Gmail vagy Facebook belépővel működik), és ott létrehoznotok az első board-ot (a létrehozó fél adja hozzá a másikat a belépője alapján és tegye adminná). Ha ez megvan, és átlátjátok a felületet, akkor a kliensek megértése sokkal egyszerűbb lesz.
Nem bonyolult egyébként. :] Viszont kellően tagolható annyira, hogy több munkafolyamatot is vezethessetek vele (mi 5-6 különböző weboldal projectet nyomatunk Trello-val).
-
tomy86
addikt
válasz
Siriusb #51053 üzenetére
Nálam jönnek az értesítések. A legutolsó 3 napja jött a SketchBookról. A weboldalukat elnézve azóta csak két játék volt akciózva, de azokról én nem kértem értesítést.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #46144 üzenetére
Nem tiportál a lelkembe. TC -ben van ilyen, de az úgy egészséges, ha tartozik hozzá egy crc segédfájl. Ilyet Androidon nem lehet generálni, de még abban sem vagyok biztos, hogy az Androidos darabolók produktumait tudja kezelni más platorm összeillesztője. Számomra sokkal furább, hogy a Wines TC által készített crc -t nem tudja kezelni az Androidos TC. Pedig ugyanaz az ember fejleszti mindkettőt. A többrészes rar állományok kicsomagolása viszont símán megy mindkét TC -vel (a jelszavasok is).
-
törölt tag
válasz
Siriusb #46142 üzenetére
Az elején leírtam, hogy a cél az, hogy bárki számára elérhető legyen. Winen, Linuxon, Androidon, stb. Ha korlátozást akarnék, az inkább a prémium account lenne és akkor nem vacakolnék darabolással. Feltölteném egyben, ahogy a saját cuccaimat szoktam. Egyébként sem értem, hogy miért mindíg úgy kell azon rugózni, hogy miért így, vagy úgy akar valaki, valamit megoldani. Szerintem egyszerű kérdést tettem fel, világosan megfogalmazva. Android alatt szeretnék adatot, meghatározott méretű részekre bontott rarokba csomagolni. Tud rá megoldást vki, vagy sem. Ebben világosan kizáró tényező másik oprendszer, vagy másik formátum. Miért kell ilyeneket javasolni?
-
Troy.
addikt
válasz
Siriusb #44983 üzenetére
Manuálisan futtatom őket, akkor működnek.
Várjon a befejezésére opciónál, válaszd az igent.
Ez eddig nem-en volt, átállítottam.A történetben nem mutatja, hogy futottak volna. Illetve a reggeli igen, mert manuálisan hajnalban belőttem hoyg 19.-én reggel ébredjen.
Miért kell megadni napot, hónapot, évet mikor minden nap futtatni akarom? Talán az kavar be.
üdv -
-
törölt tag
válasz
Siriusb #44017 üzenetére
Szerintem nem. De ha jól sejtem, Neked telepítve van az Elixír2.
Indítsd el, majd alkalmazások (felül, a vízszintes vonalas ikonnal válaszd ki a rendszeralkalmazásokat) - Google Play. Bökj rá, majd a felugró ablakban válaszd a "részletek megjelenítése" opciót. Itt tudod az adott alkalmazás szolgáltatásait külön-külön is tiltani. Az más kérdés, hogy ez mennyire "egészséges" egy Google rendszeralkalmazás esetében.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Siriusb #44017 üzenetére
Ezzel esetleg? APK Permission Remover
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Siriusb #43948 üzenetére
Sajnos egyre több olyan funkciót vesznek ki amit szívesen használtunk s helyette próbálnak ránk erőltetni olyat ami a kutyának se hiányzik.
Pl Gmail keresője. Mi a jó isten lett vele egy régebbi elküldött levelet lehetetlen megtalálni mostaniba. S persze Cloudmagic is pont most kapcsolja le a keresőjét
-
törölt tag
válasz
Siriusb #42822 üzenetére
Biztos tudunk segíteni, részletezzük az E-Robot topikban!
-
air
nagyúr
válasz
Siriusb #42005 üzenetére
Mit értesz megosztás alatt? Ha több telefonon beállítod azt a Google fiókot, amiben a kontaktok vannak, akkor mindegyik készüléken oda-vissza szinkronizálni fog. Tehát tulajdonképpen meg vannak osztva. A read-only-t,vagyis a csak lefelé szinkront nem lehet megoldani.
Ha nem így gondoltad, akkor a kérdést próbáld kicsit pontosabban megfogalmazni! -
twine
veterán
válasz
Siriusb #39302 üzenetére
+1
Múltkor dolgom volt a West end-ben,,,
amíg egyik végéről átértem a másik végére(cca3-5 perc) a két kezem nem lett volna elég arra ,hogy megszámoljam hányszor hangzott el a mellettem elhaladók szájából a "fészen" kifejezés...
Nem célom senkit bántani,,,mindenki azt csinál amit akar,,,
de nekem ez ijesztő... -
törölt tag
válasz
Siriusb #37982 üzenetére
Most tulképp mit keresel? Mert a CallBlocker és a CallManager nem ugyanaz. Azt írtad, hogy ne jelezzen - azaz ne "csörögjön". A két dolog különböző. Ha nem csörög, attól még jelez. Az egyik esetben a program változtat a hangprofilon, a másik esetben blokkolja a hívást. Ha az utóbbi kell, azt még az Avast is tudja. Én pont a sok integrált funkció miatt használom (a vírussal kapcsolatos funkciót kikapcsoltam).
-
Márklár
tag
válasz
Siriusb #37962 üzenetére
Én ezeket használom: Blacklist Plus, I[I m Sleeping],
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged