- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
válasz
Bkrisz9 #111600 üzenetére
Én ezt használom:
Callistics -
rjg
őstag
válasz
Bkrisz9 #73718 üzenetére
Korábban írtam erre a topikban egy kerülő utat. Ha van a telefonodra xposed framework, akkor fel tudod tenni az App Settings modult és abban egyes alkalmazásoknál be lehet állítani, (resident, vagy keep in memory) hogy a rendszer szolgáltatásként kezelje azokat és ne akarja bezárni, amikor fogy a szabad RAM.
-
LonGleY
veterán
válasz
Bkrisz9 #73718 üzenetére
Nincs arra megoldás, hogy jobb legyen egy app, vagy a telefonod...
Szerintem nem annyira élhetetlen ez a böngésző + Xabber kombináció (utóbbi ~12-15 megát eszik bekapcsolva). Mindkettőből bármikor kiléphetsz, de ha kell, ott vagy folyamatosan online, és az offline üzeneteidről sem maradsz le. Annál meg biztosan jobb megoldás, mint egy hulladék klienssel szenvedni, ami más elől is csak elzabálja a memóriát.
-
LonGleY
veterán
válasz
Bkrisz9 #73716 üzenetére
De értem... Nem fogja bent tartani semmi, erre nincs alkalmazás.
Nem pittyeg? Örülj neki! Nem kell függőnek lenni és ezerszer jobb lesz.
A böngészős dolgot ki lehet egy
Xabber-rel egészíteni, az pittyeg chat közben. A régebbi üzeneteket nem kapja meg, de ha egyszer elindítottad, mindenkivel élőben tudsz vele chatelni egy minimális, keveset fogyasztó felületen.
-
LonGleY
veterán
válasz
Bkrisz9 #73714 üzenetére
A ram foglaltsága ellen még egy automatikusan háttérben futó app? Pont nem. Ilyenkor az a megoldás, hogy uninstallálod a fenébe, és használod böngészőből. Vagy a fontosabb embereket rá lehet bírni a Telegram használatára, az nem fogyaszt semmit. 2 giga RAM menyiség alatt nem érdemes droidos kütyüt venni (eddig se, de most már biztosan).
-
Bkrisz9
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
Bkrisz9 #66637 üzenetére
Épp a Pushbullet-tel próbáltam sms-t küldeni az asztali Operából, és szépen bekerült a telefonon az elküldöttek közé (a Play-en vagy itt írtatok ilyesmi problémát, de eszerint nem aktuális). A fájlokkal sem volt eddig gond. Nagyon ajánlom egyébként mindenkinek. Csodálom, hogy eddig kimaradt nekem ez.
Viszont rendszeres fájlcsere-berére valóban a BitTorrent Sync a legjobb. Néha meghülyül, de ez betudható a béta jellegének. Folyamatosan vannak új verziók belőle Androidon és PC-n is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #49396 üzenetére
Ebből értelmeset csak fizetősben tudok: CameraPro.
Sajnos az összes többi, amit próbáltam, csak 1280x720-ban csinál képeket, ami meg nem épp hasznos, lévén azt egy HD videóból is ki lehet vágni. Bár nekem most megy a gyárival is (Sony Xperia Z1 Compact), de azzal meg az a bajom, hogy addig nyomnom kell a gombot, amíg fotózok. Ennél meg csak beállítom, hogy csináljon egymás után 100 fotót mondjuk és addig dolgozik is.
-
Bozek
nagyúr
-
zsoltzsolt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged