- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Dr Bubo #160074 üzenetére
A munkám része, hogy cégekre keresek rá böngészőben. Ott a térkép, útvonaltervet is tudok csinálni, de ahhoz, hogy az app -ban megnyissam, Firefoxot kell használnom. Hasonló a szitu, ha a Térkép appból egy cím koordinátáit szeretném kinyerni, hogy megadhassam a külön hardveren futó IGO -nak.
-
efi99
őstag
válasz
Dr Bubo #159898 üzenetére
Jó kérdés, jellemzően pont mintával szoktam feloldani, ezért nem hogy 72 óráig, de még 24-ig sem fordul elő, hogy ne lenne a minta megadva. Ellenben megfordítva szerintem volt már és ujjlenyomatot mégsem kért extra.
És mi lenne, ha eleve csak az ujjlenyomatot hagynád meg ? -
Somatom
veterán
válasz
Dr Bubo #159529 üzenetére
Tök mindegy. One UI -ban nincs pl. dokk oldalak feature és widgetet sem lehet a dokkra tenni. Egyébként azt sem értem, hogy a rolón levő gyorskapcsolókat miért nem lehet ugyanígy oldalra görgetni. Az S2 -n használtam Wanam ROM -ot. Annál nem kellett teljesen lehúzni a rolót, mert a gyorskapcsolók ugyanúgy oldalra scrollozhatók voltak, mint a Nova dokk oldalai.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr Bubo #159506 üzenetére
Privát DNS Android 8 és felette van Pixel-en, minden máson is Android 9 óta, nem Samsung specifikus. Akár jó is lehetne de DNS leak még mindig lehet vele.. bele is van írva a #159505-ben levő Logout bejegyzésben a felsorolásba egyébként hogy ha nem akarsz local VPN-re alapuló szűrő alkalmazást használni és root sincs akkor úgy nagyon nincs más.. ez viszont a rendszerben van legalább, könnyen elérhető, könnyen konfigolható. Viszont ugye ehhez min. a private DNS nevét fel kell oldani, arra akkor is használnod kell a DNS szervert amit a rendszered kapott. Nincs (nem tud) olyan hatékonyan működni mint egy intercept-es megoldás, ez csak DNS kérésekre alapul és ráadásul mivel nem helyben van hosts-ból feldolgozás így mindig van forgalom (csak cache-el egy időre..) és így "lassabb". Persze mihez képest. A Blokada szépen működik nálunk ahol root-ot nem akartunk használni - ezért is kérdeztem mi volt a baj vele, azon is be lehet állítani mindent is, ráadásul van benne előre hozzáadva egy csomó gyakran használt lista amit így csak be kell kapcsolni (de lehet hozzáadni is..).
-
Somatom
veterán
válasz
Dr Bubo #158712 üzenetére
Vannak olyan ficsőrök, amikhez az appoknak ADB (Android Debug Bridge) engedély kell (rendszerloghoz hozzáférés, vágólaphoz hozzáférés, stb.). Ehhez régebben kábellel PC -hez kellett csatlakoztatni a droidot. Android 11 -től alapból engedélyezett a wireless ADB. Az LADB egy trükkel lehetővé teszi, hogy a wireless kapcsolat mindkét része a droidon fusson. Így nem kell PC, hanem magán az eszközön lehet ADB utasításokat adni az eszköznek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dr Bubo #157601 üzenetére
Köszi DrBubo77, crok! Jó lesz ez az Airdroid. Ugye kiengedhetem, igaz úgy látom enélkül is megy a másolás. Mappát csak a Prémium tud másolni, de fájlokból bármennyit.
-
Somatom
veterán
válasz
Dr Bubo #155811 üzenetére
Push üzenet küldése másik készülékre, változóból beillesztett tartalommal. A Join egy beépülő, amit elvileg a MD is kezel. A beépülőben fixen megadott tartalommal el tudja indítani a push -t, de a Tasker fejlesztője írta és változót csak a Tasker -től tud fogadni.
De, arra sincs lehetőség, hogy egy makrót önálló alkalmazásként exportálj. Tasker -hez erre ott az AppFactory. -
svgyula
addikt
válasz
Dr Bubo #153071 üzenetére
Igen igazad van! Nálam már kb fél éve ez megy. Ahogy megfigyeltem kb 30 perc után leáll és kérdez. Mivel én windows alatt nézem/hallgatom időnként muszáj pofán vágni, hogy igen barom nézni/hallgatni akarom
Nem is értem ez miért van? Gondolják, hogy valaki bekapcsolja és elmegy dolgozni vagy horgászni vagy nyaralni?
Megint az amerikai gondolkodásmód.....
-
Peterhappy
őstag
válasz
Dr Bubo #150059 üzenetére
+1 a Moon+ Readerre.
Annyira szeretem es olyannyira regota hasznalom, hogy meg a PRO-t is megvettem, pedig az ingyenes valtozat is tud mindent, ami kellhet. Nagyon igenyes, okos progi, rengeteg beallitassal es kenyelmes megoldassal, s a mai napig folyamatosan fejlesztik. -
fatal`
titán
válasz
Dr Bubo #146284 üzenetére
Nem, nem tudtam.
Fizikai tokent használtam amíg lehetett, azóta pedig nem váltottam ROM-ot. Csak időnként fejlesztek és nem akarom naponta csesztetni a bankot.
(#146285) nyisziati: Így, hogy automatával is megy, valószínűleg az lesz. Csak nem tudom mit szólnak, ha időnként verziótesztelés és egyebek maitt naponta aktiválok
(#146287) mobilizmo: Az asztali app tudom, hogy tud adni, csak az ebben az esetben nem jó. Ugyanis ha jól emlékszem az aktiválás kétlépcsős, QR kóddal. Na most, ha tiszta telepítést csinálok, akkor az idő. Ez csak akkor működik ha belépsz a desktop appba még a régi rendszeren és aztán folyamatosan mozgatod az egeret mielőtt kiléptet. Mert ha egyszer kiléptél, akkor token hiányában az új rendszerről már nem tudsz visszalépni... Ügyintéző nélküli aktiválásról nem tudtam, az valószínűleg jó lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr Bubo #145680 üzenetére
Hogy érted ezt pontosan? Mit lehetett bekattintgatni? Hogy milyen típusú szűrés érdekel és ajánlott hozzá egy publikus de szűrt DNS szerver megoldást (az DNS szerver IP-ket)? Kellett hozzá regisztráció? Be kellett lépni az oldalra? Kérte a külső IP-det? Nem az OpenDNS volt?
-
-
törölt tag
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Dr Bubo #136841 üzenetére
Én ezeket az életben nem használtam még...
Nincs egy hete hogy megvan ez a kis droidos telefonom, szóval éppen tanulgatom droidot.
Most egyébként épp az AiRdroid-ot nyúzom, próbálnám kivetíteni a szgépre a telefon képernyőjét, de úgy látszik csak root-olt készüléken lehet, ami azért érdekes mert wireless tudok vele fájl-t letölteni meg feltölteni a telora, de a képernyőhöz illetve a mirroringhez meg root kellene neki? WTF?!
USB-vel elvileg lehetne root nélkül is tükrözni de akar a franc kábelezni.
-
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Dr Bubo #136811 üzenetére
Az a baj, hogy csak egyet telepítettél xda fórumon írják azt is, hogy minimum két témát kell telepíteni ahhoz, hogy megjelenjen az a menü, és ha feltelepítetted akkor lehet újra is kell indítani a telot!
"You need to install atleast two accents to be able to select accent colour from settings"
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Dr Bubo #136707 üzenetére
Ebben az oreo 8.1-ben úgy van egyébként hogy automatikus dark mode van, vagyis ha sötét hátteret használsz akkor a notification panel felül dark lesz, ha világosat akkor meg világos, ellenben az egyéb beállítások menüre nincs hatással, én meg azt szerettem volna hogy mindenhol dark legyen a menü...
El van ez baszva, egyébként nem volna egy túl bonyolult dolog ezt megvalósítani rendszerszinten, csak szarok és vagy döbbenetesen lusták+arrogánsak a szoftverfejlesztők... Azt mondja nehogy már a paraszt be tudja állítani milyen szint akar, majd ő megmondja mit enged... .
Ahogy látom a hardverfejlesztők dolgoznak tisztességesen, a szoftverfejlesztők meg még odáig sem jutottak el, hogy olyan alap dolgot megvalósítsanak, minthogy gombnyomásra dark mode legyen, nemhogy saját színeket használhass...
Azért a 21. században az volna az alap, hogy ha teljesen nem is személyre szabhatók a színek, legalább pár téma legyen már egy szoftverben...
-
pube111
senior tag
válasz
Dr Bubo #136664 üzenetére
Erre gondolsz? Megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest