- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Richee11 #34539 üzenetére
Ha az Android Weather & Clock Widget-re gondolsz... Nekem háttérben 39 MB-t használ, és beállítás függő, hogy milyen gyakran frissül, nekem fél óránként és így elég sokszor pörgeti a processzort(napi 500x:-\ ). Engem nem zavar, mert eddig ez tetszik a legjobban. 1Weather-t nem ismerem.
-
dokee78
félisten
válasz
Richee11 #33441 üzenetére
2. kérésedre itt:Android játékok topikja
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #32017 üzenetére
A Dolphin, Boat stb. böngészőkben a kliens-szerű kinézet jön be alapból (touch.facebook.com), nem a butított html-es (m.facebook.com). Előbbi teljesen jól használható a WebKit-es alapúakban. Az Opera Classic-ban csak a html-es működik jól.
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #32011 üzenetére
Mármint böngészőből? Az Opera Classic jó és gyors a Presto motor miatt, még mindig a legkellemesebben használható. A Mini meg annak, aki mobilnetezik. De a WebKit-esek közül nem tudnék dönteni, valahol egy kutya mindegyik. A renderelés lassabb gépen láthatóan bizonytalanabb a Presto-hoz képest (homályosodás, kockás háttér felbukkanása), de ahol ez már nem zavaró, onnantól fogva inkább a körítés és a felület számíthat. A Doplhin kiegészítős, a Boat letisztultabb, ezekből a Minik minimálok (felületben), a Naked tróger (:]), a Firefox lassacskán beér (bár ez pont kivétel, mert nem WebKit-es), a Chrome is elmegy (jó gépen), az új Opera el lett qrva (és jó sok idő kell majd neki, hogy lábra álljon, főleg, hogy még a desktoppal szenvednek). A UC-t meg nem ismerem annyira, nekem nem jött be igazából. Mondhatni a kedvenc az OC-n kívül a Boat Browser, de nagyon ritkán nyúlok hozzá. Most így állnak.
-
w333
félisten
válasz
Richee11 #26288 üzenetére
Parancsolj : Google Currents
-
Jabby
őstag
válasz
Richee11 #26288 üzenetére
Pl. News & Weather.
Te adhatod meg az RSS forrását. -
-
Melack
veterán
válasz
Richee11 #17603 üzenetére
Én azért megkérdezném az ismerősöket, hogy ők mit használnak. Nekem van Viber is, Whatsapp is, mert az ismerősök fele-fele arányban vannak fenn rajtuk.
Viber jó, időnként lassan indul el, de üzeneteket gyorsan küld.
Whatsapp: szerintem jobb, mint a Viber, de még nem gyagyáztam eléggé.
Kakao: egyik ismerősöm sem használja
GTalk: ezen azért vannak fenn ismerősök, de ritkán használom mostmár.
Ennyi részemről. -
tomy86
addikt
válasz
Richee11 #17432 üzenetére
"nem tudom , hogy ha elérem a 100 megát akkor mi történik, talán csak lassabbodik"
Ez le van írva a díjcsomagodnál. Ha pl. Paletta 100-as csomagod van (a 100MB adatforgalomból gondolom), akkor ott nincs túlforgalmazási díj csak lassítanak 32kb/s-re. De a 100 mega tényleg nem sok. -
agyhalal
aktív tag
válasz
Richee11 #17432 üzenetére
Szerintem még komoly megkötésekkel is nagyon kevés a 100MB. Nekem is ekkora adatcsomagom van, igaz, hogy nem tiltom meg egyetlen alkalmazásnak sem, hogy használja a netet. Így pár nap alatt el is fogy ez a 100MB, utána pedig lassítanak a forgalmon, de még ezzel a sebességgel is használható marad, csak nem hasít.
-
goom
senior tag
válasz
Richee11 #16887 üzenetére
Alighanem jó alternatíva lehet számodra a Runtastic több programja is.
-
twine
veterán
válasz
Richee11 #12377 üzenetére
ha ki akarod használni az előnyeit nem kifejezetten "offline"....
Itt egy cikk róla ha érdekel...
Engem sokakkal ellentétben mindig taszított...Talán az idióta kisautó, vagy a "gyermeteg" felület...nem tudom...
Egyszer még a kezdetek kezdetén fel is raktam...Hamar meg is szabadultam tőle...
De sokan szeretik...tudod a puding próbája.... -
F-ECT$
titán
válasz
Richee11 #12366 üzenetére
Én a Navigont, a Sygicet és a Tudjukmit próbáltam. Ebből a Tudjukminek a legjobb a térképe, de óránként kiharap 30%-ot az akksiból, tehát nem árt mellé autós töltő, ha hosszabb távon kell használni. A Sygicnek szerintem szebb a felülete, beéri 12-15%-nyi akksival óránként, cserébe egy picit rosszabb a magyarországi utca szintű térképe. A Navigon meg semmiben sem volt túl jó, így kukáztam.
-
twine
veterán
válasz
Richee11 #12366 üzenetére
mindenki ismeri,,de senki nem mer beszélni róla
A "retteget" három betű.....
Ki sem szabad mondani a nevét...mint a Harry Potterban a "tudjuk ki"
Mer' aztán jönnek a Bandementorhammerek...és elvisznek "tudjuk hova..." ahonnan soha nincs visszaút,,,
Esetleg csak a bátrabbaknak,a dinamikus ip-k erdején át....a proxy-k útvesztőjén keresztül -
-
sharkybacsi
tag
válasz
Richee11 #11775 üzenetére
Mindkettő jó.
Az Adw nemrég esett át egy nagygenerálon. Én is ezt használom, Moto defy-n (512mb ram) wr 2.1.1 romon szépen megy, de nem a legtakarékosabb.
Launcher pro a nagy klasszikus, ezer éve nem fejlesztették, de amit tud azt biztosan és jól tudja.Ez pedig egy kis érdekesség, egész jó:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8 -
-
spiritex
veterán
válasz
Richee11 #11763 üzenetére
Én 2.2-n egy régi Go Launcher EX verziót (2.76) használok már 2 éve (szándékosan nem frissítettem soha), és ha a 9 napos üzemidő neked jónak számít, akkor ez nem szívja az akksit...
Memória sincs sok a telómban, 283 MB (ha memória alatt tényleg memóriát értettél), mégis szépen, gyorsan fut rajta.
-
VD
őstag
válasz
Richee11 #6574 üzenetére
Whatsapp van most nagyon felfutóban. Előnye, hogy már kenyérpirítóra is van klienese és nem csak szövegre korlátozódik az üzenet küldés.
A Viber egy Bug tenger! És a javításokkal csak egyre rosszabb lesz. Kerülendő!
Kik meg nincs elterjedve, legalábbis idehaza.
Ha csak droidos van az ismeretségi körben akkor a Gtalk még ami jó! De ez is inkább 4.x-től tud extrákat, az alatt csak egy sima chat funkcióval bír.
-
bAtt001
addikt
válasz
Richee11 #4868 üzenetére
hát én nem vagyok instagram de szerintem senki sem instagram
na de viccet félretéve nem láttam még a topicban a Jetpack Joyride játékot. nagyon szórakoztató, legalábbis nekem, az irányítása meg mint a faék
-
törölt tag
válasz
Richee11 #4648 üzenetére
a link a "saját képekre" mutat. neked a saját képeid jelennek meg, nekem pedig az én képeim. ha ráklikkel valaki más annak az ő képei jelennek majd meg. így kellene: http://statigr.am/brics91
staigramon látható vagy, de instagramon valami más a neved.Szerk.: megtaláltalak. instagramon ricsi91 a neved
-
club1
veterán
válasz
Richee11 #3775 üzenetére
Én a Palmary Weather-t javaslom, az Accuweather és a Google pontossága Magyarországon olyan amilyen. A Foreca-sok sem túl pontosak, de a külső hőmérőim által mért értékekhez ők közelítenek a legjobban, az előrejelzésről már nem is beszélve.
Illetve ha csak Magyarország, akkor itthon a legpontosabb az időkép. -
hr2
őstag
-
kotipas
csendes tag
válasz
Richee11 #3493 üzenetére
Szia!
Én ezt használom T-nél, Dominós net csomagként: Domino Web
Szerintem nagyon korrekt csomag, csak annyit fizetsz, amennyit használsz. Ha semmit, akkor nulla Ft a hónapban. Ráadásul nem drágábbak a sávok, mint ha előfizetsz a csomagokra. Így pedig havonta tudod akár variálni, mennyi adatforgalom után fizess.A kékeknél most még azért járnak jól akik ott vannak, mert elfelejtik lekorlátozni a sávszélt. Gondolkodtam,h veszek olyan csomagot, de ki tudja, meddig lesz még ez. Persze lehet,h évekig.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Richee11 #3090 üzenetére
Én sokáig minit használtam a 100 megás csomagomhoz, aztán bővültem 500 megára és kipróbáltam a sima operát, hát nem kicsit gyorsabb, mint a mini.
Nekem a maxthon azért nem jött be, mert az operában megjelenik az a gomb ha görgetek fel vagy lefelé, hogy ugorhassak az oldal aljára, ill. tetejére, ez egy több száz hozzászólásos fórumban nem elhanyagolható, viszont a maxthonban csak görgetni tudtam, átugrani az egészet nem. -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Richee11 #3084 üzenetére
Ingyenes, úgyhogy érdemes neked kipróbálni, mert a minőség telefon és egyénfüggő. Automatán szerintem a Camera Zoom FX lövi a legjobbat, a Camera360 ugyanakkor testreszabhatóbb, ugyanakkor az én telómon a színek nincsenek mindig rendben. Én az FX-et használom a gyári és a két letöltött összehasonlítása után.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest