- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
pepe091 #32117 üzenetére
Én is pontosan így vagyok. Tudom, hogy direkt vannak külön az ékezetes betűk, de nem áll rá a kezem. A SwiftKey bevált, bár most van nálam egy BlackBerry Z10 tesztelésre, aminek úgy is nagyon bejön a bill. appja, hogy nem tud swipe-ot. Mert baromi jó az automatikus szó ajánlata és kiegészítése.
-
bupemko
senior tag
válasz
pepe091 #29422 üzenetére
Hát amihez nekem kell az nem publikus táblázat, de gyorsan összedobok egy mintát.
Ez egy 1000 soros darab.Ami nekem van az amúgy nem túl bonyolult egy-két összegző képlet van benne, semmi extra. Inkább az az idegesítő, hogy a Google Drive app-ban nincs normálisan megoldva a scrollozás + szerkesztés.
-
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #29031 üzenetére
Cikk: Rejtett jogosultságkezelő az Android 4.3-ban
A program: Permission Manager -
twine
veterán
válasz
pepe091 #28783 üzenetére
Ez a funkció nekem is nagy "lieblingem", de én sem találtam még máshol ezt a funkciót,,,(bár bevallom nem is nagyon teszteltem széles körben a böngetőket"...
Ellenben a Chrome-ot mikor próbáltad utoljára?
Csak mert én hónapokig "muszájból" épp az aksi zabálása miatt, a Dolphin-el helyettesítettem,,,de az utolsó frissítés óta visszatértem a Chrome-ra, és állítom kb ugyan az lett a fogyasztása mint a Dolphin-nek,,,
A többi böngetővel nem tudom összevetni,,,Ezt a kettőt használom,,,,
(hogy mennyi magot teker és hány MHz-en, soha nem néztem,,, az aksi üzemidőben viszont eddig szignifikáns volt a különbség,,,mostanra viszont talán csak tesztprogikkal lehet mérni) -
kavics325i
őstag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pepe091 #28222 üzenetére
köszi! megtaláltam a microsoftost is...
-
raziel01
veterán
válasz
pepe091 #27620 üzenetére
Tele vagyok fizikai könyvekkel amiket vagy teljes áron vagy 50%-os akcióban vettem.
Ne hasonlítsd már az igazi könyveket egy PDF-hez.
Tegnap mikor ránéztem a google könyvek árára ilyen 3-4 ezer Ft-os könyvek jöttek be. Abból indultam ki, hogy egy pdf fájlért rohadt sok pénz. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
pepe091 #26902 üzenetére
+ (#26904) tomy86
nem tudom, h mi a fenéért, de az egészet a 3G watchdog pro lementése akasztotta meg. mindig ezzel próbálkoztam, mivel ez volt az első a listámban. ma töröltem az ES-t, adatait, gyorsítótárat és semmi, majd másik app-on teszteltem a mentést és működött.(#26903) Jazz
a telepített app-okat le tudod menteni a telefonodra apk kiterjesztésben.
így ha legközelebb újra akarod telepíteni az app-ot, akkor nem kell letölteni, hanem a telóról telepíted.
illetve még arra jó, h ha frissítesz egy progit, és valamiért nem működik rendesen, akkor vissza tudsz állni egy régebbi verzióra. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pepe091 #26866 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy a My Data Manager garázdálkodik, de alig fogyaszt. Lehet, hogy nem is kell foglalkozni vele?
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #24753 üzenetére
Ööö, én nem találom az 1. HSZ-ban. De lehet, hogy csak vak vagyok.
Közben megvan.(#24755) freemanone: Idézet az első hozzászólásból: "Ha egy programról negyed óra elteltével derülne ki, hogy a készítők hibájából fakadóan nem úgy működik, ahogyan kellene (vagy mint azt a leírásban jelezték), akkor a Play fiók alatt lehet visszaigényelni a pénzed (Hibajelentés > I'd like to request a refund > leírod az indokaid, lehetőleg angolul). A visszatérített összegek rendszerint pár napon belül jóváíródnak a számládon."
-
-
megint én
őstag
válasz
pepe091 #24578 üzenetére
Természetesen fel sem merült bennem, hogy együtt a kettő menni fog. De ha egy program tudja az offline navigációt, és ha bekapcsolom a mobilnetet, akkor a változókat is frissíti az lett volna a tuti.
Amúgy, nagy köszönet!
Még egy kérdés:Sokan az offlinera OsmAnd-ot javasolták. Ez mivel jobb/rosszabb az általad említett Sygicnél
A másik meg, hogy a Waze az mennyire percrekész a Google mapshoz képest mondjuk? A forgalomfigyelőre gondolok. -
tonyqa23
senior tag
válasz
pepe091 #23940 üzenetére
Most próbálgatom én is...úgy veszem észre,h pest megyén kívül mindet engedi letölteni..akárhogy poróbáltam,ha belelóg a négyzet pest megyébe, akkor nem engedi,ha kihúzom onnan, akkor igen.Lehet,h nem, hülyeség...attól is függ,h milyen nagyítás van...de olyan nagyban lehet csak letölteni,h kb egy főutat látok és kész. Vagy ha lementem, akkor lehet tovább nagyítani offline-ban?
-
-
LonGleY
veterán
válasz
pepe091 #22263 üzenetére
Amazon Appstore: itt lehet is látni, hogy mi van ingyen aznap. Most épp a Cut the Rope: Experiments.
Elég ha addig van csak fent az AA-t, amíg felrakom az aktuális cuccot? Vagy az felel a speciális free licenszért? És a felrakott stuff a Play-en keresztül frissül tova? Ha uninstallálom az ily módon felrakott free appot, akkor viszont újrapakolásnál már meg kell vásárolni?
(#22439) cozmo: Több gépen is tesztelve megmarad a Hangouts, és más sem jelzett problémát. Esetleg alkalmazásinfóból frissítés törlés, adattörlés, aztán újrapróba? Nincs egyéb ötletem.
(#22440) hunfatal: xSide linkelt újraszignózott APK-kat. (Mit jelent a "generic" verzió?)
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
pepe091 #22357 üzenetére
ilyesmit találtam én is, de ez olyan mint az iphone locker-e, csak nincs ott a nyíl, de attól még csak egy csíkban működik
(remélem lehet érteni
)
ilyesmi kéne, csak widgetlocker témában -
LonGleY
veterán
válasz
pepe091 #22269 üzenetére
Az imo messenger-nél ez nem működik, hisz a notif-ok között figyel továbbra is, ami a memóriában tartás alapja.
Amiben pedig van exit gomb, azt rendesen bezárja, task managerrel nem láthatók a futó processek közt. Ez lenne a cél, körülményeskedés nélkül. Szóval ez nem igazán indok egy gomb kifelejtésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest