- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
tomy86 #135323 üzenetére
Ő egy másikat használt eddig egyébként! De a te általad ajánlott sem működik pitén. Nekem a PRO van meg belőle és a samsungra a Galaxy Store-ból letöltött Samsung unchained verzió sem működik. Szóval a Gplay-t megkerülve sem sikerült működő verziót produkálniuk, hiába ezt írták egykor a tájékoztató üzenetükben.
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #134273 üzenetére
Ahogy gondolod. Nem fűződik érdekem a használatához. Itteni javaslatra vettem meg, begyakoroltam és kedvelem. Csak ennyi. Ha a samba részét nem újítják meg ebben az állapotban valóban a nem ajánlott kategória. De a többi protokoll, a funkciók és szolgáltatásai szerintem más programhoz viszonyítva is rendben vannak. 8.1-en használom.
Az ftp fiók beállításnál - ami működés szempontjából a kritikus - csak IP címet, egy felhasználót és a jelszavát kellett megadni. A Microsoft szervere már nem indult elsőre, kicsit szórakozni kellett vele. De miután sikerült beállítani azóta is észrevétlenül teszi dolgát a háttérben.
Amikor le akartam cserélni ezt ajánlották: SMBSync2
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #134250 üzenetére
Van. A lap legalján található az ok: Protocols supported: ...(SMB1 only)
A hírhedt WannaCrypt támadás óta a Microsoft alaphelyzetben tiltja a Windows 10-ben az SMB1 protokollt és nem is ajánlja használatát. Nincs eltávolítva, működését manuálisan lehet engedélyezni. Egy próbát megér. Úgy fog működni, de mivel régi, elavult protokoll kicsi lesz az adatátviteli sebesség. Ezért nem csak a biztonsági kockázat, de a lassúsága miatt is inkább ne használd.Azt kevesebben tudják (de lehet nekem volt újdonság :-) ), hogy a W10-nek nem csak az SMB, hanem az FTP szerver is része, használatához nem kell külső programot telepíteni. Így javaslom azt használd. Hardverfüggő, de nálam azóta a FolderSync sebessége WiFi-n ötször gyorsabb, mint az SMB1-el volt. Engedélyezni is ugyanott kell. Beállításához azért elkel egy kis segítség.
Remélem nem hagyták magára a FolderSync-t, de már rég kicserélhették volna az SMB1-et SMB2 vagy SMB3-ra.
-
Albigator
őstag
válasz
tomy86 #133992 üzenetére
Oreon kb minden megy, én is az ACR-t használtam. Majd Pitén kell ezért megszenvedj neked is.
De attól amúgy, hogy működik végre nálam is, azért még érdekelne egy dolog:
Miért van az hogy egy "eszköz nem kompatibilis" bizonyos alkalmazással...
Már említettem, de a Cube ACR is lehet működőképes lett volna, csak éppen az én készülékemmel ez nem kompatibilis. De gyengébb telefonon megy pl: Nokia 7 Plus... Nem értem.(#133996) tomy86
Ja az lehet, hogy már akkor ott se jó... Sajnálatos
Ez a manuális hozzáadás késztetett arra engem is, hogy váltsam a sima "Hívásrögzítőt"... -
snowdog
veterán
válasz
tomy86 #130043 üzenetére
Szia!
Köszönöm, kipróbáltam, de nekem nem vált be (le is töröltem). Nem ismeri a vízszolgáltatómat, ezért adatot sem enged bevinni. Ezen kívül kéri a többi szolgáltatónál létrehozott belépési kódjaimat, amit persze nem adok meg.
Én csak egy egyszerű adattároló programot szeretnék, nem kell hozzá fizetési segédlet. Minden elsején beírom mennyi az óraállás, a program meg tárolja el. Ha díjat is számol az külön jó. Kérdezhetitek ez mire jó! Minden szolgáltatónál átalánydíjat fizetek (víz, villany, gáz), mert nekem ez így kényelmes. Évente egyszer van elszámolás. Ezért év közben nem látom éppen hol tartok a költségekkel. Ezért számolom magamnak egy xls fájlban. Ebből tudom hogy év végén visszakapok a befizetett előlegekből, vagy majd még nekem kell befizetni, és mennyit. Ha ezt tudná, esetleg átláthatóbbá tenné egy app, akkor azt használnám helyette. Ha nincs ilyen, akkor marad az Excel.
-
-
Somatom
veterán
válasz
tomy86 #126556 üzenetére
Jó, akkor helyesbítek. Nem stock Android feature. De, a lényegen ez semmit sem változtat. Nyilván nem ok nélkül választottam egy Z sorozatú Motot a Xiaomi helyett. Hiába lenne az egy "rendes" teló, nincs a hátulján a hardveres bővítéshez szükséges, nyílt API -kkal rendelkező csatolófelület. Szóval, tök mindegy, hogy MIUI, Lineage, vagy stock rendszer, hardveresen számomra karcsú. Így már kielégítő a válasz és lezárhatjuk végre ezt a "miért nem veszel rendes telót" témát?
-
Andie
őstag
válasz
tomy86 #126023 üzenetére
Mindegyiknél be lehetett, amit lent említettem, de ezt ők úgy veszik, hogy az a max. Ha 30-at állítasz, akkor 25 és 30 között hullámzik az fps. Adobe Premiere tökéletesen megmutatta.
Persze az is lehet, hogy a telefonom szarozik. Lehet az, hogy a telefon felülbírálja ezt a dolgot?
-
darvinya
titán
válasz
tomy86 #125015 üzenetére
Alkalmazáson belüli fizetés több fajtája van, van az egyszeri, app fiókhoz kötött, van G. fiókhoz kötött.
Ezért írtam megtévesztő, hogy miközben fiókkal fizetsz, közben csak 1x-i vásárlás lesz.
Lenyíló leírásból derül ki melyiket fizeted.Módikat kérem, hogy előző hsz-mben javítsák fórumtársnak írt szöveg részét nem akartam vastag betűvel írni, de javítani nem tudok.
-
-igu-
veterán
válasz
tomy86 #123994 üzenetére
Annyit emlegettétek, hogy most én is rányomtam végre.
Az iDrive saját app-ja nálam nem szinkronizál, hanem minden fotót újra feltölt. Sokrengeteg képnél ez nem vicces. Most iDrive helyett Dropbox foldersync-kel, hasít a feltöltés.
Külön jó, hogy a foldersync ismeri az egyirányú szinkonizálást - nemrég PC-n a teljes calibre adatbázisomat vesztettem el ennek hiányában. Persze volt mentés, de akkor is. -
Jqwertyz
csendes tag
válasz
tomy86 #116372 üzenetére
Koszi!
Browserrel kapcsolatos keresztkerdesem lenne. Hasznal valaki olyan webbongeszot, ami ha valtok a nyitva levo oldalak kozott nem tolti le automatikusan a mar megnyitott tartalmat? Ha igen, melyik ez a bongeszo? Vagy esetleg valamelyik ismertebbnek van ilyen jellegu beallithatosaga?
Koszi! -
válasz
tomy86 #116311 üzenetére
Azt hozzá kell tenni, hogy egyik program sem tökéletes erre a célra. Mégpedig azért nem, mert vagy cella alapu vagy hely alapú lekérdezést tudsz használni. A GPS tud fél - 1- 2 perces intervallumokban is lekérdezni, de ez jelentősen meríti az aksit, ráadásul 100 m-es kör alá a Macrodroid sem állítható. A cella alapú lekérdezéssel hasonló a helyzet, nagy a szórása. Kérdés, hogy milyen hatótávon belül szeretnéd ezt a némítást elérni?
-
tipuka
addikt
válasz
tomy86 #115708 üzenetére
sajnos ez sem működött, pedig próbáltam a program nélküli (telefon alapból volt ilyen lementéses dolog, csak visszaállítós nem) vcf fájlt visszaállítani, illetve a programmal (Szuper Mentés és visszaállítás) lementett vcf fáljt is visszaállítani a sim kártyára, sajnos sikertelenül.
mindegy, amennyit elszórakoztam vele, kézzel átmásoltam őket ezek után inkább egyenként, 15 perc alatt megvoltazért tényleg köszönöm segítséget
-
Somatom
veterán
válasz
tomy86 #115214 üzenetére
Akkor nem tudom, mire értetted, hogy passzolod a NAS -t. Tök mindegy, hogy NAS, vagy PC. A UPnP nem könytármegosztáshoz, hanem médiakiszolgálóhoz kapcsolódik. Ha csak megosztott mappa van (ahogy az eredeti kérdés szólt), akkor a UPnP nem működik. Nálam ehhez a DLNA kiszolgálót kellene aktiválni a NAS -on. A DLNA egy külön certifikációjú UPnP.
-
Somatom
veterán
válasz
tomy86 #115209 üzenetére
A könyvtárszerkezet szempontjából lényegtelen, hogy NAS, vagy PC. Az UPnP -hez viszont nem elég egy megosztás. A szerveren futnia kell egy médiakiszolgálónak. Az eredeti kérdés hálózati megosztásra vonatkozott, nem médiakiszolgálóra. Az más kérdés, hogy a Windows Media Player tartalmaz médiakiszolgáló lehetőséget is. Én viszont nem szeretnék a NAS -on erőforrást pazarolni egy külön médiakiszolgáló futtatására.
-
Somatom
veterán
válasz
tomy86 #115195 üzenetére
Nálam ott hasal el mindegyik, hogy nem egyetlen mappában vannak ömlesztve a zenéim, hanem könyvtárszerkezet szerint.
/music/előadó/album/szám.kiterjesztés
Hiába adom meg a music megosztást, az alkönyvtárakban már nem keresnek maguktól a hálózati lejátszók. Egy-egy számot be tudok tallózni, de nem ez lenne a cél. Az előbb próbáltam az SMB Network Music Player -t, de az is ugyanezen hasalt el.Harcosposta:
Lehet. Nekem a pro van. Egyedül a "ha be van kapcsolva a PC" feltételt látom neccesnek. Ahhoz időnként szkennelnie kéne a hálót. Megoldható, de egy stabil szerver jobb lenne. Ezért (is) használok NAS -t. De, esetleg egy WOL -lal ébreszthetné a PC -det. -
Jakuu
őstag
válasz
tomy86 #113235 üzenetére
Ettol fuggetlenul az Evernote se rossz. Mas volt a fejlesztok megkozelitese, ez jo nekunk, mivel igy tobb fele app van a piacon. Sajnos nem lehet minden funciot egy adott appba belezsufolni, vagy ha igen akkor az alkalmazas elhizik. Biztos a Fiinotebol is hianyzik olyan funkcio, amit adott felhasznalo hianyol es mas meg tud. Szubjektiv szempontok is szerepet jatszanak felhasznalokkent. Kinek ez tetszik kinek az, de az teny, hogy egy jol eltalalt, funkciokban gazdag approl van szo, ami magas minosegu, nem veletlenul mertem ajánlani. Light kategoriaban, szerintem a legjobb.
-
vacs
veterán
válasz
tomy86 #113070 üzenetére
Kipróbáltam az Adguard 1 éves Premium liszensz 1PC/MAC + 1 android készülék (azóta már lejárt a promo időszak).
Megadtam az email címem, pár pillanat múlva megkaptam a kódot.
Androidon feltettem az app-ot, beírtam a kódot és kész, kiírta, hogy 1 évig érvényes!
Köszönöm szépen! -
enginev3.0
félisten
-
air
nagyúr
válasz
tomy86 #102999 üzenetére
Szerintem a hozzászólásom egyáltalán nem neked (ellened) szólt. De azért oda kell szúrni, mert air-nek beszólni sikk.
De ha már megszólítottál, akkor visszakérdeznék.
"a témákban, amik nem érintenek (pl. olyan programok kapcsán, amiket nem használok)"
Miért kell megnyilvánulni, azokban a témákban amik nem érintenek, pl. olyan programok kapcsán, amiket nem használsz? -
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #102999 üzenetére
"Külön elnézést kérek tőled és airtől (aki megint hasznos módon szólt hozzá a témához), hogy nem követem minden kommentedet, főleg azokban a témákban, amik nem érintenek"
Azért is kérj elnézést, hogy nem használod a keresőt, ha esetleg valamelyik témában érintetté válsz. Biztos megtaláltad volna Somatom valamely bejegyzését...
-
törölt tag
válasz
tomy86 #102999 üzenetére
Mihez kezdj az infóval?
"Gondolom a droidos TC-nek is van ehhez hasonló pluginje"
Sztem egyszerűen raktározd el magadban, hogy ezt rosszul gondoltad! Továbbá, a hsz. -em nem csak Neked szólt. A kérdező megtudhatja belőle, hogy FTP szerver szempontból az Androidos TC számára zsákutca lenne.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #102996 üzenetére
Kb. tizedszer írom le, hogy a TC -s FTP plugin az csak kliens. Neki telón futó szerver kell. Ilyet a TC nem tud. A SolidExplorer viszont igen (menü -> fájlmegosztás). Mármint a Classic. Az újat nem ismerem. Vagy, a Servers Ultimate.
-
kaciokos
őstag
válasz
tomy86 #102627 üzenetére
De az SMS Backup & Restore is jó, én meg azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest