- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
DeathAdder #82399 üzenetére
nekem pl engedi
esetleg probáld ki hogy letöltöd egy olyan telefonnal ami támogatja..majd mentsd le az apk-t
és azt telepitsd a te telefonodra...hátha -
-
válasz
DeathAdder #82397 üzenetére
Nem, akkor más hibaüzenetet mondana... milyen készülékre akarod letölteni?
-
Lehetséges hogy a Rutin alkalmazást azért nem tudom telepíteni mert külföldön vagyok?
Még a magyar számos telómmal is próbáltam.
PC ezt írja ki: "Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis."
Magán az eszközön pedig egyáltalán nem dob ki erre az alkalmazásra rákeresve találatot
-
válasz
wolfman #82387 üzenetére
A frekvenciák állításához mindenképpen custom kernel kell. Az sem mindegy, hogy milyen telefonod van, mert a legtöbb ilyen buheráló app, csak bizonyos készülékeket kezel (persze root alap, már a custom kernel miatt is, na meg a custom recovery a kernel telepítéshez). Pl, vegyél egy pillantást a Trickster MOD és Franco Kernel Updater appokra.
(#82391) [lAyCsI]: próbáld az UC browsert. Az nekem 4.1-től 5.1-ig minden androidon lejátszott minden videót (persze ha kell a flash, akkor telepíteni kell, de figyelmeztet erre)
-
twine
veterán
válasz
bucihost #82382 üzenetére
Pedig elvileg már nem kellene hogy probléma legyen ez a Vodánál, főleg nem egy RED csomagban:
[link]
Ahol elvileg eddig sem volt korlátozás....nem tudom,én passzolom a kérdést..de annyira egyértelműnek tűnik a problémád...(wifin megy, mobilneten nem...minden egyéb működik mobilneten.....egyenlő szolgáltatói pöcsösködés szerintem kivéve ha csak nincs adott alkalmazás beállításain belül opció, hogy csak wifin keresztül történjen szinkron, vagy hasonlók...) -
[lAyCsI]
addikt
válasz
aprokaroka87 #82374 üzenetére
MX sajna nem jött be,
maxthon-t kipróbálom még...
köszi -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami a SOC-ról tud adatokat kiírni, részletezi, melyik mag mennyire dolgozik, esetleg optimalizálni, húzni stb. Melyik programot ajánljátok, melyik a legjobb? Lehet akár fizetős is.
-
Sziasztok,
1)
Tudtok esetleg olyan app-ot vagy kiegeszitot, ahol sportesemenyeket lehet belepakolni a naptarba?
Azt lattam, hogy az aCalendarhoz van egy store nevu kiegeszito, de A) fizetos minden egyes csapat, B) nem jott be az aCalendar.Business Calendar 2-t hasznalok.
A Google naptarnal hozza tudtam adni par csapatot (foci), de az pl. magyar csapatokat nem igazan kezel.Volna erre esetleg otletetek, tippetek?
2)
A Business Caldendar 2 todo listajat tudom valamilyen asztali alkalmazassal szinkronizalni vagy csak a Google todo listajaval? (azzal egyebkent lehet?)
Eddig a ColorNote-t hasznaltam, azt nagyon szerettem, de azzal szerintem nem lehet. Esetleg a ColorNote-t a BC2-vel?Elore is koszonom a valaszokat!
Munkahelyet valtottam, korabban nem hasznalt alkalmazasokra van szuksegem (naptar, todo lista, stb), mobilt is valtottam, lehet hogy jovok meg a napokban egy-ket hulyebb vagy kevesbe hulyebb kerdessel
Udv,
Peter -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bucihost #82382 üzenetére
nálam most kavarták meg a dolgot.
Adatbövitésre elkérnek+500 ft-ot 100mb-ért..persze ez arra jó hogy a lassitást feloldja...de most komolyan ár érték arány hol van?
a mobilonline 100mb csomag pl 1190ft/hó...vajon mibe fájna a szolgáltatónak ha pl 500mb-ot adna minimum? -
Ciccuka
veterán
Amikor egy processzor Arm v7 32-bit kompatibilis, akkor melyiket a legoptimálisabb felrakni (ezek közül Arm v7-Neon, Arm v7-Tegra3, Arm v7-Tegra2)?
-
bucihost
senior tag
válasz
aprokaroka87 #82381 üzenetére
Jelen esetben én nem a mobilnet-re fizetek 12k-t, hanem az egész RED csomagra, amibe foglalva van 2gb net. De a másik (flotta) csomagban, amiért használattól függően 5-8k-t fizetek havonta , és csak 100 mega net van a csomagban, ott nem korlátoznak? Na elmennek a ...csába
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bucihost #82380 üzenetére
igazából nem értem a szolgáltatókat
kifizeted a mobilnetért a 12 ezer forintot...nem kis összeg
vajon ha csak gsm hivásra használnád akkor is kifizetnéd azt a 12 ezer forintot minden hónapban?
a mobilnetért fix összeget fizetünk..ami adott esetben többszöröse lehet...a gsm hivások havi árának
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Xperia E készülék, + Vodafone Red Medium EU csomag.
A készüléken telepítve van a BBM (blackberry messenger), viszont CSAK wifi-n keresztül működik.
Mobilnettel látszik a készülék, hogy online (a partnerek számára is) de semmi üzenetet nem tud küldeni / fogadni (vagyis látszólag elküldi de csak akkor küldi el valójában amikor wifi közelbe kerül).
Ez készülék, szolgáltató, vagy APP hiba lehet?
(én vodafone korlátozásra gondolok...)
Találkozott már valaki hasonlóval?
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok, nem tudom ez e a megfelelo hely, de olyan gondom lenne egy regi S Advance-el, hogy sem a gyari (aosp) sem naked browser alatt nem jelennek meg rendesen a videok... Hang van, kep nincs... Valami otlet?
Elore is nagyon koszi! -
junkpod
veterán
válasz
Ciccuka #82361 üzenetére
Figyu, meg így 600 hozzaszolas után sem értem mi köze a fájl méretnek a lejatszhatosaghoz.
Segitek: semmi.
Ha már nem tudod média infóval kiolvasni a mozifilm kódolási adatait, akkor legalább osszd el a fájl méretet az idotartammal. Minél nagyobb ez a szám, annál nehezebb dekodolni.
Azr továbbra sem értem, hogy miért jó egy 5.1 hangsavot fhd videót mono hangszórós xvga képernyőn lejátszási, miért szenvedsz, amelyet, hogy letolten él egy kisebb release-et.
Hogy ezt egy 5 collnal kisebb képen nézed, az már csak ízlés dolga... -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Erdély túratérképet keresnék van esetleg vagy használ valaki?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #82356 üzenetére
OTG Pendrive vagy MicroSD Android 4GB-nál nagyobb fájlok (.mkv) lejátszása
Megoldás tehát:
exFat-ra gyorsformázni
Legújabb BSPlayer
Legújabb BSPlayer ARMv7 VFP CPU supportLegújabb MX Player
Legújabb MX Player Codec (ARMv7)
Legújabb MX Player Custom Codec with DTS & AC3 Support (AC3-kat, hogy hanggal vigye)Legújabb Total Commander - file manager hasznos lehet még
-
StarKiller89
senior tag
tudnátok ajánlani olyan ébresztő appot, aminél ha riasztás után kiválasztom a szundit be lehessen állítani hány percig tartson az, illetve, hogy ha aktiválom a szündi üzemmódot kapcsoljon ki a képernyő, ne kelljen még külön lezárnom
-
zeon.hu
nagyúr
TC vajon miért közli, hogy a külső sd nem írható, mikor bármi mással működik az írás.
(Minden jog megadva, eddig jó volt) -
vicze
félisten
válasz
aprokaroka87 #82350 üzenetére
A HW gyorsítás nem olyan egyértelmű, sok esetben mikor SW-t látsz akkor is bizony valóságban HW van, és többnyire automatikusan is működik különösen H264-nél.
Amúgy gondoljatok bele, hogy egy 4GHz-s i5-öt 1magját fullra leterhel(néha droppol) egy FHD videó dekódolása, akkor az A9-cel az mit csinálna?
Multi-thread dekódolás van valóban, de ritka és nem mindent lehet így, pl. H264-nél működik bizonyos esetekben, ha a videó megfelelő kódolást kapott. De inkább csak más dolgok vannak párhuzamosítva. -
aprokaroka87
nagyúr
hát pl az mx player támogatja sw kódolás esetén a max 8 magot.
de gondolom azt az adott formátumnak is támogatnia kell
az én telefonom pl sw-vel a youtube-os 720p mp4 videót kb 90%-os sebbeséggel játsza le.
pedig ez 2 magos arm cortex a7 cpu
viszont a 720p webm-el már van gondja...keményen -
vicze
félisten
válasz
#79335424 #82340 üzenetére
Hát lehet 12magos is, a dekódolás az 1szálú sajnos.
A9 önmagában még így se bírná el a FHD-t, még 2GHz-n se. Tudom nagyon jól, hogy még 1,5GHz-n a 720p-vel is szenvedett. Bizony Amlogic-nál van direkt HW dekódoló, ami nem a GPU, és natívan megy minden anélkül, hogy a SW támogatná. Az a SoC erre van kitalálva. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #82346 üzenetére
Érdekes, hogy a SOC viszont pótolhatja e hiányosságot. Nekem alapból egész korrekt kis monitorozóm és tűzfalam van az Engineer menüben.
-
aprokaroka87
nagyúr
tulajdonképpen a tűzfal az android eggyik nagy hiánya.
Hiába tiltunk le sok appot...sokszor kernel és system appok is forgalmaznak adatot.egy network log app után bizony meglepő hogy micsoda forgalom van a netes rendszerben.
-
vicze
félisten
Erre a legegyszerűbb a restrict background data amit írtam, illetve az írt wi-fi only opciók amit aprokaroka87 írt.
Ezentúl tűzfalak, de ott bonyolultabb az állítgatás ugye, meg kapcsolgatni kell. pl. 1 random -
-
törölt tag
Hogy őszinte legyek, nem szoktam HW dekódolást használni. SW -vel kevesebb a kompatibilitási probléma (pl. kép/hang szinkron). Többnyire miniPC -n nézek filmet, AML S802 -őn. 4x2GHz és röhögve viszi az egyszerűbb fullHD -kat is. Igaz, ott az akkuidő nem létező szempont, ami miatt telón érdemesebb a HW dekódolást használni.
-
Probert75
addikt
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van olyan program, amivel figyelemmel lehet kísérni, hogy melyik alkalmazás használja az internetet? Illetve beállítani, hogy csak bizonyos alkalmazások használhatják a mobil internetet?
Köszi!
-
air
nagyúr
Honnan veszed, hogy 2 órás?
Lehet, hogy a Sátántangóról van szó, ami 450(!) perc.
Akkor már nem is olyan sok a 12GB.(#82328) aprokaroka87
A fájl mérete nem csak a bitsebességtől függ, hanem a film hosszától is.
Nem azért nem bírja a vas mert 12GB! Mert lehet alacsony bitsebességgel rengeteg időt kódolni, és akkor bizony elbírhatja. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Ciccuka #82322 üzenetére
hogy megértsd
a te 12gb-os mkv-d rengeteg kbit/sec adatot tarmalmaz....ami egy hardvernek szük keresztmetszett lehet.
A 2gb-os meg jóval kisebbet.
de számit pl az hogy h.264 vagy xvid/divx pl
ugyanis a h.264 adott esettben feleakora méretben is tudja ugyanazt mint amit az xvid/divx.az avi pl már egy idejétmúlt formátum...igazábol max 720x576 felbontásig van értelme szerintem
-
vicze
félisten
válasz
aprokaroka87 #82320 üzenetére
Persze igen pontosan a profil a lényeg, H263(XviD,DivX) esetében még extra opciók is vannak a profilon kívül, de H264-nél az már annyira nem jellemző a használatuk.
-
beg
veterán
válasz
Ciccuka #82322 üzenetére
Még reszelhetjük az ecetet egy darabig, de attól még illene elfogadnod azt, amit jelenleg 3-4 ember egybehangzóan állít, nem gondolod?
De bizonyítsd az ellenkezőjét, ha nem hiszed. Ezzel a hardverrel és ezzel a dekódolással te nem fogod tudni ezt a 12gb-s mkv-t lejátszani szaggatás nélkül. Pont.
-
törölt tag
Ez mind szép és jó, de pls mondjátok már el, hogy hogy formázzátok exFATra a mem karit?
Formázni is csak a telefonban tudom...:S -
vicze
félisten
válasz
#79335424 #82315 üzenetére
Vagy egyszerűen nem lehet rá HW dekódolást alkalmazni.
A HW dekódolásnak azért van feltétele enkódolás oldalon, az a GPU a 4K-t is viszi röhögve. Pusztán CPU-ból még FHD-t se tud semmi lejátszani még egy Exynos 7 se.(#82316) aprokaroka87: Semmi köze hozzá AVI, MKV stb csak konténerek a videó stream-nek. A konténer szabványai között bármi belekerülhet.
-
csadi0011
őstag
Bocs, ha már volt:
Google Settings' Bizarre Floating Window
https://www.youtube.com/watch?v=BEHS2n8tHE4Google Settings-ben (Google-Beállítások), ha a súgóban járunk, akkor kapunk egy kis ablakot, amilyen a youtube app-ban is van, ha lekicsinyítjük a videót. Szerintem hasznos annak, akinek szüksége van a súgóra. Nem rossz ötlet
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #82309 üzenetére
12 GB fullhádét 4,5" telefonra? Naná.
Had dolgozzon meg a 850x480 pixel a 3x nagyobb kabát alatt csuhajja.
-
Ciccuka
veterán
válasz
aprokaroka87 #82309 üzenetére
Nem muszáj. OTG flashdrive-on jó lenne.
-
Ciccuka
veterán
válasz
aprokaroka87 #82305 üzenetére
Semmi értelme konvertálgatni órákig.
-
beg
veterán
S4 pro lehet még duál:
"Up to 1.7 GHz Dual or Quad Krait CPU"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest