- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIstvan4
tag
Szép napot mindenkinek!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy van olyan alkalmazás ami a telefonkönyvben lévő neveket szinkronizálja a facebook profilképpel normális minőségben?
Előre is köszönöm!
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #82891 üzenetére
Mert sz…r lett az utóbbi 1½éves frissítésevel.
Állandóan összef…ssa magát.MÁS erre valaki?
(#82877) darvinyaSziasztok
Tudtok jó Office app-ot ami kezeli a Tab-ot is, és PDF konvertál?
(anno volt egy makró kezelő amiben volt, de nem jut eszembe)
WPS lebutítása miatt alig tud már, és PDF készítőjével nincs valami rendben, óriási file-t készít. pl: sz.gépen 200kB file lesz belőle, míg ugyanezt app-al 3.1MB.(de honnét jön ez a különbség csak szöveg esetén ) -
Dottore
addikt
Miért nem a Hangoutsot használjátok? Nagyon fel sem kell telepíteni.
-
DeathAdder
veterán
Melyik kamera app tud addig felvételezni ameddig a memória bírja?
Gyári kamera app nálam 20 perc után automatikusan leáll
-
-
Kroni1
veterán
Nekem se tűnt fel hogy nagyon elől van, asszem 10% alatt eszi az akkut, de egy nappal hamarabb lemerül a telóm (Z3C) ha fel van telepítve a Viber.. (enyhe használattal 4 helyett csak 3nap)
Amugy a tolakodó reklámok meg matricák se tetszenek, de tudom ez bisznisz. Mindenesetre egy német rokon mondta h tegyem fel a WA-t, mert akkor tudunk majd dumálni, mikor kérdeztem a Vibert arra csak pislogott, azt mondta náluk mindenki csak Whatsappot használ.. Mindegy, rajta kivül én csak asszonnyal beszélek ugyhogy most már mindkettőnknek cserélve lett Whats App-ra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #82874 üzenetére
Lollira nincs másik ilyen egyszerűen használato automatizáló? Konkrétan mobilnet kikapcsolásra használnám. Tasker+ valami spec lollira való mobilnet kapcsoló nem szimpi
-
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #82879 üzenetére
Ez a "melyik a legjobb böngésző" kategóriájú kérdés. A szimpátián (is) múlik. Én igyekszem minden ismerősömet a Whatsapp felé terelni, de sajnos, vannak hátrányai is. Úgy tudom, hogy a Viber nem csak felületként, hanem kliensként is megy SIM nélküli eszközön. A Whatsapp viszont nem (mármint hivatalosan). Viszont az egygombos hangüzenet nekem nagy kincs (pl. vezetés közben nem kell pötyögni az üzenetet).
-
Kroni1
veterán
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lehet áttérni a Viber-ről és a családot is átorientálni a whats app felé!? Elképzelhető, hogy pl. kevésbé eszi az akkut!?
-
darvinya
titán
Sziasztok
Tudtok jó Office app-ot ami kezeli a Tab-ot is, és PDF konvertál?
(anno volt egy makró kezelő amiben volt, de nem jut eszembe)
WPS lebutítása miatt alig tud már, és PDF készítőjével nincs valami rendben, óriási file-t készít. pl: sz.gépen 200kB file lesz belőle, míg ugyanezt app-al 3.1MB.(de honnét jön ez a különbség csak szöveg esetén)
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #82838 üzenetére
Halihó Taskeres topiktársak! Hol a válasz?
Mondjuk, ezt kérdezhetted volna a Tasker topikban is! Tudomásom szerint, javascripteket lehet futtatni a Taskeren belül. -
vadászcsiga
félisten
Trigger bizonyos funkciói nem működnek mar lollipop alatt. Van valami alternatíva rá?
-
válasz
aprokaroka87 #82859 üzenetére
nálam az Eset a framaroot-ra kézi vizsgálatra bejelzett hogy van benne valami exploit akármi.
És ez így van rendjén, hiszen root exploit van benne. Tehát rendszergazdai jogok megszerzésére irányuló kódot talált. Aki használja, az pont ezt szeretné. -
air
nagyúr
válasz
SárkánySzív #82864 üzenetére
Ezért érdemes volt.
Van mentés funkció. -
SárkánySzív
aktív tag
Visszatérős...
-
GEPESZ66
veterán
Ezen szoftverek védenek böngészés közben.
Ha pl. adathalász oldalra mész, akkor figyelmeztet, s megkérdezi, hogy tényleg megnyitod-e.
Tehát nem az áruházból letöltött alkalmazásokvizsgálatára gondolok.
Volt egy idő, amikor az otthoni PC-n sem volt erős védelem, s szoktam bankolni.
Egyszer csak jöttek az SMS-ek, hogy vásároltak a kártyámmal, pedig az a zsebemben volt.
Hálaisten túllépték a napi limitet, s letiltott a rendszer.
Így csak 30USD-t emeltek le, amit a bank visszaadott.
Azóta igyekszek erősebb védelmet használni.
Természetesen eredeti Windows-t használok, a telefonom pedig nem rootolt. -
GEPESZ66
veterán
A kettő biztonsági szoftver közül ti melyiket ajánljátok inkább?
Eset Mobile Security
McAfee Mobile Security -
felixo
őstag
Üdv !
Llama működik már rendesen lollipop alatt ?
Ha nem, tudnátok ajánlani valami hasonlóan jó alkalmazást ?
Előre is köszi. -
draco31
veterán
válasz
aprokaroka87 #82849 üzenetére
Megpróbálkozom vele.
-
draco31
veterán
válasz
aprokaroka87 #82847 üzenetére
Belépek, bejelentkezek, el van mentve a jelszó, stb. Mind a 3 pipát berakom. Válaszolgatok, stb, bezárom az operát. 10 perc múlva belépek, megint jelentkezhetek be. Az FB már nem dobál, ott már nem kell bejelentkezni.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #82829 üzenetére
Az időjárás applikációs része két okból is kuka...
1. Az előző hozzászólásban látható képen, még nagy az összhang a beépített, és a Beautiful Widgets PRO között. Később sajnos ez megváltozott, a reálisat az évek óta használt BW mutatta, annak ellenére is, hogy manuálisan frissítettem rá a Next féle Go Weatgwer Ex pontosabban: GO Weather Forecast & Widgets[/L ]frissítés gombjára.
2. A Next Launcher 3D Shell ugyan tartalmazza ennek egy az ingyenesnél többet nyújtó példányát, de az igazán korlátlan, ami csapadékot is mutat, és amiben talán jó a frissítési időköz is, az tovább 15 $ lenne, ami inkább € erre felé... szóval felejtős.
3. Így viszont felesleges foglalja a Nexusban a memóriát:Szóval ennek a modulnak mennie kell, ráadásul nekem eddig az évek alatt a BW jött be a legjobban.
(#82832) gery2123 : A 23 Ft-os akcióról csak utólag tudtam, szerintem még az androidos korszakom előtt volt
Az 1K alatti árat viszont ismertem, így meg is lepett ma egy kicsit, amikor láttam, hogy megdrágult
(#82833) -juc- : Igen, de érdekes, hogy a TSF-nél is baj volt az időjárás előrejelzéssel az is le volt maradva... Arról nem is beszélve, hogy kaptál egy hőmérséklet kijelzést, de olyan részletekről, mint a BW-nél az óránkénti előrejelzés nem is lehetett álmodni. Ha vissza lehetne váltani, a TSF-et visszaadnám ezért cserébe
Ráadásul a TSF-hez a hivatalos témák is 700-900 Ft között mozognak. Itt meg sok ingyenes, és remek téma van.(/L)
(#82836) géeles: Akkumulátor szempontjából nyilván, jobb a minél fapadosabb, de én nem telefonon használom, az N7 bírja, ráadásul nálam amikor itthon vagyok, folyton a dokkolón van. -
draco31
veterán
válasz
aprokaroka87 #82843 üzenetére
A teljes képernyővel már működik a dolog, Köszönöm!
Az állandó bejelentkezést meg majd csak megszokom. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Samsung S tervezőben hol lehetne beállítani, hogy alapértelmezettként xy perc lehet a riasztás? Illetve legyen alapból jelzése a bejegyzésnek?
köszi
-
draco31
veterán
válasz
aprokaroka87 #82826 üzenetére
Most cseréltem le a régit erre az újra, egyenlőre elég idegesítő.
Meg az még, hogy most írás közben a felső sor fele nem is látszik, nem jó az elhelyezkedése. -
Napokban frissült a Greenfy alkalmazás. Azt írják most már működik nem root-olt készülekeken is az auto- hibernálás! Ezt hogy lehet bekapcsolni?
-
Syl
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #82837 üzenetére
---
-
aprokaroka87
nagyúr
valaki tudja hogy a Taskerban levő
code/javafunctions mire szolgálna? -
aprokaroka87
nagyúr
üdv
olyan jegyzetelő appot keresnék ami tud automatikus mentést,pl akkor ha megnyomod a home gombot vagy mást
mint amilyen pl a colornote-ban is van
kedvelem a colornote appot,viszont egy bajom van vele,hiányzik a csoportos kijelölés opció,igy ha sok jegyzeted van egyesével kell kitörölnöm a jegyzetet
úgyhogy az esetleges ajánlatokban mindkét opció legyen benne.
Illetve ha lehet,akkor ne ragaszkodjon a Google play szolgáltatáshoz
köszi! -
Syl
nagyúr
-
vicze
félisten
válasz
mpierre #82822 üzenetére
Play parental control. Ez elég egyszerű, de elég lehet.
-
Jarod1
veterán
Mi annak a proginak a neve ami mutatja milyen wifikhez csatlakoztam vagy láttam?
-
draco31
veterán
Az új opera miniben nem lehet beállítani, hogy ha bezárom, és újra megnyitom, akkor ne kelljen mindenhová újra bejelentkeznem? A régiben ez nem volt gond.
-
mpierre
veterán
Üdv!
Egy ideje keresgélek megfelelő appot szülői felügyelet gyanánt. Nem nagy tesó akarok lenni, nem érdekel merre kóricál a kölök, kivel, miről csacsog, stb. Úgy is rá fog jönni idővel, hogy játszható ki ez. Gyakorlatilag netezéshez és a gugli playhez kéne egy szűrő. Kb olyasmi mint a tűzróka procon latte content filtere.A netezéshez lehet, hogy a firefox szolgáltatja a megoldást, ha androidra is megvannak a windows-os kiegészítők. A play okoz komolyabb fejtörést.
A tabon 4.4.2 android van.
Ötletek?
-
S e t h
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #82818 üzenetére
Ha szereted a giccset, akkor igen.
-
törölt tag
válasz
Eddig nagyon, a TSF-et is veri
Egyszer kell érte kiadni, ebből 487 Ft volt azt hiszem csak az adó, ahogy a Gyevi bíró mondaná: "az má' a királyé"
Rögtön váltottam
(#82819) zseko: "Ha 80-90%-os leágazás lesz talán elgondolkodok rajta."
Az sem mostanában lesz, hogy ilyen mértékben leárazzák... nekem 2013 óta ott van a kívánságlistán, korábban 40% volt azt hiszem a maximum... egyébként rengeteg ingyenes és remek téma van hozzá, TSF helyett kellett volt ezt vennem. Mert ugye a kettő között nem tudtam anno dönteni, és azt akciózták le jóval korábban, így azt vettem meg elsőnek
-
zseko
veterán
válasz
Biztos jó, hiszen, REAL 3D dinamikus hatások
Két dolog nem jön be: hogy a GO Launcher a fejlesztő, és nincs egy normális mintakép csak ezek a valamik. Bár a 3D-s időjárás widget nem néz ki rosszul.
Ha 80-90%-os leágazás lesz talán elgondolkodok rajta. -
Dottore
addikt
A legfrissebb Google billentyűzetnél, használat közben nem működik a szavak felvétele a személyes szótárba (szó beír, javaslatok sávban megérint, aztán "érintse meg újból a mentéshez"). Most vagy megint megváltoztattak valamit, vagy béna vagyok, vagy bug. Tegye meg valaki, hogy megnézi nekem. Hála!
-
törölt tag
-
törölt tag
Attól függ, hogy milyen infókat szeretnél ott látni. Ilyesmivel is próbálkozom. Ha igényes megoldást szeretnél, akkor az nem egyszerű. A gyári lockscreen -t felejtsd el! A C Locker pro eddig jónak tűnt, de elakadtam vele, mert csak egy soros widgeteket enged kirakni az "ablakba", én meg több, teli ablakos Zooper widgetet szeretnék, üzemmódtól függően váltakoztatni. Egy sorban még az óra is necces.
-
Salex1
őstag
Nincs valami alkalmazás arra,hogy az email-ben küldendő képeket automatikusan kisebbre méretezze?
-
TIstvan4
tag
Szép estét kivánok
Ismét kédéssel fordulok ide hozzátok!Link2sd app helyett létezik e megoldás ami nem root rendszeren müködik?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
7Sony7 #82804 üzenetére
elvileg azért lasabb mert átküldi egy proxy szerverre majd vissza
amúgy az operamini inkább a mobilnet használoknak jobb
mármint ott ahol korlátozva vannakmert ugyebár a 32kbit/sec es nettel sokkal gyorsabb tud lenni bár inkább az "extrém módban"
air:nevezzük kicsit "másként" böngészőnek
-
7Sony7
addikt
üdv. Opera miniben ki lehet valahogy kapcsolni az adatforgalom csökkentőt?
-
Danex
addikt
Hello, tudtok alkalmazást amivel az "ablakos tok"-ra meg lehet jeleníteni az infókat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged