Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Olyan online rádio alkalmazást keresek ahol manuálisan is megadható egy online rádió. Amiket próbáltam, ott nem tudtam (pl.: klasszik rádió).
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz aizen92 #44795 üzenetére
+1
A legjobb, hogy rendesen állítható a feliratnál minden. Valahogy jobb a sárga felirat árnyékkal. A BSPlayer-ben csak a sima fehér van, ami néha olvashatatlan. Gondolkoztam rajta, hogy megveszem az MX Player fizetős verzióját, de drága és egyelőre csak a reklámmentesség az, amiben több az ingyenesnél. Várok egy akcióra.
-
aizen92
addikt
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Van olyan lejátszó, mely megtalalálja mindkét hangsàvot a videoban? Eddig akárhányat próbáltam, mindegyik csak az angolt találta meg, pedig van magyar is. Köszi előre is a választ.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Oldman2
veterán
válasz Hardver Arc #44784 üzenetére
World -> "Világ"
Word -> "Szó", az MS szövegszerkesztőjének ez a neve -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Olyan kèrdèsem van hogy qouckoffice ebben az apk-ban van world program is?
Mert csak akkir töltöm le play áruházból..
Kisebb szöveget kellene írnom ahhoz kellene..
Vagy egyèbb más szövegszerkesztőt tudtok ajánlani? -
kayman
senior tag
Bocs, bal alul van. Nem tudtam ránézni írás elött mert bedöglött a tablet amire feltettem.
HyperTransport az úr!
-
tomy86
addikt
-
canniball
nagyúr
Digitális óra widgetet keresnék, ami tudja ugyanazt mint a gyári (24-es óra+dátum/nap kijelzése és beszél magyarul), de az óra és a perc egyforma betűvel van szedve. Baromira böki a szemem hogy a gyáriban az óra vastagabb mint a perc.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
BuricsJ
tag
válasz dokee78 #44694 üzenetére
"Sygices kérdés. Van rá mód hogy cél állomás kiválasztása után meg tudjam adni a navigálás típusát?"
Célállomás kiválasztása után (pl. Odahajtani) térképen megjelenít egy áttekintő nézetet, itt amennyiben van lehetőség különböző útvonal tervekre, akkor a felső részen látható lesz max. 3 különböző rész (szürke az aktív), km/idő megjelöléssel és ha váltogatsz köztük. Ekkor a térkép nézetben is átrajzolja az aktuálisan tervezett utat erősebb színre, míg a másik két alternatíva világosabb színben lesz látható
A bal alsó sarokban lévő Opció gombot választva, tovább szűkítheted/pontosíthatód az aktuális tervet, visszalépve az "áttekintő képernyőre", látható is lesz változtatás. Ezek után a jobb alsó sarokban lévő Navigálás -t választva indulhatsz el :-)
[ Szerkesztve ]
Józsi
-
olivera88
veterán
Runtastic freet használok promo kóddal, ha frissítem újabb verzióra akkor nem fogja elfelejteni ugye?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
nagyúr
válasz Laca1212 #44768 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Közben egy másik probléma is felmerült. Van egy gmail-es fiókom, amivel még szinkronizáltatok másik 4 mail-fiókot. Szépen be van állítva a gmailben (nem a telefonon, hanem webes felületen), hogy a fő fiókom kérdezi le a másik 4 leveleit is időközönként.
Ha a telefonon csak a fő fiókom címkéjéhez van beállítva szinkronizálás, akkor megjönnek a többi címre vonatkozó levelek is, de hangjelzést, csak a fő fiókra vonatkozó levelekre ad a készülék. Ha minden címkéhez beállítom az értesítést, akkor meg duplán jelez minden bejövő levélről.
Hogyan tudom azt elérni, hogy minden levélre jelezzen, de csak egy levélre egyszer.Előre is köszönöm a segítséget
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok, olyan segítséget szeretnék kérni, hogy nemrégiben vásároltam egy új androidos készüléket, viszont ennél is észrevettem azt, hogy a névjegyek (emberek) között nem mindenkinél szerepel a Facebook alkalmazáshoz való hozzáfűzés, de a régi készülékemnél is észrevettem már. Szinkronizálásnál be van állítva a Fb fiók, így több személynél a rendes adatlapjához kapcsolódik a névjegye, viszont azt nem tudom, h akinek mondjuk becenév van beállítva pl annál hogy kell hozzáadni, h mondjuk az adatlapi képét lássam.
Ebben tudna valaki segíteni?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
konigjanos
senior tag
Gravitybox guruk, ha vagytok! (többszöri gyári beáll vissza és újratelepítés után arra terelődött a gyanú)
Melyik funkció okozhatja, hogy hívás után nem kapcsol vissza a kijelző? Mi kapcsolhatja ki a közelség szenzort? -
Laca1212
őstag
-
törölt tag
válasz LonGleY #44757 üzenetére
Természetesen nem. Ha megy a videó, akkor nem kapcsol ki a képernyő. Ha erre ráhúzom az Invisible lockot és megy tovább a film, akkor az ajánlott Invisible lock egy jó megoldás a problémára. Csak azt nem értettem, hogy miért írtad, hogy a kérdező nem ilyet keresett (#44741). Vagy félreértettem valamit?
-
Pajoz
őstag
válasz Bandi8407 #44760 üzenetére
Hibernálsz egy alkalmazást és mégis elvárnád, hogy tegye a dolgát? A kettő üti egymást. Talán Tasker-rel meg lehetne oldani.
De egy ram kezelő appnak az a feladata, hogy folyamatosan fusson és beavatkozzon. (ezek a ram kezelő, tisztító appok témája amúgy is eléggé vitatottak, mondhatni feleslegesek). Ha le van fagyasztva, akkor nem láthatja el a funkcióját. Szerintem... -
Pajoz
őstag
Nekem ez vált be:
Turn Off
A "gyári" romtól kezdve a Cm7.2 ésa Cm 11-en át is működ az app. Belépsz az app menüjébe,: Enable this applications-enable now. Desktop sorcut- Add icons to desktop. Némely launcher appnál (pl:Apex) le is lehet tenni a widgetet a dock-ra. Így minden oldalról elérhető az ikon.[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
Üdv! greenify-al kapcsolatban lenne egy kérdésem! Smart ram booster-et ha lefagyasztom hogy nem fusson a háttérben viszont be van ütemezve hogy bizonyos időnként elvégezze a dolgát akkor megcsinálja vagy nem?
-
nagyúr
Sziasztok!
Képernyő lezáró appot keresnék, ami jól működik, tehát ami a power gomb egyszeri rövid megnyomását váltja ki.
Használtam egy screen lock nevű alkalmazást, ami a korábbi dual sim-es telefonomon hibátlanul működött, azonban az LG Optimus F6-on, ahogy kikapcsolja a képernyőt, rögtön vissza is kapcsolja lezáró képernyőt.Előre is köszönöm a segítséget
-
air
nagyúr
válasz raziel01 #44754 üzenetére
Mivel ő pont az IAP-os funkciókat, szolgáltatásokat akarja hekkelni, ezért ez kőkeményen warez. Hogy maga az alkalmazás ingyen letölthető egyáltalán nem számít.
Android játékok topikban az RR3 hekkelése miatt már volt moderálás is.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
jonnyjoker01
veterán
-
FZsolt15
aktív tag
válasz vadászcsiga #44721 üzenetére
Google Play Gift Card-ra belehet váltani a gyűjtött pontokat?
-
törölt tag
válasz LonGleY #44741 üzenetére
Ezt én sem értem. Nem ismerem azt az invisible lockot, de úgy gondolom, hogy ha az az, amire gondolok, akkor az szerintem is egy használható megoldás. Ha jól sejtem, ez tulképp egy átlátszó, érintésfunkció nélküli, floating widget. Én kicsit más módszerrel csináltam hasonlót és működött. Szerinted ez miért nem jó, vagy Te hogy gondolod másképp megoldani az input letiltását?
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Valaki használ/használt SView alkalmazást? Szeretnék egy kivágott flip covert venni a telefonhoz, és ezt az appot haszálni. De olvastam külföldi fórumon 1-2 felhasználótól, hogy beégést okozhat hosszútávon amoledes kijelzőkön. Van ebben igazság?
-
dokee78
félisten
-
LonGleY
veterán
válasz Illusion1010 #44738 üzenetére
Dehát elolvastad egyáltalán, hogy mit kért? A képernyő inputot akarta letiltani, nem képernyőlezáró programot keresett, se nem lezárt képernyő mellett lejátszani képes programot.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz Illusion1010 #44738 üzenetére
Ez az invisible jónak néz ki ! Meglesem
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
petymeg
addikt
Sziasztok,
gt racing 2-t hogyan lehet hekkelni? ("végtelen" kredit, és engedélyezve legyen az összes kocsi megvásárlásra)
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok , valaki nem tud egy olyan alkalmazást mellyel a képernyőt úgy zárja le hogy látom a videót ( youtube ) de nem feketedik be és ha esetleg hozzá érek nem áll le nem mozdúl .. stb ( olyan mint ami az alap videó playerekben van ) ....
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
quailstorm
nagyúr
válasz thiclyoon #44729 üzenetére
Xperia X8-on nem tett ilyet.
e a 2-es is szép, míg eredeti galaxy minin meg megy gond nélkül[ Szerkesztve ]
-
thiclyoon
aktív tag
válasz quailstorm #44728 üzenetére
"temple runban 250m után kirepülsz a pályáról"
ez szerintem az ARMv6 miatt van, snapdragon procin is csinálja -
quailstorm
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #44726 üzenetére
Nem érted.
A Broadcom chipset nem pontos. Csomó helyen kitűnik. Itt a chatablakok ugrálnak egyfolytában, és nem lép tovább, temple runban 250m után kirepülsz a pályáról. Matek függvényt nem tud ábrázolni. Jó cucc ez...HVGA-n már elég jó persze.
És mit szólsz a zöld, textúrázatlan világhoz? Mert alapból olyan volt...
Egyébként meg van steamen, úgy a legjobb, egérrel.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Üdv, tudtok valami holo felületű mobilnet forgalom mérőt?
We live in a simulated world...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz quailstorm #44725 üzenetére
Én HVGA kijelzőn játszottam, Valkyrie-t meg kellett hackelnem ahhoz, hogy elinduljon ekkora kijelzőn, és akkor is kb. így nézett ki, mint ezek a screenshotok. A sima tökéletes volt HVGA-n. De ugyebár az S5570i QVGA. Az elbarmolódásról nem tudok semmit. Nekem jó volt.
Üdv. Johnny
-
quailstorm
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #44724 üzenetére
dehogynem
Úgyis sokat toltam.Ha már droid, S5570i-n szépen bugzik. grafika
Chainfire-rel és nélküle.
Ezen túl a missziók szövegeit állandóan ismétli, pénzt nem ad, és elbarmolódik.Xperia X8-ról kompletten másolva, ami HD2-őn is jó volt...
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz quailstorm #44723 üzenetére
Nem Keith a képed a GoF 2-ből véletlenül ?
java-ban rengeteget játszottam vele, meg droidon is
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Joshi
titán
A képtelenség.hu oldalon néhány videót nem játszik le az S3-am se és egy Lenovo tablet se. Melyik flash player kell hozzá?
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
A Freemyapps érdekelne Androidon, mivel IOS-en sikerült már sok pénzt megspórolnom, de valamiért nem engedi összekötni a facebookkal (nem zavarna csak enélkül használhatatlan). Van/volt valakinek hasonló problémája. Előre is köszönöm.
Üdv: Balázs -
tybsen
addikt
válasz quailstorm #44714 üzenetére
Jogos, teljesen igazad van. nekem is van olyan ismerősöm, akinek fogalma sincs semmiről - most így utána gondolva a dolognak, elég kevés az olyan ismerős, aki igazán képben van a témában. De ez wp fronton is hasonló, van ismerős, aki csak a telefon színe miatt vette meg a keszuleket (csaj) és azt sem tudta, hogy létezik store.
-
quailstorm
nagyúr
válasz tybsen #44712 üzenetére
Abból következtetve, hogy az android és az iOS azért lett sikeres pl a Symbiannal szemben, mert a 0.1-es user csak egyetlen forrásból próbálja beszerezni az alkalmazásait, ha egyáltalán, nem kell csodálkozni.
Pedig azt nem lehetett mondani hogy nincs app, csak mindenki külön akart érvényesülni, mint az asztali Windowshoz, vagy a WinMO-hoz...
Nekik ami nincs fenn a store-ban az nem létezik.BTW ismerek ám én olyan embereket is akik aktiválatlan androidos telóval rohangálnak
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz quailstorm #44700 üzenetére
Jaja, pont ezert nem ertem ezeket az extrem arakat.
-
törölt tag
válasz golyós #44706 üzenetére
Azt hittem, erre gyorsan kapsz választ, de úgy tűnik, hogy mindenkinél lustulást okozott a vasárnapi ebéd.
Persze, van rá megoldás. Sok ilyen program létezik, egyes fájlkezelők is tudnak ilyen mentést. De hogy ne kelljen keresgélned, itt van pl. ez az APK share and backup. Kiment, átrak, telepít. Persze ez nem teszi át a beállításokat, de mivel a tabon úgyis más kell, ezért ez nem lényeges. Arra viszont nincs garancia, hogy futni is fog a program tab környezetben, hisz valami oka biztos van annak, hogy nem hozta a Play a tabra. -
S e t h
nagyúr
válasz vadászcsiga #44701 üzenetére
Én viszont meglepődtem, nagyjából egy óra pluszt jelent kijelző időben ugyanazon felhasználói szokásokkal, nem vártam ilyen mérvű eredményt.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Használt itt valaki MinMinGuard-ot? S nem tudja valaki miért törölték? Az egyik legjobb reklám blokkoló
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
Van némi problémám van egy samsung galaxy mini 2 hozzá samsung headset. Tegnapelőtt este szokás szerint elmentem kocogni, jó volt a hangzás, tegnap este is elmentem és olyan volt a hangzás a médialejátszó bekapcsolás pillanatától, torz, ének nem hallatszik mintha háttérben messziről énekelnének, és így hullámzott a hangzás...gondolom hogy a sports trackert feltelepítettem előtte nincs hozzá köze.
Tipp?
Cortez
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Létezik telefonra a Könnyű magyar billentyűzet nevű progi. Szeretjük, használjuk is több telefonon viszont tabletre valamiért nem elérhető.
Nem lehetne valahogy a telefonról leszedni az Apk fájlt, hogy megpróbáljam feltenni a tabletre?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
KisBundi
őstag
Tudtok nekem olyan alkalmazást ajánlani, ami kidobálja azokat az alkalmazásokat amiket nem akarom, hogy menjenek a háttérben? Pl. a facebook messenger ne menjen a háttérben csak akkor mikor megnyitom.
Az Ascend P6-nál volt ilyen gyárilag és az nagyon jól tette a dolgát! -
LonGleY
veterán
Az akkuidő akkor javulna drasztikusan, ha egy kifejezetten ilyen szempontból problémás programot fagyasztanál. De a program lényege inkább a memória megkímélése, és a fölösleges jelenlétek kiiktatása, mint az akkuidő javítása.
"Egyébként sem biztos, hogy egy alkalmazás fagyasztgatása, majd ebből az állapotból újraindítása kevesebb erőforrást igényel, mint a folyamatos működés."
Na ja. Egy programindítás sokszor annyi energiát képes felzabálni, mint a néhai ébresztés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mert meghaladta az idejét. Tudod, minden csoda csak 3 napig tart. Fagyasztgatunk, engedgetünk, próbálunk okosabbak lenni a rendszernél. Ha van olyan alkalmazás, ami valamiért látványos akkumerülést produkál, annál van értelme játszani a fagyasztással. De ha nincs ilyen, akkor ne várj látványos javulást. Egyébként sem biztos, hogy egy alkalmazás fagyasztgatása, majd ebből az állapotból újraindítása kevesebb erőforrást igényel, mint a folyamatos működés.
-
LonGleY
veterán
válasz viewsonic851 #44692 üzenetére
A sports trackereknek semmi szükségük netre, amikor a nyomvonalat rögzítik. A rögzített koordinátákat nethez jutva utólag is fel tudják tölteni. A térképhez vagy egy előre beállított nyomvonal követéséhez lehet szükségük netre, de többnyire nem ezért használja őket az ember. Ha valamiért így is virnyákolnak, és nem lennének hajlandók működni, akkor hajítsd ki őket, és használj más terméket (pl. Endomondo)! Az, hogy melyik jön be neked, azt majd meglátod. Személy szerint nem szeretem a nyomakodó Runtastic termékeket. Itt van egy lista a legismertebb futáshoz való trackerekről (ami kimaradt, az a nagyobb sportszermárkák sajátjai, pl. Nike+ Running).
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Napok óta fent van ez a Greenify de semmilyen drasztikus akku idő javulást nem tapasztalok. Root van de a kísérleti funkciók nélkül használom mivel fogalmam sem lenne milyen rendszer appokat fagyasszak
Így alapállapotban nem sokat ér.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest