- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz becenevem #40459 üzenetére
Na, Any.Do-t is kipróbáltam, közelít már a használatóhoz de 2 fontos dolgot ez sem tud. Widget-ek beállítása, tehát ömlesztve jelenít meg mindent, plusz nem lehet a feladatokat lépcsőzetesen egymás alá rendelni, megint csak ömlesztett megjelenítés.
(#40463) minifoximaxi
Azzal kezdtem, de semmit nem tud.(#40465) vadkörte
Mert a legtöbb feladatomat nem időponthoz kötöm, hanem listához.#40476) ux1
Legalább volt bennetek valami közös.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz atillaahun #40506 üzenetére
Ha feladatlistát szeretnél: Business Tasks
Ingyenes, reklámmentes, jó a widget, remekelnek az egyedi csoportok, a feladatozás hierarchikus is lehet, Google Task-al szinkronizál. Nálam ez és a Keep szolgálnak a fejlesztős Trello mellett.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz atillaahun #40506 üzenetére
Pont akartam írni én is, nálam a business calendar+business task mindenre elég.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
giigz
veterán
Sziasztok!
A Shazam új felülete nagyon nem jön be nekem, és (gondolom az adatbázis nem változott) a számokat sem akarja felismerni olyan arányban, mint egy régebbi verzióval.
A neten már rengeteget kerestem, de mindig csak olyan oldalakat találok, ahol csak ide-oda irányítanak, aztán a végén csak reklám az egész, letöltés nem lesz belőle...
Az ingyenes verzióra gondolok, valami régebbi, pl. 3.9.x kiadásra. Esetleg valaki nem tudna nekem linkelni egy ilyet, amit tényleg le is lehet tölteni?
Előre is köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
Végre csak történik vmi. innovatív.operamax
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kovisoft
őstag
Még éppen akciós a Locus Pro, gyorsan megvettem (most 950+áfa). Kipróbáltam, prímán megjeleníti a turistautak rátét réteget. A vektoros Magyaország térképpel szintvonalak is vannak, mindez offline. Tetszik.
-
ux1
addikt
-
twine
veterán
válasz atillaahun #40515 üzenetére
Esetleg magyarul is itt a cikk...hátha így jobban átjön mit akarnak ezzel az "maxhardcore"-al
Engem pont nem érdekel, csak olvastam én is....soha nem használtam mini-t... -
St3ven
addikt
A gépemen lévő VLC-t szeretném az androidos telefonommal irányítani. Fájl böngészés nem kell.
Wifi nélkül megoldható ez?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
air
nagyúr
-
petiwr
senior tag
Valaki használ Call Meter 3G alkalmazást? Tudna segíteni a be állításában?
-
dokee78
félisten
frissült a "fekete képes facebook",ugyanúgy fekete megint a kép.
Adatok törlése sem segített. -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Ha már kibeszélt téma elnézést kérek érte. Meg tudja mondani valaki, hogy hova lett a Facebook Messengerből a helymeghatározás rész, ahol meg tudom nézni bárkinek a tartózkodási helyét akinél be van kapcsolva ez az opció? Jó pár frissítés lement már, és egy ideje nem találom sehol. Előzőleg a Messengeren belül, ha valakinek az adatait megnéztem, akkor alul egy kis térképen lehetett látni, hogy hol tartózkodik az illető.
Előre is köszi!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
zsoltzsolt
addikt
Töltsétek le a Fb 5.0.0.0.19-es verziót, azzal semmi gond nincs, bár nálam a frissítésel se volt
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz zsoltzsolt #40524 üzenetére
Más cég, más szerver, talán más tömörítési eljárás. Igazából csak a funkciójuk hasonló, azon kívül nagyon sok mindenben eltérhetnek. Mondjuk az Onavo nálam nem működött.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LonGleY
veterán
válasz St3ven #40520 üzenetére
A VLC és egyéb lejátszóprogramok közvetlen irányítására elég nehézkes egy TeamViewer.
Erre valók a dedikált gombokkal ellátott tipikus távirányító programok, mint pl. az Unified Remote Full. A VLC az ingyenesből is irányítható, természetesen ehhez is kell kliens a gépre. Tud BT, NFC, IR módokon is kommunikálni.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Panasonic remote 2-vel , youtube alkalmazásból tv-re küldött videó felbontását valahogy lehet állítani, ha azt a videó böngészőben amúgy engedné?
F.K.T.
-
fdisk
őstag
Egyes emberek hozzá nem értése miatt vannak lehúzva sokszor az appok értékelései.
Egy user a TB-ról.1 csillagot adott azért :
Segítsetek Először is teljesen kezdő vagyok! Segítsetek, hogy kell rootolni a telót (galaxy s4)? Telepítettem az alap titanium mellé a pro verziót is. xxxxxxx@gmail.com-ra kérném a segítséget. Válaszokat előre is köszönöm!Nem hinném,h a program hibája lenne,h nem ért hozzá,nem olvas utána mit,hogyan kell használni.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Barell
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem! Adott egy Tablet 5 giga belső memóriával amiből 1 giga a tényleges belső és 4 gigát SD kártya ként jelez a tárhelyek között de bele raktam még egy 16 GB-os SD kártyát és most ott tartok hogy szeretnék játékot letölteni de a gyári belső hely megtelt. Rá lehet bírni valahogyan arra hogy a 16-os kártyára töltsön le? Tehát hogy ott legyen az OBB file pl egy játéknak és el is induljon. Választ előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz Barell #40539 üzenetére
Ebben a felállásban én azt javaslom, hogy ne a mikrosd -re tedd át, hanem a készüléken levő felhasználói tárra. Root kell a művelethez. Általában a link2sd -t szokták erre használni, de ha csak egy-két alkalmazást szeretnél átrakni és azoknak telepítéskor még elég a tárhely, akkor a SolidExplorer is meg tudja csinálni ugyanazt, mint a link2sd. Sőt, az ehhez szükséges alkalmazás alapból telepítve van minden androidos késüléken, hisz a kernel önmagában is tudja. Csak ahhoz kell külön program, hogy parancsot tudjunk adni neki. Erre való az Android Terminal Emulator.
Vagy az alkalmazások számára rendelkezésre álló tárhelyet kell növelni a felhasználói rovására, de ez sokkal bonyolultabb ügy.[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
válasz #79335424 #40540 üzenetére
Konkrétan az a probléma hogy a belső tárhely megtelt, de szeretnék még játékot fel rakni ugy hogy a hozzá tartozó data fájlok az sd-n legyenek. Telepíteni egy apk-t van még helyem azzal nincs baj, jó helyen van a belső memóriában csak a bővítményeket ugyebár már nem tudom felrakni/letölteni.
-
xylevi
tag
Sziasztok, Lenovo A820ra felraktam a TouchPal Contacts egy regebbi verziojat kezzel letoltott apk-bol, igy a playbe a sajat alkalmazaslistaban nem is szerepel...ellenben bizonyos idonkent feljon az ertesites, hogy ujabb verzio elerheto es csak akkor tunik el az ertesito, ha rakattintok es kivalasztom, hogy megse...hogyan tudnam ezt letiltani, hogy ne jelezze, hogy van ujabb verzio? Koszonom elore is a segitseget
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
CPU meter programot keresek, olyat körülbelül ami gyárilag van benne a fejlesztői lehetőségebe. Mindig maradjon a képernyőn egymás alatt mutassa a processzor magok számát, és a Mhz-et írja ki. Kíváncsi vagyok, hogy egyes játékok hány magon futnak és hány Mhz-en.
Tudtok ilyen progit esetleg? (play áruházba nem találtam semmi ilyet) -
air
nagyúr
Pont erről vitatkoztunk múltkor az Android játékok topikban, de nem akarták megérteni, hogy a Play-es értékelésekből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Sajnos az ilyen emberek vannak többségben. S4 futja, de esze egy csepp sincs.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fénynél gyorsabban
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest