- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
ctibor #38196 üzenetére
Én az Easy Voice Recordert használom. Jó minőségben rögzít (nyilván függ a készüléktől is) és tudja azt, amit szeretnél.
-
ctibor
senior tag
Más téma:
tudtok-e ajánlani egy olyan hangfelvevő app-ot, amiben lehetőség van nem egyszerűen csak visszajátszani a felvételt és max. közben szünetelni, hanem előre és hátra "tekerni" is tudom a felvételt, pl. ha egy felvett beszélgetést akarok utólag leírni, akkor a kevésbé érthető részeket kétszer-háromszor is könnyen meghallgathassam.
Remélem, érthetően írtam le, mit szeretnék.
A gép, amire kellene, Galaxy Note 8.0. (rootolt, 4.2.2 gyári ROM-mal)
-
Ipadipad
tag
sziasztok
esetleg valaki tud olyan alkalmazást amivel a telefon kameráját tudom webcameraként használni pc-n?
usb-n keresztül
(nembaj ha root-ot igényel) -
punky10
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #38159 üzenetére
Legegyszerűbb, ha feltelepíted a SuperBeam programot mind a két eszközre és a megosztásnál azzal küldesz. Igaz, hogy az a WiFi Direct-et használja, viszont lényegesen gyorsabb, mint az NFC által használt Bluetooth. Az NFC úgyis csak a kapcsolat létrehozásáért felel, a többihez nincs sok köze.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#79335424 #38184 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
Tudsz valami okossagot, tippet trukkot mondani, hol keressem azt a reszt?
Mert ugye lattam olyat hogy alkalmazasok stb, de ott mindig csak azt irta ki hogy loading.. Lenyegeben majdnem mindenhol csak azt irta..
Szoval ha meg tudod mondani, hol / hogy tudom elerni a kamerat / asztalt, illetve valahogy elinditani azt megkoszonnem. -
ctibor
senior tag
"... keresek olyan megoldást, aminek segítségével a hangerő gombokkal is lehetne ébreszteni a telefont ..."
Én meg olyat keresek, amivel NEM lehet feléleszteni, mert most a telefonom (Alcatel Idol X - OT-6040D) alapból tudja ezt, és én NEM SZERETNÉM! Könnyen benyomódik ugyanis az oldalsó gomb a zsebemben és a készülék hajlamos önállósítani magát...
Még nem root-olt a telefon, de ha kell, akkor rootolom is ennek érdekében. Hallottam ilyenekről, mint Xposed Framework meg Gravity Box, ha valaki már használja ezeket, talán meg tudja mondani, hogy a rendszer működésének ilyesfajta módosítására alkalmasak-e.
Egyébként az op.rendszer Android 4.2.2
-
-
törölt tag
válasz
fRooStzzZ #38178 üzenetére
A Webkey -re gondolsz? Akkor ott valami nem kerek. Már írtam, hogy ezzel tartok karban egy tőlem 2700km -re levő telót. Ez nehezen lenne kivitelezhető, ha nem látnám az "asztalt", vagy nem menne az érintésátvitel.
Akkor pedig a kamerát is lehet indítani. De lehet automatizálni is, hogy akár egy mélre, sms -re, szirének énekére reagáljon. Csak az egy kicsit összetettebb feladat.
De jut eszembe még valami. Ha van wifi a bárban, akkor ustream. Mehet doszt és azon nézed, amin akarod. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
LonGleY #38179 üzenetére
Nem is lenne azzal semmi baj, mert 16 +16gb hely van rajta..
Csak ugye amikor ott van az illeto, akkor kezdjen el szorakozni vele a csaj, hogy most elinditom, dugjam el, lassa azt a reszt a kamera amit kell, es ne csak a cipot mutassa.. tehat el kene dugni a telefont megfelelo beallitasok mellett.
Na most ugye ez ugy nez ki, hogy szoktak ott lenni egy paran.. Persze olyankor a srac nem megy be a pultba, csak amikor nincs senki.. Igy egesz napra nem jo ott hagyni a kamerat folyamatosan, mert ki tudja fog-e jonni, vagy epp lesz ott valaki, vagy ilyesmi. Raadasul en igertem meg a csajnak, hogy ha kell akkor a Note2-met ott hagyom neki.. most akkor meddig is hagyjam ott? Hogy tegye el? Ha a srac kerdezi, mit keres a csajnal az en telefonom stb.. Az a legrosszabb az egeszben, hogy haver a srac.. Nekem is meg pultos lanynak is..
De mar honapok ota majdnem minden valtasnal (2naponta) ezer ft-al megy haza... Nem tud fizetni semmit, mar a behajtasi is a nyakan van.
Ment a filo, stand van eltolva, fonok nem jol standol, elfelejt valamit felirni.. De mindig??
Azt most epp meg volt szamolva a valtopenz reggel, amit a fonok hagyott ott.
A srac azt mondta fazik, es bekapcsolta a hosugarzot a pult alatt.. A penztarca ugye ott, a csaj kint ul az asztalnal.. Es mig "kapcsolgatta" a ventit, addig lenyulta a lovet.. A csaj nem is gondolt ra hogy o lehet az, mert ugye nagy haverok stb- Csak amikor jottek a felrebeszelesek a pizza rendelessel kapcsolatban, vissza adta a tartozasat is briginek stb, akkor kezdett el gondolkodni a csaj, hogy honnan lett most ennek hirtelen penze.. Megszamolta, es hianyzik a penz.. Akkor mondja nekem, hogy ugy nez ki megvan ki viszi a penzt..
Nem akartuk elhinni.. No de ez mindegy, nem ide tartozik..tehat azert is neztunk volna valami webes feluletrol, vagy valamirol indithato kamera appot, hogy ne egesz nap menjen a felvetel..
-
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #38179 üzenetére
Nem gond, hogy szaggat, mert úgyis áll a kép, és csak akkor mozog, ha a betörő mozog, ami azért elég ritkán van... Úgyhogy akkor lehet, hogy elég is lesz ez nekem.
Szerk.:
Mondjuk néha ránézni, hogy minden rendben van-e. Mert mit lehet még csinálni? Kukkolni az asszonyt? Egy Vitamin D is jelez, ha mozgást érzékel, tudom, de azt nem találtam meg android-ra. -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #38177 üzenetére
Jah, csak az az egyik legbénább megoldás, mert úgy nem a közvetlen stream-re csatlakozol, így szaggat, mint az állat. Ennyi erővel a telefonról is csatlakozhatsz TeamView-errel a laptopra.
fRooStzzZ: Nekem össz-vissz annyi ötletem van, hogy állítsátok be a telefont folyamatos felvételre, és hagyjátok szépen a helyén. Egy nagyobbacska SD kártyára elég sok órányi adat ráfér...
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
LonGleY #38169 üzenetére
Az a baj, hogy ha ebay-rol vennem, akkor sokara erne ide.
A masik, hogy lenyegeben nem is nekem lenne, hanem a kis pultos csajnak a presszoba.
Harmadjara mar honapok ota huzza a srac a penzzel, de erre meg csak most jott ra, de nem akar neki szolni (mert ugy is letagadna) mig nincs bizonyiteka.. Apjanak mar lett szolva, azt mondta azt csinalunk amit akarnunk.. Ha akarjuk, jelentsuk is fel, ot nem erdekli, mert otthonrol is viszi a penzt...
Tehat aldozni nagyon nem szeretne(nk) a dologra..1x alkalomra kene, szoval egy kamera vasarlas kizarva ilyen teren..szerk:
mellesleg irtatok azt a progit, minden szep es minden jo vele, csak az a baj nem tud kamerat inditani, nem latja az "asztalt" a telefonon, igy a kamerat sem lehet elinditani vele..
Legalabbis en nem jottem ra. -
LonGleY
veterán
válasz
mcsm88 #38175 üzenetére
Beragadt az enter?.. :]
A torrent tipikusan nem egy adott szervert jelent, hanem sokféle együttes kapcsolódást. Esetleg valami proxy-n bejuthatnak adatok, de abból ingyeneset, aminek sebessége elegendő lenne a letöltéshez, nem fogsz találni (hiába van proxy support a tTorrent-ben pl.). Még ha esetleg otthon telepítesz egy kaput, és azt használod átjáróként a telefonodon, de ennek meg mi értelme, ha már távirányíthatod is az otthoni géped? Egyéb trükkről nem tudok. Bizonyára a torrent hiánya nem fogja akadályozni a munkád..
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan
problémám, hogy a
melóhelyi wifin a túzfal
miatt nem tudok pár
dolgot elvégezni.
A weboldalak többsége nem jött be a
böngészőkön, de opera minivel áthidaltam,
mert az előbb az opera szerverére
csatlakozik, és onnan már minden megy.
Sajnos a torrentre még nem találtam
megoldást, tudtok ajánlani valami olyan
alternatívát, ami az operához hasonlóan
valami külső szerveren keresztül bonyolítja a
forgalmat? Van egyeltalán ilyen? -
törölt tag
-
spiritex
veterán
Tudnátok abban segíteni, hogy van-e és ha igen, akkor melyik program az, amivel telefonon tudom látni az otthoni gépemre kötött webkamera képét? Illetve az jó lenne, ha nem vezetékes webkamera lenne, hanem mondjuk bluetooth-os (ha van ilyen...).
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#79335424 #38162 üzenetére
Ilyen program engem is erdekelne, vagy valami hangvezerelt marhasagon keresztul lehessen inditani videofelvetelt. Vagy masik telefonrol, akar webes feluleten..
Ez lenne a promlemam, ez miatt keresnek valami masik eszkozrol indithato camera appot, vagy tavoli elerest a droidra, ahol az asztalt tudom kezelni.
Probaltam a TeamViewer-t, de az 2x ker engedelyt a telefontol.
Akkor probaltam valami vnc szerveres megoldast, de az 100-as ip-cimre (moblnet) nem tud csatlakozni webes feluletrol. -
air
nagyúr
válasz
handrash #38155 üzenetére
és (#38156) scapegt
Az olyan email szolgáltatás, aminek nincs saját, bárhonnan használható SMTP-je, és a szolgáltatóét kell használni, a mai világban nem versenyképes. Invitel és társai, pláne freemail ilyen formában felesleges idő és energiapocsékolás. Egyébként ezeket mind be lehet csatornázni a Gmail alá, és még kimenő levelet is tudsz úgy küldeni, hogy ez látszik feladóként. -
z123456789
addikt
NFC-vel hogyan tudok mondjuk egy apk file-t átküldeni másik telóra?
(Jelen esetben 2 Nexus 4-röl van szó)
Kell hozzá valami alkalmazás? -
-
Tyer
őstag
Meghülyült a GSam, iylen 5-10ezer órákat ir elörejelzésnek. Mit csináljak? Amugy nagyjábol minden ok lenne, de ez...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #38150 üzenetére
Mindenféle tapasztalat nélkül a személyes véleményemet írom le.
Vannak időzítő Progik, azokkal elindítható a kamera x időpontban - viszont nem fog felvenni videót.
Talán a Tasker képes erre, kérdés, hogy root nélkül is, vagy csak azzal.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
videót szeretnék felvenni, úgy hogy előre megadott idő múlva / időben indítsa a felvételt, ha lehet x ideig, és utána zárja.
-
handrash
őstag
válasz
asdasdasd #38117 üzenetére
Nem találtam ilyen lehetőséget, én úgy hidaltam át, hogy kimenőnek a gmail smtp-jét adtam meg, az megy wifi-n és mobilneten is egyaránt.
Air: annak van rá szüksége aki Pop3-as klienst egyaránt akarna használni wifi-n és mobilneten is küldésre, mert a szolgáltatok nem engedik ki a levelet másképpen.
-
Predator2
addikt
Helló
Ujabb kérdéssel fordulok hozzátok:
1, Miért nem lehet belső tárolóból sd kártyára áthelyne a dropbox illetve a google drive alkalmazásokat?
Xperia mini pro sk17i telefonom van amiben sajnos pofátlanul kevés belső tráhely van. Android 2.3.4 fut rajta.2. Miért kell minden appnak a belső memóriába telpülnie? Miért nem lehet az sd kártyára? Van egy 16gb-os sd kártyám, de nem tudom kihasználni mert mindent a belső tárhelyre akar rakni. Van erre valami megoldás?
THX
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Tudna valaki mondani olyan bluetooth kontrollert és programot amit támogatnak a játékok? Pl.: Gta; RR3 stb.
-
Android 4.2.2 alá keresek olyan megoldást, aminek segítségével a hangerő gombokkal is lehetne ébreszteni a telefont. (A készülék Haier W718J, de mivel nem elterjedt, valószínűleg valamilyen általános megoldás lesz csak rá.)
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #38134 üzenetére
Nem igazán tudtam rákattanni az Androidos játékokra, de itt vannak azok, amik egészen sokáig lefoglaltak és végigjátszottam őket a Cut The Rope három részén kívül: Air Control Lite | Blade Master | Hill Climb Racing | One touch Drawing | Lazors | Osmos HD | World of Goo. A két utóbbi inkább PC-n jó, de amúgy mindegyiket erősen tudom ajánlani, ha nem csak hüvelykujjra gyúrnál. :]
-
fdisk
őstag
Somatom és jonnyjoker01: Akkor megnyugodtam.Kissé sokalltam.De ha ennyi akkor ennyi.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Richee11 #38134 üzenetére
Granny Smith: igaz hamar kijátszható, de nagyon jó.
PITFALL!™: Olyan mint a Temple Run, csak jobb.
És az all-time favoritom, a Super Hexagon: rövid menetek, de sokáig eltart mire kiviszed -
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a melóhelyi wifin a túzfal miatt nem tudok pár dolgot elvégezni.
A weboldalak többsége nem jött be a böngészőkön, de opera mobillal áthidaltam, mert az előbb az opera szerverére csatlakozik, és onnan már minden megy.
Sajnos a torrentre még nem találtam megoldást, tudtok ajánlani valami olyan alternatívát, ami az operához hasonlóan valami külső szerveren keresztül bonyolítja a forgalmat? Van egyeltalán ilyen? -
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Mostanában elég sokat utazok ezért szeretnék pár játékot a telefonra. Eddig csak angry birds, cut the rope, drag racing és a szókereső voltak azok amikkel játszottam de kéne valami vérfrissítés.
Tudnátok ajánlani pár játékot?Előre is köszi!!
Sziasztok -
Tidzsimon
őstag
válasz
Tejes Pite #38060 üzenetére
Én az auto hide softkeyst használom. asszem root kell hozzá Forgatásnál nem engedem, hogy elmozduljon alulra marad a megszokott helyén, még a méretét is le lehet kicsinyíteni, no meg a navbar iconokat cserélni. Játék közben is full képernyőn lehet nyomni. A fent említett hibát nem tapasztaltam, nekem csak a facebook massengerrel akadt össze néha, de hát azt a facebook írta. :-D
Remek ezt bekéstem pármillió hozzászólással. -
Aldi
tag
Valaki nem tud egy magyar nyelvű permission manager-t ? (amiben teljes körű hozzáféréseket tudom állítani nem csak a 3g/wifit)
Szer.: Meg valaki esetleg egy akksi figyelőt , ami listázza azt amikor merül 1%ot a telefon , csak azt írja ki amikor merült a telefon , az is jó hogy ha x idő közönként kiírja a telefon állapotát egy fájlba.
-
törölt tag
Én neked is ugyanezt tudom csak javasolni: #37883
Egy hibajelenségre csak a bekövetkezés után tud bármilyen program reagálni. Ha ez a hibajelenség a hirtelen kikapcsolás, akkor értelmetlen a "bekövetkezés után" kifejezés, mert nincs, ami futtatná a log mentését végző alkalmazást. Vagyis csak a realtime mentés (kiírás) lehetséges. -
mtibee
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan zenelejátszót, ami zenelejátszás közben aktív zajszűrést is végez a telefon mikrofonját használva?
Köszi:
M. Tibor -
Fandango
veterán
Van android jatekok topic, ha esetleg itt nem kapsz valaszt.
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Valaki ismeri az UNO kártyajátékot Androidra?
Nem egészen értem benne a játék közben (+4 lap esetén) előkerülő Challenge (kihívás) lehetőséget. -
blt.62
őstag
A Clean Master programról mi a vélemény? Ér valamit?
-
asdasdasd
tag
Hogyan lehet beállítani email kliensnek (pl K-9 mailnek), hogy más legyen a kimenő SMTP szerver ha mobil hálózaton vagyok és más ha wifi-n?
-
törölt tag
válasz
#59070464 #38110 üzenetére
Azt hiszem nekem is azt ajánlották annó, de most vagy én voltam béna, vagy valóban egy szar az az app. Legjobban a subway surfers miatt kellene nekem valami app, mert ott ugye, havonta jön frissítés. Arra az app-ra még esküszöm pénzt is költenék, mert tényleg megérdemlik a készítők, de így, minek költsek, ha úgyis bukom... Jöv. hónapba jön 4.3, így tuti megint teljes format lesz...
-
törölt tag
Üdv!
Olyan appot keresek, amivel le tudom menteni a játékok savegame-jeit, mivel kezdem unni, hogy mindent elölről kell kezdenem. A ski safarit érdekes meg tudták csinálni, hogy G+-ba menti...
Ja, és root néküli program kellene. Az Airdroid nem képes erre? -
busman
veterán
Swype vagy swiftkey? Utóbbit már megvettem,érdekelne,hogy másikat érdemes-e?
-
törölt tag
válasz
dokee78 #38097 üzenetére
Bizony, így van. Szerintem Apu alkalmazásait nem tanácsos babrálni. Telepítéskor/indításkor megkérdezte, hogy elfogadjuk -e az igényelt jogosultságait és mi beleegyeztünk. Ennyi. Akár felhasználói fiókjaink hozzáféréséhez, alkalmazásaink törléséhez,telepítéséhez külön engedélyünk nélkül is jogosultsága van. Aki már nézett Androidos telón induláskor logot, az tudja, hogy bizony, él is a kontrollálási lehetőségével. Van olyan, aki elhitte, hogy az Android ingyenes? Ha nem is közvetlenül a pénztárcánkból, de bizony, fizetni kell érte.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest