Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Diamond500 #39599 üzenetére
Sokszor előjön ez a téma. A közelségérzékelővel elvileg megoldható lenne, DE!
1. Az érzékelés értelmezése lassítaná és lehet, hogy bizonytalanná tenné a folyamatot, mert hívás érkezik, közelségérzékelő be, mit is érzékel, stb.
2. Honnan tudná, hogy az a közeli vmi a füled, vagy a zsebed?
3. Biztos szeretnél egy csengő telefont a füledhez tartani? -
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami automatikusan fogadja a hívást ha a fejedhez/füledhez emeled a telefont? -
törölt tag
válasz Balinov #39594 üzenetére
Nekem nem sikerült értelmes működésre bírni a Polkast -ot. Igaz, inkább csak a kíváncsiság hajtott, nem a szükség. Nemhogy filmet, de még egy nyomorult mp3 -at sem volt hajlandó streamelni. Minden áron le akarta tölteni. Cserébe viszont befoglalt egy csomó memóriát és állandóan futni akart a háttérben. Töröltem telóról is, NAS -ról is. Ott a webszerver, az SMB, vagy ha a teló kernele támogatja, akkor a CIFS.
-
vamzi
senior tag
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz albinolynx #39590 üzenetére
A Saját alkalmazásoknál kell lennie két fülnek: Telepítve és Összes.
Ebből neked az összes kell. Itt azokat az appokat tudod törölni, amiket már eltávolítottál a készülékről, ezeknél meg is jelenik az app mellett egy X a sarokban, arra rányomsz és kiszedi.Én a régi készülékemet a készüléklistából a PC-n keresztül bejelentkezve a playre tudtam kiszedni.
blabla
-
Balinov
titán
válasz #79335424 #39561 üzenetére
teszek vele egy probat. Idokozben Polkast-ot hasznalva (nason ill. N7-en) le tudom mar a tabon ugyanazokat jatszani, de a polkast meg, hogy szarjon sunt, 100% kozeli CPU loadot csinal az NSA325-on
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-KP-
addikt
melyek a legjobb kamera appok androidra fényképezéshez? van olyan, amivel ki lehet kapcsolni az autófókuszt hogy infinite focust használjak és a vaku beállításai is testreszabhatóak? az se gond, ha fizetős, de ha van jó ingyenes app annak is örülnék
-
zsoltzsolt
addikt
Eddig használtam az ACR hívásfelvevő programot, de miután hétvégén újraraktam a telóm (Xperi P) gyári szoftverét (4.1.2.), azóta Google Play nem mutatja, csak inkompatibilisként szerepelteti, de fura mód felsorolja az Xperia P-t mint alkalmas telót ezen program futtatására. Érdekes, de az ACR licence-t bezzeg tudnám telepíteni, de ahhoz meg kell az alapprogram.
Valakinek valami ötlete, hogy miért lehet ez???[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
Mx Player sima és a Pro között van egyéb működésbeli különbség is vagy csak a reklámmentesség?
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
albinolynx
őstag
válasz kezman #39188 üzenetére
Napokban ez alapján takarítottam. Most szeretnék ismét takarítani a kipróbált, felesleges apk-k után.
Van Alkalmazások - Alkalmazásaim és a lista, amit nem tudok törölni.Hogyan megy ez most?
Régi eszközöket tudok-e törölni a készüléklistáról?Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
air
nagyúr
válasz SimonJanos #39587 üzenetére
"A K9 tökéletesen jelez, mindenféle beállítás nélkül."
Ez így biztosan nem igaz. Ha beállítod a push-t, akkor jelez, de ehhez folyamatosan a háttérben kell futnia. Míg a Gmail kliens nem fut a háttérben, azt a fiókot a rendszer belső folyamatai ellenőrzik.
"Mindkettő a @gmail.com-os szinkronizációt használja"
Ezt pontosan hogy érted? Mire használja a K9 a "@gmail.com-os szinkronizációt"?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Gmail-el van egy kis bajom megkapom az üzenetet de csak a elsődlegest,közösségi meg a promóciót nem jelzi.Mitévő legyek ?
Előre is köszi válaszokat[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
-
Jacak
senior tag
válasz artiny #39565 üzenetére
Nem,nincs olyan jó progi.Ha lenne,és mindent át lehetne vele helyezni ext2-partíció nélkül,és még megbízhatóan is működne,majd' mki azt használná... :-[
@LonGley:
-Én vágom,miről beszélsz kb.,meg xtem többen mások is itt,úgyh. nem érdemes jobban ragoznod...[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
SG Note 10.1 en (de gondolom ez nem típus specifikus probléma) szaggatnak a 30 fps es videók. A 24 vagy 25 fps es videók teljesen hibátlanul mennek. A gyári lejátszót, és az MX Playert használom. Ötlete valakinek?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
tomy86
addikt
válasz artiny #39565 üzenetére
DS Super APP2SD
Azt nem állítom, hogy van olyan jó, mint a link2sd, de én régóta használom és szerintem jó progi.[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Letezik olyan program mint a LINK2SD csak nem kell hozza masodik patricio.... vagy egyebb dolog ,es az appokat attudom majd helyezni teljessen az sd kartyara (es van olyan jo mint a link2sd)?
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Előfordulását, hogy találtam egy playes "vírust"?
[link] -
7Sony7
addikt
-
törölt tag
+1
Egyébként a SolidExplorer tud symlinkelni is. Ha van a telónak felhasználói tárhelye, ami ext -et használ, akkor a belső tárról bármit át lehet linkelni. Persze mikroSD -re is működik, csak FAT -ra nem lehet linkelni.Egy-két játék miatt nem kell link2sd.
Balinov:
Ez neked is szól. Fölösleges küzdeni ezekkel a DLNA -streamekkel. A SolidExplorer kezeli az SMB -t is. Ingyenesben ott a TotalCommander a Lan pluginnal. Én is ezeket használom (NSA210 és 310 -em van). -
7Sony7
addikt
válasz dokee78 #39558 üzenetére
Én nem iratkoztam fel, csak most rápróbáltam. Nem írja elöl hogy b4, csak lent valahol, és ott volt az update gomb. Rányomtam, letöltötte, restartola magát, és kész. Nem lehet, hogy a tied automatán megcsinálta? (ha fel vagy iratkozva) Amúgy hol írja, hogy hányas béta van fent?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
WildBoarTeam
senior tag
-
artiny
őstag
Jacak: köszi kiprobalom
Létezik olyan app amivel tényleg jobb fotot lehet kesziteni(élesebb,kevesbbe zajos) (a kamera adottságain belul ertve) mint az alap foto sw nyujt?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Ennek a Copy-nak a PC-s kliense hogy működik? Mint a GDrive, csak a saját mappájából hajlandó szinkronizálni, vagy úgy mint a SugarSync és Bitcasa, hogy bármely mappát be lehet állítani szinkronizálásra?
Én ez utóbbit favorizálom, de sajna a Bitcasa nem megy proxy mögül, a SugarSync pedig januártól csak fizetős lesz.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LonGleY
veterán
válasz bexinho23 #39547 üzenetére
Te a fekete és fehér között sem tesztel különbséget ilyen alapon, mert csukott szemmel úgyis ugyanaz a kettő?
A bizonyítékod elég gyenge láb(ak)on áll. Engem nem az érdekel, hogy kit mikor kapnak el, hanem hogy legalább a közvetlen lehetőségét kizárjam a saját képeim mások általi tallózhatóságának. Én is láttam cifra dolgokat, mégsem kötöm az emberek orrára, hogy miket. Ha ismerősök, max rávezetem őket, hogy ha hülyék voltak az adataik tárolásakor.
Ezt most nem vitaként szántam, hogy a légbőlkapott úgyis-mindegy frázisokat és a "bizonyítékaid" durrogtathasd. A Dropbox mobil kliensének értelmét kérdőjeleztem meg.
atike: Jaja, az ilyen egyfájlos felhasználás rendben van. Persze csak addig, míg nem egyszerre szerkesztik a fájlokat, mert akkor borul az egész.. :]
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Üdv mindenkinek!
Apám vett egy ilyen Overmax vertis 02 telefont aminek az a baja, hogy nagy halk a hangszórója. Nincs valamilyen alkalmazás amivel szoftveresen lehet felemelni a hangerőt a maximumon túl is ? -
zlatan77
aktív tag
Korábban olvastam,hogy a Chrome-ra többen is panaszkodnak,hogy villódzik a kép.
Egyértelműen telefonfüggő a probléma.
S4-en soha nem tapasztaltam ilyet (S3 alatt sem), pedig régóta használom.
Most viszont SGS-re feltettem a Chrome-ot és valóban villódzik néha a kép.
Így a kis SGS-re ment az Opera Classic. -
atike
nagyúr
válasz LonGleY #39542 üzenetére
Mondjuk ha többen használtok egy mappát (azaz mindenkinek a saját Dropboxában van egy közös megosztott mappa) és használsz mellé egy szinkronizáló kis programot (mondjuk DropSync - egyirányú szinkronizálás, felhőből a telefonra) akkor ha valaki valamit belerak abba a mappába vagy valaki módosít valamit abban a mappában akkor az mindjárt rá is kerül a telefonodra.
És ha az történetesen egy elég jó kóddal ellátott KeePass file, amiben a cég által üzemeltetett rendszerek paraméterei, belépési azonosítói vannak, amit a többiek is szerkesztenek (számítógépen persze), akkor amikor te kimész egy ügyfélhez, mert valami gáz van a szerverével vagy ilyesmi akkor mindig (offline) ott lesz a telefonodon a (kóddal védett) céges "adatbázis" a kódokkal, azonosítókkal. Mert természetesen van KeePass gépre és telefonra is ingyenesen.
Ritka nagy királyság...
-
bexinho23
őstag
Ilyen elven ne legyen se okostelefonod, se számítógéped, se tévéd, se semmid... ma már mindent lehallgathatnak, leellenőrizhetnek. Még Merkelt is... Ilyen világot élünk, nem sok mindent tehetünk ez ellen, max kizárjuk az életünkből, de azzal más pozitív előnyöket hesegetünk el magunktól. Amúgy mindig azt mondom, akit nincs miért lehallgatni, lecsekkolni, azt nem is fogják. Nincs rá emberi kapacitás hogy 2-3 milliárd+ embert napi szinten ellenőrizzenek. Ezek után miről is beszélünk?
Jah és hogy mi a legnagyobb bizonyíték arra, hogy a kutya se nézi a képeinket, adatainkat? Az, hogy a pedofilok és különböző aberált személyek sokszor csak évekkel később kerülnek a hatóságok kezei közé. Ha minden percben lesnének minket, akkor akár pár napon belül lefülelhetnék ezeket a személyeket, de nem így történik ugye...
[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
Én,mint nem normális ember az összes képem és videóm a Mega-ra szinkronizálom.
Bár gondolom az NSA és a Mega adminok már epekedve várják,hogy feltöltsem a napi adagom.
Ne viccelj már!
Persze,ha a Nemzetbiztonsági Hivatalnak dolgozol,akkor nem szóltam.Egyébként a Mega-t használóktól kérdezném,hogy miért van az,hogy néha simán engedi az appban a képnézegetést,néha meg letölti mielőtt megnyitná?
Ilyenkor egyáltalán hová tölti (az NSA szerverein kívül) ?
Adatot generál?Dropbox nálam nem játszik.Nincsen kedvem 2 év múlva a 20-30 GB-i adatomnak helyet keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #39532 üzenetére
Szerintem használj egy jó fájlkezelőt és meg is van oldva a probléma. Ott annyi fájlt tudsz kijelölni, amennyit csak szeretnél. Én a Solid Explorer-t használom és benne van a DropBox-on és a Google Drive-on kívül még a Box fiókom is.
(#39542) LonGleY: Paranoiás vagy.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Nem teljesen tudom eldönteni, hogy mire jó a Dropbox kliens a képek feltöltésén kívül egy mobiltelefonra, amit a normális ember amúgy nem engedélyez, aki nem akarja az NSA-nak és Dropbox adminoknak mutogatni magát. Kb. csak arra jó, hogy félmillió thumbnail fájllal beszennyezze a telefont. A Dropbox fájlokat egy fájlböngészővel is meglesheted, ezért nem kell kliens a gépre, szinkronizálni pedig csak bizonyos kijelölt fájlokat tud.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Ismertek olyan appot, ami egyszerre rögzíti a tablet 2 kamerájának a képét? Ha háttérben is tud menni, az lenne a legjobb.
-
Jacak
senior tag
válasz artiny #39539 üzenetére
"melyik a legjobb startup manager app szerintetek androidra?"
Üdv.Nekem az 'Autostarts' vált be legjobban erre (is).@golyós:
"Lányom elkezdte használni a Google Talk programot.(fogalmam sincs a működéséről, sosem használtam ilyeneket)Ez a program wifin használva ingyenes chat program gyakorlatilag?"
Ööö...wifin mi fizetős?[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
artiny
őstag
van egy HTC Desire 300 som
nem tudom ezeket:
-uj lapot beszurni kezdokepernyonel amire dobalhatom aztan az ikonokat
-es megnezni a futo dolgokat, samsung galxy ace-n ha menyomtam hosszan a mechanikus gombot akkor elojott olyan ablak ahol volt a futo app,memor.torles,...ezt itt nem tudom hol van egyszeruen elohivni.melyik a legjobb startup manager app szerintetek androidra?
-
Balinov
titán
Sracok, DLNA klienst milyet ajanlotok 2012-es Nexus7-re, ami a NASon (zyxel nsa325)-on futo Twonky DLNA szerverrol le tud jatszani atlag xvid/x.264 kodolasu SD ripeket? Twonky Mobile-t es TWonky Media-t probaltam, de N7-en nem jatsza le halon keresztul a NAS-on tarolt sd tartalmat, mig HTC One-n csont nelkul megy minden. Mindket droidos cuccon gyari 4.3 van, ugyanazon verzios Twonky appok.
Beallitasi lehetoseg a droidos twonky appokban lejatszas szempontjabol szinte 0 lehetoseg van. Arra tudok csak gondolni, hogy a gond a kulonbozo SoC lehet, ugye N7-ben Tegara3, mig az One-ban Snapdragon 600. Ha mondjuk 1080p BR ripeket nem jatszna le, nem nagyon erdekelne, nade sd ripekkel,hogy a Nexus7 nem boldogul.
Zyxel sajat appja kukas (Mediashare a neve, 2011-es az utolso updatje) Polkast meg okes lenne, de a Twonky-hoz kepest tetu lassan tudok a mediatarban vele tallozni.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Lányom elkezdte használni a Google Talk programot.(fogalmam sincs a működéséről, sosem használtam ilyeneket )
Ez a program wifin használva ingyenes chat program gyakorlatilag?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
mcsm88
senior tag
A box engem sem érdekel, nem tetszik, pedig Xperiához van 50GB ingyen tárhely.
Google Drive: tudsz fájlokat, könyvtárakat is fel le tölteni, egyszerre akár többet is.
Eddig fájl méret korlátba még nem ütköztem, pedig volt pár nagyobb tömörített fájlom.
Van benne lista és miniatűr nézet. Mintha egy fájlkezelő lenne.
Én csak fájlok tárolására használom, de elvileg lehet a fájlok szinkronizálására is, de arra még nem volt szükségem.
Ja és a legfontosabb: melóhelyen a dropbox blokkolva van a PC-ken, a Drive nincs, ezért választottam.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Google drive vs. Dropbox vélemények tapasztalatok érdekelnek (Pro kontra):
Tarhely mérete nem érdekel úgysem használom ki.
Pl lehet-e több filet kijelölni.
Elsősorban a mobilos alkalmazás érdekel.
Olyan nyilatkozzon aki ismeri esetleg használta is mindkettőt.Ja és sugarsync,box és társai nem érdekelnek.
-
akyyy
senior tag
Tud valaki játékot ajánlani amit lehet ketten játszani interneten keresztül ? most nem ilyen játékra gondolok, amit én játszok online bárkivel, hanem kimondottan valamit. olyasmi mint honfoglaló, vagy poker. jó lenne ha magyarul tudna de végülis mind1.
-
Ghard
őstag
Sziasztok.
Keresgéltem olyan progit telefonra ami a hangot át tudja küldeni wifin a pcre, de csak félmegoldást találtam. A VLC direct pro majdnem jó lenne, de ez a videó képét is átviszi pcre, nekem olyan kellene, hogy telefonon megnyitok egy videót, az a telefon kijelzőjén marad, de a hang pcn szól.
Létezik ilyen? -
air
nagyúr
válasz feelurself #39528 üzenetére
Dettó.
Xperia U, Mircinkó v7.5 rom.
Sajna nekem is ezt írja.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
feelurself
aktív tag
greenify donation-el szenvedek mar egy ideje, amikor a donation csomagot telepitenem azt irja, hogy nincs eleg tarhely.. valaki tudna segiteni?
-
kukinyo
addikt
Létezik olyan hívásblokkoló program amiben be tudom állítani különböző számokhoz hogy foglaltat vagy kikapcsolt telefont jelezzen vissza?
-
user112
senior tag
válasz SimonJanos #39524 üzenetére
Nekem ezekkel a kliensekkel az volt a bajom, hogy nem jelezték a mailt autómatikusan, csak miután beléptem. Persze biztos én nem találtam meg a megfelelő beállítást. Ez csak a gyári email (nem google) tudta nekem produkálni.
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
Email kliens a K-9 Mail-en kívül ami az email-eket SD-n tárolja? Ha tudtok, PM-ben is. Köszi!
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
-
törölt tag
-
dekan0v
tag
Köszönöm a segítséget mindenkitől! A Noled alkalmazási nyüstölöm és úgy néz ki be fog válni!
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz #79335424 #39499 üzenetére
Köszi.
Lehet megnézem ezt a progit.
1. Valóban jó, ha van egy jó tartód, de ha megvan a megfelelő szög (és meg is marad a helyén), akkor nem lehet probléma. (Szerencsére elég masszív tartóm van)
2. Menet közben amúgy sem célszerű nyomkodni a telót. Ha meg hívnak ott a headset.
3. Abban is igazad van, hogy jobb egy megfelelő célhardver a feladatra, de egyelőre nem akarok pénzt áldozni rá. Kipróbálom ezt, ha beválik lehet marad ez, ha meg úgy látom, hogy szükséges lenne a célhardver, akkor befektetek rá.blabla
-
vadkörte
addikt
válasz jonnyjoker01 #39515 üzenetére
Lehet. Huawei G700 - MT6589 SoC + PowerVR SGX544 GPU - Erre nem is gondoltam.
Az Ace-nél még kellett az ARM v6 kodekcsomag, bár a végén már azzal sem volt hajlandó lejátszani majdnem semmit...Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz jonnyjoker01 #39494 üzenetére
Erről vajon a lejátszó is tud? Mivel eddig nem tudtam olyan formátummal eteni, amivel ne boldogult volna. OK. Biztos van, valami egzotikus belső kuvarisztánban elterjedt formátum, amit nem szeret, de eddig még nem futottam bele.
(#39498) jonnyjoker01:
Biztos nálam van a hiba, de nekem kodek nélkül is jó.(#39513) dokee78:
Gyári Huawei és Chrome tölt mint a szél. Nálam inkább az a bibi, hogy nem tudok belépni mobilról. (sanszos a konfigurálási hiba)[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
ux1
addikt
-
ryori
senior tag
my talking tom ról hogy lehet backupot csinâlni? hogy új kèszülèk esetèn is megmaradjon az eredmènyem, csak mert már 22es valamint clash of clans esetèn mindenkèpp a linkndevice? mert akkor nem tudom ùgy hogy elad, vesz, visszaállít. esetlek a google plusz linkelèskor visszatōlti a legutóbbi állást?
-
kukinyo
addikt
Hello
Létezik olyan kamera app ami a fényképre ráteszi a fényképezés időpontját? -
dokee78
félisten
válasz jonnyjoker01 #39498 üzenetére
Nekem nincs Kodek és mégis megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest