- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Melyik vírusírtót használjátok-ajánlanátok? A Kapsperskynek milyen mobilos verziója? Használhqtó, vagy van jobb?
-
dokee78
félisten
Újra a Playen a megújúlt k-9 mail.
-
MurdR
veterán
válasz
Dreadloord #21887 üzenetére
Call Recorder Pro.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, androidra keresek olyan appot, vagy bármit, amivel telefonbeszélgetést tudok rögzíteni. Létezik ilyen, vagy vennem kell diktafont és odatartani elé?
-
kopepe
aktív tag
Mivel minden típus máshogy muzsikál (szinte) ezért itt nézzetek körül,ha van olyan típusu telefon a listán.(több oldal van
)
-
kopepe
aktív tag
válasz
dodopek #21879 üzenetére
Neked is ajánlom a telefonod típusának megfelelő fórumot ez ügyben.
El sem hinnéd miket ki nem lehet hozni ezekből
Volt hasonló gondom,és én sem úgy születtem,hogy tudtam,hanem megtanultam(igaz eleinte néztem,mint borjú...) Dehát fejlődni kell,már akit érdekel.Minden típusnál más ...
-
kopepe
aktív tag
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Valaki tudna nekem ajánlani egy sms beépülőt ami kicsi ramot zabál és iphone a kinézete?Köszönöm.
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
tudtok olyan appot, amire gesztusok állíthatók be?
Pl. csengőhang némítása telefon lefordítására?
Köszi!
-
kopepe
aktív tag
-
törölt tag
Srácok!
Galaxy Note-m van, és szeretném rávarázsolni valahogy a lockscreen-re az ink effect-et. Nem próbálkozott vele innen valaki? -
petipetya
nagyúr
A tv24 mindenkinek értesít minden bejelölt műsorról? Mert nálam a legutolsó frissítése óta kimarad egy-egy értesítő, pedig látszik a listában.
-
peter76bp
aktív tag
Van arra valami spéci teszt program, hogy lemérje terhelés alatt mennyit bír az akksi? Gondolok itt arra, hogy elindítom 100%-ra töltött készüléken és teszem azt böngészést szimulál vagy ilyesmit és utólag dokumentálható módon megjegyzi mennyi idő alatt merül le így fullra a teló?
Nova Akkumulátor tesztert találtam, de az nem egészen ezt csinálja ...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Rocket playert használok, legújabb verziót. Időnként(szerintem egyre gyakrabban) csinál olyat, hogy egy mapa dalait jelölöm ki, vagy playlist-et indítok, elindul egy dal, majd 10-40mp eltelltével a következőre lép. Nem tudom, hogy én állítottam e el valamit, vagy bug.
Találkoztatok már ilyen hibával?Ha nem lehet kiküszöbölni, tudntok olyan lejátszót ajánlani, ami ingyenes, letölthető a Playről, képes mappát kezelni, és van olyan lezárt kijelző felülete, mint a rocketnek.
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Melack #21867 üzenetére
GSam Battery Monitor , esetleg Battery Stats Plus
-
Melack
veterán
Helló! Tudtok nekem ajánlani egy jó akkumulátor figyelő alkalmazást? Ha ingyenes, az mégjobb. Csak statisztikázni szertnék, meg látni,hogy mi tartja ébren/ébreszti fel a telót. Köszönöm a tippeket! Üdv
-
Flyme
senior tag
Valaki?... [link]
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
A hivatalos Facebook appban ki lehet iktatni valahogy a hangjelzéseket?Mert iszonyatosan idegesit,hogy ha bárki ir nekem azonnal jön az sms-nek beállitott hang.. -
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos #21855 üzenetére
Lehet a sima MyTracks is elég lenne neked.
-
0xmilan
addikt
A 4.1-ben, gyári alkalmazáskezelőben letiltott alkalmazásokat hogyan tudom újra engedélyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest