Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
Az egyetlen root nélküli, univerzális megoldás a Helium, de ehhez is kell asztali gép, rajta szoftver, és azon keresztül (automatikus) ADB engedélykérés. Ez ne ijesszen meg, egyszerű dologról van szó. Azonban nem teljeskörű megoldás, sok alkalmazás adatait nem lehet vele menteni, a Helium fejlesztője szerint gyártói tiltás miatt. És van olyan eset is, amikor csak hibaüzenet jön, hogy nem sikerült a mentés. Ezzel az a legnagyobb gond, hogy nem mondja meg, a mentésre kijelölt 143,58 alkalmazás közül melyik okozza, egyenként kell kipróbálni, mivel van baja.
Olyat is láttam már, hogy nincs hibaüzenet, de a visszatöltéskor nem jönnek vissza az elvileg mentett adatok. Hogy ilyenkor máshol (nem szabványos helyen) volt-e a mentenivaló, vagy egyéb ok áll a jelenség mögött, az nem derült ki (nem foglalkoztam vele).
Szóval többnyire működik, de teljes értékű mentés csak root esetén van.
-
kisspall
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Itt még hallgathatóak a régebbiek.
[link] -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Flipboard-ot nem ismerem, de a Feedly az ilyesminek tűnik. Én ugyan csak "kintről" adok hozzá hírforrásokat, de van benne tematikus ajánló (böngészés).
-
kisspall
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jól működik, 99 van fent. Törölhették a régieket valamiért.
-
lsebestyen
addikt
Hali!
Podcast Addict. Kellett csinálnom egy FR-t a telefonomon, újra felraktam az appot, de most csak 99 adást tud betölteni, én meg a régebbi égéstér podcastokat szeretném hallgatni.
Valamit kell ehhez állítani? Totál nem rémlik, hogy állítottam volna. 3xx darabnak kéne lennie elméletileg. Köszi, ha van ötlet. -
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Persze, ez alap. Lehet mappánként is alkalmazni rá.
Somatom: Viszont a MiXplorer tudja. Igaz nem képnéző, de be lehet állítani, hogy úgy jelenítse meg és van benne beépített képnéző.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek
üzenetére
"Egyébként ha nincs fix IP-d, akkor nem mész sokra azzal sem, amelyikkel eléred."
Az owncloud -hoz a NAS gyártója szokta biztosítani a DDNS -t. Nincs fix IP -m, de a portok nyitottak (flottás net, Telenor hálón, 4g router -ben). Ha a Kodi képes WebDAV -ról, FTP -ről videót streamelni, akkor a képek megjelenítése is megoldható lenne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
És? Annyira nehéz belőni egy VPN-t? Főleg, ha van egy NAS. Egyébként ha nincs fix IP-d, akkor nem mész sokra azzal sem, amelyikkel eléred. Ha meg van, akkor szerintem el lehet érni a megosztást, még ha kicsit mókolni is kell vele. Na meg persze ha a portokat nem tiltja a szolgáltató.
De amúgy tényleg a Dropbox-ra és a Drive-ra gondoltam.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az Owncloud -nak még a nevében is benne van az, hogy "felhő". Az a "bizonyos", több éves QuickPic ismeri. Egy NAS nem egy ökör ára. Sztem nem én vagyok az egyetlen Androidos user, akinek saját szervere van otthon. Nem tartok innovatívnak egy olyan galéria alkalmazást, ami nem tud képeket megjeleníteni egy külső hálón levő NAS -ról.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megnézem mindjárt a telefonon is, a tableten indulás után a fekvőből elfordult....

P20 Pro-n simán fordul a teljes képernyőre váltáskor fekvőbe a kép...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem Xiaomi Redmi Note 5-ön simán elfordul, ezzel egy időben teljes képernyőre is teszi.

-
philoxenia
MODERÁTOR
RTL Most-on nem lehet beforgatni fekvőbe a képet, vagy csak nekem nem megy
HUAWEI MediaPad M3-on? -
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vegyétek meg, érdemes. Én is megvettem annó meg teljes áron, amikor a csita megvette a szebb napokat megélt QuickPicet.
A másik kedvencem a Moment Gallery, ami még nem teljesen kész. Lesz benne Google fotó integráció és felhő tárhely támogatás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Google Fotók egyelőre nincs integrálva. Dátum szerint lehet rendezni, akár készítés, akár módosítás szerint is. És még csoportokba is lehet őket rendezni, dátum esetén nap, hét, hónap vagy év szerint.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az összefoglalóban is szereplő F-Stop Gallery-ben ha a beágyazott mappákat választod, akkor pont úgy mutatja, ahogy te szeretnéd. Persze az ingyenesben ez úgy látom, hogy nincs benne, de most féláron van hozzá a kulcs.
Sokáig keresgéltem én is egy normális galéria alkalmazást, aztán rátaláltam erre és jelenleg nincs olyan igényem, amit ez ne elégítene ki.
Szerk: Ja és van benne Dropbox, Google Drive és Samba kliens is, így nem is kell fizikailag a telefonon lennie a képeknek.

-
Csápájev
őstag
Arra van esetleg valami ötletetek,hogy egy egyébként gyors telefonnál (xiaomi note 3se) miért van az,hogy a facebook oldalak olykor nehezen nyílnak meg?
Rámegyek az indexre pl és baromi nehezen jönnek be a bejegyzések,máskor meg simán.
bejön az oldal és nem engedi legörgetni. -
vadorzó
tag
Üdv.,
Korábban találkoztam olyan alkalmazással, ami az illetéktelen egyéneket, akik a telefont fel akarnák oldani lefotózza. Valaki megmondaná plz, hogy mi ennek a neve? Köszi.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az a durva hogy simán fizetnék is egy értelmes galéria app-ért de eddig nem találtam semmi jót. Vagyis nem akarok felrakni ötöt hogy próbálgassam, így megvarom míg valaki tanácsol vmit... Hátha van egy jó ami nagyjából tud mindent.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Páromnak is Huawei van ( p10) , eddig szintén a gyári nézegetőt használta, elvolt vele , de tegnap jött ez a kívánsága - amit fentebb kérdeztem - ,miután elrendezte a képeit a mappáival együtt...
Mondom jó , a gyári egy guano , nézzük meg a Simple Gallery appot , hátha tudja amit szeretne ... De hát ezek szerint ez sem tudja a mappás / almappás dolgot kezelni
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tényleg vicc, hogy egy értelmes képnézegető nincs... én most a gyári huawei képnézegetővel szívok. A telefonra felmásolt képeket nem látja, csak ha belépek a "minden kép" részébe, amit külön kell megnyitnom... valamint a másik gondom, hogy időrendi sorrendbe naná, hogy nem lehet rendezni a képeket...
-
SharpSA
veterán
Melyik kollázs készítő a legnagyobb tudású, illetve van olyan, amelyikkel utólag is lehet szerkeszteni egy összeállítást? Tehát el lehet menteni szerkeszthető formában is az elkészült kollázst.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen , csak belépés után szeretném látni őket.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Programtól függetlenül az adott mappába kell csinálni egy .nomedia fájlt.
-
crok
Topikgazda
válasz
nyisziati
üzenetére
IPv6 atallas/migracio + DNS gondok - ez az ok egyebkent a sok Google nyavajara mostanaban. Pl. egyes backend hostnevekre sokaig nem volt IPv4 cim ("eltunt") csak IPv6 vagy volt de az elso talalat IPv6 volt es nem ment az Android rendszer a kovetkezore (ami IPv4 lett volna amugy), szoval igy egy IPv4-only halozatban ugye elhalalozott egy csomo minden.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Esetleg másik képnézegető app tud ilyet?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Gyorsan átnézve nincs benne ilyen lehetőség szerintem.
-
WhiteWalker
nagyúr
A képek és mappáival kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Mégpedig , a Simple Gallery (pro) appot használom , van egy fő mappám , legyen a neve 2018 .
Ezen belül van 5 db almappa.
Hogy lehet megoldani , ha egyáltalán lehetséges , hogy csak a 2018-as mappa látszódjon? Ne mutassa a benne lévő 5 almappat , csak ha belépek a 2018-as mappaba akkor jelenitse meg a benne lévőket. Kb mint egy fájl kezelelő ... -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel én is így szoktam lenni.
De jó ha van mert sosem lehet tudni mikor lesz szükségem valamelyikre 
-
-
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Mi történt a youtube alkalmazással, hogy állandóan lefagy, eddig soha nem volt ilyen samsung j5 2016os modellen.
Van erre megoldás ? -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Én is ezt az elvet vallom. A fejlesztők nem értik meg, hogy nem azt szivatják, aki letölti valahonnan, hanem aki megveszi. A warez PA-ból úgyis kiszedik a liszensz csekkolást, így az ellen ez semmit nem ér, ez nem védelem. Aki meg megveszi, azt ne cseszegessék az ellenőrizgetéssel.
Egyébként sem értem a fejlesztő félelmét, geek körökben elég népszerű és meg is vették úgyis. Playen látni, hogy sok átlag ember is ismeri és megvette. Mondjuk orosz a fejlesztő, ott eléggé megy a warezolás, így valahol értem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normális alkalmazások az első indításkor ellenőriznek és többet nem. Ez is a logikus. Ha egyszer valami meg van véve, nem lesz lopott utána. IAP-nál meg rögtön felismeri, hogy még van vásárolva a prémium/pro funkció.
-
Somatom
veterán
válasz
Aurig@
üzenetére
Pontosan így tettem én is. Rendezvényen, időpontban kellett volna megszólaljon egy zene. Repcsi mód, hogy ne zavarjon be semmi. Ekkor jött rá az ellenőrizhetnék, és mivel nem kapott netet, leállt az alkalmazás. Én meg égtem, mint a Reichstag. Korábban már eljátszotta egyszer meló közben, de ez volt az utolsó csepp a pohárban.
-
lomposfarkas
tag
Láttam én is az Appsalesben a Powerampot, gondoltam kipróbálom a próbaverziót, de le is töröltem hamar. Hát, ilyen katyvaszos gui-t nem is tudom, mikor láttam utoljára, persze másnak ettől még bejöhet. A Miui player mellett a teljesen free Musicolet-et kezdtem használni, az is megőrzi az utoljára lejátszott fájlban a pozíciót, bár a hangoskönyv témát csak érintem

-
törölt tag
Köszi mindenkinek!
-
Somatom
veterán
válasz
Troy.
üzenetére
Úgy látom, hogy olyat nem tud. Az állapotjelzőn tudsz bökni, valamint négy ugrás gombhoz tudsz egyedi értékeket megadni. Nálam -60, -10 , +10, +60 másodpercre vannak állítva. Ezekkel elég gyorsan el lehet navigálni egy adott pozícióhoz. Egyébként egy fájlon hosszan nyomásra felugró menüben tudsz lejátszási pozíciót törölni.
-
nyisziati
veterán
Ezért (is) javasolják, hogy egyszerre csak 1 vírusirtó legyen fent a készüléken.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Remélem, végülis csak 7 vírusírtó mutatta vírusosnak.
Huaweinél csodálkoznék, TOP 3. gyártó azért nem engedhet(ne) meg magának ilyet... -
-
Somatom
veterán
válasz
Troy.
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen szempont(ok) alapján tartasz egy lejátszót jobbnak a másiknál (mármint hangoskönyv hallgatásra). Sztem a legfontosabb, hogy hangoskönyvenként megjegyezze az aktuális pozíciót. Aztán lehessen előre definiált időket ugrani. Nálam még a más alkalmazás audióigényéhez alkalmazkodás a fontos és kb. ennyi.
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz
draco31
üzenetére
A Google térképben elég, ha a helyelőzmények engedélyezve van és menti az összes helyet, útvonalat, ahol megfordulsz.
Plázán belül (pl. WestEnd) még a boltot is mutatta (!) ahova bementem. És ezt több évre visszamenőleg.(#131423) Somatom : ja értem, ez tényleg drasztikus.
-
Somatom
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
A validitásellenőrzés drasztikussága. Ha épp nincs net, amikor rájön az ellenőrizhetnék, akkor azonnal letiltja az alkalmazást. Megvettem, használni szeretném. A működéséhez (helyi fájlok lejátszásához) nem feltétlenül szükséges a netkapcsolat. Így nem is lehet elvárás a net állandó megléte. Semmi bajom az ellenőrzéssel, de ezt lehetne felhasználóbarát módon is csinálni. Mondjuk, figyelmeztethetne, hogy ha a következő 10 indításon belül nem lesz sikeres az ellenőrzés, akkor az alkalmazás le fog állni. De az nonszensz, hogy ezt váratlanul, minden előzetes figyelmeztetés nélkül megteszi. Erre többen panaszkodtak, de a fejlesztő a füle botját sem mozdította. Gebedjen meg az ilyen! Részemről Poweramp száműzve minden Androidos eszközömről.
-
draco31
veterán
Hello!
Olyan offline tracker programot keresek, ami magyarul tud. Annyit kell csak tudnia hogy elindítom amikor elindulok itthonról, és leállítom amikor hazaérek. Sétálást követné nyomon, nem tudom a Google térképben ha a vezetés indítását választom, azzal tudok-e így csinálni.
-
-
gerii
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Esetleg az ugyanott felugró Closed tab...-ra is van ilyen kapcsoló? Nem találtam magamtól ilyet.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kösz!
-
-
gerii
addikt
Chromeban az alul felugró Show simlified view ablakot hogy a fenébe lehet eltüntetni?
-
-
r0by
addikt
Hali!
Van olyan ingyenes, megbízható app, amivel fr előtt le tudnám menteni az appokat és azok adatait. És persze a reset után vissza is tudja állítani? (Mate 10 pro, pie, ha számítana)
Kerestem playen, de mindegyikkel van valakinek gondja, baja.
-
zeon.hu
nagyúr
Amazon app-ból vajon miért nem tudom telepíteni az alkalmazásaimat? Download - install, majd.... semmi...
Valami a telefonban (Mi Max 3) nem tetszik neki, mert az Lg Tab-ra simán lejön bármi. -
lovi27
addikt
A Poweramp Full most jó áron kapható:
Poweramp Full Version Unlocker1400 Ft359 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Valamit kell ehhez állítani? Totál nem rémlik, hogy állítottam volna. 3xx darabnak kéne lennie elméletileg. Köszi, ha van ötlet.

, pont erre gondoltam. 

De jó ha van mert sosem lehet tudni mikor lesz szükségem valamelyikre

mobilizmo