- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Alldocube iplay 50 vagy 60 mini-t láttatok mostanában esetleg leakciózva 50K környékére (kuponokkal)?
Vagy esetleg tudtok hasonló 8"-es tabletet ebben az árkategóriában? Édesanyámnak lenne, netezésre, youtube-ozásra, viszont ha lehet azért 8 gb ram jó lenne bele.
(Még márciusban sikerült kuponokkal 58K-ért beszerezni egy 60 mini turbo-t, ezért reméltem, hogy esetleg 50K körül kapható valami hasonló, de most nem találtam sehol akciósan) -
Gabesz87
veterán
iPlay 50 mini Pro kérdés. Olyan problémám van, hogy a gyereknek a tabletén a YT Kids valamiért minden oldalon ott szerepel, és nem tudom törölni az ikont
Ha nyomvatartom, felül nem jelenik meg az Eltávolítás opció, csak az, hogy Mégse. Van ötletetek, hogy ez mi miatt van?
-
cidalain
veterán
válasz
Randomized #95374 üzenetére
Konkrétan mindegyik említett márkában 1 db 10" alatti tablet verzió van most a piacon. Ha használtat nézünk akkor Samsungból több, de mivel a legújabb sem feltétlenül a legbikább gépezet, a régebbiek még annyira sem.
Mire figyelj, ha használtat veszel. Legalább Mediatek G99 soc azért legyen, és valós 4GB ram. De mivel másodjára már játékot írtál mint fő felhasználás, ezért inkább több ram, és erősebb soc. Ezek nem belépő kategóriás cuccokban vannak, így az áruk használtan sem lesz olcsó. Rádásul 10+ méretűek jellemzően. Ami csúcs tablet, és 50k körül megvan, az meg már régi (mondjuk 5 éves), ami meg már azért nem jó (nem up to date OS, elhasznált akku, stb)
Ha mindent egybevetünk, a legideálisabb egy iPlay 60 mini Turbo lenne, ami kicsot drágább, külföldi beszerzés, de cserében új, és tényleg erősebb mint bármi az átlag belépő kategóriás cuccok.
-
válasz
Randomized #95372 üzenetére
Miért olyan fontos a hazai beszerzés?
Tessék, itt egy használt Alldocube iPlay 50 Mini Pro 35 ezerért:
https://hardverapro.hu/apro/alldocube_iplay50_mini_pro_tablet_l1_8_4inch_andro/friss.html -
cidalain
veterán
válasz
Randomized #95360 üzenetére
Alldocube iPlay 50 mini pro NFE, vagy a 60 mini pro amelyik jobb àron van, esetleg a 60 mini turbo (bár ez már kicsit feljebb van árban, de erősebb is)
Itthonról a Samsung és a Redmi 10" alatti verziói, bár azok kijelzője nem a legjobb felbontásban.
-
Sziasztok
Van egy jóféle Alldocube Iplay 50 pro táblagépem. Ezer meg ezer éve nem jön rá semmilyen rendszerfrissítés. Most csak gyorsba rágoogliztam van hozzá egész friss cucc a hivatalos oldalon is. Valaki már csinált rajta kézi frissítést? Mik a tapasztalatok. Csak arra van nagyjából használva, hogy Yt fusson rajta napközben meg éjszaka a gyerekeknek mikor alszanak. Az is offline megy mert van prémium. Meg néha m4-en nézek böngészőből meccset. Van értelme lefrissíteni, vagy hagyjam aztán egyszer majd megdöglik, vagy nem fut már rajta semmi? -
cidalain
veterán
válasz
eisento #95274 üzenetére
Nem lenne nagy? Nincs tapasztalatom ezzel a márkával amúgy.
Ennyiért persze be lehet próbálni. A soc kicsit elavultabb, mint a iplay 50/60 mini proban levő G99, de általános dolgoknál kb mindegy. Talán többet fogyaszt is, de ez szintén nem nagy hátrány egy otthoni tabletn|l, ahol mindig van kéznél konnektor.
-
eisento
addikt
Sziasztok!
Sajnos elhalálozott a gyerek alldocube iplay 50 mini tabletje pedig remek katona volt mindent is kibirt eddig gyerek megtaposta meghajlott a tablet stb erre 1 oraval ezelott a nejem vegleg kinyirta mert "kicsuszott a kezebol" kijelzo kuka.Szeretnek tabletet gyerkocnek:
hardverileg ne legyen rosszabb mint az iplay 50 mini
kepatlo se legyen kisebb nagyobb lehet
usb-c
wifi ac minimum
bt 5.0
filmnezesre youtubera minecraftra hasznalja.
50000ft-nal tobbet nem szannek ra mert ugy is eltorik...
kinabol vagy amazonrol is johet. -
Azért nézd meg egy Auchanban vagy Media Marktban, hogy nem nagy-e a 10".
A 8,4" méretűek sokkal kézreállóbbak, könnyebb tartani.
10-esből egy most olcsó:
Teclast M50HD
8,4"-esből: Alldocube iPlay 50 Mini -
cidalain
veterán
-
Debilon
addikt
iPlay 50 Mini Pro-n az akku statot lehet valahogy listázni, mint más eszközökön?
pl. képernyő, alkalmazások mennyit használtak töltés óta?
a szokásos helyen nem találok ilyet -
cidalain
veterán
válasz
Agent T #95126 üzenetére
nem nagyon van tapasztalat, mert korábban többen is vettünk iPlay 50 Mini Pro-t, és ez nem adott annyival többet, hogy megérje váltani. Persze kicsit többet tud, már csak a sztereó hangszóró miatt is érdemesebb lenne azt venni.
amúgy ajánlott tablet, az 50 Mini Pro nálam rendben megy (leszámítva ritkán egy érintési bizonytalanságot) -
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
Van egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro 4G tabletem és olyannal küzdök , hogy néha megáll az érintés érzékelés. Lezarom feloldom és működik.
Nagyjából elejétől fogva produkálta, először azt hittem hogy a Memory Extension volt, azt elvileg kikapcsoltamPicit zavaró és nem tudom hardveres hiba-e avagy sem...
V1 kiadás meg, sok Update nem igazán érkezett.
Gyári állapotra még nem raktam vissza, de igazábol sok adatok nincs rajta így lehet ma ezzel kezdem a napot.Inkább az érdekel más tapasztalt-e ilyet ..?
-
cidalain
veterán
Ekkora keretből nem adnak több ramot. Az iPlay 50 mini Pro is drágább már kintről, mint 50k. Itthon meg csak 10" felett és kb dupla áron osztogatnak 6 vagy 8 gb ramot.
Anyuka tök átlagos felhasználására elégnek kell lennie. (Nekem is elég telón általános használatra, gyerekeimnek is elég a 4-5 éves levetett telefonokon, pedig ők játszogatnak is) -
cidalain
veterán
@glocker, @oszy
Kintről az iPlay 50 mini pro NFE.
Itthonról Samu A9 és Redmi Pad Se is vehető.
Ebből a hàromból döntenék. Hardveresen az Iplay 50 mini pro a legjobb, de gari szempontból problémás, terméktámogatás, frissítés felejtős.
Samunál lesz terméktámogatás, hazai gari.
Redmi árban jobb lehet, mint a Samsung -
Debilon
addikt
üdv!
megérkezett egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE, kérdésem, hogy az normális ennél a tabnál, hogy OTG-n külső HDD-t rádugva formázás nélkül nem engedi használni?
rendben felismeri, de írja, hogy gond van vele, kiválasztva pedig van 2 opció, hogy kiterjesztett tárhely, vagy hordozható meghajtóként használnám-e, de az első ki is van szürkítve, a hordozhatót választva meg kapásból a formázós üzenet jön, és nincs is más opció
a Samsung A9-en hiba nélkül megy
-
Gabesz87
veterán
Jól kezdődik az év, igazán. Gyerek iPlay 50 Mini Pro tabletén tegnap tűnt fel először, hogy a képernyő nem reagál semmire. Mesét nézett YT-on teljes képernyőn, és még csak be sem tudtam zárni. A gombok működnek, kikapcsoltam a kijelzőt, utána működött rendesen. Ma ez már 2x fordult elő. Újra is indítottam természetesen. Tapasztalt valaki esetleg hasonlót?
Rákerestema problémára, és ezt találtam: [link] Nálam is ugyanez lehet ezek szerintSzimplán csak ilyen EMI árnyékoló ragasztószalaggal le kell pár helyen ragasztani.
Akkor úgy látszik, hogy ez amolyan típushiba. Ma jött meg amúgy az Ali-ról rendelt új akksi a Teclast M40 Pro-hoz (ami helyett vettük végül az A9+-t). Néztem videót a cseréről, annál pl. elevel van ilyen ragasztószalag. Nem tudom az Alldocube miért spórolta ki, ha ilyen gondot okozhat. -
válasz
coolpet #95001 üzenetére
Ezzel semmit, ez ennyi volt.
Gagyit nem szoktunk ajánlani, 8" méretben még mindig az Alldocube iPlay 50 Mini a tuti, az alap verzió 40 ezer Ft körül szokott lenni.
(A Pro jobban megéri egy tizessel többért.)
Európai raktárban most nem látom, hogy lenne, esetleg Alin érdemes megnézni. -
Üdv!
Mennyire gyenge ez a tablet?
N-One-NPad-Plus
Mármint az MTK8183?Vettem már korábban egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t (256-ost). Még a nyáron. Az jól bevált. Itt ajánlottátok.
Most a másik lánynak is kellene, és Hardveraprón van egy ~30-ért - 128-as.
Filmeket, sorozatokat fog csak nézni rajta, lehet később Facebook esetleg, bár még csak 11, úgyhogy nincs fent közösségi oldalakon, meg nem nagyon érdekli még az ilyesmi, max tiktok.
Játék szerintem nem nagyon lesz, de ilyen bárgyú tinisorozatokat szokott nézni.
A Netflix például megy ezen?
Vagy csak SD-ben?
És az SD Netflix mennyire nézhetetlen?
(Én torrentezek az nCoreról, így nem használok Netflixet, meg más streaminget se.) Nagyon gonosz leszek, ha megveszem neki, de nem lesz rajta HD-s Netflix, csak SD? -
-
cidalain
veterán
válasz
Laacika79 #94862 üzenetére
Samsung A9, esetleg Redmi Pad SE 8.7 itthonról ilyen sorrendben.
Kijelzőfelbontásban elmaradnak a iPlay 50 Mini-től. Soc ugyanaz a Samuban (G99) de a Redmiben gyengébb (G85) van. Samu van 4, 6, 8 GB rammal is, célszerűbb a 8-asat venni, de az árban már feljebb van. Redmiben csak 4 és 6 GB-os verzió van.
Ezek vannak itthonról. Pontos árakat nem tudok, az árfolyamok eléggé változtak a forint kárára, nem követtem mostanában, hogy ez miként befolyásolta a tabletek árait, de Árukereső biztos segít -
borbar
tag
válasz
Mustármag #94785 üzenetére
Szervusz!
Gondold meg, ill. egyeztesd le, hogy mit bír el kézben tartani a leány. Támasszal persze könnyebb, de kizárt, hogy csak úgy lenne használva. Egy 11"-os tablet azért már fél kiló körüli, hosszabb távon pár tíz gramm is sokat számít.
Én két tabletet nyúzok, egy Oled-es 11,2ˇ Lenovot meg egy iPlay mini Pro NFE-t. Előbbi majd 500, utóbbi 300 gramm. Ugyan a Lenovo sokkal szebb képet ad, gyorsabb, profibb, és az is volt előbb meg, de mégis a kisebbet hurcolászom magammal, és még este is ölbe véve inkább az akad a kezembe. -
Gabesz87
veterán
iPlay 50 mini pro-hoz tudtok mágneses tokot, ami lezárja a képernyőt? Vagy ehhez nem is létezik ilyen? Mert nem igazán találtam.
-
sb
veterán
Sziasztok!
Az Alldocube iPlay 50/60 Mini Pro-k látom, ajánlottak. Ugyanezek Mini nélkül, tehát 50/60 Pro van valami ismert problémájuk vagy azok is jó vételnek számítanak?
Köszi! -
Gabesz87
veterán
Mi lehet az oka annak, hogy a töltő, amit a telómhoz használok (eredeti Samsung adapter és kábel), nem működik a gyerek Teclast tabletevel, de a Kindle-t sem tölti. Ellenben az iPlay 50 mini Pro-t gond nélkül
-
Gabesz87
veterán
Újbóli hard reset után is ugyanúgy elakad. Én feladom ezzel. Van valami jó ajánlatotok most tabletre BF keretében? A Samsung a támogatottsága és a gari miatt szimpi perpill, az iPlay 50 Pro meg azért, mert a Mini változata jól teljesít itthon, nincs vele gond!
-
Gabesz87
veterán
Egyik gyereknek van egy Teclast M40Pro tablete. Nem olyan régen írtam is itt, hogy van vele egy olyan probléma, hogy random kikapcsol, holott nincs lemerülve. Gondoltam, csinálok egy resetet, amúgy is be akarom állítani a family linket, mert lassan a gyerek megtanul írni-olvasni. A probléma viszont a következő: újraindítás utáni beállítás során bejelentkezem a neki létrehozott email-el, és miután jelzi a gép, hogy az én beleegyezésem is kell, beírom a címemet, és jelszavamat, de a kétlépcsős azonosításnál elakad. Ott csak azt írja, "Várjon egy pillanatot". És semmilyen opciót nem dob ki. Szerintetek ez a tablet megérett a kidobásra? Erősen gondolkodom rajta, hogy lecserélem, vagy egy iPlay 50 Pro-ra (kisebbik gyereknek egy Mini Pro NFE van, az tök jó kis gép), vagy egy Samsung A9+ra.
-
cidalain
veterán
válasz
Pityu. #94545 üzenetére
Mert 10 évesek. Elavult hardver, régi akku, régi sw. Ebből csak az sw-t tudod frissíteni közepes melóval, minden más marad 10 éves szinten.
Írtam, hogy megéri nekiállni, ha van hozzá szándék és kedv, de úgy csináljátok, hogy sok időt ne csesszetek el rá, mert pl egy iPlay 50 mini pro már 50 alatt megvan. Ha az órabéred mittudomén 5000 ft, akkor ha bemész szombaton túlórázni, már megkerested egy új gép árát. Ha helyette elcseszel egy egész szombatot ezzel, akkor ugyan megvagy, de egy 10 éves géppel tolod tovább az ipart. Én mindig így tekintek a javításokra, hogy a befektetett idő megéri-e. Ez az eset nálam már neccesen inkább nem.
-
NightLord
tag
válasz
cidalain #94523 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy ha nem is gyárt senki dedikált custom romot egy gépre, ezek a tabletek általában GSI kompatibilisek, vagyis GSI image-ekkel frissíthetőek, akár újabb Android verzióra is, feltéve persze, hogy nyitható a bootloader (Iplay 50 mini pro-n pl tudtommal könnyen nyitható, a 60 turbonál majd kiderül, ha picit elterjedtebb lesz, és valaki kipróbálja).
-
cidalain
veterán
beváltak
iPlay 50 Mini Pro NFE
iPlay 60 Mini Turbo
az első többünknek is van, abszolút oké. a második még viszonylag új cucc, még nincs konkrét tapasztalat itt a fórumon, de erősebb soc, két hangszóró, vezetékes video out (!).
(60 Mini Pro is van, de az hardveresen kb az 50-essel egyenértékű, így ez csak akkor éri meg, ha kb az 50-essel egy árban van)#94517 esde
volt már problémás esetem az alival, ahol az eladónak hittek, pedig konkrétan hibás volt a termék, nem működött. (miután nem kaptam refundot, szétszedtem, és meg lehetett javítani: csak pár forrasztás, és újravezetékelés kellett, így kb csak időbe került). -
kunberci
senior tag
válasz
anonymus89 #94475 üzenetére
A sima változatot vettem.
Ilyet használok, Reolink kamerával, NVR-rel, már legalább fél órája nézem, semmi ilyet nem tapasztaltam, hogy valami leállítaná a programot (app-ot). -
válasz
P1eTr0 #94463 üzenetére
Akkor 77.-jére is:
Alldocube Iplay 50 Mini Pro
vagy
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo.
Érdemes megvárni a 11.11 akciót vagy Black Fridayt. -
Louro
őstag
Kicsit eltérő kérdést dobnék be, de hát itt erősen ajánlott az eszköz. Alldocube iPlay 50 Mini Pro tablethez aki vett tokot, hol talált? Vagy marad az eBay és az Ali?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #94423 üzenetére
Ma hozta a gls, 20-án rendeltem bár spanyolból indult nem cseh raktárból....
iplay 50 mini pro nfe
szép kijelző, fém burkolat egy matt fólia azért van a kijelzőn, eddig nagyon kis bejövős.
Örülök, hogy előtte olvastam a hsz-eket róla és ennél a méretnél maradtam végül nagyon kézre áll.
AOD-ot külön app nélkül meg lelhet oldani? tudtok segíteni?
Tok is már megérkezett Mo-ra Aliról így jövő7-en várom. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, renselnék egy iplay 50 mini pro nfe-t BG-ről viszont szükség lenne egy tokra is idővel.
Tudtok ajánlani hozzá? -
Dancii
tag
Köszi még egyszer a korábbi ajánlatot. végül vettem egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t, és valóban nagyon tetszetős kis jószág. A hangszórója elég meh, de azt leszámítva teljesen rendben van.
Ja meg egy kicsit ez a rózsaszínes beütése a gyári témának / színsémának furán hat, mindig azt hiszem valami baja van a kijelzőnek. Lehet valahogy valamit azzal csinálni? Valahol azt olvastam hogy az a szín a háttérképhez igazodik, lehet ha lecserélném ezt a gyári virágot akkor más lenne?
Más: az iPlay 60 mini pro-ból van már EU piacra szánt? Banggoodon vettem ezt az 50est, cseh raktárból, de a 60ból még csak kínai raktárból szállítanak, szerintem az még ázsiai. -
-
blueye
veterán
válasz
OnLy16 #94272 üzenetére
Olvass itt az Alldocube iPlay 50 Pro -ról, nekem volt, ajánlom.
-
Gabesz87
veterán
Gyereknek van egy Teclast M40Pro-ja. Mostanság mintha néha kikapcsolna minden előjel nélkül, holott még nincs lemerülve. Akksi döglődhet vajon?
Nem tudom, érdemes-e (ill. egyáltalán lehet-e) akkucserével bajlódni ha ez a probléma? Nézegettem, hogy mit lehetne most venni, ha új kell, és arra jutottam, hogy vagy Alldocube iPlay 50 Pro (ezen is megy a Netflix HD?), vagy Samsung A9+. Előbbi most úgy látom 57e, a Samu ~78e. Egy iPlay 50 Mini Pro NFE van itthon a másik gyereknek, azzal teljesen elégedettek vagyunk. -
válasz
Dancii #94244 üzenetére
Ha a ~8" is szóba jöhet, mint egy kézzel tartható tablet, akkor az
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE ajánlott.
Én a 10" tabletemet szinte nem is használom, csak ezt.
Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13
202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer Ft -
stefi68
addikt
Üdv!
Tudja valaki, hogy a Galaxy Tab A9 x110 és az x110N között mi a különbség?
Látom trükköznek a webáruházak az árral mivel van belőle 4-8GB/64-128GB verziók kombinációi?Esetleg van valami ajánlott a 8-9" méretben?
Összefoglalóban láttam még Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t, de itthoni forgalamzót nem találtam... -
cidalain
veterán
válasz
Dinomano #93982 üzenetére
Ne vegyél kínai noname tabletet, mert azoknak az adatlapja mutat csak szépen, a fele (na jó 90%-a) kamu, egy rakás szemét az egész.
Kínai másodvonalasat vehetsz, azok megbízhatók: Alldocube, Teclast
Anyukádnak nem kell erőgép ezek szerint, így a sima Alldocube iPlay 50 Mini szerintem megteszi. 100-120 dollár körül szokott lenni akcióval, ami kb a kereted. Kamera olyan, amilyen, hangszóró csak egy van, de használható. (Én anyukámnak is ilyen van, abszolút elégedett vele)Ali spanyol raktár kupon: VH44XXWITRWF 128GB-os 109 usd, Free posta (appból csekkoltam)
Kicsit olcsóbban a 64-es is van Banggoodon, meg Alin is, de ha fotózna, videózna, akkor nem árt a dupla háttértár -
cidalain
veterán
válasz
glocker #93968 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE
Mindenképp az NFE verziót vegyed, azon támogatott HD-ben a Netflix és társai. (FullHD, 8GB ram alapból, háttértárban van kétféle méret, LTE, GPS is benne van) Ez egy jó akcióval 130 dollár körül már megvehető, amúgy 150-160 körül mozog.A többi ami ajánlható inkább 10-11" között van, így a max 10" nem igaz rájuk, de ha mégis: Samu Tab A9+, Redmi Pad SE (ezekből van 8GB ramos verzió is, inkább azokat nézegesd). Ezek már közelebb vannak a 100k Ft-hoz.
-
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #93964 üzenetére
mekkora gyerek?
a mesenézéshez előnyös a 10" körüli méret, viszont játszani nem. játék közben nem lehet letámasztani, kézben kell fogni. ezek már nem könnyűek hosszútávon. én felnőttként is 8-asat használok elsősorban a könnyebb súly miatt.8-asban: alldocube iplay 50 mini pro nfe
-
cidalain
veterán
válasz
Whysperer #93953 üzenetére
gyerek mekkora? kézben elbírja tartósan a közel fél kilós 10"-os gépet?
Netflix HD lejátszáshoz spéci szabvány kell, bár vannak olyan tabletek, amik ezt tudják és nincs a listában.
A linkelt Lenovo M10 második generációs, hivatalosan csak a harmadik generáció támogatja a Netflix HD lejátszást.
Doogee-t meg felejtsük is el gyorsan, mert a kijelző eléggé alap benne, legalább egy fullHD közeli legyen már benne, ha a filmezés lényeges.8"-ban Alldocube iPlay 50 mini Pro NFE verzió ami elég combos, és tudja a szabványt is. Akcióval külföldről 130 USD körül beszerezehető
Vagy bármi használtan, pl Samu A széria, Lenovo M10 3rd gen. 4GB ram azért legyen, ha nem kínlódást akarsz venni a gyereknek.
-
Még mindig
Alldocube iPlay 50 Mini NFE Unisoc T606 4GB RAM 64GB ROM Widewine L1 8.4" 1920*1200 4000 mAh Android 13 202*126*7.5 mm 292 g - 50 ezer Ft
vagy még inkább
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer Ft
Az NFE nélküli verzió ugyanez, de nem Netflix HD-képes!
Most akciós Banggoodon mindkettő.
Tok Aliexpressről. -
snooze
veterán
iplay 50 mini pro nfe-n nem engedi frissiteni a DRM infot!törölni sem lehet!mi a megoldás?köszi!
-
róland
veterán
A következő 2 tablet közül melyiket érné meg megvenni?
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE
vagy
Kuponozva egész jó áron van a nagyobbik is. A Netflix a hosszú évek során eddig elkerült.
Hétköznapi használatra melyik ideálisabb? Utazásközben kódszerkesztésre, programozásra (GitHub CodeSpace használatra) melyik lenne jobb? (Mi Pad 5/6-on valamint valamelyik Samsungon próbáltam, tableten egész jól lehet használni, míg telefonon használhatatlan a GH CodeSpace.) -
snooze
veterán
iplay mini 50 pro nfe-re jött egy frissités..🙂
-
bbmt
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #93807 üzenetére
Sziasztok,
Megérkezett az Alldocube iPlay 50 mini Pro NFE tabletem. Egész élhető a cucc, a kérdésem az, hogy van benne gesztusvezérlés? Vagy csak a háromszög, kör, négyzet kombó? -
totyaNYC
csendes tag
Sziasztok! 'Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE' tulajdonosoktól érdeklődnék, hogy a Netflix HD-n kívül az (HBO) Max, az Amazon Prime vagy épp a YouTube is HD-ban jelenik meg? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Most indítottam egy töltést az iPlay 50 Mini Pro-n, Samsung 45W PD gyorstöltővel töltővel 9%-ról indítva az AccuBattery 4215 mV feszültség mellett 3130 mA töltőáramot, így 13 W-ot ír.
A kábel valami olcsóbb fajta, az is lehet esetleg limitáló, bár kétlem.
67%/óra töltési sebességet ír, így kb. valóban bő másfél óra lesz a 100%.
Nem tudom ez a 4,2 V áram honnan jön, bár azt olvasom, hogy a PPS töltés nagyon kis lépcsőkben tudja állítani a feszültséget a készülék és a töltő közti egyeztetés alapján.
Kimeneti áram (Max, Gyorstöltés)
PDO : 3 A(9 V, 15 V), 2.25 A(20 V)
PPS : 4.05 A(3.3-11.0 V), 2.8 A(3.3-16.0 V), 2.1 A(3.3-21.0 V)Ez így valóban nem 18W, bár a mérést nem is külső, pontosabb eszközzel végzem, így csak tájékoztató jellegű.
-
ÖregMackó
tag
válasz
Gawamatsu #93711 üzenetére
"A töltést találom lassúnak. Elvileg 18W PD-t tud, az akku 5000mAh-s, azt így pikk-pakk bele kellene tolnia, főleg, hogy 65/90W USB-C töltőn csücsül."
A saját töltője ez? A nagyobb iplay50pro-hoz nem adnak csak 10 wattos töltőt, és semmilyen erősebb töltővel nem tud többet, hogy ki tudja használni a 18wattot pe2 protokolt használó töltő kell, a G99 ezzel a töltőprotokollal működik.
-
Gawamatsu
senior tag
Amit ajánlottatok és rendeltem amazon.de-ről Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE tegnap megjött.
Ügyes kis szerkezet. Rendeltem rá tokot, fóliát is.
A fólia sajnos szar kínai, a széleken nem cuppan rá. A tok fasza gumírozott, a csücskökön pufibb. Sajna ipad szerű kijelzőre is hajló tok nem volt, ami támasztékként is működne, de hátha szembe jön majd egy.Android 13-mal jött, az utolsó security update 2023. november 5-i.
Van rá egy másik frissítés is, kb bios szerű FW, iPlay50_mini_Pro_V2.0_20240222, kb 20-30 perc mire felment, miközben 21MB.A YouTube app lejátszás elsőre nem ment 720p fölé , de valami meggyógyította, pedig restart sem volt. App beállításnál Quality-re vot állítva, de akor sem. Böngészőben ment.
Plex simán megy rajta (arra lett véve).
A hangszórója (egy van) jobb alul található, ha jobb kézzel fogod akor egész jó, mert a tenyered feléd irányítja a hangot. Youtube-hoz elég, különben BT fülessel megy (van dedikált jack csati is, nem kell USB-C átalakítózni).
Ahogy írták máshol is, nincs automatikus fényerőszabályozás és a fentről legördülő menüben sincs benne, beállításba kell mászkálni.
A töltést találom lassúnak. Elvileg 18W PD-t tud, az akku 5000mAh-s, azt így pikk-pakk bele kellene tolnia, főleg, hogy 65/90W USB-C töltőn csücsül.
-
A kézben tarthatóság, hordozhatóság miatt én a kisebb, 9" alatti tableteket javasolnám:
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE Helio G99 8/256 GB 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer Ft
Az NFE nélküli verzió ugyanez, de nem Netflix HD-képes!Samsung Galaxy Tab A9 X110 Helio G99 8/128GB 8,7" 800x1340 5100 mAh 3.5 mm jack 211x124x8 mm 332 g - 70 ezer Ft
Notebookcheck review 2024-02-12
Ebből van 4G verzió is X115 modellszámmal.Ujjnyomatolvasó nincs egyikben sem, ahogy 5G sem.
Viszont nagyon olcsóak. Az Alldocube mellett szól a jobb felbontás, a Samsung mellett a hosszú szoftvertámogatás. -
Reynaldo
junior tag
Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro Helio G99-es procival, cseh raktárból a BGREU50MN kód beírásával most [link] 130$/ 120€/ 47 712 Ft-ért rendelhető. Amúgy 58 470Ft lenne kód nélkül.
-
cidalain
veterán
válasz
Reynaldo #93704 üzenetére
Szerencsére amire tökéletesen alkalmas, kb arra venné ő is.
Szóval meg lehet venni.
De persze ha nem feltétlenül kell batár méret és a 10.x" is elég akkor lehet jobban járna mással 120-ért.@sunny:
Anyukád hány éves? Hogy fogja használni a tabletet, kézben fogva? Azért 70 év körül nem buli egy 12" tabletet fogdosni. Pláne átérni, és közben gépelni mondjuk. (Sokan arra gondolnak, hogy a szülő idősebb, és majd a nagy képernyőt jobban fogja látni, de ez hülyeség, mert nem a képernyőméret határozza meg a betűméretet pl. Ez a droidban elég jól állítható amúgy. Anyukám iPlay 50 Minivel tök jól elvan pedig szemüveges olvasáshoz.)
Ha nem bírja sokáig kézben fogni, akkor asztalnál ülve fölé görnyedve használná, ami borzasztó a gerincnek. Valami állvánnyal sem lenne sokkal jobb, az úgy meg már majdnem laptop szint, csak szarabb, mert még ölbe sem tudod stabilan tenni... -
ajapi
tag
Helló,
Tud valaki aktuális Alldocube iplay 50 mini pro L1 cupont?
A korábban látottak már nem működnek.
Köszi -
Alldocube iPlay 50 Pro. Jól gondolom, hogy nem tudja magát bekapcsolni a beállított ébresztővel vagy valamit nem állítottam be rajta?
Szerettem volna olyan ébresztőt beállítani, ami minden reggel bekapcsolja a tabletet. -
gyulaszu
senior tag
iPlay 50 mini Pro
Ti találtok a beállítások között olyan opciót, hogy kiírja valahová az időszakban felhasznált mobiladat mennyiséget? -
Danecay
addikt
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Rendkívül bölcs dolgokat mondasz!
Azt ugye vágod, hogy miért van az ilyen tableteknek piaca és, hogy az emberek miért nem kapásból az általad sorolt márkákért rohannak a hazai boltokba, áruházakba, de legyen szó akár webshop-ról. Nem hiszem, hogy túl nagy magyarázatra szorul a dolog, de ha mégis, akkor könnyen meglehet, hogy nem ugyanolyan életszínvonalon tengetjük a mindennapjainkat. Különösen még inkább fontos ez, ha figyelembe veszed azt is amit írtam, miszerint gyerekeknek kellett és nem akármennyiért, hanem adott büdzséből kellett 2 db. ár érték arányban lehetőség szerint legjobb, vagy az egyik legjobb példányt megtalálni.
Továbbá, remélem olvastad #93466 cidalain reakcióját is, amiben rávilágít arra, hogy teljesen másra válaszoltál mint amit kérdeztem.
#93466 cidalain szintén köszönöm a válaszodat! Én konkrétan USB-C aljaz cserén gondolkodtam, függően attól, hogy mit mond majd a Banggood, de most egy picit megrekedt a dolog, tegnap írtam ismét rájuk. Mondjuk azt nem is tudtam, hogy külön lehet kapni töltőpanelt és #93475 ÖregMackó, által leírtak szerint az iPlay 50-hez nem is talált.
Mondjuk ha a PRO is a videón látható iPlay 50 Mini Pro megoldással van kivitelezve, úgy nem is csodálom, hogy nincs hozzá külön töltőpanel, mert ami ott látható, az némileg több annál, így marad a csatlakozó aljzat csere. Mondjuk nem ártana egy szétszedési videó sem, de ha csak annyi mint a többi tableté, akkor nem annyira gáz, csak jó lenne nem elreccsenteni az LCD-t mint az előző tabletnél, igaz ott kicsivel más volt a helyzet
#93468 Reynaldo Igen, a gyereknek a telefonjába az óta már bele is pattintottam egy ilyet, amíg még működik -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van köztetek esetleg olyan Alldocube iPlay 50 Pro vagy nem Pro tulaj, akinek problémája van a tablet töltésével? Mi tavaly rendeltünk 2 db-t a 2 gyereknek, az egyiknek semmi baja, a másik viszont már egyáltalán nem veszi a töltést. Úgy rémlik, hogy azzal talán már az első perctől kezdve volt ilyen jellegű probléma, hogy nem volt mindegy, hogy hogy volt bedugva az USB-C, vagy picit mozdítani kellet rajta, hogy töltsön, de mivel könnyen orvosolható volt, így nem nagyon foglalkoztunk vele, na meg amúgy is, miután a Banggood-ról vettük, így a gariztatás nem olyan egyszerű, de mint említettem, tényleg nem okozott nagy problémát, csak aztán folyamatosan egyre inkább kicsavartabb pozíciókat kellett alkalmazni ahhoz, hogy töltsön, , majd a töltési idő is drasztikusan megnőtt, sőt egy nap alatt nem volt képes 100%-ra feltöltődni, csak olyan 70%-ra, majd elérkeztünk oda, hogy semennyire sem tölt.
Gyanítom, hogy első perctől volt egy kisebb gyári kontakthiba az USB-C aljzatnál, amit az állandó mozgatásokkal, kitámasztásokkal, sikerült teljesen hazavágni.
Most próbálom gariztatni, nem tudom milyen eséllyel, és csak azért jutott eszembe, hogy írjak, mert Youtubeon történő keresgetés közben, belebotlottam egy olyan videóba, ahol ugyanezen tabletnek, ugyanilyen hibáját mutatja be. Sejtéseim miatt az is gariztatás miatt lett feltöltve, és a feltöltő neve alapján ráadásul ő is hazán fiaHa vanna, vagy volt valakinek hasonló élménye, írja már le legyen kedves, hogy mi lett a megoldás vagy a végkimenetele az esetnek!
Köszönöm!
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
A Huawei T5 tabletet cserélném fiatalabbra, semmi extra, csak böngészés, nagyon jó vételnek tűnik az Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE, de nem szeretnék 10" alá menni. Esetleg hasonló tudással 10" ban ajánlanátok valamit?
6/128 vagy hasonló bőven elég, nem tárolok rajta semmit.Köszönöm.
-
Helló.
Az iPlay 50 Mini Pro NFE 8/128-nál mennyire jó ár a $150 (kb 55 000 Huf)?
Szokott lenni olcsóbban is? -
cidalain
veterán
iPlay 50 Mini Pro NFE, ha külföldi rendelés jàtszik, 50-55k körül akció mértékétől függ. Van EU raktárban általában.
Helio G99, 8GB ram, LTE képes, GPS, Netflix HD (ez utóbbi csak az NFE verzióban van, figyelni kell erre)
Kontra: csak 1 hangszóró van. Bár nem gáz a hangja, de BT speakerrel ez orvosolható, ha van eleve.Lehet venni szürkéből is, csak a garanciázás lesz macerás, ha lesz egyáltalán. Kb egyenértékű, mintha külföldről vennél egy kínai cuccot, pl a fent javasoltat.
-
snooze
veterán
válasz
Chesterfield #93426 üzenetére
alldocube iplay 50 mini ..😀😀😀
-
Beni2360
félisten
-
válasz
Abruzzi #93395 üzenetére
Méretet nem írtál, bár kocsiba inkább a 8-9" méret, amit lehet tenni valahova.
A Samsung Galaxy Tab A9 fogja kapni a frissítéseket a legtovább.
50-ből csak a wifis jön ki zugGSM-ből.
Neki gondolom 4G verzió kellene, mert valahonnan netet is kellene kapnia, az inkább 70-80k körül van.Olcsóbb megoldás:
Alldocube iPlay 50 Mini Unisoc T606 4GB RAM 64GB ROM Widewine L1 8.4" 1920*1200 4000 mAh Android 13 202*126*7.5 mm 292 g - 40 ezer Ft
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 202x126x7.5 mm 307 g - 55 ezer FtEzek ugyan nem fognak sokáig frissülni, de az Android 13 elég új, előbb fog a tablet akksija tönkremenni, minthogy az Androidja elavuljon.
Manapság még az Android 7-8 verziók is bőven működőképesek. -
Gabesz87
veterán
Iplay 50 mini pro-hoz tudnátok ajánlani egy tokot amit meg lehet állítani asztalon? Szóval ilyen tamasztekos.
Ilyen van most, de annyira gagyi, merev, hogy egy kis nyomásra (tapizásra) egyből eldől. -
Nem a gombhoz kell kabátot venni.
Paralell appok:
Shelter (F-Droid-ról) / Island (Google Play-ről vagy Insular ha F-Droid-ról töltenéd le) megoldja, csinál egy work profile-t és oda is átteheted az appokat. Vagy pl. Parallel Space-szel is klónozhatod.Pokemon Go-hoz kell GPS is, az meg nincs a Pad 6-ban. Vagy spoofolnál?
Kisebb tabletből még mindig az Alldocube iPlay Mini Pro NFE az ajánlott, kb. 50-60 ezer szokott lenni, akciótól függően.
-
ivógéptanács
tag
tehát jegyzetelni kéne a tollal, ha ezt a 10.4" Alldocube iPlay 50 Pro-val nem lehet megoldani, mit ajánlotok aminek az ára nem a csillagos ég de jól használható ?
Esetleg Xiaomi Pad 6 ?? -
ivógéptanács
tag
Srácok,
egy ilyen lenne a befutó 10.4" Alldocube iPlay 50 Pro, tiszteletteljes kérdésem, általános cerka jó bármilyen érintőképernyőhöz, vagy ehhez a típushoz saját toll kell, soha nem volt tabletem, ezt is lányom használná és toll kell neki, én sajnos nem értek hozzá.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
TripleB
senior tag
válasz
ÖregMackó #93347 üzenetére
Volt olyan egyeseknél , hogy az Iplay 50 pro csak a gyári launchert engedte csak hasznalni. Ilyet nem tapasztaltál? A mostani iplay 40h szanaszét szívat, akkucsere után par napig jó volt, most random lekapcsol 75-78 százalékos akkufesznél. Kicsit félek a következőt megvenni.
-
snooze
veterán
sziasztok!
iplay mini 50 pro nfe tulajoktol kérdezném,hogy a vibert fel tudtátok ugy telepiteni,hogy párhuzamosan is fusson a teloval,mint pl a whatsapp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest