Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain
üzenetére
Felhő alapú excelt használom ami a gmail fiókom-hoz van. Hobbi szint. Statisztika szempontból jegyyzek fel dolgokat oda. Célnak tökéletesen megfelel. Gmail excel és böngésző között váltogatok kb 20 másodpercenként. Ezt az igényt az a52s tökéletesen kiszolgálta. És mivel a lenovo már nagyon bosszant a lassúságával lecserélném erősebbre. Ha már cserélek arra gondoltam a statisztikázás műveletét ha otthon vagyok nem a telómon hanem tabeleten végezném el. Ezért kérdeztem hogy a drágább vasak hogy viselik ezt az igénybevételt. Sajnos tényleg nulla tapasztalatom van. Nem tudom mire képesek. Köszönöm az ajánlást de a kínai termékeket inkább hanyagolnám. A szoftveres háttér miatt maradnék a samsungnál. Gondolkodtam azon is hogy telóban meg tabletben is váltok ios-re mert arról hallani, hogy szoftveresen erősen támogatott de ott még telefonos fronton sincs semmi tapasztalat. Így elvetettem a dolgot. Ha azt mondod nem érdemes plusz lóvét belepakolni akkor hanyagolom a dolgot. Fölöslegesen nem dobok ki pénzt. Max még agyalok az fe+-on a médiafogyasztási igényem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- 7. Generációs Ipad
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX