- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
Ezeket a kínai tableteket amúgy így egy gyár gyártja és mindenki eladja a saját nevével?
Ennek pl. első blikkre kísértetiesen hasonlóak a paraméterei, de még a designja is az Alldocube-éval
[link] -
Dancii
tag
Jó az a Snapi ami abban van? Sose voltam egy nagy telefon-tablet szakértő, azt tudom már régóta, hogy "nagy név" a Qualcomm.
Egyébként bármilyen tippet trükköt szívesen fogadok ehhez az 50 mini pro nfe-hez, pl. ha van valami jól bevált launcheretek vagy bármi ami még jobbá teszi.
Ki honnan veszi ezeket amúgy? Kicsit körbejártam, elvileg a Banggood ad erre egy év garit, bár azért nem merném a kezem a tűzbe tenni, ha oda jutok.. olcsóbb cuccot mondjuk már cseréltek ki nekem szó nélkül, de az csak egy 8k forintos ledszalag voltHa ezt el kellene küldenem javítani, lehet elég macera lenne. De persze legyünk pozitavak, nem lesz baja úgysem
-
Dancii
tag
Köszi még egyszer a korábbi ajánlatot. végül vettem egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t, és valóban nagyon tetszetős kis jószág. A hangszórója elég meh, de azt leszámítva teljesen rendben van.
Ja meg egy kicsit ez a rózsaszínes beütése a gyári témának / színsémának furán hat, mindig azt hiszem valami baja van a kijelzőnek. Lehet valahogy valamit azzal csinálni? Valahol azt olvastam hogy az a szín a háttérképhez igazodik, lehet ha lecserélném ezt a gyári virágot akkor más lenne?
Más: az iPlay 60 mini pro-ból van már EU piacra szánt? Banggoodon vettem ezt az 50est, cseh raktárból, de a 60ból még csak kínai raktárból szállítanak, szerintem az még ázsiai. -
Dancii
tag
válasz
cidalain #94247 üzenetére
Sorry a nagyon késői válaszért.
Gyakorlatilag teljesen széjjelvan már
Mivel ha jól tudom ez OLED kijelzős, és fater szó szerint egész nap a Candy Crusht és társait nyomja rajta, teljesen beégett a kijelzője. Próbáltam ilyen szoftveres javításokat, de esélytelen. Az akksija is eléggé odavan már. Illetve már az USB csatlakozója is kezd elfáradni. A hab a tortán már csak az, hogy egy félg átlátszó gumi tok volt mellé, ami alatt a hátlap a folyamatos igánybevétel hőjétől teljesen megbarnult már, mintha megégettem volna a cuccostÉs valóban, ahogy írtátok még, általánosságban nem mai gyerek, a paraméterei is ennek megfelelőek. De tény, hogy nagyon jól szolgált, semmi baja nem volt az élete során.
-
Dancii
tag
Sziasztok,
Egy Samsung Galaxy S2 tablet van itthon, faterom évek óta nyomkodja és lassan teljesen leharcolódik a cucc.
Tudnátok valami elfogadható tabletet ajánlani ami ilyen Candy Crush szintáű játékra meg netezésre megfelel? 10 colos lenne a legjobb, de a 8as is megfelel.
100k, esetleg 80k alatt találhatok ilyet, vagy nem túl esélyes?
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Starlink
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest