-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Mennyire gyenge ez a tablet?
N-One-NPad-Plus
Mármint az MTK8183?Vettem már korábban egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t (256-ost). Még a nyáron. Az jól bevált. Itt ajánlottátok.
Most a másik lánynak is kellene, és Hardveraprón van egy ~30-ért - 128-as.
Filmeket, sorozatokat fog csak nézni rajta, lehet később Facebook esetleg, bár még csak 11, úgyhogy nincs fent közösségi oldalakon, meg nem nagyon érdekli még az ilyesmi, max tiktok.
Játék szerintem nem nagyon lesz, de ilyen bárgyú tinisorozatokat szokott nézni.
A Netflix például megy ezen?
Vagy csak SD-ben?
És az SD Netflix mennyire nézhetetlen?
(Én torrentezek az nCoreról, így nem használok Netflixet, meg más streaminget se.) Nagyon gonosz leszek, ha megveszem neki, de nem lesz rajta HD-s Netflix, csak SD?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Lenovo Tab 7 Essential
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest