-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Reynaldo #93945 üzenetére
Pad 8-ast vettünk, csak elírtam a linkelt kommentben. A javítási időből meg kifutottam.
Ezeket adják most a Honor 200-as telefonok mellé promócióban.
Ide meg szépen feldobálják gombokért. Win-win szitu. Amúgy postával együtt vettem 49-ért, ami brutál vétel szerintem.
Általános használatra, böngészni meg YT-ot nézegetni bőséggel elég.
Egy 4 magos és 2GB-os Huawei-t váltott. Elképesztő a különbség, a 12-es méret meg elég "vagány". -
cidalain
veterán
válasz
Reynaldo #93704 üzenetére
Szerencsére amire tökéletesen alkalmas, kb arra venné ő is.
Szóval meg lehet venni.
De persze ha nem feltétlenül kell batár méret és a 10.x" is elég akkor lehet jobban járna mással 120-ért.@sunny:
Anyukád hány éves? Hogy fogja használni a tabletet, kézben fogva? Azért 70 év körül nem buli egy 12" tabletet fogdosni. Pláne átérni, és közben gépelni mondjuk. (Sokan arra gondolnak, hogy a szülő idősebb, és majd a nagy képernyőt jobban fogja látni, de ez hülyeség, mert nem a képernyőméret határozza meg a betűméretet pl. Ez a droidban elég jól állítható amúgy. Anyukám iPlay 50 Minivel tök jól elvan pedig szemüveges olvasáshoz.)
Ha nem bírja sokáig kézben fogni, akkor asztalnál ülve fölé görnyedve használná, ami borzasztó a gerincnek. Valami állvánnyal sem lenne sokkal jobb, az úgy meg már majdnem laptop szint, csak szarabb, mert még ölbe sem tudod stabilan tenni... -
Bferibörs
addikt
válasz
Reynaldo #93520 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem használok netflixet, hbo stb. a tableten. Így nem is foglalkoztam vele. Egy,két filmet elindítottam netflixen,nekem nem tűnt fel,hogy rossz lenne a képminőség. Megjegyzem,hogy számomra baromi jó a kijelzője, megjelenítése.
Mondom ezt úgy,hogy mellette s23 u- t használok viszonyítás képpen. -
-
ÖregMackó
tag
válasz
Reynaldo #93468 üzenetére
Nekem szintén iplay50prónál egyszer fordult elő, hogy hiába csattintottam rá a mágneses csatlakozót, nem indult el a töltés, próbáltam utána közvetlen usb-c kábellel tölteni, azzal sem működött, aztán ujrainditás után nagynehezen beindult a töltés.. azóta keresek hozzávaló töltőpanelt, de sehol sem találok. Csak iplay20, 30, 40-hez van. A szétszedésről sem találok hozzá instrukciókat. Szerencsére azóta tölt rendesen, de bennem van a zabszem. Ha nem tudom feltölteni semmire sem tudom használni.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Reynaldo #92674 üzenetére
Azért nézzél, olvass vissza. Amikor ki jött itt ajánlották és vettem meg. Később jött a mini pro és máris mindenki adta tovább. Ez után lett nem ajánlott vétel. A maga nemében május közepén 91,8$ volt. Csak a konyhában használom, ha olyat sütök, főzök ami receptben van. Kint a tűzhely mellett amikor egy órán keresztűl főzöm, kavarom pl a sűrített tejet netezni pont jó. Meg vették volna 36e Ft-t de akkor nem adtam, fekete pénteken meg 40 e Ft volt a kosaraban pro változat mégse vettem meg.
A másik tabletem a Lenovo m9-t is itt ajánlották de mivel csak HD felbontás máris nem ajánlott. Pedig jó kis gép. Mivel a megjegyzésem a 4GB RAM kezelés re irányult Lenovo tablet okán, nem releváns a kifakadásod.
Előtte egy FHD HUAWEI volt és semmi hátrányát nem érzem 40 cm-ről nézve a HD képnek. -
cidalain
veterán
válasz
Reynaldo #92621 üzenetére
Nemrég vettem egy Motion+ speakert, ha hangélmény kell, ez megadja. Na de van, hogy elég lenne egy kis belefülelés.
Ok ehhez akár elég is lenne egy speaker, de ennél a pont legszerencsétlenebb helyre tették:
álló módban bal alul, jobbkezesként, ballal tartom a tabot, pont ott. Ha fekve van, akkor jobb oldalra kerül, és ha nyomogatsz jobbal akkor meg a kezed a speaker előtt matat épp. Ha két kézzel fogod fektetve akkor a jobb kéz fogja le.
Ok, persze ezen túl lehet lendülni.
Mondjuk úgy, hogy írjátok itt többen, hogy mehet rá Lineage, egyre jobban érdekel a cuccpláne ha ezen tényleg megy majd a HD stream.
-
paolinho
őstag
válasz
Reynaldo #92534 üzenetére
Kétségtelenül fontos szempont a gyorsaság, de nekem a Blackview kicsit drága lett volna, a másik kettőhöz pedig nem tudom, hogy van-e Widevine L1 licence. Pontosabban a T50 Pro-nál biztos nincs, az N-ONE-nál pedig nem találtam erről infót.
Szerintem filmekre nem volt rossz választás a T60, és noha nem a leggyorsabb proci az Unisoc T616, a fenti küldetéssel meg fog bírkozni. Egyébként valahol azt olvastam róla, hogy teljesítményét illetően koppra megegyezik a Snapdragon680-éval, amivel pl. a szintén 12 collos Honor Pad 8 is felszerelve van. -
válasz
Reynaldo #92237 üzenetére
Vicc, hogy az Alldocube IPlay mini Pro-t, 8 Gb rammal, 256 Gb ufs 2.2-es tárhellyel, 4g LTE Volte, Vowifi sim hellyel, telefonálási, mobilnet lehetőséggel, AC-s wifivel, gps-el, ugyanezzel a G99-es procival, korrekt 8,4 colos kijelzővel vettem 47 000 forintért. Igaz, android 13-ról nem fog frissülni, de biztonsági frissítéseket kapni fog.
Ez a Samsung meg 64000 és 4/64-es sim kártya hely nélkül. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- BestBuy topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest