- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy kedves ismerősöm a lányának szeretne venni egy Tabletet hogy kényelmesebben tudjon filmeket nézni az interneten. Jelenleg a mobilján nézi. Sajnos a leányzó Down szindrómás, nehezen mozog, és remeg keze.
Mivel filmet szeretne nézni, én a 11"-os kategóriát lőttem be. Az összeghatárt 60-80000ft. Én úgy látom hogy a legerősebb ebben a mezőnyben a Samsung Galaxy Tab A9+ X210N 64GB/4GB
De néztem még a Lenovo Tab M11 Helio G88 4/128GB és a Honor Pad X9 Snapdragon 685 4GB/128GB
Esetleg más alternatíva?
A Lenovo és a Galaxy Tab azért előnyös mert jack-es fülesen nézi a filmet és azokon alapból van.
A kínai rendeléssel a gari miatt nem szeretnék foglalkozni.
Nem tudom biztosan, szerintem ezek a gépek is elegendőek lesznek a leányzónak, de nem zárkózom el a használttól se.(bár ezt a kérdést nem tisztáztuk) Remélem ezek már vannak olyan erősek hogy rendesen lehessen rajtuk esetleg streaminget nézni ha úgy van.
Ezen felül videótelefonálásra és böngészésre lesz használva a gép.
Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest