- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv!
Van egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro 4G tabletem és olyannal küzdök , hogy néha megáll az érintés érzékelés. Lezarom feloldom és működik.
Nagyjából elejétől fogva produkálta, először azt hittem hogy a Memory Extension volt, azt elvileg kikapcsoltamPicit zavaró és nem tudom hardveres hiba-e avagy sem...
V1 kiadás meg, sok Update nem igazán érkezett.
Gyári állapotra még nem raktam vissza, de igazábol sok adatok nincs rajta így lehet ma ezzel kezdem a napot.Inkább az érdekel más tapasztalt-e ilyet ..?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Donki Hóte #92485 üzenetére
Ez nem belekötés.
De akkor remélem érted, hogy a gyártó oldalán is fent van az infó. Mindegy, hogy A22 vagy A34....
A GSMarena és a Samsung oldala két külön példa.
De akkor tessék.Te azt írtad, hogy a gyártók 90%ban nem írják oda...Szerintem ez nem igaz.
Nem ellened szól. Ne láss rémeket.
nemrég vettem tabletet és a topicot követem... Nem téged ..
Mivel az alldocube-nak nincs külön topicRészemről zárva a dolog...
-
válasz
Donki Hóte #92483 üzenetére
A telefonoknál oda van írva. Ez nem igaz, hogy 90%nál nincs odairva.
Miért írsz valótlant? Ezt nem igazán értem így...Egy tetszőleges GSMarena oldalán is ott van a szenzorok típusa.
De most csak egy példa, Samsung A22... ott a leírásban...a szenzorok típusa...Teszem offba, mert egy valamit nem viselek jól, ha total valótlant írnak és nem is ide való.
-
válasz
Donki Hóte #92481 üzenetére
Bocs, de amit szeretnél az nem oldható meg vele.
Így ez a példa nem oké. Meg nem is értem az elvárást, mikor a gyártó nem mondta, hogy ezt tudni fogja... Mégis az eszköz a szar...?
A példa akkor lenne jó, ha lenne rá példa is, hogy na akkor vki megoldotta ezt az igényt is...
-
válasz
Donki Hóte #92479 üzenetére
Tehát nincs benne, és nem is lesz.
Ez nem hiányosság, hanem tény.
Ez a kiváltás nem ebben a kategóriában fog megjelenni, mert ebben egy fapados szelfi kamera van.
Nem várható el egy olyan funkció, amit nem is ígértek soha...
De te közelségerzeklo kiváltásáról beszélsz, hogy jön akkor képbe a fényerő állítása?
Nem tudok olyan termékről, amiben a fényerő automatikus állítását a szelfikamerával oldanák meg. Hogy oldja meg a szoftver szerinted? Erre dedikált szenzor kell, nem pedig szelfikamera...
És akkor hogyan állítaná a fényerőt , ha épp videótelefonálok vele?
Ezt vállaltad a készülék vásárlása során , szóval ez nem a készülék hibája. Akkor nem ezt kellett volna megvenni.
De ha mutatsz nekem olyat, aki megoldotta a szelfikameraval az automatikus fényerőt, emelem kalapom.
-
válasz
Donki Hóte #92477 üzenetére
Kósza kérdés, de van egyáltalán automatikus fényerő a tabletben?
mert nem igazán találtam olyat, hogy lenne.
Képektől sokat ne várj, nem lesz jobb. Ezekbe nem tesznek hiperstuper kamerát ennyiért.
-
-
-
-
válasz
snooze #92426 üzenetére
Hát ez már eléggé elmúlt.
Az Android 5 meg annyira régi, hogy ott az applikációkat fejlesztők már rég leálltak a fejlesztéssel... Nem azzal van a gond, hogy tablet vagy telefon, hanem hogy milyen régi a droid.
Tabletes droid meg igazán nincs is ( Android 12L létezik persze), de ugyanaz a droid kerül telefonra és tabletre is...
Szóval mivel Android 13-n nekem mennek az említett appok, így felesleges aggódnod.
-
válasz
snooze #92424 üzenetére
De mi nem megy???
Amiket felsoroltál mennek új tableten, mi az értetlenség tárgya?
leírták, hogy mennek.
Használom ezek egy részét , és mind működik.
Az a régebbi tablet problémája, hogy azon nem megy.
De mondjuk arról nem derült ki, hogy mit is használsz...milyen régi tab ?
Android 13 - működik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem tudom volt-e, de az iPlay 50 Mini Pro kapott updatet.
-
-
válasz
Beni2360 #92262 üzenetére
Azt kérdezte, milyen a mini Pro hangja...
Tök jó lenne ferdítés nélkül lehozni ezt.Nem, nem kérdezte milyen a Mini hangja. Ezért lenne jó arra reagálni, amit kérdeznek.
És nem bantasbol írom, de felesleges köröket futunk ...
-
-
válasz
Beni2360 #92255 üzenetére
Megintcsak iPlay Mini Pro volt a kérdés. A tiéd sima, jóval gyengebb hardverrel.
Ez már annyiszor ki volt vesézve, hogy a tiéd persze hogy fluidabb lesz azzal a hardverrel HD felbontással szemben az UniSoc + Full HD kombónál.
De ha valaki az iPlay mini Pro-t kérdezi a te két tableted nem releváns a témában, mert total más.!
Nem értem miért kevered+kavarod bele?
Egyik UniSoC T606 másik MediaTek G99, két eltérő hardver, különböző típusú hardverek.
Ezen két proci között van egy durván 70%-os eltérés... HD felbontással a te tableted meg persze, hogy gyorsabb lesz az iPlay minihez képest.
Mivel a GPU is sokkal combosabb a G80-ban... Nem kezeled helyén a két terméket, nem veszed figyelembe a hardveres eltéréseket, és a kérdező kérdését sem...
A menny meg odafent van
-
-
-
-
-
-
-
Pár hét használat után Alldocube iPlay 50 Mini Pro.
Minden oké vele, nekem egyedül a Wifi tűnik gyengenek, ott ahol a Poco F4 GT többet tud.
Azonos 2,4-es Wifin lassabb, néha legyengül a jel.
A fém ház szerintem sokat árnyékol.
-
válasz
Rigormortiis #91998 üzenetére
-
-
válasz
jobbacsabba #91988 üzenetére
Próbáld ki máshol másik WiFin csinálja-e.
Hálózatok szeparáltak, vagy egyben van szó 2,4/5Ghz?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
jobbacsabba #91928 üzenetére
Ha maszatos, akkor lehet.
-
válasz
jobbacsabba #91926 üzenetére
Csak úgy random? Vagy töltés közben?
-
-
-
-
-
válasz
jobbacsabba #91824 üzenetére
55-ért kintről az iPlay 50 Pro-t venném.
Legalábbis legutóbb még ennyiért lehetett kuponozni.
Nekem a mini Pro van, de hibátlan cucc.
@Beni2360: Az iPlay 50 Mini hogy viszonyul mondjuk egy Pro verzióhoz, mert eddig azt ajánlották neki...
Nem a simát, így nem értem a felvetésed, két külön termékről van szó.
Amúgy nem tudom mi azon a meglepő, hogy egy UniSoc procival szerelt, FHD kijelzős tabnál egy G80-nal szerelt HD kijelzős gyorsabb lesz...
Ez nagyjából egyértelmű dolog, viszont a kérdezőnek nem a simát, hanem a Pro-t javasolták...
-
Másik kérdés, Alldocube iPlay 50 mini pro kapcsán.
Felül az értesítési sávot kêt lépcsőben kell lehuzni, hogy a fényerőt tudjam szabályozni, ezt lehet valahol változtatni? -
Bezzeg a vaku odafért.
Amúgy ez már tényleg lite... A sima mini még oké, a Pro meg hát lelép mindent.
Az UniSoc-ot se kedvelem, de inkább az, mint egy Allwinner...Én most már 3-4 napja használom munkára, adminisztrációra.
Egy-két bosszantó dologba futottam bele, de lehet csak más felület megszokása és még nem találtam meg itt a gyógymódot, de nekem nagyon bejött..Szóvá is tettem valahol, hogy a MA!-n nem nagyon cikkeznek ilyen cuccokról, csak a hányinger ulefone-t nyomatják valamiért
-
-
-
-
Alldocube iPlay 50 mini Prota fóliat ki honnan rendelt?
-
-
-
Na megjött az iPlay 50 Mini Pro
Hát ez K...vajó cucc.Méretre is ideális, piszok gyors. Nagyon jó vétel volt.
-
-
-
-
-
Nagy nehezen nekem is elindult a csomagküldés az iPlay Pro 50 Minivel. Geekbuying kicsit elhúzta...
Remélem hamar megérkezik, rég volt már tabletem
-
-
Ha már felmerült az Alldocube iPlay 50 mini Pro mennyire kicsi a mindennapok során?
Én autóba venném adminisztrációra, de agyalok rajta, hogy lehet a nagytesó kéne.
-
Köszönöm a javaslatokat, végül megrendeltem GB-ről egy ALLDOCUBE iPlay 50 Mini Pro-t
10$-os kuponnal , 55 ezerbe állt meg végül, mert tokkal vonóval kértem, hogy azt ne kelljen már rendelnem külön.
Remélem mihamarabb ideér, ha okosabb lettem volna pár héttel előbb rendelem, de most jutottam el oda, hogy kellett
remélem nem lesz túl kicsi.
-
válasz
Öcsielvtárs #91646 üzenetére
Oksa, köszi, hát akkor lehet belevágok, mert 48-ért jó lesz nekem.
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Valaki Alldocube iPlay 50 Mini tud valami jó akciót, kupont esetleg? Vagy a Pro verzióra.
-
-
Hallo, megtetszett ket tablet.
Olcso, jonak tunik.
Chuwi Vi7
Teclast X70Tapasztalata van-e ?
Illetve eu shippinges rendelessel tud-e valaki.
-
-
-
Ahoj Mindenkinek, tablet fronton nem mozgok annyit.
Kellene karacsonyi ajandek celzattal, hazai garancias tablet 40ezerig.
8-10" koruli meretben, markasabb
Mas kitetel egyelore nincs
Koszonom a helpet
-
válasz
szabi__memo #23790 üzenetére
Kétlem, hogy lenne ilyen megint ... a közeljövőben
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest