- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #95336 üzenetére
Nah most meg néztem, nálam ez van.
-
válasz
Thunderzolee #95334 üzenetére
Legjobb emlékeim szerint 12-es van rajta mióta megjött. Azóta talán elsőbelapcsnál kapott egy biztonságit, de az is valami 2022-es. Most nem tudom megnézni alszanak már a gyerekek.
-
Sziasztok
Van egy jóféle Alldocube Iplay 50 pro táblagépem. Ezer meg ezer éve nem jön rá semmilyen rendszerfrissítés. Most csak gyorsba rágoogliztam van hozzá egész friss cucc a hivatalos oldalon is. Valaki már csinált rajta kézi frissítést? Mik a tapasztalatok. Csak arra van nagyjából használva, hogy Yt fusson rajta napközben meg éjszaka a gyerekeknek mikor alszanak. Az is offline megy mert van prémium. Meg néha m4-en nézek böngészőből meccset. Van értelme lefrissíteni, vagy hagyjam aztán egyszer majd megdöglik, vagy nem fut már rajta semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ősszel debütál az Atari 2600+ retrokonzol Pac-Manes variánsa
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest