- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Szeretnem mindenkinek megkoszonni de a hiszti es a csaladi beke miatt fogtam magam es lementem a mediamarktba vettem egy lenovo m11-et azzal a kurv@ pennel...
-
eisento
addikt
Agyonutom a gyereket
de lehet letojom megrendelem a n pad x1-et aztan rendelek hozza egy ilyen kapacitiv tollat. Gyereknek nem kell nagy extra mintha paintbe rajzolna aztan joccaka. Neztem volna tokot is ilyen vastagabb szilikont de ugy veszem eszre hogy ehhez az x1hez nemigazan van
mindig van vmi problema.
Muterektol kaptam egy kis penzt. Lenovobol amihez van toll is 10" felett mit vennetek? Vmi gen3-ast lattam de annyit megneztem, hogy mar fingom nincs melyik volt -
eisento
addikt
Uj "kivansag" utotte fel a fejet. Nem ertek annyira a tabletekhez de mindegyik tablet kompatibilis ceruzakkal? A gyerek azt mondja olyat szeretne ami ceruzaval is mukodik.
-
eisento
addikt
Skacok ez milyen? [link] XIAOMI Redmi Pad SE 11" 128GB WiFi Zöld Tablet (VHU5356EU)
-
eisento
addikt
Koszonom szepen mindenkinek. Nezek is vmi jo kupont hatha be tudok huzni 50-60k kozott vmi klafat
gyereknek szulinapja lesz 6.-an addig ide kellene ernie
-
eisento
addikt
válasz
Thunderzolee #95278 üzenetére
Megkérdezhetem honnan rendelted? gearbest? geekbuying? ali?
-
eisento
addikt
válasz
Thunderzolee #95278 üzenetére
köszönöm szépen!
-
eisento
addikt
Sziasztok!
Sajnos elhalálozott a gyerek alldocube iplay 50 mini tabletje pedig remek katona volt mindent is kibirt eddig gyerek megtaposta meghajlott a tablet stb erre 1 oraval ezelott a nejem vegleg kinyirta mert "kicsuszott a kezebol" kijelzo kuka.Szeretnek tabletet gyerkocnek:
hardverileg ne legyen rosszabb mint az iplay 50 mini
kepatlo se legyen kisebb nagyobb lehet
usb-c
wifi ac minimum
bt 5.0
filmnezesre youtubera minecraftra hasznalja.
50000ft-nal tobbet nem szannek ra mert ugy is eltorik...
kinabol vagy amazonrol is johet. -
eisento
addikt
Hali. Tegnap vegre megjott az alldocube iplay 50 mini tablet.
Keresnek hozza autos tartot amit a fejtamla ket "villajahoz" tudok rogziteni, esetleg ha teleszkopos az se baj -
eisento
addikt
Sziasztok!
Szeretnek tanacsot kerni. Anyosom vett karacsonyra vmi kids tabletet a gyereknek 512mb ram meg ilyenek, namarmost gondolom nem kell senkinek bemutatni milyen lassu ez a sz@r 10 eve az 1gb ram is keves volt.
Szoval keresnek olyan 40000ft korul vmi ertelmesebb termeszetesen kompromisszumokkal kinai tabletet ali vagy geekbuying. Elore is koszonom a segitsegeket. 1 evet kene neki kibirni kb. youtubera meg ilyen aprobb jatekokra kellene 8-10 meretben
Van remeny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest