- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicsiSuly
aktív tag
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Thunderzolee #93964 üzenetére
Én most vettem a gyerekenk Alzán Teclast T50 Prot 75-ért. Kinából 60körül ki lehet fogni eu raktárból. Helio G99proci, 8gb ram, 256gb, Alu ház, sony kamera, LTE, 2000*1200 FullaHD, netflix nem csak sd-n jeleniti meg tudja a HD-ba.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
mert_csokis #93907 üzenetére
A9 8" 65 nem? A9+ 4gb ram 83 a legutolsó sufniba. 4gb ram szerintem manapság nagyon karcsú hiába csak Facebook, böngészésre van használva.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
szimcsi #93891 üzenetére
Ugyan ezzel a paraméterekkel keresek ennyiért szerintem nemfogsz találni. Kinából Teclast T50 PRO lenne az igazi G99proci, aluminium ház, 8gb ram csak, most kifogyott. Engem is sürget az idő, mert julius 22én lesz a gyerek születésnapja, de itthon nemtalálok alternatívát. Samsung A9 de azis 4gb ramos.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Rigormortiis #93889 üzenetére
Akkor ezt jól éreztem, 4gb-ramos tableteket elengedem
-
RicsiSuly
aktív tag
Még mindig nyüglödök milyen tablet legyen a gyereknek sajnos spanyol raktárből elfogytak a teclast-ok. Idő szüke miatt elkezdtem nézekődni magyar oldalakon is. Kicsit feljebb toltam az árat nagyon megtetszett ez a Lenovo M11 a toll miatt. nem kevés a 4gb Ram?
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Gyerkenek 10es tabletet szeretnék venni Teclast T50 Pro-t néztem ki, de nemtudok rendelni aliról nem szállít ebbe a mostani akcióba ki.
50-60 körül szánnák rá. Magyarból kicsit tudok feljebb menni mert az áfát vissza tudom csipni.
Mit ajánlotok? -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a www.gearbest.com-on a Teclast tableteket ezekről mi a vélemény megbízhatóak? Másik nagy kérdésem a garancia ügyintézés hogy megy? Vissza kell postázni ahova írják? Postadíjat azt nekem kell benyelnem?
Köszönöm a válaszokat!
-
RicsiSuly
aktív tag
Még egy kérdés egy ilyen bent maradt az edigitalon a kosárba Asus TF303K meg tudom rendelni nemtudom hogyan amikor már nincs...
reggel raktam bele. Ez a procis sokkal gyengébb mint a Atomos? DE refurbished marhán félek tőle hogy valami leharcoltat kapok (ajándék lenne).
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
cidalain #65465 üzenetére
Rendbe akkor eltekintek a FullHd-tól. Ezt az Asust ajánlottáok? Asus Zenpad 10 Ezen már elmennek kicsit komolyabb játékok is?
FullHd-ba ez lenne 80-ért csak a proci gyengécske Lenovo TAB 2
-
RicsiSuly
aktív tag
Még énse kaptam választ hogy keresnék max 80ezerért 10'-os tabletet nem kell hogy tudja a mobilnetet. Jó lenne ha viszont tudná a FullHd-t.
-
RicsiSuly
aktív tag
Valami ilyenre gondoltam de nekem nem kell bele 4G de ilyen tudású. Asus Transformer Pad TF303CL
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
80ezer körül milyen tabletot ajánlotok? 10 colos legyen és ne kínai.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok! 80ezer körül akarok androidos tabletet, milyet tudtok ajánlani? 10colos, elég a wifis változat. Köszi előre is! Sajnos Tab S-t nemtalálok már sehol 90ért.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok !
Itt a hardverapron van egy fél éves Lenovo Yoga 2 10' tablet róla mi a vélemény? 62ezer
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok a kiszemelt a Samsung Galaxy Tab S média márkt-ban 109ezer esetleg nézegettem asusokat olcsóbban mit ajánlotok ami jobb kijelzős minimum ips 10 colos de jobb lenne ha olcsóbban megúsznám.
Köszi SRicsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest