-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
iPlay 50 Mini Pro-n az akku statot lehet valahogy listázni, mint más eszközökön?
pl. képernyő, alkalmazások mennyit használtak töltés óta?
a szokásos helyen nem találok ilyet -
Debilon
addikt
válasz
cidalain #95071 üzenetére
FAT32-nek írja a win a fájlrendszert
@Lavar: pendrive-ot rádugva nekem is felmásolta a droidos mappákat, nem is kérdezett semmit sem, de a hordozható HDD-re szerencsére nem írt semmit (kaptam volna asszonytól, mert melós doksik vannak rajta, nem örült volna egy esetleges eltűnésnek)
-
Debilon
addikt
üdv!
megérkezett egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE, kérdésem, hogy az normális ennél a tabnál, hogy OTG-n külső HDD-t rádugva formázás nélkül nem engedi használni?
rendben felismeri, de írja, hogy gond van vele, kiválasztva pedig van 2 opció, hogy kiterjesztett tárhely, vagy hordozható meghajtóként használnám-e, de az első ki is van szürkítve, a hordozhatót választva meg kapásból a formázós üzenet jön, és nincs is más opció
a Samsung A9-en hiba nélkül megy
-
Debilon
addikt
válasz
cidalain #94964 üzenetére
egy ADATA HV620S 1Tb az alany, de most nézem a spec oldalát, és ott van egy megjegyzés, ami miatt valószínűleg nem fog a tabhoz kapcsolva működni:
"Connecting via USB 2.0 requires plugging in to two USB ports for sufficient power delivery. A USB Y-cable will be needed."
-
Debilon
addikt
üdv!
adott egy Galaxy A9 Tab, ehhez kellene egy átalakító, ami az USB-C-t alakítja át USB-A-ra, amibe pendrive lenne csatlakoztatva, van valami javaslat?
amúgy külső 2,5-es HDD-t meg tudna táplálni a tab?
-
Debilon
addikt
válasz
pècsimunkás #88660 üzenetére
köszi, megnézem
-
Debilon
addikt
üdv!
Egy Huawei Mediapad T3 8"-os tablet utódját keresem, mivel ennek a tárhelye 16GB és eléggé véges mostanra, úgy is, hogy minden felesleg le van pucolva, csak pár dolog van fenn ami használva van.
maximum 8" érdekelne, mert autóban navigációra is ezt használom szélvédőre szerelt tartóban, és ami ennél nagyobb az túl sokat kitakarna már a kilátásból
ezen kívül videozás, YT, kis játék (3in a row félék, hill climb, semmi komoly)
keretben olyan 40 és 60 ezer között, és főleg új érdekelne (BG rendelés is játszhat)
-
Debilon
addikt
üdv!
a Lenovo A7-10F (59-434734) és a A7 (59-410282) közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Alcor Zest Q880I mennyire vállalható?
főleg böngészésre, minden egyéb másodlagos -
Debilon
addikt
Hány hüvelykes legyen a kijelző?: minimum 7-8
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?: első körben új, de használt sem kizáró ok
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?: csak hazai
Mire szeretnéd majd leginkább használni?: böngészés, játék max a garden mania, zenehallgatás
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?: 15-20 maximumami kellene minimum az 2 mag és 1 GB RAM, SD bővíthetőség, jó wifi, legalább 4.1 android
asszonynak kellene konyhába recept kereső/nézegetős, kis zenehallgatós gépnek, sajnálom a konyhába vitetni vele a ASUS 176CX-emet
szerk:
ez mennyire vállalható: Navon Platinum 10, 19,999-árt -
Debilon
addikt
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
minimum 7"- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
lehet használt is, de akkor a gari fontos- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthoni beszerzés lenne a cél- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
- elsődleges feladata a navigáció lenne autóban, emellet autón kívül a szokásos dolgok (net, sorozatok, kevés office), ami egyáltalán nem kell az a 3g modem, telefonálás az nem ezen keresztül zajlana
- jó akku kellene ami minimum 3-4 órát elvan töltés nélkül navigációval (közben a telóról kapná a netet megosztással)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
30, de nagyon max. 35 k körül még beleférhet -
Debilon
addikt
válasz
jonnyjoker01 #42739 üzenetére
és csak akkor lehet valakinek válaszolni?
mindegy ez így jött ki
-
Debilon
addikt
válasz
fateless #42736 üzenetére
mondjuk ez nem lista volt szerintem, de ez ennyiért nekem használhatónak tűnik, nem kell nekem hogy olyan appokat futtasson amiket írtál, általános célra nézegetek tabletet, nem akarok 1080-as filmeket nézni, nagy erőforrás igényű játékokkal játszani
csak egy mindennapokban jól használható dolgot keresek nem vagyonokért, nem hiszem hogy ilyesmire csak az 50k+ cuccok a megfelelőek, bár tény, hogy van akinek a legjobb/legújabb kell a lehető legolcsóbban vagy ingyen
-
Debilon
addikt
válasz
fateless #42729 üzenetére
ha ezt nekem szántad akkor teljesen felesleges volt, nem erre voltam kíváncsi, tisztában vagyok vele, hogy gyanúsan olcsó, és mivel nem vagyok tabletben tájékozott, ezért kérdeztem, hogy valaki látott/fogott-e a kezében ilyet
úgyhogy hanyagold ezt a szarkazmus on/off dolgot
-
Debilon
addikt
üdv!
AKAI TAB 7848-ról van valakinek valami infója?
25k euronics-ban, 7", allwinner quad proci, 1gb ram, 4.2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest