- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Graphics #95116 üzenetére
Elvileg javítható egyszerűen, ha a hiba valóban hardveres, akkor örökre.
Beruházok majd olyan árnyékoló szalagra, de most pont szünet lesz kínában, nálam meg annyira nem zavaró, így várok kicsit, hogy összejöjjön 10 USD-nyi rendelés Aliról.
Kérdezgettem ismerősöket, de senkinek nincs 30 centinyi szalag. -
twine
veterán
válasz
Graphics #92721 üzenetére
Viccből mondom, nehogy sértésnek vedd...de szerintem igyál még egy kávét
Őszintén köszönöm, hogy segíteni próbálsz,
De nem dokkolót keresek, ezekből használtam már jó pár típust, van kialakult véleményem melyiket érdemes...
Engem az érdekelt, ha kifejezetten Fortniteozni szeretnénk a Xiaomi pad6 8/256-al, illetve mellette tartalomfogyasztásra használni egy nagyobb képernyőn, akkor vajon erre alkalmas e a késleltés fényében egy megfelelő minőségű dokkoloval egy 1080p monitorra kiakasztva!?
Nem akarnék feleslegesen 130-150.000.- Ft környékén kiadni érte, ha nem felel meg a kifejezett céljaimnak
Mert Office-ra filmezni simán belefér minimális késés,,illetve officenál böngészésnél stb, észre sem vesszük szinte..
De egy játéknál azért zavaró tud lenni....Nem "vérgamerkedésről" beszélek, hiszen Bt xbox kontrollerrel játszik most is a gyerek stb...szóval nem arról van szó hogy ne férne bele egy kis "rugalmasság"...CSak kérdés hogy a valóságban mit mutat a képernyő tükrözés...Közben találtam már egy másik videót, amiben PS2 emulátorral használják, és elég bíztatónak tűnik a késleltetés
-
twine
veterán
válasz
Graphics #92719 üzenetére
Ne hülyéskedj,,,Xiaomi PAD 6 és PAD6 pro képét ki lehet rakni monitorra...
EZ nem kérdés,,,youtubeon vannak erről videók...Netflixezni böngészni stb tökéletes...
A kérdésem a késleltésre vonatkozott, hogy játékra mennyire alkalmasszerk:
Egy random példa a youtubeon : [link] -
Nikaré
őstag
válasz
Graphics #92716 üzenetére
Ugye?! Van az a pénz!
Különben meg a Huawei jól van és eladási csúcsokat dönt.
Csak máshol.
Nem jött be a hiszti.
Mi meg eldöntjük melyik másik kínai vagy nem kínai telefont, kütyüt, eautót vesszük meg, ha lesz rá pénzünk.
Érdekes a Nokiát is egy tengeren túli cég nyirta ki, "véletlenül".
Mindegy is mert a piac az megoldja a mi véleményünk és szimpátiánk nélkül! -
Beni2360
félisten
válasz
Graphics #92509 üzenetére
Már nyáron megrendeltem
-
válasz
Graphics #92484 üzenetére
"A telefonoknál oda van írva. Ez nem igaz, hogy 90%nál nincs odairva.
Miért írsz valótlant? Ezt nem igazán értem így...
Egy tetszőleges GSMarena oldalán is ott van a szenzorok típusa.
De most csak egy példa, Samsung A22... ott a leírásban...a szenzorok típusa...
Teszem offba, mert egy valamit nem viselek jól, ha total valótlant írnak és nem is ide való."Bakker, még az életben sem volt olyan, hogyha én írtam valamit (bármit!), akkor te nem rohantál oda, hogy belém köss. Valami figyelőd van beállítva rám? Szakadj már le rólam
Ráadásul hivatkozol itt a GSMArena Samsung A22 specifikációira, aztán linkelsz egy teljesen érdektelen oldalt a Samsung A34 telefonról
Amit írtam, az pedig teljesen valós, egy telefon tudását az emberek nem a GSMArena oldalain a szenzorok típusának böngészéséből azonosítják be, hanem a gyártók, kereskedők oldalain keresik ki.
Ráadásul a GSMArena oldalán sincs mindig fent ez az info, nagyon sok esetben nem írnak részletesen a szenzorokról.
-
válasz
Graphics #92482 üzenetére
"Meg nem is értem az elvárást, mikor a gyártó nem mondta, hogy ezt tudni fogja... Mégis az eszköz a szar...?"
Ez igaz, valóban nincs benne a specifikációjában, hogy ezt fogja tudni.
(Viszont pl. a mobiltelefonok 90%-ánál se írják, hogy tudja, aztán mégis tudja, hiszen ez teljesen alap elvárás.)
Az viszont benne van a leírásában, hogy lehet vele fényképeket csinálni, de valójában fényképet nem lehet vele csinálni, hanem csak színtelen vízfestményt
-
-
-
válasz
Graphics #92256 üzenetére
A számból vetted ki a szót. Beszél valaki valamiről, erre tök másról ír, ráadásul a Lenovo sokkal drágább.
Itt inkább az a kérdés, itthon akar venni vagy bevállalja a Bangoodot például. A mini Pro más kategória, ne hasonlítsuk már a 8 Gb ramot, 256 Gb tárhelyet, fullhd-t, sim helyet, G99-es procit egy kétszer annyiba kerülő 4/64-es, sim nélküli Unisoc procis tablethez. -
apszi
őstag
válasz
Graphics #92247 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A hangja mennyire nagyon gyenge? Úgy értem, nyilván nem zenehalgatásra kell, de ha netán megnézne az ember egy youtube videót, akkor azért hallani amit kell (tudom hülye kérdés😁)?
Nézegettem itthoni eszközöket, de ekkora méretben egyszerűen nem igazán van értelmes alternatíva. Általában a kijelző felbontásán véreznek el.
Dupla koppos ébresztést ez tud? -
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Graphics #91989 üzenetére
Csak 2,4GHz van.
Máshol nem nagyon tudok belenyúlni a routerbe, hogy elrejtsem az ssid-t... Nem rejtett ssid-s hálózathoz csatlakozik, mint itthon is, ezt próbáltam.
Most kipróbáltam, hogy telepítettem egy QR kód olvasót és azzal olvastam be a megosztott rejtett hálózatot. Szintén nem csatlakozott, de miután felfedtem az SSID-t, a tab csatlakozott a QR kód olvasó program által korábban beolvasott kód alapján.
Nem élhetetlen, de soha nem használtam felfedett hálózatot, itthon legalábbis. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Graphics #91985 üzenetére
Persze, ez lesz a sorsa, de továbbra sem értem...
Amikor épp az egyiket olvasom, miért nem a másik 2 háttérben futó alkalmazást mutatja a listán? Miért mutat bármit, mikor azokat az alkalmazásokat bejelöltem kivételnek?
Miért érzi úgy, hogy a 3 alkalmazás elhasználja a 8 GB memóriát? -
szkorhetz
őstag
válasz
Graphics #91980 üzenetére
Facebook Marketplace.
Valamelyik Honor telefon mellé adta a Yettel, most nem néztem, de mikor vettem, 3 hirdetés is volt Bp-n.Az X8-at is néztem, de végülis a kisebb akksi és a 60 Hz miat tnem azt vettem, de mivel szoftveresen ugyanaz, CPU sem lényegesen gyengébb, az sem lehet rossz deal.
-
Beni2360
félisten
válasz
Graphics #91833 üzenetére
Röviden a szoftverrel nem vagyok még elégedve. Nem olyan zökkenőmentes mint a Lenovo-náll.
Többször kifagy, se jobbra se balra csak ha kikapcsoló gombbal lezárom a kijelzőt és vissza. A Mono hang katasztrofális, írtam már, hogy elhalkul ha a testemmel eltakarom a hangszórót. Teljes hangon ércesen szól. A két Tab közt olyan érzésem van mikor 2009-ben kocsit cseréltem egy 15 éves Fiatból át ültem a 4 éves Ford C-Mac-ba. Gyenge aksi van benne, minőségre gondolok hamar merül. Pl többször nem nyitja meg a PH appot, ilyen nincs a Lenovo-nál. Gyakorlatilag a konyhai munkához használom, receptek, videók, képek stb. A wifi sem 100-s benne. Fogok egy gyári vissza állítás csinálni aztán meglátom. A prot nem ismerem, így nincs hasonlósitási alapom. De ha hasonlóan rakták össze. Nekem június eleje óta van meg vagyis 4 hónapos, a SIM miatt hagytam meg és evvel kimélem a Lenovot.
-
vacs
veterán
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Graphics #91630 üzenetére
Esetleg ez a Honor Pad X8 64GB 4GB RAM 5301AENL ?
- Processzor típusa : MediaTek MT8786Processzor
- Órajel : 2 GHz
- Processzormagok száma : 8 magos
- Képernyő ugyan úgy 10.1"
- LTE nincs de van wifi....Vagy esetleg ez : Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen ZAAN0180GR
- Processzor típusa : Qualcomm Snapdragon 680
- Processzor órajel : 2.4 GHz
- Processzormagok száma : 8 magos
- 10.6" képernyő
- Ezen van füles kimenet....az előzőn nincs !
A most linkelt 2 modell küzzül az Lenovo a szimpibb nekem... -
cidalain
veterán
válasz
Graphics #91620 üzenetére
iPlay 50 mini: nincs aktuális kupon a mostani 109,99 USD alapár sem olyan rossz, pláne ha tudod lepontozni. 94.99 volt mostanában a legjobb kuponos ár, ami kb 5000 Ft-tal olcsóbb csak.
iPlay 50 mini Pro: BGCAPITALOS8 (147.19 USD, ami éppen alacsonyabb csak a mostani akciós 149.99-nél) Augusztusban a preorder alatt voltak jó kuponok 129.99-ért, de most nincsenek. De szerintem lesznek ide hamarosan majd még kuponok. -
tjb007
nagyúr
válasz
Graphics #64315 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF103C/CX/CG (refurbished), ASUS MeMO Pad 10 ME103K, Huawei MediaPad T1 8.0, Lenovo A8-50
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Graphics #23791 üzenetére
[Vannak még Mastercard akciók] De elég fika mind
De ha már fizetetünk vele... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest