- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Dinomano #93982 üzenetére
Valóban sok a noname, de mellette vannak, az ismert kínai márkák , mint a Teclast, BMax, Blackwiew.... vagy amit itt is sokan használunk az Alldocube Iplay Pro, vagy Iplay Mini Pro, amik árértékben nagyon jók(van pont ilyen az N-One NPad X1, és másoknak is, és szintén Helio G99 MTK procival, de nekik is vannak gyenge, olcsó gépeik alsó kategóriás procikkal, ezért nem mindegy mit veszünk. De egy Samsung Galaxy Tab A7 is bőven a felejtős kategória.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
mert_csokis #93944 üzenetére
Tab 8-at is kínálnak, meg Pad 8-at is, (de van Honor X9 is nem sokkal többért)[link], de akkor most melyiket is vetted 50-ért, a Snapdragon 680-ast?
-
Reynaldo
junior tag
válasz
cidalain #93942 üzenetére
Akkor rosszul írják a Termékleírás első sorában hogy:
Lenovo Tab P11 2nd Gen (TB350XU) 11,5" 6/128GB szürke Wi-Fi + LTE tablet + tolll? ?Meg aki véleményt írt: Előnyök
Sokat tud viszonylag jó áron. Pen jár hozzá, frissités után tetszés szerint tologatható arányú képernyőmegosztás stb.
Talán ő félre akar vezetni mindenkit?Igen, a Xiaomi Pad 6 nem rossz, ha vesznek hozzá tollat. Mobilja meg mindenkinek van, és a netet se nehéz megosztani, csak pár kattintás.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Chiller #93928 üzenetére
Ugyan, nincs mit. Csak azért említettem, mert én a 8" tabot is rühellem tartani, hát még a nagyobbakat, és úgyis meg kell támasztani valahol, akkor meg ilyen támasztós tok kell hozzá, ami a notinak eleve megvan. Amivel utazol nincs monitor, amivel lehetne mozizni, vagy töltő, (mert a tablet is lemerülhet éppen) mint itt egyik-másiknak?
Itt van pár tablet, ha még nem nézted volna, és iponnál van raktáron a 13" Teclast T65 -
Reynaldo
junior tag
válasz
RicsiSuly #93875 üzenetére
Teclast Official Store-ban van olyan, de drágább, mint a Teclast T50 Max Tablet 11" 90Hz Display TÜV Rheinland Android 14 MTKG99 8GB 256GB 4G LTE 8000mAh, ez is rendelhető, és lehet,még jobb mint a Pro.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
SPeti1984 #93836 üzenetére
Jó a Pad 6 is, vagy ott van még a 12"-os Redmi Pad Pro-t. Kézben fogva nem nézhetik ketten. 2 személynek pedig jobb, ha nagyobb a kijelző az asztalon.
-
Reynaldo
junior tag
Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro Helio G99-es procival, cseh raktárból a BGREU50MN kód beírásával most [link] 130$/ 120€/ 47 712 Ft-ért rendelhető. Amúgy 58 470Ft lenne kód nélkül.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
sunny1 #93698 üzenetére
Snapdragon 680? Az nem egy hosszútáv. Alap dolgokra oké, de itt egy vélemény: "Amire elsődlegesen véve lett (vonaton filmnézés, FB, Messenger), szerencsére arra tökéletesen alkalmas, de pl játékok futtatására full alkalmatlan. A gyönyörű kijelzővel élmény lenne a játék, de az a 680-as proci harmatgyenge. Ezt a tabletet 2-féle procival gyártják, és ez az erősebb!
Akkor milyen a másik ??"
Sok eszközt például éppen a verzió váltás, és frissítés lassítja be még jobban. -
-
Reynaldo
junior tag
Csak 4GB RAM van benne? De legalább olcsó volt, bár nem egy hosszútávra ajánlott manapság a 4GB. Alap dolgokra elmegy.
Akkor már inkább a Lenovo P11 2nd Gen-t venném, az erősebb is, akku is jobb, vagy még a Xiaomi Pad 6 is. -
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Bferibörs #93512 üzenetére
Vegyesek a vélemények az L1-ről, például: Épp tegnap vettem fel egy ilyet. Telepítettem a Netflixet, az Alkalmazásbeállítások, majd a Lejátszási specifikáció menüpontba mentem. Ebben a részben Widevine L1 és Full HD felirat szerepel. A műsorok lejátszásakor is full HD-nek tűnik. Az előző kommentelő szerint nincs.
Kimovil nevű tesztoldal azt írja: Widevine L1 Yes
Tesztaréna: a Netflix, Full HD felbontással nézhető.... -
Reynaldo
junior tag
válasz
cidalain #93466 üzenetére
Rendelni kell egy tablethez való töltőpanelt csatival az Aliexpressről, és valami maszek szervizben
kicseréltetni.Ha pedig kicserélték, utána a ki-be huzgálós helyett mágneses érintkezős töltővezeték használata javallott, de másnak is, aki sűrűn töltögeti a tabletjét vagy a telefonját.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
RedCactus #93435 üzenetére
Miért nem érted? Igény volt a jó hangminőség, arra reagáltam, azt pedig a mikro csipogókkal nem lehet elérni. Szól a tabon is hang 1-2 vagy 4 hangszórócskán, vagy a mobilon is, és meg lehet szokni, de ne a gyenge minőséget szokjuk meg, szerintem. Többféle hangeszközöm van, erősítő, mélynyomóval hangszórókkal, soundbarok, BT-s mini használata alapján mondtam. Némelyik YT videó olyan halk még a laptopon is, hogy külső eszköz nélkül használhatatlan volt. Nekem legalábbis.
-
Reynaldo
junior tag
A tabok nem adnak ki normális hangot. Persze egymáshoz képest lehetnek jobbak, rosszabbak. A leggagyibb soundbar, legyen az hordozható, vízálló(nemcsak a JBL), vagy asztali[link], vagy BT-s mini rádiós hangszóró is jobban szól, mint a tablet. Nem mindegy, hogy 8-10mm-es "csipogók", vagy 5cm-es vagy nagyobb hangszórók vannak benne. Van különbség.
Aztán a kicsit drágább, és nevesebb sounbarokról(Anker, Tronsmart,stb.......) nem is beszélve. -
Reynaldo
junior tag
válasz
bajtokarpi #93338 üzenetére
Blackview Mega 1 esetleg? Nemrég ketten is rendeltek ilyet itt.
-
Reynaldo
junior tag
Samsung Galaxy Tab A9 Plus: Az első 10 tennivaló!
Hátha másik tablethoz is van hasznosítható dolog benne, hogy pl. gyorsabban reagáljon, stb. Van ott animáció kikapcsolás, energiatakarékosság..... -
Reynaldo
junior tag
válasz
Rigormortiis #92761 üzenetére
Azt nem ismerem, és milyen hangtartományt tud Hz-ben?
Mondjuk kb. 300000-ért már szólhatna rendesen is, bár adhatnának hozzá kapásból egy Soundbart is. Vagy lehet, hogy még mély hangokat is tud a ~0,6 cm-es hangkeltőivel? Azért majd próbáld ki egy Soundbarral vagy más jobb külső, akár Samsung, Anker Soundcore, Tronsmart,stb.,... eszközzel is, ha van kéznél. Meg hát az is számít, hogy kinek mi a rossz vagy nagyon nem rossz, ha már így mondtad, és az is számít, hogy mihez képest, ugye. Tapasztalatom alapján elég sok YT-os beszélgetős videónak még a hangereje is nagyon kicsi egy laptopon is, nemhogy tableten. -
Reynaldo
junior tag
Még beszédhang hallgatásra is inkább bármilyen külső eszközt ajánlanék, mint a beépített tablet hangszórót. Nemhogy zenére. Persze aki még nem használt mást csak a tabletét, az nem tudhatja mennyire más. Zongorázni lehet a különbséget. Például ez a kis gagyi HM11-es BT és vezetékes retro mini is köröket ver hangzásban a tabletre, és még FM rádiónak is elmegy. A többiről, a nagyobbakról és komolyabbakról már nem is szólva.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
cidalain #92679 üzenetére
Világos, bár aki 40-et tud áldozni, az remélhetőleg tud 50-et is, főleg ha utánanéz, és látja, hogy mennyivel időtállóbb, és jóval tovább marad használható tablete a pro-val, memória, gyorsaság, aksi, kijelző,... stb. Mert az azért nem mindegy. Vannak összehasonlító videók, tesztek, leírások.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Beni2360 #92649 üzenetére
Az iplay 50 mini a 4+4 GB RAM-l elbujhat mellette.
Hát csak bújjon, mert azt már a beírásaid alapján itt tudni lehet, hogy az egy gyenge tablet(proci, ram, megjelenítő, memória kezelés, stb.), nem ajánlott kategória, ezért is vettünk sokan inkább Iplay50 Pro-t vagy Mini Pro-t, vagy Lenovo-t Samsungot, stb.
Ezzel a nem ajánlott Mini-vel példálózni nem releváns. -
Reynaldo
junior tag
válasz
cidalain #92616 üzenetére
Hát igen, de hátha lesz még ebből Iplay50 Pro+ vagy Pro Ultra, stb, ami jobban szól. De ha filmezésre használjuk(vagy bármi másra), a legolcsóbb Ali-s BT-s mini hangszóró is 100x jobban szól, még akkor is, ha 4 db kis mütyür hangszórót raknának bele az Iplay-be, de ez kb az összes tabletre igaz szerintem. És csak egy gombnyomás rajta és máris szól. Persze vannak ott olcsóbb-drágább, kisebb-nagyobb változatok bőven.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
paolinho #92511 üzenetére
Remélhetőleg beválik az Unisoc-os Teclast is(kb. 3-4 éves proci), viszont tényleg időtállóbb és gyorsabb lett volna például a Blackview Tab 18 Tablet 12GB 256GB 16MP 2.4K FHD+ Display 8800mAh Battery Widevine L1 MTK Helio G99, amiről volt nemrég egy beszámoló is. Vagy a hasonló tudású N-ONE NPad X1 US $186 Tablet 4G LTE Android 13 8-Cores MTK G99 8GB RAM+128GB....... Ugyanez Banggood-on 200$, és még Teclast-nak is van G99-es, T50Pro
Mediatek Helio G99 vs UNISOC T616 összehasonlítás. -
Reynaldo
junior tag
válasz
Beni2360 #92474 üzenetére
Oké, igazad van. Végülis a Mini Pro-t se egyszerű órákig kézben tartani, aki nem szokott hozzá. Viszont ha már BG és Ali is kifigyott belőle, Amazonon lehet venni akinek kellene ALLDOCUBE iPlay 50 mini Pro Tabletet. 159.99€
-
Reynaldo
junior tag
Aki Aliról rendel ilyet, érdemes lehet másik Aliexpress store-ból venni(Eu raktárból, itt például spanyol és francia is választható)kínai helyett, és így szerintem megspórolható a +ÁFA és vám ügyintézési díj is.
-
Reynaldo
junior tag
A tablethez képest nagyon jó hangja van az SR500-nak, de Aliról komolyabbakat is lehet rendelni, mint pl. Anker, Tronsmart,stb. én a laptophoz is ezt használom, bár én még ~20$-ért rendeltem anno Banggood-ról. Tévéhez is jó, ha tudod csatlakoztatni, Ha van külön vezetékes hangkimenet, akkor azzal kell, viszont ha csak egy jack van rajta, mint nálam, azt a tv menüben át kellett állítani "Külső hangszóró(Audio kimenet)"-re, mert alapból a fejhallgató kimeneten volt.
Újabb tévéken pedig már BT-vel is mehet, már ha van rajt, és nincs pl. csak a saját márkára korlátozva. -
Reynaldo
junior tag
Általában a tabletek hangszóróinak a méretéből adódóan inkább csak tűrhetőnek mondható a hangjuk, ezért filmnézéshez érdemes venni pl. egy ilyen soundbart(vagy akármilyen másikat), ez most BG-n a legolcsóbb: Lenovo Lecoo DS111
Aliexpressen még nagyobb a választék. Nekem egy ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar Speaker 20W van, de mellette még egy hasonló méretű Blitzwolf is van, továbbá BT-s órás rádió....., Most megint vettem egy ilyen minit Aliexpress a Choise akcióban. -
Reynaldo
junior tag
válasz
rothfb #92238 üzenetére
Igazad van, de legalább már van ilyen is. Nekem is Iplay Mini Pro van, de aki csak itthonról akar venni ~8" méretben, annak mégis csak jobb ez az A9-es, mint egy elavult A7 Lite, vagy egy nagyobb, súlyosabb, és egy gyereknek azért jóval nehezebben kezelhető M10 például. A proci meg kb 2x jobb az Unisoc Tiger T610-nél, azért az se mindegy.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
knoxhu #92225 üzenetére
Ez biztosan mindkettőnél jobb lenne, (a gyenge és elavult A7 Lite-nál, és a nehéz M10-nél is): 2023-as Samsung Galaxy Tab A9 X110 8.7″ WIFI 4/64GB, az A7 Lite utódja, időtállóbb és gyorsabb MediaTek Helio G99 CPU-val.
Ez már majdnem olyan jó vétel, mint az Alldocube Iplay 50 Mini Pro, ugyanaz a proci, csak kevesebb tárhely. -
Reynaldo
junior tag
Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 Tablet 11.2'' OLED 120Hz Screen MediaTek 1300T
Jó lehet ez a tablet az Oled kijelzővel, de nem tudom a CN Global rom mennyire bajos. Úgy látom minden Alis Lenovo tablet ilyen. Van esetleg valakinek tapasztalata erről, vagy inkább csak az angol nyelvű kínai rommal érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NBA és kosárlabda topic
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged