- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
válasz
glocker #95079 üzenetére
Hazai viszonylatokban még még mindíg a legjobb választás a [SAMSUNG Galaxy Tab A9 8,7"]
-
cidalain
veterán
válasz
glocker #93968 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE
Mindenképp az NFE verziót vegyed, azon támogatott HD-ben a Netflix és társai. (FullHD, 8GB ram alapból, háttértárban van kétféle méret, LTE, GPS is benne van) Ez egy jó akcióval 130 dollár körül már megvehető, amúgy 150-160 körül mozog.A többi ami ajánlható inkább 10-11" között van, így a max 10" nem igaz rájuk, de ha mégis: Samu Tab A9+, Redmi Pad SE (ezekből van 8GB ramos verzió is, inkább azokat nézegesd). Ezek már közelebb vannak a 100k Ft-hoz.
-
Lovi24
senior tag
-
.OM.
aktív tag
válasz
glocker #51540 üzenetére
Szia,
Nem tudom fro-ban hogy van, de itthon a Samu kiállítási darabok "Lite" verziók. Ez azt jelenti, hogy a sebességük és a képességeik jelentősen gyengébbek, mint a hagyományos kereskedelmi forgalomban kapható készülékeké. Akku, kijelző, ram/rom, chipset (bluetooth, wifi) hibás vagy értékcsökkent/kirostált alkatkészek kerülnek ezekbe sokszor, hiszen a boltban 10 perc alatt ezek a hibák nem jönnek elő és ha elviszik/tönkreteszik a boltban, nem éri olyan kár a partnereket sem.
Szóval ha van lehetőséged tesztelni a készüléket és az ára olyannyira meggyőző, akkor is gondold meg kétszer szerintem.
Ezt jószándékú tanácsanak szántam, remélem nem sértelek meg vele.
.om.
-
Lovi24
senior tag
-
kovacs65
őstag
válasz
glocker #51435 üzenetére
Ahogy írtam, jelen esetben a 8 és a 4 magos között nem kétszeres a különbség.
Ezek nagyságrendben hasonló teljesítményűek, a 4+4 talán kicsit kevesebbet fogyaszt, az Amoled fogyasztása is kisebb, mint az IPS-é. Tehát valószínű, hogy a 700-as tovább bírja.
Teljesen hétköznapi használattal a 2GB-3GB nem nagyon érezhető.
Ha árérzékeny vagy a PRO (szerintem) elég Neked (én hétfőn veszem át a T705-öt). -
kovacs65
őstag
válasz
glocker #51433 üzenetére
A Super Amoled ritka, mint a fehér holló (főleg tabletben), van 1-2 kínai is, de a Samu az egyeduralkodó.
A T700-as széria pont ezért nagy újdonság, mert már vagy 2 éve nem csináltak ilyen tabot, a 7.7 és a 8.9 volt az utolsó ilyen.
Gyakorlatilag a kijelző az egyetlen egetverő eltérés a kettő között, és a 3GB memória (azért ez is jelentős). -
glocker
tag
válasz
glocker #51431 üzenetére
ez a T320-as sorozat egy tagja
ez a T700-as sorozat egy tagjaengem a csak WIFI-s változat érdekel (ha ezen kívül van 3G/4G az jó, de nem törexem rá, szóval nekem csak a wifi a fontos)
apróságokat látok, de nem tudom, hova tenni ezeket, pl.:
- akksi 4800 vs 4900 mAh
- előlapi kamera is más picivel 2.0 vs 2.1 mpx
- méret, súly is eltér ici picit (valszeg az akksi miatt)
- külső kártyával való bővíthetőség 64 vs 128GBezek mind olyanok amelyek nekem nem nagyon fájnak kivéve a Super AMOLED kijelzőt, mert az bizony fáj...
lehet érdemes lenne utána nézni, hogy milyen super amoled kijelzős készülékek vannak elérhető árban...
-
Garada
őstag
válasz
glocker #51403 üzenetére
Hát igazából én sosem bíztam az ilyen kínai dolgokban mindig is szerettem megbízható gyártó termékét venni.Sok rossz tapasztalat van a környezetemben a kínai tabokkal kapcsolatban ezért is nem vágok ilyenbe bele.Meg szerintem egy keletről rendelt termék esetében gond lehet a gariztatás is és azért olyan biztosan nem hiszek egy gyártóban hogy nem megy tönkre főleg nem egy bizonytalan gyártó esetében.
-
Garada
őstag
válasz
glocker #51399 üzenetére
Google Nexus 7-2(2013) ebben az árfekvésben lenne szerintem a legjobb mert sajnos ilyen kijelzőmérettel és olyan hardverrel amit te szeretnél nem igen fogsz 50-60k körül találni sajnos.Igaz hogy 7" kijelző de attól függetlenül egy FullHD panelről beszélünk és a támogatottsága is több egy átlag tabletnél.Vaalmint aksi ebben az esetben kijelzőhöz mérten arányosan 3950 mAh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest