- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
eisento #95292 üzenetére
A kérdés, hogy milyen ceruzával ...
Nem, nem mindegyik működik "igazival"
többféle cerka is van ...
és külön, utólag megvenni, nem igazán jó bolt, nem olcsók!De pl. sok Lenovo-hoz adják ...
Most is sok tablet akciós az eMAG-on,
Redmi-k is, nézelődj ott is.
Valamelyik Xiaomi-hoz adnak cerkát is, ha jól emlékszem,
de ez már más kategória.
Gyereknek szerintem rá kell szánni, de azért kérdezd meg, hogy mire is használná ... -
-
válasz
eisento #95291 üzenetére
Volt róla teszt Prohardveren is akkoriban.
https://mobilarena.hu/teszt/redmi_pad_se_tablet_teszt_velemeny/bevezetes_kulso_doboz.html
Nem véletlenül nem ajánlgattam.
Rákerül még egy újabb Android verzió, aztán még jobban belassul. :/ -
válasz
eisento #95282 üzenetére
Bangood.
50https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/mi-hogy-meg-olcsobb-az-n-one-npad-x1-tablet/
Google Discovery szokta beadni ezeket nekem.
Nem vagyok rendeljkinai, vagy napidroid mániás, de ezeken az oldalakon szokott kint lenni ha akciós valami épp.Most végiggörgetve ezeket láttam.
-
-
válasz
eisento #95272 üzenetére
Én is ugyanazt javaslom. Mármint au Alldocube vonalat.
Az 50-esből a Netflixest 256 ROM-al adják most épp ugyanannyiért, mint az utód modell 128-as verzióját. Bár ez utóbbit kevesebbért is láttam a napokban.Ha Jack is kell, az a 60-as modellelnél a Turbon nincs, csak a Pro-n.
Mindig nézd meg jól a felszereltségét, Google ad be tesztet is, a Napidroidosok, meg a rendeljkinait is szokott ismertetőket irni róluk, megéri azt a 10 percet, míg átolvassa az ember.Pont nemrég rendeltem kettő 50 NFE-t, smerősök gyerkőceinek. 104ezer volt a kettő, de kb hetente kuponozzák öket. Kicsit húztam is a számat mikor a minap meg a 60 Pro kevesebb volt, bár a 256 giga tárhely sokat nyom a latban, ha telepakolják játékokkal.
-
cidalain
veterán
válasz
eisento #95274 üzenetére
Nem lenne nagy? Nincs tapasztalatom ezzel a márkával amúgy.
Ennyiért persze be lehet próbálni. A soc kicsit elavultabb, mint a iplay 50/60 mini proban levő G99, de általános dolgoknál kb mindegy. Talán többet fogyaszt is, de ez szintén nem nagy hátrány egy otthoni tabletn|l, ahol mindig van kéznél konnektor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest