- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Kicsit eltérő kérdést dobnék be, de hát itt erősen ajánlott az eszköz. Alldocube iPlay 50 Mini Pro tablethez aki vett tokot, hol talált? Vagy marad az eBay és az Ali?
-
Louro
őstag
válasz
aprokaroka87 #94322 üzenetére
Általában FHD, tudom, hogy a kijelző nem az, de mivel az oktatási anyagok olyan felbontásúak, nem szoktam vacakolni a konvertálással. Ha meg sorozat, akkor maradtam annál a méretnél. 4K-ban felesleges tárhelypazarlás a tablet miatt.
Holnap megyek az új tabletért (alldocube). Elvileg annak már 1920x1200 a felbontása és viszonylag friss tablet, szóval talán nem lesz gond a hvec anyagokkal sem és nyúzhatom jó pár évig.@Dr.NX: Nemrég elkértem az egyik edzőtárs 10-es tabletjét.... wow... hatalmas. Mintha egy TV lett volna előttem. Mivel nem folyamatosan a kijelzőt nézem, hanem néha ki is nézek - pihentetni a szemem -, így a 8-as méret elégnek bizonyult.
-
Louro
őstag
Futópadon használom jelenleg is. Szóval nem egy 4K-s felbontást várok egy zsebkendőnyi területen
Akkor ezek szerint kevés lehet filmre ez az erőforrás?
De akkor, ha jól értem célszerűbb kicsit spórolni az alldocube-re, ha legalább 3-4 évre tervezek a tablettel.Oktatóvideók, podcast-ek, esetleg sorozatdarálások szoktak menni rajta különben.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
CSAK filmnézésre - net és egyéb móka nem érdekel - szerintetek ez a Lenovo M8 HD elég lehet? A mostani Chuwi-val csak az a gondom - a windows leírtását feladtam -, hogy a H265-ös filmeket már nem bírja. Csak hát nekem meg abban vannak a videóanyagaim többsége
Sokat visszaolvasva sokszor elhangzott, hogy 3GB alá nem szabad adni, meg a Lenovo azért na. De én nem akarok böngészni, játszani, fotózni vele.
-
Louro
őstag
Úgy általánosságban, mert sokat guglizva és az eszköz topikját átolvasva se találtam megoldást.
Ha van egy tablet, amin van Windows és van Android, akkor meg lehet azt oldani, hogy a Windows partíciót töröljem és hozzácsapjam az Androidéhoz? (Utóbbinak van vagy 9-10 partíciója és a bootloader alapján se tudom, hogy melyik-melyik. Lehet ott van a Windows-é, de nem merem törölni random a partíciókat. ) -
Louro
őstag
Sziasztok!
Fiók mélyén találtam egy őskövület tabletet. Egy Chuwi Vi8-at. Van rajta Android és Windows is. Van arra lehetőség, hogy mondjuk a Win-t letakarítsam róla? Ha igen, hogyan?
Az oka: feltettem rá egy FHD filmet és az Android alatt a VLC zökkenésmentesen vitte, a Windows alatt néha-néha megállt a kép, de a hang ment tovább. Pedig alap beállításon volt a VLC.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?Saját célra szeretnék egy tabletet venni.
Keret: 40k
Kijelző: 7,5-8,5"
Mindegy, hogy honnan csak megérkezzen éppségben.
Felhasználás: Böngészés, talán Heroes 2és képregényolvasás.
Ha lehet, inkább újat vennék, mert a legfontosabb az lenne, hogy nagyon jól bírja töltés nélkül. Ha lehet 7-8 órán keresztül is olvasgatnék rajta.Létezik ilyen tablet? Nem a csúcs játékok számítanak, hanem az akkumulátor.
(Az LG G Pad 8-ast láttam többet helyen is. Az pont beleférne, de hátha vna olcsóbb és/vagy tartósabb.)
Köszönöm a segítségeteket!
-
Louro
őstag
válasz
zaskar #60694 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy sok a "noname" márkájú termék. Lehet kínai piacon ezrével vannak már használatban termékeik, de nincs mögöttük annyi teszt, megbízhatóság. Tudom, ezeket csak idővel lehet kiérdemelni, de pont lehet inkább vennék egy olcsó Wayteq-et, amiről vannak fórumok, vannak beszélgetések, ahol látszik a sok felhasználó véleménye.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Beálltam én is a sorba.
Keret: 40k
Cél: Asszonyi oldalról social media, részemről képregények olvasása és fórumozás.
Extra igény: 7-es túl kicsinek tűnik, de a 9-es már nagy, így a 8-as méret körül tennénk lenne a voksunk.
Na meg legyen tartós akkuja. Ha kibírna 5-6 órát, akkor az nagyon jó lenne. (Lehet ez default, akkor sorry.)Nézegettem használtan a Lenovo Joga 8-ast, mert hirtelen azt találtam, de van más életképes, ami ajánlott kategória? Esetleg >>ez<<?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest