- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
válasz
this is life #42395 üzenetére
a factory reset akkor is opció, ha a kezdetektől fogva ilyen? /két vagy 3 hetes a tablet/
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Vettem egy ifive x2-t, és kb minden nap lefagy.Ez szerintetek mitől lehet?Ha elkezdek a rommal bűvészkedni az megoldhatja a problémát?
-
sodokan
tag
csak nekem nem megy a geekbuying oldala?
-
sodokan
tag
csak gondoltam hátha szebb képet ad a nagyobb ppi, de bocsi ha nem
illetve 30 dollár a különbség nagyobb felbontásért és 3Ah kapacitásért, így szerintem jobb vétel az ifive -
sodokan
tag
Még ez a tablet is fasza lenne, csak nálam az 1024p kizáró ok, főleg 8"-nál, a ppi eléggé megsínyli...
-
sodokan
tag
válasz
Aflamin #40886 üzenetére
Moddolt romokból ahogy olvastam van elég
Ezek a fórumozók vásárolnak (pl tokot) aliexpresszről, de én nagyon bizalmatlan vagyok azzal az oldallal szemben!Én néztem ugye a hongkongeeken, de van egy oldal [link] és ezen nem találni róla infót ellenben a geekbuyingot 9/10-re értékeli, illetve ott olcsóbb is, illetve a linkelt fórumon is beszéltek róla, a hongkongeekről kevésbé.Nektek mi a véleményetek, honnan kéne beszerezni?Magáról a tabletről azt írják hogy gyári launcherrel és vagy rommal nem tökéletes a kezelőfelület, ellenben egy kis varázslással fasza lesz, a kép nagyon jó éles és élettel teli, az egyik blogger dicséri a wifi-t mások azt mondták nem jó.A blogger szerint műanyag hátlap van és ugye az kevésbé árnyékol ellenben pl az ifive honlapja azt írja hogy magnézium borítás van, és ugye amiatt lehet rosszabb a wifi vétel!Vajon akkor most milyen hátlappal jön?
Az akkuról áradozik a blogger, ahogy a papírból is látszik.Szóval már csak az a kérdés, honnan vegye az ember?
Hongkongeeken, van vámvédelem bár nem tudom mennyire kell ebben hinni...gondolom ugye az az alapja hogy pár dolláros ajándékként küldik, és akkor nem vámolják meg, ami ugye fasza lenne.
Van még a [geekbuying] de ugye ha onnan jön lehet megvámolják, az +60$
Meg afasttech-en is meg lehet venni.Szóval, ki mire szavaz?
Illetve a smartq tabletet hogy vetted?Mert nem találok a linkelt oldalon semmilyen információt
Itt egy blogger véleménye!
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, úgy gondolom a kínai verziók ár/érték arányban jobbak mint az itthon kaphatók.
Kérném a véleményeteket!
[link]A fenti tabletet néztem ki.Az az egyik kérdés hogy magáról a tabletről mit gondoltok, illetve a hongkongeekről.
Szerintem egy 7"-os tablet egy kicsit kicsi, ezért nagyobb képátlójút szeretnék, a 10-9"-osak pedig szerintem már nagyok, igaz, ez 8.9"-os, de úgy gondolom hogy a képernyő felbontása egy fontos tényező és 1280p fölött csak ilyen nagyobb tabletek vannak.Az akkujára 7Ah-t írnak ami ahogy néztem a többi vetélytárshoz képest jobb.Illetve a 2gb ram is vonzó számomra, mert szeretném ha mondjuk egy év múlva is fasza lenne az élmény amit nyújt.Illetve lehet később házilag frissíteni a szoftvereket?Mert telefonra ugye a telefonhoz kell nézni frissített verziót, vagy főzött romot, és arra kis esélyt látok hogy a noname tabletre valaki megcsinálja.
Előre is köszönöm a véleményetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest