- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csunyello
csendes tag
válasz
Aflamin #39684 üzenetére
Eperkutyus: M9-en én is gondolkoztam, csak parázok tőle, hogy mi van ha nem jön meg, vagy lesz valami hibája a garanciát intézni az meg nagyon necces...hát nem tudom mi legyen...Neked minden rendben van vele egyébként ????
WayteQ-ről még csak annyit olvastam, hogy szép és jó de döcögős még a cucc (bár ez is javulni látszik), Alcor-ról még semmit nem tudok teljesen véletlenül egy eldugott sarokban vettem észre az Euronicsban...
Na mindegy utána olvasgatok a WayteQ-nek mert elég szimpatikusnak tűnik, köszönöm a gyors segítséget...
-
Csunyello
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas keresgélés és gondolkodás után a pipo m6 készüléke mellett döntöttem
de ma ugyanezért az árért cserébe persze elbizonytalanodtammellettük szól, hogy bemegyek a boltba és nálam van tuti garanciával és nem kell rá várni heteket, viszont nagyon nem tudom eldönteni megint hogy mit csináljak...ebben szeretnélek tőletek segítséget kérni, hogy melyik lenne a jó választás...
WayteQ xTAB-100 QCR
vagy
Alcor Zest Q933R
vagy
Pipo m6Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest