- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
válasz
Aflamin #40886 üzenetére
Moddolt romokból ahogy olvastam van elég
Ezek a fórumozók vásárolnak (pl tokot) aliexpresszről, de én nagyon bizalmatlan vagyok azzal az oldallal szemben!Én néztem ugye a hongkongeeken, de van egy oldal [link] és ezen nem találni róla infót ellenben a geekbuyingot 9/10-re értékeli, illetve ott olcsóbb is, illetve a linkelt fórumon is beszéltek róla, a hongkongeekről kevésbé.Nektek mi a véleményetek, honnan kéne beszerezni?Magáról a tabletről azt írják hogy gyári launcherrel és vagy rommal nem tökéletes a kezelőfelület, ellenben egy kis varázslással fasza lesz, a kép nagyon jó éles és élettel teli, az egyik blogger dicséri a wifi-t mások azt mondták nem jó.A blogger szerint műanyag hátlap van és ugye az kevésbé árnyékol ellenben pl az ifive honlapja azt írja hogy magnézium borítás van, és ugye amiatt lehet rosszabb a wifi vétel!Vajon akkor most milyen hátlappal jön?
Az akkuról áradozik a blogger, ahogy a papírból is látszik.Szóval már csak az a kérdés, honnan vegye az ember?
Hongkongeeken, van vámvédelem bár nem tudom mennyire kell ebben hinni...gondolom ugye az az alapja hogy pár dolláros ajándékként küldik, és akkor nem vámolják meg, ami ugye fasza lenne.
Van még a [geekbuying] de ugye ha onnan jön lehet megvámolják, az +60$
Meg afasttech-en is meg lehet venni.Szóval, ki mire szavaz?
Illetve a smartq tabletet hogy vetted?Mert nem találok a linkelt oldalon semmilyen információt
Itt egy blogger véleménye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bittorrent topik
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest