- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
peter76bp #27953 üzenetére
Nekem november 26.-án indult el egy csomagom, ami még nem jött meg, bár ez még nem is feltétlenül meglepő. előző hónapban volt, ami 20 nap alatt ide ért, de mikor barátnőmnek nyakláncot rendeltünk szeptember 17.-én, akkor nem gondoltuk volna, hogy csak november 30. körül érkezik meg....
-
Crondore
tag
válasz
peter76bp #27948 üzenetére
Helló nekem 11.20. -a óta van ilyen státuszban, szerintem 25-30 nappal nyugodtan lehet számolni, az ingyenes szállítással. Karácsony előtt pláne... tarcking number van SG post szintén... de még mindig tengerentúlra feladva státuszban... majd 20. környékén elkezdek aggodalmaskodni... addig meg minek, raktárra nem aggódunk...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
peter76bp #27948 üzenetére
Igazából Kínából én semmiképpen sem rendelnék másikat. A legjobb talán, ha itthon veszel, az biztosan megvan és ha bár drágább is, legalább normális garancia van rá. Ellenben megkéne valami módon bizonyosodni, hogy nem-e jön meg a tablet amit korábban rendeltél, hiszen két tablet meg luxus ajándékba.
-
hvb
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 (2021) - 256 GB - asztroszürke (159)
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest