- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Stiletto107 #33724 üzenetére
Az április végén jelenik csak meg. A Pipo M9-et már most is lehet kapni, ha RK3188 kell.
De van más négy magos is (Exynos 4412), pl. Ramos W30HD vagy kisebb felbontással Ramos W30 és Ployer momo11. -
zone
őstag
válasz
redspot #33623 üzenetére
Ha fontos a jó láthatóság napfényben, akkor a Super AMOLED kijelzőt ajánlom. Pl. a Samsung 7.7-ben az van.
(#33625) Tannhauser
ebay-ről 20e feletti eladással rendelkező embertől szerintem nyugodtan lehet rendelni.
Kínai webshopok között népszerű a dealextreme és a pandawill. -
zone
őstag
válasz
Tannhauser #33547 üzenetére
Pereld be.
(#33548) VMatteo
Nem hinném, a kétmagos RK3066 is mostanában kezdett elterjedni itthon. Bár júliusra talán elképzelhető. -
zone
őstag
válasz
Davebowman #33498 üzenetére
Nem hardver, inkább szoftver kérdés. Lehet, hogy elég egy Sixaxis Controller vagy hasonló app, de lehet, hogy más firmware kell.
-
zone
őstag
válasz
Davebowman #33494 üzenetére
A titok az, hogy más gép kernelében benne van a szükséges driver.
-
zone
őstag
válasz
Melack #33408 üzenetére
Van még több is, ugyanúgy megvannak a slágerek ezeken is, mint a Google Playen. A GetJar pontokat is ad telepítésenként, amit sok játékban in-app fizetésekhez lehet használni.
(#33402) Hungarikum87
Szerintem nem érdemes várni, max., ha már fixen ki van választva és csak az árcsökkentésre vársz, mert mindig jön egy új, egy jobb. -
zone
őstag
válasz
Blackhole13 #33196 üzenetére
Több kérdést is el kell döntened. Zárt rendszer vagy nyílt? Használt régi vagy vadonatúj garanciás? Kell-e 9.7"? Várnál-e heteket, míg megkapod? Eladnád-e egy éven belül, hogy egy újabbat vegyél? Mennyire számít, hogy van az országban szerviz? Logóért vagy hardverért fizetsz? Szánnál-e időt egyedi ROM telepítésre vagy egyből használni akarod?
Behúzod az ikszet oda, ami neked számít, akár kettőt is, ha nagyon szükséges, összesíted és megvan a döntés.
Én iPad 2-őt használtam és szerintem egy kínai IPS + RK3066 + 1 GB DDR3 összeállítás is van olyan szinten (sebesség és felhasználói élmény). -
zone
őstag
Annyival azért nem megy jobban egy nagyobb márka beállított rendszere, mint egy kínai, hogy megérje azt az árkülönbséget. 50 alatt meg nincs is nagy márka, 40 alatt meg főként nincs. Ez egyébként is szoftveres kérdés, de pl. a Cube táblámon most a Hyundai Rock X romja megy.
(#33189) EstiloL2
Írj a Rockstar supportnak. Ha egyéb forrásból szerezted, akkor rossz helyen érdeklődsz. -
zone
őstag
válasz
csvinkler #33164 üzenetére
A kínai tab hátránya az alap kínai nyelvű rendszer (ezt persze a legtöbb esetben át lehet állítani magyarra, de angolra mindenképp), az előretelepített kínai nyelvű programok, a hosszú szállítási idő és a még hosszabb garancia intézés.
Az előnye, hogy ugyanannyi pénzért jobb hardvert kapsz, és ha népszerűbb fajta, még többféle egyedi rom is letölthető hozzá. Slatedroid.com-on érdemes körül nézni, hogy melyek ezek. -
zone
őstag
válasz
Chaser #32984 üzenetére
Az RK3066 kicsit gyorsabb, mint az Amlogic8726-M6, 2x annyi tárhely, kicsivel nagyobb aksi. Plusz az már ott van Amerikában és nem fognak hibás gépet küldeni, ráadásul már nem a gyári kínai rendszer lesz rajta. És az Ainol Crystal-t sok helyen MVA panellel láttam. mva vs ips különbség
Esetleg kínából? Én ilyet rendeltem kb. 4000 Ft-ért.
-
zone
őstag
Most rendeltem Pandawill-ről tokot és kipróbáltam, ha regisztrált tag vagy, lehet használni ezt a kupon kódot 5% kedvezményért: PANDAFORYOU5
-
zone
őstag
válasz
tjb007 #32865 üzenetére
Nem kinézetre, hanem specifikációkra értettem, bár abban 16GB memória van és nincs bluetooth.
Külsőre Yuandao N101 (vagy Window N101 vagy Visture V10), abban viszont 32GB memória és nagyobb aksi van, meg az előlapi kamera is 2 megapixeles. -
zone
őstag
-
zone
őstag
Sikerült a Cube U20GT-re feltennem a cwm-et és már custom JB fut rajta. Ha valakinek van ilyen tabja, tudok segíteni.
-
zone
őstag
A clockworkmod típusfüggő vagy android verziófüggő, esetleg chipset? Cube u20gt-re már sikerült RKbatch-csel feltennem egy img kiterjesztésű firmware-t, de a wifi nem működik. Most próbálnék egy zip-es rom-ot, de ahhoz ugye clockworkmod kellene, csak nem tudom melyik.
(#32711) whiteseed
Elvitte egy szervizbe, ahol "megújították". Feszültséget lehetett rajta mérni, de áramerősséget nem. Youtube-on van pár videó erről. -
zone
őstag
-
zone
őstag
Ezek eredetileg mik lehetnek? Mindkettő 9.7" IPS, RK3066, 1GB ram, 8GB, Bluetooth:
Goclever R106 - 55.505-Ft, 2év gari
M-Tech aTab9.7 - 53.490 Ft, 1 év gariYuandao N90S-re hasonlít... ($150) kb. 34k + 9k áfa, legyen kerekítve összesen 44k. Kérdés, hogy megér-e tízezret a magyar garancia?
-
zone
őstag
http://www.onda-tablet.com/
http://www.ramos-sale.com/
http://www.cube-tablet.com/Ezek szinte ugyanúgy néznek ki. Kamu lenne, vagy ezek igazi gyártói oldalak és ugyanazt a websablont használják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest