Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
én amondó vagyok hogy füzetbe jegyzetelj. Sokkal egyszerűbb vinni magaddal ide-oda, ha később javítani kell vmit megint sima. Amikor úgy darálják az anyagot a táblára, hogy azt se tudod fiú vagy e vagy lány, na akkor ember legyen a talpán aki gépelve nem veszti el a lépést.
Fénykép meg becsapós. A nagy előadókban sokszor nincsenek olyan fények, hogy értékelhető képet lehessen csinálni.
Szerintem, ne vegyél tabletet, nézd meg milyenek az órák, és ha úgy gondolod hogy tablet lenne a jó, később még mindig vehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX