- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CrAck69
senior tag
-
Departed
őstag
válasz
z0d1AK #31857 üzenetére
Ez így igaz, de lényegében az első ami alapján tabletet választunk a kijelző méret. És az árak abszolút függenek tőle. Én is mielőtt megvettem a 10 colosom, előtte nézegettem 7 és 8 colosokat is, amik az én céljaimra kicsinek bizonyultak. Aztán lehetett nézni a 10 colosok között a legjobb ár/érték arányúakat, és választani közülük.
-
Departed
őstag
válasz
z0d1AK #31855 üzenetére
Ezt többször olvastam, hogy a Nexus 7 nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Tény hogy kiváló tablet, de bőven megkérik az árát, a legdrágább 7 colos tabletek közé tartozik a maga 75k körül kezdődő árával. Szóval nagyon jó az értéke, de a "nagyon jó ár/érték arány" kifejezés nem mondható rá. Legalábbis szerintem
-
NGA
addikt
válasz
z0d1AK #31850 üzenetére
Igazad van. Én a mostani kinálatra értettem, mivel a TF101 még csak 2 magos Tegra, csak 1 giga ram van benne, és az antutu 5447 értéket adott. Emiatt gondoltam, hogy jelenleg belépőszintű, mivel már mindenki Tegra3-al nyomul. Mondjuk a kijelző azokon is ez az 1280x800-as IPS, csak a proci gyorsabb azokban.
-
solgew
csendes tag
válasz
z0d1AK #31796 üzenetére
míg azért a legtöbb kínainál mindig van valamilyen probléma felhasználás során, kisebb, nagyobb
Én is ere jutottam. Eddig 7 tabletnek néztem meg a hangját fülhallgatóval. Midnek vartyog. Közös bennük az RockChip RK 3066 Dual Cor és a Mali 400. Tudom, ez még kevés az ítélethez, de én kimondom: Szar ez mind! Nem értem ti hogy nem halljátok, de már nem is érdekel. Mindenki a saját lovát dicséri. Csak páran merik elmondani az igazat.
-
-
crue
őstag
válasz
z0d1AK #31485 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy ebből lesz-e 16 GB-os változat? Eszem megáll, hogy valami apróságot mindig el tudnak baltázni, jelen esetben a háttértárat. Már kezdtem örülni amikor olvastam a tulajdonságait, mert amúgy minden szempontból jó lenne ez a gép. De így sajnos nem kéne.
-
-
Mezcal
addikt
válasz
z0d1AK #31289 üzenetére
Két hete néztem egymás mellett két Samsung tabletet a Mediában, az egyik 1024x600-as a másik 1280x800-as volt. Megszakadva sem tudtam volna megmondani, hogy melyiken van több pixel. Havertól is megkérdeztem, mondja meg, hogy melyiknek nagyobb a felbontása, hátha én vagyok vak, de nem tudta megmondani.
-
-
nteac
csendes tag
válasz
z0d1AK #31214 üzenetére
Én úgy tudom hogy Allwinner A10 hez csak ez a verzio van build 2012-09-13 - http://allwinner-cm9.googlecode.com/files/cm10_a10_20120913.zip
Am próbáltam a Cyanogenmod 9-et is de ott is ez a problémám volt. Nincs valami script vagy apk vagy valami ami életre kelti? vagy öntsek rá benzint?
-
Osynho
addikt
-
domojko
senior tag
-
törölt tag
válasz
z0d1AK #30787 üzenetére
Nekem pl. netezésre és filmezésre kellene, amikor utazom, vagy amikor otthon vagyok (3G nem kell, esetleg néha kis angry birds
)
Ahogy nézegettem a tableteket, erre egy 70dci is elég lenne (a HD felbontás miatt)
De bármit is veszek majd, legalább egy évig szeretném használni.
Ráadásul a 7-8 " között nagyon kevés a HD felbontású tablet, szinte nincs is.
Nem tudom a 10" közül pedig melyik kínai csoda lenne jó, ami itthon is kapható. -
törölt tag
válasz
z0d1AK #30778 üzenetére
És akkor ezek a tabletek, amik májusban már sehol nem lesznek, meddig időtállóak?
Ha most vennék egyet, akkor év végén már dobhatom kukába mert nem lesz jó?
Vagy ezt nem értem. Pontosabban értem, hogy mindig lesz újabb és jobb, de mennyire lehet előre tervezni egy tablet használatát?
Érdemes lenne még várni egy kicsit? -
üszök
őstag
válasz
z0d1AK #30577 üzenetére
Bocs nem olvastam. 10-es tábla 22 dodóért? Teljesen hihető.
Mikor a szecskább hetesek kezdődnek 50 körül. El is adott már 40 felett. Tavaly a Vaterán is láttam egy ilyet LCD tévékkel,a csávónak 120 körüli negatívja lett 3 hét alatt,és megpattant vagy 5 millióval. Ott is volt aki 2-őt vett. Mert az emberek mohók.
-
littlemole
őstag
válasz
z0d1AK #30382 üzenetére
Jelly Bean van már, vagy várható az Asusra? Mert alapból ICS van rajta.
Szerintem ezt választom. Árban belefér, és valóban jobb tablet az ASUS.
Kár hogy Nexus 10 et még nem forgalmaznak. Bár az még friss és ropogós ahogy az ára mutatja.Remélem a bolt belemegy a ráfizetéses dologra, mert még nem kérdeztem őket. HA mégsem akkor marad a Nexus 7.
-
laszlohu
addikt
válasz
z0d1AK #30273 üzenetére
félreérthetően fogalmaztam
idézet :
"kíváncsi vagyok, mennyi minden fog ezekből esetleg magyar köntösben megjelenni."Csak az utolsó mondatodra reagáltam,
az észrevételem arra vonatkozott, hogy
az RK3188, vagy az Allwinner A31 fog - e magyar köntösben megjelenni,
erre azt válaszoltam, hogy szerintem az RK3188 -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
z0d1AK #29006 üzenetére
Hali!
Nem értem mi van most a Asus trsnformer eee Pad Témába, a TF101t régebbi modell, most a Tf303t az új igaz? Miért van hogy karácsony körül a dokkolós tf303t verzió kifutott hiánycikkre és azóta se nagyon kapni mert bezuhant az ára 130eft-ra dokkolóval 180ról (vettünk is a céghez 1et nagy nehezen). Edigitalnál 1 nap alatt hiánycikk, másnap nem forgalamazott termék. Mindenféle használt oldalakon az "új" kategóriás tf101t adják 130tól most. Asus Honlap szerint Tft303T jobb, de akkor ha ez az új modell miért nincs kellő készlet? Valami bibi van vele?
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #29338 üzenetére
Úgy látszik nagyon elbeszéltünk egymás mellett
Mint az most kiderült te SoC szinten, integrálva értetted a GPS -t én viszont önálló formában mivel ahhoz, hogy GPS kerüljön egy tabletbe nem szükséges pont a Qualcomm SoC, egy RK3066 mellé is lehet rakni bármilyen GPS chipet, legyen az Qulalcomm, Broadcom vagy akár CSR.
Mindentől függetlenül a "GPS egy Qualcomm chipet igényel" (a Nexus 7 -ben például Broadcom van) állításod sehogy sem állja meg a helyét, sőt, egyenesen hülyeség.
Ha ott lett volna a GPS után a például szó akkor szóvá sem tettem volna de remélem nem veszed sértésnek -
radamsky
senior tag
válasz
z0d1AK #29328 üzenetére
nem igazán hiszem el, hogy vannak ezek az olcso gépek, vannak a nagyon drága gépek
olyan köztes megoldás kellene nekem hogy legyen benne GPS, 3G, Wifi
háát ezaz , hogy benne kell hogy legyen a nevébe, no de ...ez az ocso kicsi kinai csak poén volt
közbe találtam 3 darabot ami talán jo lenne, igy utánanézek
-
stmiklosi
tag
válasz
z0d1AK #29170 üzenetére
Szevasz!
Hát igen, kell velük küzdeni rendesen, hozzá kell szokni, hogy teljesen más a gondolkozásmódjuk, logikájuk.
Lehet őket ezért szidni, simlis bandának nevezni, innen nézve ez igaz is, de mégegyszer: nekik más az észjárásuk. Tapasztaltam, 2* jártam náluk, igaz régebben.
Én is reklamációban vagyok egy hibás (foltosnak mondható) képernyővel. De lassan dűlőre jutunk.
Küldtem nekik fotót, mondták: küldjem vissza, jön vissza a pénz. Mondtam nem jó: vámmal postával bukok 50 §. Akkor küldjem vissza, megjavítják. Mondtam nem jó, mert újabb vámmal, postával már sokat buktam.
(Nem fizettem +ban semmit e szállításnál, de volt aminél "fennakadtam")
Akkor legyen ajándék, küld 5db képernyővédőt. Mondtam: komolytalan vagy. Kérek egy micro USB-s billentyűt. (Az én tabom mini USB-s, olyanom már van, ezt másnak szántam).
Mondta jó, akkor küld egy mini_micro adaptert. Mondom: ember! nem azt kértem!
Lassan felfogta, mondta küldi.
Amúgy: ez a körömnyi gyűrű alakú folt úgy került elő 3 hét után, hogy kocsiban vittem és hidege volt.
Csak világos képtartalomnál és oldalról nézve látható. Simán el tudtam tüntetni egy öntapadós koronggal megszívva (IPS kijelző). Amikor kérte a képet panaszomra bajban voltam, még -10fokon se tudtam elővarázsolni.
Aztán csak előkerült, fotók elkészítve, küldve. Foltot azóta se láttam, de levelezünk.
Igéret van, de ettől még nem biztos, hogy megjön.
Eredeti ajánlatai egyébként korrektek, megfelelnek a vásárlás előtt olvasható garanciális információknak!
Tulajdonképpen ha nem kapok semmit, akkor sem szólhatnék egy szót se.
Mindezt vélhetően azért teszi, mert vásárlást/érkezést követően rákérdezett megkaptam-e és ha igen, rendben van-e a dolog, akkor honoráljam értékelésként 5 csillaggal, ezt hangsúlyozta is. Úgy tűnik ez fontos neki, ezért olyan készséges, amilyen. Ha nem ír, eszembe se jutott volna reklamálni, PayPalom is lejárt.
Ennyi az én storim idáig a TAB CM10-el kiváló örömömre szolgál.
Üdv: StMiklos -
cuyyer
csendes tag
válasz
z0d1AK #29156 üzenetére
A saját fóruma szerint a novemberi szériával kapcsolatban még magyarázkodtak, de a karácsonyi széria már annyira szar volt, hogy az egészet visszaküldték Kínába. Ahogy olvasom, emiatt várnak a garanciára akár hónapokat, de azért Kínába küldözgetni mégiscsak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest