- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
Pikkolo^^ #31846 üzenetére
Nekem tf101 van, ez nem tudom miben más, de lassan megszokom. Elfogadható belépőszintű alternativa. Kijelző gyönyörű, és ha megfelelő programokat használsz, akkor gyors is. A net közepes, el kell fogadni, hogy kell várni pár mp-et, mire bejön az oldal firefox alatt, a saját böngészője gyorsabb. HD videot simán viszi, tv-n HDMI-n szép képet ad. 32 gigáig viszi a kártyákat. Navi gyors rajta, tökéletesen megy (navigon). Érintésre jól reagál. A keret szokott nyiszorogni rajt, nekem is csinálja. Kamera gyenge, nekem halk is egy picit. Minőségérzet nagyon jó, én nem rajongok az aluminiumért, a hátlap műanyagja recés, jól tapad. Nekem nincs hozzá dock, mert nem kell, de azzal még jobb. Akksi sokáig birja.
Kb ennyit tudok róla lirni 1 hónap után. -
NNG
csendes tag
válasz
Pikkolo^^ #3866 üzenetére
Alapból AppsLib van rajta (olyan mint a Market, csak kevesebb programmal). Azt olvastam fel lehet valahogy mókolni a Marketet is, de mivel neten eddig mindent megtaláltam ami kellett, nem foglalkoztam vele. A Market weboldalán kikeresed ami kell, aztán google: név+verziószám+.apk és voálá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest