- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
Hali, tudnátok segíteni?
A gond: kapcsolom be a tabot és nem jut túl az udvözlő képernyőn. Nemtom bekapcsolni, sikerült megtalálnom a recovery menüt. Megcsináltem egy factory resetet de nem segített. Több napos guglizás következett. Olvastam ezt a firmware frissítést, gondoltam kipróbálom. Letöltöttem a gépem oldaláról a megfelelő fájlokat(legalább is azt hiszem) felmásoltam a mikroSD-re majd a menüben kiválasztottam a helyre állítás mem kártyáról opciót. Sajnos valamit nem jól csinálok mert nem ismeri fel a képfájlt vagy mi.
Szóval meg menthető a gép szerintetek vagy valami más baj érte vagy teljesen rossz nyomon járok. Ha lenne itt valaki Szegedről vagy környékéről el is tudnám vinni e gépet.
Előre is köszönöm. Ja, lehet ezzel kellet volna kezdenem:
Ő az.
-
RMZ250
senior tag
Hali, pár hsz-el fentebb ajánlották valakinek a WiFi File Treansfer-t adat átvitelre. Én próbáltam és remekül működik. Csak az a bajom, hogy egy irányba
Pc........Tablet
Viszont szeretnék tabról pc-re is küldeni cuccot, ezt mivel tudnám vagy mit ajánlotok. A leges legegyszerűbb progi is jó nekem nem kell semmi extra. Csak küld és kész
-
RMZ250
senior tag
válasz
Keresztapper #34488 üzenetére
Kifejthetnéd kicsit bővebben miért is nem jó a tab torrentezni
Én is ezért vettem egy olcsó kínai tablettát mert összehasonlíthatatlanul kevesebbet fogyaszt mint az erőmű(aláírásom). Tanyán lakom, mikrós netem van(3megás) és hát mire lejön egy pár HD film azért mennie kell a cuccnak jó sokáig. Aztán meg a tabról le is tudom játszani a TV-n. Nyilván nem a saját memójába megy a történet hanem a külső mikroSD kártyára. Kérdés persze meddig fogja bírni a cucc, gondolok itt az aksira meg hát a mem kártya akkor szerinted gyorsan beszarik?Most akkor nem jól csinálom vagy mi van
-
RMZ250
senior tag
Üdv. mindenkinek.
Ma vettem egy HDMI-MiniHDMI kábelt és összekötöttem a Tv-vel a tabot.
Hibátlan kép, reccenés nélkül megy a HD film viszont valami nem okés10-15 másodpercenként eldobja a Tv a képet. A tabon folyamatos a lejátszás csak a Tv-n megy el a kép
Van valami spec beállítás amit meg kellene csinálnom vagy mi lehet a gondValamint ha mozizni akarok akkor a tabon is mennie kell a filmnek ez így jó?
Előre is köszi.
-
-
RMZ250
senior tag
válasz
Prof01 #29162 üzenetére
Én most rendeltem ezt-onnan:
http://www.androidmall.co.uk/cube-u18gt-dual-core-elite-rk3066-7-inch-android-4-0-tablet-pc.html
Kértem hozzá egy 32 gigás Kingston Sd kártyát, szállítással biztosítással együtt 31.500 forintot fizettem érte.
Nem a futáros szállítást kértem(4-5 nap) hanem a légipostát(20-25 nap). Nov 27-én rendeltem Dec 24-én hozta a postás. Egy métert nem kellett menni érte, 2 magos(1.6GHz), Mali400 Gpu, 1 G ram, 8 G tárhely. Ráadásul 1024x600 felbontású. Kínából jött mihelyt az Euba ért a Magyar Posta oldalán is nyomon lehetett követni a csomagszám alapján, előtte pedig a SwissPost oldalán.
Egyenlőre nagyon tetszik, néhány sec alatt bekapcsol, HD filmet a saját képernyőjén rezzenés nélkül viszi.
TV-vel még nem tudtam összekötni mert még nem vettem kábelt, de szerintem ott se lesz vele gond.
Már csak rootolni kéne mert van rajta 4-5 kínai alk. amiről fogalmam sincs mi lehet. -
RMZ250
senior tag
Hahó, jönnék megint kérdésekkel
Szóval a gépemen 4.0.4 számú Android van, ez most mi, JelyBean vagy IceCeamSandvich
Itt-ott olvasgatva azt látom, hogy nem is lehet ezt a verziószámú oprendszert rootolni csak úgy ha előbb felteszek egy régebbit, rootolok majd frissítek újabbra. Jól gondolom? -
RMZ250
senior tag
Halihó.
Olvasgatok ebben a rootolás témában és egyes leírásokban ez van:Állítsuk a telefont USB hibaelhárítás/hibakeresés módba (Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés)
Nekem az Alkalmazások után nincs olyan, hogy Fejlesztés.
Hogyan tovább?Ha rábökök az Alkalmazásokra jobb oldalon a programok jelennek meg.
-
RMZ250
senior tag
-
RMZ250
senior tag
Üdv. mindenkinek.
Előre szólok teljesen kezdő vagyok tablet ügyben. Sőt Androidos cuccom se volt még soha úgyhogy a jövőben biztosan sokat fogok itt kérdezősködni amiért előre is elnézést kérek.
Rögtön az első: szerettem volna HD filmet feltolni a gépre. Kábel bedug-másolás indul. Először néhány percet ír de kis idő után elkezd lassulni az adat átvitel és már több órát ír ki és folyamatosan lassul tovább.
Mit csinálok rosszul
Következő: később szeretném rootolni a cuccot. Ehhez tudna valaki leírást ajánlani, linkelni.
Tudom guglizzak de hiába. Már egy ideje böngészek és nem találok semmi érthetőt, mindenhol csak telókról és régi(2.0.....) Androidról van szó. Azért szeretném rootolni a gépet mert tele van kínai cuccokkal(szerintem játékok) és ezeket nem lehet egyenlőre uninstallálni.
Szóval egyenlőre ennyi, jaaaaa a gép Cube U18GT, amúgy tetszik eddig. Viszonylag erős hardvere van két magos proci(1.6GHz), Mali400 GPU, 1 G ram, 8G tárhely.
Előre is köszi. -
RMZ250
senior tag
válasz
csibe1 #26690 üzenetére
Köszi, az elsőn nincs HDMI ezért ez kilőve mert szeretném tévére kötni . A második az tetszene viszont a nyelvek között nincs magyar feltüntetve
Lehet magyarosítani
A linkelt áruházból szállítanak magyarba és mennyiért, mert nem találom az oldalukon, esetleg vettél már innen valamit?
-
RMZ250
senior tag
válasz
Crytek #26676 üzenetére
Pedig én is egy Pipo 7" vásárlásán gondolkodom
30 körüli árához képest messze a legjobb technikai paraméterekkel rendelkezik. Egyedül az a 800x480 zavar egy kicsit. Mondjuk inkább otthoni használatra lenne és ha filmezni akarok akkor úgy is rákötném a nagy tévére.
Vagy mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged